Digidexo.com

Hvordan gjenkjenne Tourettes syndrom Årsaker

Hvordan gjenkjenne Tourettes syndrom Årsaker


Mens den egentlige årsaken til Tourettes syndrom er ukjent, er det sterke bevis som tyder på at både miljøfaktorer og arvelighet spiller inn. Tourettes syndrom, en nevrologisk lidelse som fører til både vokale og motoriske tics, kan også være vanskelig å gjenkjenne, som symptomene er ofte oversett eller feildiagnostisert. Les videre for å lære mer om hvordan du kan gjenkjenne Tourettes syndrom årsaker.

Hvordan gjenkjenne Tourettes syndrom Årsaker

Merk at mens en person med Tourettes syndrom har en 50 prosent sjanse for å sende den videre til en av hennes barn, er det et syndrom som viser variable uttrykk, noe som betyr at en person kan bære genet uten å vise noen av symptomene. Det er en av grunnene til at det er noen ganger vanskelig å spore opprinnelsen til Tourettes gjennom arvelighet.

Se etter obsessive-compulsive lidelser i familiehistorie med noen som har blitt diagnostisert med Tourettes syndrom. Ofte er de to tilstander knyttet sammen på en genetisk nivå.

gjenkjenne de miljømessige faktorene som kan påvirke alvorlighetsgraden av symptomene med mennesker som har Tourettes syndrom. Mens miljøet ikke kan faktisk føre til Tourettes syndrom, kan det forverre alvorlighetsgraden av tics ved å skape overdreven belastning for den enkelte. I tillegg, diett, eksponering for giftstoffer og forurensninger, barnesykdommer og infeksjoner og psyko faktorer er alle blitt vist å ha en effekt på alvorlighetsgraden av Tourettes syndrom.

Undersøke dagens forskning som indikerer at det kan være en sammenheng mellom Tourettes syndrom og streptokokkinfeksjoner, for eksempel streptokokker. Sjekk ut den offisielle nettsiden for Tourettes syndrom Association for flere forsknings oppdateringer. Se Resources nedenfor for en link.

Hold orden på aktuell forskning som viser muligheten for at Tourettes syndrom er knyttet til flere andre medisinske tilstander, som for eksempel tvangslidelser (OCD), oppmerksomhet-underskudd uorden (ADD), og attention-deficit hyperactivity disorder (ADHD). Tourette syndrom Association nettsted er en utmerket ressurs for linker til medisinske studier og forskning.

Hint

  • Kjønn har en rolle i alvorlighetsgraden av Tourettes syndrom, med menn generelt stiller flere av de vokale og motoriske tics enn hunnene.
  • Feilaktig diagnosen Tourettes syndrom faktisk kan dekke opp en mer alvorlig medisinsk tilstand, for eksempel astma, epilepsi, alvorlige allergier eller karbon-forgiftning. Alltid få en ny mening etter å ha fått diagnosen Tourettes syndrom.