Digidexo.com

Har Vicodin Årsak Ereksjonsproblemer?

Funksjon

Vicodin er en form for medisiner som brukes hovedsakelig for behandling av moderat til alvorlig smerte. Det er formulert fra en kombinasjon av paracetamol og hydrocodone. Paracetamol er ofte funnet i over-the-counter medisiner for smerter og plager. Hydrokodon er en sterkere narkotisk stoff som inneholder opiater, kan være vanedannende og må forskrives av lege.

Bivirkninger

Noen av de mindre alvorlige bivirkninger forbundet med å ta Vicodin er mild kvalme, urolig mage, oppkast eller forstoppelse; angstfølelse, svimmel eller døsig; hodepine; humørsvingninger; tåkesyn og munntørrhet. Noen av de mer alvorlige bivirkninger som er rapportert med å ta Vicodin inkluderer grunne pust, langsom hjerterytme, besvimelse eller følelse ør; anfall (kramper); magesmerter; problemer med vannlating eller mørk urin; og gulsott (gulfarging av hud eller øyne).

Betraktninger

Forskning har indikert flere mulige fysiske årsaker og medisinske tilstander som kan føre til erektil dysfunksjon (ED), inkludert alkohol og tobakk, lever eller nyresvikt, multippel sklerose, hjernen eller ryggskader, diabetes, høyt blodtrykk, hjerneslag og strålebehandling mot testiklene, for å nevne noen. Selv om det er ingen definitive forskning som kobler Vicodin til ED, på grunn av medisiner er urin bivirkninger (som inkluderer urinleder krampe og urinretensjon), kan langvarig bruk av Vicodin være en medvirkende faktor til ED.