Digidexo.com

Den beste dietten piller som er FDA godkjent

Dusinvis av slankepiller på markedet lover vekttap. Med så mange piller, er det vanskelig å finne ut hvilken diett piller er trygge og har de beste resultatene. Det amerikanske Food and Drug Administration (FDA) gir informasjon om matvarer, inkludert visse slankepiller. FDA-godkjenning tilbyr forbrukerne en indikasjon på sikkerhet og effekt av slankepiller.

FDA rolle

Ifølge FDA, krever det ikke produsentene å registrere eller få FDA-godkjenning for slankepiller før du selger dem for publikum. Når slankepiller selges på markedet, FDA overvåker og tar aksjon mot utrygge vekttap piller. Slankepiller som har blitt godkjent av FDA har vanligvis gått gjennom mange år med testing for å fastslå deres sikkerhet. Noen slankepiller er godkjent for langsiktig bruk; andre kan bare brukes på kort sikt.

Phentermine

Phentermine er en appetitt suppressant som er ofte foreskrevet for kortvarig bruk i overvektige mennesker. Godkjent av FDA i 1959, er phentermine den mest populære og hyppigst foreskrevet resept appetitt suppressant, ifølge Health Reserve. Hvis du er 12 eller eldre, kan du be legen din om en resept på Phentermine. Forvent å ta en pille før hvert måltid. Hvis du savner en dose, ta den så snart du oppdager det.

Ikke ta Phentermine hvis du har en historie med rusmisbruk, fordi denne dietten pillen fører ofte avhengighet. Hvis du leter etter en diett pille som gjør at du kan gå ned i vekt over en lengre periode Phentermine er ikke for deg. Selv om du kan se resultater med en gang, hvor mye vekt som du klarer å tape på Phentermine vil avta jo lenger du er på denne medisinen. Husk at du kan også oppleve uttak når du slutter å ta phentermine.

Ikke ta denne dietten pille hvis du har hjertesykdom, grønn stær, eller høyt blodtrykk. Hvis du for tiden tar Phen-Fen eller Redux, ikke ta Phentermine. Å ta disse pillene sammen vil sette deg i fare for dødelig lunge lidelse, ifølge Drug Information Online. Bivirkninger av phentermine kan inkludere tap av pust, hevelse og smerter i brystet.

Xenical

Xenical, godkjent av FDA som en resept slankepille i 1999, virker ved å blokkere om lag 30 prosent av fettet som kroppen absorberer. Xenical er vanligvis foreskrevet til personer som er overvektige for kortsiktig bruk. Hvis du er 12 år eller eldre, kan du få en resept på Xenical. Ta Xenical opp til tre ganger per dag. Bare ta Xenical når du spiser et måltid som inneholder fett. Dersom måltidet ikke inneholder fett, er det OK å gå glipp av en dose, ifølge Drug Information Online. Mens du tar Xenical, også ta en multivitamin med mineraler en gang om dagen. Du kan ta ta det i morgen eller om natten så lenge det ikke er tatt innen 2 timer for å ta Xenical.

Ikke ta Xenical hvis du er allergisk mot Orlistat (generisk navn for Xenical), har en historie med problemer med galleblæren, eller har problemer med naturlig absorberende matvarer og næringsstoffer. Bivirkninger av Xenical kan omfatte gulsott, økt avføring, og løs avføring. I 2007 Alli, en nonprescription versjon av Xenical ble den første over-the-counter diett pille for å bli godkjent av FDA.

Ta Alli istedenfor Xenical hvis du leter etter en over-the-counter slankepille. Forvente å oppleve den eksakte fordeler og bivirkninger av å ta Alli som du ville gjort hvis du tar Xenical. Det samme dosering gjelder også Alli. Ikke ta Alli med mindre du er over en alder av 18. Hvis du ikke, snakk med legen din om Xenical stedet.

Meridia

Meridia er en appetitt suppressant som øker dopamin, serotonin og noradrenalin i hjernen til å bidra til å redusere appetitten. Leger foreskrive Meridia til overvekt og fedme mennesker som er i faresonen for å utvikle høyt blodtrykk eller høyt kolesterol.

Meridia er et alternativ for deg hvis du leter etter en diett pille som du kan ta en gang om morgenen, med eller uten mat. Bare ta Meridia hvis du er 16 eller eldre. Selv Meridia er FDA-godkjent, mai 2009 advarte FDA mot å ta Meridia etter at den ble knyttet til hundrevis av bivirkninger og over 28 dødsfall. Selv om legen din kan likevel foreskrive Meridia for deg, tar Xenical eller Phentermine er et tryggere alternativ.

Ikke ta Meridia hvis du har høyt blodtrykk, en spiseforstyrrelse, eller problemer med hjertet. Bivirkninger av Meridia kan omfatte rask hjerterytme, tørr munn, influensasymptomer, kortpustethet, og søvnløshet.

Advarsel

Snakk med legen din for å se hvilken diett pille han mener er best for deg. Bare han kan anbefale den sikreste, mest effektive slankepille basert på dine spesifikke behov. Husk at alle disse slankepiller bør tas som foreskrevet, og brukes i forbindelse med en modifisert, redusert kaloriinntak og noen form for trening. Aldri gi slankepiller til barn under 12 år.