Digidexo.com

Hvordan finne en tannlege sin profil

Hvordan finne en tannlege sin profil


Hvis du trenger tannarbeid gjort, må du finne en tannlege du kan stole på og som gjør at du føler deg komfortabel. Dessverre, er det bare å slå opp en tannlege i den lokale telefonkatalogen, ikke fortelle deg mye om den aktuelle tannlegen, utover det faktum at han kaller seg en tannlege. Det er derfor du trenger å vite hvor du skal lete for tannlege profiler.

Bruksanvisning

•  Åpne nettleseren og gå til en tannlege katalog som dentist.org og 1-800-tannlege.

Bruk nettstedets tannlege søkevindu ved å skrive inn ditt postnummer eller by i den aktuelle boksen. Du vil bli omdirigert til en side med en liste over tannleger i området. Bla for å se om tannlegen du vurderer er på listen. Hvis så, kan du klikke på navnet hans for å se profilen hans.

Gå til American Dental Association hjemmeside hvis du ikke kan finne en profil for den spesifikke tannlege du vurderer. ADA nettstedet vil hjelpe deg å finne profiler for medlems tannleger.

Klikk på "Finn en tannlege" linken øverst på siden. Bruk rullegardinmenyene i den nye siden til å angi hvilken type tannlege du leter etter (generell tannbehandling, kosmetisk tannbehandling, etc.) eller søk etter tannlege ved å skrive inn en adresse og begrense søket ved en rekke miles. Alternativt kan du skrive inn navnet på en tannlege for å se profilen hans.