Digidexo.com

Hvordan forstå eteriske oljer

Hvordan forstå eteriske oljer


Eteriske oljer er overalt. De lukter godt, legge smak til vår matlaging og har mye å tilby i form av terapeutisk verdi. Eteriske oljer er verdens eldste medisiner og har hatt en vekkelse av interesse med populariteten til aromaterapi. Her er noen interessante fakta og tips for å hjelpe deg å forstå essensielle oljer.

Bruksanvisning

•  Kjenn forskjellen mellom essensielle oljer og kaldpressede oljer som oliven eller druekjerneolje. Innse at eteriske oljer er "konsentrert, hydrofobe oljer som inneholder flyktige aromatiske forbindelser" destillert fra planter. Kjøpe og bruke bare 100 prosent terapeutisk karakter eteriske oljer.

Husk at forsiktighet må utvises ved bruk av essensielle oljer. Fortynne essensielle oljer med en transportør olje før du bruker dem til huden. Ta kontakt med en lisensiert profesjonell for å få råd regading inntak av essensielle oljer for medisinske formål.

Forstå at essensielle oljer er svært konsentrert og krever opptil tjue pounds av et anlegg for å gjengi en unse av olje. Innse at eteriske oljer er inneholdt som en aktiv ingrediens i mange vanlige produkter som tannkrem, rengjøringsprodukter, såpe og sjampo, hudkrem og godteri.

Forskning aromaterapi der luftbårne molekyler av essensielle oljer er inhalert, og dermed stimulere sentre i hjernen via lukte nerver. Pust inn eteriske oljer fra en dampende gryte av eukalyptus blader å krympe hovne, irriterte sinus membraner og puste lettere.

Setter pris på at bruk av essensielle oljer er mer allment forsket på og omfavnet i Storbritannia og Tyskland. Bruke bibliotek og online referanser til forskning historiske og bibelske referanser så vel som moderne forskning.

Tips og advarsler

  • Hold alle essensielle oljer på et kjølig sted vekk fra direkte sollys. Vær nøye med å holde essensielle oljer utilgjengelig for barn og vekk fra kjæledyr som noen essensielle oljer kan være spesielt giftig for husdyr.