Digidexo.com

Hvordan naturligvis øke metabolismen og mister vekt

Metabolisme er en komplisert biokjemisk prosess kroppen din gjennomgår for å konvertere maten du spiser til brukbar energi. Proteiner, karbohydrater og fett er satt sammen med oksygen for å frigjøre den energien kroppen din trenger for å fungere effektivt. Å ha en høy metabolisme er en av de viktigste komponentene i vekttap. Ved å bruke naturlige alternativer til å hjelpe til å øke stoffskiftet, kan du miste den vekten du ønsker i prosessen.

Hvordan naturligvis øke metabolismen og mister vekt

Konsumere rikelig med papaya. Dette tropiske frukten inneholder et enzym kalt papain, som fremskynder metabolismen frekvensen mens regulere ditt fordøyelsessystem, noe som gjør at du mister vekt raskt. Legg papaya skiver til hovedretter og salater hver dag.

Spis mye aprikoser. Denne berømte plomme inneholder et aktivt stoff som heter salicylate, som vekker og setter fart på stoffskiftet og gir deg mer energi utover ettermiddagen. Spis 4-5 aprikoser hver dag.

Konsumere rikelig med spinat. Denne grønne grønnsaker inneholder antioksidanter flavonoid, som kan forbedre metabolic rate, slik at du kan forbrenne kroppsfett raskere. Spise en tallerken full av dampet spinat hver dag.

Konsumere curry-retter. Dette East indisk krydder inneholder potent sammensatte capsaicin, som kan øke stoffskiftet med 50% på bare tre timer. Spis East indiske retter minst tre ganger i uken eller mer for å fyre opp metabolic rate.

Drikk rikelig med grønn te. Grønn te inneholder sammensatte catechin, som oksiderer fett og øker stoffskiftet, noe som hjelper deg å kaste av pounds raskere. Grønn te er også høy i antioksidanter. Drikk minst en kopp grønn te hver dag.

Hint

  • Konsultere legen din før du begynner på et naturlig terapi.