Digidexo.com

Hjem rette for linjer i pannen

Rynker er bretter i huden din som vises når kollagen og elastin i bindevev i huden blir svekket eller reduseres i antall. Pannen rynker oppstår som horisontale linjer over pannen og er vanligvis forårsaket av eksponering for sol og repeterende ansiktsbevegelser som crinkling pannen eller frowning.

Vanlige husholdningsprodukter for linjer i pannen

Det er mange produkter som du kan finne i hjemmet som brukes til å bøte linjer i pannen. Linfrø, trinse, kokos og vitamin E oljer brukes til å kurere rynker fordi deres fuktighetsgivende egenskaper holde kollagen lubben og huden myk. Blir brukt ananas og papaya for å opprettholde hudens elastisitet og å forsinke visningen av rynker. Eggehviter brukes til å stramme løs hud. Honning og melk eller yoghurt brukes til å holde huden myk og fuktig. Sitroner brukes til å hjelpe visne bort i form av prikker.

Hjem rette for linjer i pannen

Ta 1 ss. linfrø olje 3-4 ganger om dagen.

Masser 1 ss. lakser eller kokosolje over ansiktet ditt hver dag før leggetid.

Bland innholdet i tre vitamin E kapsler med 1/2 ts. yoghurt, 1/2 ts. honning og 1/2 ts. sitronsaft. Bruk en bomullsdott å gjelde for ansiktet ditt. La virke i 10 minutter og skyll.

Mos en ananas eller papaya og bruke massen til ansiktet daglig.

Påfør en eggehvite til ansiktet og la den på før det tørker. Vask av med lunkent vann og tørk. Fortsett daglig i to måneder for synlige resultater.

Bland like deler av honning og melk og gjelder for ansiktet daglig.

Tips for linjer i pannen

Drikk rikelig med vann hver dag for å holde huden hydrert og fuktig.

Bruk lotion eller krem ​​for å holde huden myk og smidig.

Påfør solkrem hver dag før du forlater huset.