Digidexo.com

d vitamin mangel og magesmerter

Slik unngår du at vitamin-mangel anemi

Slik unngår du at vitamin-mangel anemi


På vitamin-mangel anemi, gjør benmargen røde blodceller som er større og mindre utviklet enn normalt. Symptomene er de samme som andre typer anemi, som inkluderer blek hud som lett får blåmerker, tretthet, tap av appetitt og muskelsmerter eller svakhet. Det finnes noen enkle måter å forebygge vitamin-mangel anemi.

Bruksanvisning

Forhindre vitamin-mangel anemi med riktig ernæring

•  Legg mat rik på vitamin B12 i kosten din, som fisk, yoghurt, egg og bløtdyr. Voksne trenger å få om lag 2,4 mikrogram B12 hver dag og barn bør ha omtrent 1/2 til 1/8 mikrogram per dag. Det er også flere frokostblandinger som er beriket med minimum daglige verdien av B12.

Se etter vitamin B12 tilskudd hvis du er vegetarianer eller ikke kan ellers legge B12 matvarer i kostholdet ditt. Finn et supplement som også inneholder folsyre for å hjelpe kroppen din prosess B12 og forebygge vitamin-mangel anemi.

Snakk med legen din hvis du har irritabel tarm syndrom, sprue eller andre tarmproblemer. Disse forholdene kan forstyrre kroppens evne til å behandle vitamin B12. Legen din kan ønske å ha deg ta spesielle vitamin B12 kosttilskudd for varigheten av din tilstand.

Få en vitamin B12 injeksjon hvis vitaminnivået er svært lave som følge av en kronisk sykdom. Disse regelmessige injeksjoner hindre vitamin-mangel anemi og beskytte deg mot nerveskader i lemmer som kan følge av langsiktig mangel. Diabetespasienter og personer med autoimmune lidelser er på en høy risiko for B12-mangel.

Vurdere å slutte å røyke og begrense bruken av alkohol. Begge disse stoffene påvirker kroppens opptak av folsyre, som kan føre til mangel anemi.

Eats frukt og grønnsaker som er fulle av vitamin C, som appelsiner, grønn paprika, brokkoli og ananas. Mangel på dette vitaminet kan føre til anemi og en rekke andre helseproblemer. Voksne trenger omtrent 75 mg av dette vitamin hver dag, men menn ofte behov for 10 til 15 mg mer enn kvinner for å hindre en mangel.

Tips og advarsler

  • B12 har en svært lav toksisitet verdi, slik at risikoen for skade på kroppen din fra høye doser er nesten ikke-eksisterende.
  • Gravide og ammende kvinner har en større risiko for å utvikle vitamin-mangel anemi og bør være sikker på å spise riktig og ta multivitaminer.
  • Vitamin C er ganske trygg, selv om daglige beløp i overkant av 2000 mg kan føre til en urolig mage.

Sykdommer forårsaket av mangel på vitaminer

Et vitamin er en kjemisk forbindelse som kroppen trenger i små mengder. Kroppen produserer tre vitaminer, men ikke i tilstrekkelige mengder, så vitaminer må legges til ditt daglige kosthold. Fortsatt mangel på vitaminer resulterer i en vitamin mangel sykdom.

Vitamin C-mangel

Hvis en person ikke får nok vitamin C i kosten hennes, veggene i de små blodårene blir så svak at de begynner å bryte, munn og tannkjøttet bli sår og begynner å svelle og blø. Disse symptomene er kjent som skjørbuk.

Vitamin D-mangel

Vitamin D-mangel forårsaker nervesystemet sykdommer som multippel sklerose og Parkinsons sykdom. Autoimmune sykdommer slik som type 1 diabetes kan også resultere. Siden vitamin D bidrar til å bekjempe infeksjoner, mangel på dette vitaminet reduserer kroppens motstandskraft mot infeksjoner.

Vitamin A-mangel

Vitamin A-mangel fører til nattblindhet. Det er anslått at 3000 barn i Nepal dør hvert år på grunn av utilstrekkelig vitamin A inntak.

Vitamin B-mangel

Fotsopp, for det meste påvirker Kina, er en sykdom forårsaket av vitamin B-mangel. Vitamin B12-mangel fører til pernisiøs anemi og psykiske lidelser.

Vitaminer E & K-mangel

Mangler av disse vitaminene kan føre til sterilitet og rask aldring. Vitaminer E og K manglene er sjeldne.

Kilder

Gode ​​kilder til A, C, E, K og B-vitaminer er grønne og gule grønnsaker, rå kål, friske gulrøtter, poteter, honningmelon, jordbær, melk, fisk tran, salat, hvetespirer, kjøtt, egg, fullkorn frokostblanding, kål, spinat og rødt kjøtt.

Tegn på vitamin B-mangel

Vitamin B er nødvendig for en sunn vekst og reguleringen av mange kroppsfunksjoner. B-komplekset består av åtte vitaminer som hver tjener et bestemt formål. Mangler i B-vitaminer kan føre til en rekke symptomer. Dessverre, kan en mangel eksistere i noen tid før symptomene blir tydelige. Det beste forsvaret er å spise en balansert diett høy i frukt, korn, meieriprodukter og grønnsaker. Supplerende vitaminer kan gi de nødvendige mengder av B-vitaminer i individer som ikke spiser nok mat rik på B-vitaminer eller som konsumerer store mengder raffinert sukker eller alkohol.

Typer

B1 fremmer vekst, hjelpemidler i en sunn nervesystemet, og stimulerer hjerneaktiviteten. B2 bistår i bearbeiding fett og aminosyrer. B3 minske nivået av kolesterol i blodet, forbedrer sirkulasjonen og produserer sunn hud. B5 beskytter mot stress og for tidlig aldring. B6 er viktig for behandlingen av aminosyrer og energiomforming. B12 er avgjørende for en sunn nervesystemet og hjelper til med dannelsen av nye blodceller. Biotin fremmer sunn hud og hår. Det hjelper i bruken av proteiner, og i kroppens anvendelse av B12.

Betydning

Mangler i B1 kan føre til tretthet, problemer med hukommelse, søvnløshet og irritabilitet. En B2-mangel kan føre til depresjon. Mangel på B3 kan begynne så depresjon, men det forblir ubehandlet kan utvikle seg til psykose eller demens. Mangler i B5 kan forårsake grå hår, kronisk tretthet og depresjon. B6 mangler kan føre til nervøsitet, søvnløshet eller eksem. En B12-mangel forårsaker anemi. Mangler i Biotin kan føre til en rekke problemer, inkludert hudsykdommer og eksem, flass eller hårtap, tretthet, depresjon og til og med hallusinasjoner.

Identifikasjon

Testing og identifisering av en vitamin-mangel består av blodprøver utført på et laboratorium for å bestemme nivået av hvert næringsstoff i blodet. Legen din vil vanligvis bestille en komplett blodprosent for å være sikker på at dine symptomer er ikke et resultat av andre medisinske tilstander.

Forebygging / løsning

Behandling av vitaminmangel består av å konsumere mat rik på at vitamin eller tar en supplerende vitamin tablett.
Noen mennesker har problemer med å absorbere vitamin B12 og kan gis injeksjoner for å bygge opp butikken med tilgjengelige vitaminer i kroppen.

Betraktninger

I mange tilfeller kan symptomene på depresjon eller andre psykiske forstyrrelser være tydelig før bevis på mangel blir synlig i blodet. Det kan være klokt å behandle psykiske lidelser, hvor det er en mistanke om mangel, med vitamintilskudd hvorvidt blodprøve indikerer en mangel.

Tar vitaminer med Mat Versus uten mat

Kroppen trenger en rekke vitaminer for å fungere skikkelig, til å bekjempe sykdom, å forebygge sykdommer, for å regulere stoffskiftet og for energi. Når kroppen er mangel på vitaminer, vil mangel viser seg utallige måter. Hair, vil huden, negler, humør, tanker, syn, vekt, aktivitetsnivå, pust, søvn og tenner alle lider i hendene på utilstrekkelige vitaminer i kroppen. Det er ingen tvil om at vitaminer er viktig for et sunt og lykkelig kropp og sinn.

Fettløselige vitaminer

Fettløselige vitaminer, slik som vitamin A, D, E og K, trenger litt fett i kroppen til å bli absorbert på riktig måte. Disse vitaminene bør tas på måltidene eller med en snack (melk).

B-vitaminer

Vitamin B er best absorberes av kroppen i en opphøyet surt miljø. B-kompleks vitaminer kan gi magesmerter, som er lett avhjelpes ved å ta det på måltidene.

Sink

Sink kan også føre til en urolig mage og bør tas med mat for å hindre ubehag i magen.

Kalsium

Kalsium er nødvendig for sterke ben og tenner, er best absorbert om natten. Kalsium kan hjelpe deg å sovne, men den viktigste grunnen for nattlige inntak er at den har en forbedret effekt på å bygge beinmasse og styrke mens du sover. Kalsium kan tas med eller uten mat.

Timing

Den beste måten å ta vitaminer er plass til ut doser i løpet av dagen. Dette vil bidra til å opprettholde riktig mengde inntak. Av spesiell notatet, kan mineralopptaket bli arrestert av fibertilskudd.

Etiketter

Alltid lese etikettene på vitamin flasker. Etiketter kan gi råd om hvordan du kan forhindre giftighet, når og hvor mye du skal ta, hvis kjøling er nødvendig, lagringsbehov og utløpsdatoer.

Hva er terapeutisk-M vitaminer?

Hva er terapeutisk-M vitaminer?


Terapeutiske M vitaminer er ofte brukt til å behandle eller forebygge vitamin mangel for folk som ikke følger et sunt kosthold. I tillegg er de noen ganger foreskrevet til personer som har visse sykdommer, eller for å bidra til å gi tilstrekkelig vitamininntak under svangerskapet.

Advarsler

Terapeutiske M vitaminer inneholder jern, som kan være dødelig i små barn. Iron overdose er en av de viktigste årsakene til dødelig poising hos barn seks år og yngre.

Bivirkninger

Du kan oppleve forstoppelse, diaré, eller en urolig mage etter å ha tatt Terapeutisk M. Kroppen skal tilpasse seg denne medisinen i løpet av kort tid. Hvis disse bivirkningene ikke går bort, eller hvis de blir verre, bør du kontakte lege eller apotek med en gang.

Forholdsregler

Det er viktig å sjekke ingrediensene på etiketten før du tar Terapeutisk M for å sørge for at du ikke er allergisk mot noen av ingrediensene. Også, sørg for at legen kjenner din medisinske historie fordi visse problemer, for eksempel alkohol, leverproblemer, eller vitamin B 12-mangel kan be ham om å foreskrive en alternativ behandling for deg.

Interaksjoner

Som med alle medisiner, ikke starte, stoppe, eller endre dosen legen har foreskrevet uten å sjekke med ham først. Sørg for at legen vet om alle reseptbelagte og reseptfrie produkter du bruker for øyeblikket. Ikke ta din Terapeutisk M på samme gang du tar syrenøytraliserende, skjoldbrusk medisiner, eller visse antibiotika fordi jernet i vitamin kan samhandle med disse legemidlene.

Overdose

Magesmerter, kvalme, oppkast og diaré er tegn på en overdose. Hvis du opplever noen av disse symptomene, kontakt ditt lokale giftkontrollen umiddelbart eller dra til legevakten.

Anbefalte Vitaminer for et spedbarn

Når det gjelder nyfødte, foreldre bare ønsker hva som er best. Riktig ernæring er viktig for vekst og utvikling av spedbarn. Vitaminer spiller en nøkkelrolle i denne utviklingen, og mens de er ofte funnet i morsmelk eller morsmelkerstatning, er det avgjørende å gi tilstrekkelig vitaminer og kosttilskudd om nødvendig.

Vitaminer

Vitaminer er mikronæringsstoffer, noe som betyr at de ikke gir energi eller kalorier. Likevel, uten vitaminer spedbarn vil ikke vokse skikkelig, og hvis de er vitamin-mangel, kan de bli syke.

Vitaminer i morsmelk

Morsmelk er den beste kilden til vitaminer for en voksende spedbarn, men vitaminene i morsmelk direkte reflekterer mengden av vitaminer mor er å få gjennom kostholdet hennes. Morsmelk gir diende spedbarn med: vitamin A, som er avgjørende for sunne tenner og visjon og vitamin C, som bygger immunitet og forebygger sykdommer som skjørbuk.

Ammende mødre har en tendens til å holde på multivitaminer for å sikre sine barn får tilstrekkelig ernæring.

Vitaminer i Formula

Mens morsmelk er den foretrukne metoden for fôring av dietitians og leger, og tilbyr formel en stor kilde til spedbarnsernæring. Formula gir spedbarn med vitamin D, som bidrar til å hindre rakitt og bygger sterke bein. Vitamin D er ikke tilstrekkelig i morsmelk.

Kosttilskudd

Vanligvis gjør spedbarn ikke trenger kosttilskudd; de får det de trenger for å vokse fra melk eller formel. Imidlertid kan nyfødte gis en injeksjon av vitamin K, som hjelpemidler blodpropp. Barn som ammes er på et høyere risiko for vitamin K-mangel hvis ikke gitt en supplerende skutt ved fødselen.

En vitamin D tilskudd på 200 IE hver dag anbefales for fullammes spedbarn.

Mangler

I noen tilfeller, hvis et spedbarn ikke får riktig ernæring, det være seg kalorier, vitaminer, mineraler eller makronæringsstoffer, kan den voksende baby vanligvis fange opp hvis underernæring ikke har pågått i årevis. Dette kalles innhentingsvekst, og det kan oppnås ved å mate barnet riktig ernæring.

Hvis en baby har vært mangelfull av visse ernæring for en lang periode, kan han aldri komme tilbake på en normal vekstkurve, og dette kan resultere i både fysiske og psykiske problemer.

Vitamin A-mangel kan føre til blindhet. Vitamin C-mangel kan føre til skjørbuk. En utilstrekkelig inntak av vitamin D kan føre til rakitt, en svekkelse og oppmykning av bein.

Hvilke vitaminer kutte fett?

Hvilke vitaminer kutte fett?


Diet programmer som er laget for å redusere fettinntaket og endre matvaner kan ha en negativ innvirkning på kroppen. Hvis sultet av nødvendige næringsstoffer og vitaminer som trengs for sunn funksjon, overflødig vekttap og dårlig helse kan føre til. Hvis du ønsker å gå ned i vekt og holde sunn, er det en rekke vitaminer med fettforbrennende evner å prøve.

B-vitaminer

B-vitaminer spiller en nøkkelrolle i å øke stoffskiftet ved å stimulere skjoldbruskkjertelen, hjelper det forbrenne fett raskere. B-vitaminer som fremskynde sunn aktivitet i thyroid hormon inneholde B2 (også kjent som riboflavin), B6 ​​og B3 (niacin). Enhver funksjon til normale thyroid funksjon forsinker forbrenningen som til slutt kan resultere i vektøkning.

B-vitaminer også bidra til å regulere blodsukkernivået i kroppen, og bistå i å stimulere energi og styrke i kroppens celler. Pantheonic syre, også kjent som B5 vitamin, hjelper forvandle Inge fett og karbohydrater til energi, slik at kroppen din å forbrenne fett mer effektivt. Personer som har B5-vitamin mangel kan oppleve overdreven tretthet og slapphet, noe som resulterer i vektøkning.

Chromium

Chromium oppfyller en lignende funksjon for insulin, effektivt regulerer kroppens blodsukkernivået. Effektive nivå av blodsukker er viktig for å opprettholde en sunn vekt. Nedsatt blodsukker aktivitet betyr at kroppen ikke forvandle mat til energi, noe som kan resultere i at den blir lagret som fett i stedet. Krom er også effektiv til å regulere nivåene av kolesterol som er tilstede i blodet.

Sink og vitamin A og E

Sink virker sammen med vitamin B6 til å produsere enzymer som er nødvendige for å bryte ned og bearbeider mat. Den produserer også skjoldbrusk hormoner, som deretter regulert av funksjonene til B-vitaminer. Vitamin A og E bistå i produksjon av skjoldbrusk hormoner i kroppen.

Kalsium

Ifølge en rapport referert på nettstedet Medical News Today, kan kalsium forbruket også bistå i vekttap. Studien, utført av Angelo Tremblay og et team av forskere fra Universitie Lavals medisinske fakultet, ga overvektige kvinner mindre enn 600mg av kalsium om dagen for en periode på 15 uker. Anbefalt daglig inntak av kalsium er rundt 1000mg. Kvinnene ble bedt om å følge lav-kalori diett og å ta to tabletter daglig, som inneholdt 1200mg kalsium eller en placebo pille.

Kvinner som tok kalsiumpiller tapte i gjennomsnitt 5 kg mer enn de som tok placebo kosttilskudd. Angelo Tremblay konkluderte med at når hjernen oppdager en mangel på kalsium, forsøker den å kompensere ved å øke sin matinntaket. I kontrast, høye nivåer av kalsium inntaket ser ut til å dempe lysten til å spise for mye.

Vitamin C

Vitamin C er kjent for å bekjempe infeksjon og forbedre den generelle helsen, men det kan også være et effektivt verktøy i å holde av overflødig vekt. Vitamin C spiller en avgjørende rolle i å konvertere glukose i kroppen til energi. Dette hindrer overdreven fet buildups og holder hjertet fungerer sunt også. Vitamin C kan også hjelpe med å holde regelmessige trening regimer som det holder skjelettet sterkt og levendegjør utvinning fra skader.

Vitaminer i vegetabilske matvarer

Det er en god grunn for at dine foreldre og lærere fortalt deg å spise grønnsaker. Det viser seg at de er rike på mikronæringsstoffer, eller vitaminer, som gjør alt fra å forebygge sykdom og fremme helbredelse for å hindre fødselsskader og holde huden ser yngre. Men mens en grønnsak kan ha et høyt innhold av vitaminer for å starte, hva skjer med den etter at den er ute av bakken i betydelig grad kan endre dens ernæringsmessige verdi. Derfor spiser dem i form nærmest hvordan de kom ut av bakken og spise grønnsaker som er i sesong er de beste måtene å få mest mulig ut dem.

Hva er vitaminer?

Vitaminer er næringsstoffer som arbeider for å hjelpe kjemiske reaksjoner som finner sted inne i kroppens celler. Ordet vitamin kommer fra "vital" og "aminosyre". Vital måte avgjørende for livet. Vitaminer er nødvendig for kroppen å utføre funksjoner som trengs for å opprettholde livet. Aminosyrer er byggesteinene i proteiner. De 13 vitaminer er klassifisert som fettløselige og vannløselige, og begge typer er funnet i grønnsaker. De fettoppløselige vitaminer er A, D, E og K. De vannløselige vitaminer er C, og de gjenværende B-vitaminer.

Fordeler

Ikke bare vitaminer bistå med cellulære funksjoner som metabolisme og reproduksjon, de også hjelpe kroppen med bekjempelse av infeksjoner fra virus og bakterier. De kan også bidra til å forebygge sykdommer utvikler i kroppen. For eksempel, vitaminer hjelper til effekten av bekjempe frie radikaler som fører til utvikling av dødelige kreftformer. Grønne grønnsaker er kjent for disse sykdommen kjemper antioksidanter i form av fytokjemikalier. Hver vitamin er så viktig at en mangel på bare en av dem kan føre til død eller sykdom. Vitaminer er også gunstig for skjønnhet og opprettholde et ungdommelig utseende. En vitamin mangel kan føre til tørt hår, sprø negler og matt hud.

Beløp

Kroppen trenger en annen mengde av hver vitamin hver dag. Den uniform måleenheten for disse beløpene kalles IE eller internasjonal enhet. Vegetabilsk ernæring etiketter kan liste opp vitamininnholdet i milligram eller mikrogram. Det anbefalte beløpet som trengs varierer etter kjønn, alder, medisinske tilstander som graviditet. Mengden av vitaminer i hver grønnsak påvirkes av lagring, håndtering og forberedelse. Jo lenger en vegetabilsk er tilberedt og lenger den reiser før det spises, desto lavere er mengden av vitaminer vil det ha tilgjengelig for å bli absorbert.

Absorpsjon

Bare fordi en grønnsak har vitaminer i det, betyr ikke at du kan få dem inn i kroppen din. Det er flere faktorer som påvirker hvor mye av de vitaminene du kan absorbere fra en grønnsak. Visse medisiner kan begrense næringsopptak. Dessuten kan andre mat og drikke begrense absorpsjon. Koffein er ett eksempel som begrenser opptaket av vitamin A og noen av B-vitaminer. Derfor, for å få de fleste vitaminer ut av grønnsaker, vente til mellom måltidene for å ha koffeinholdige drikker.

Farge

En grønnsak farge er den beste måten å forutsi hva vitaminer det er rikt på. Matvarer med samme farge har veldig lik næringsinnhold. Oransje matvarer er rike på vitamin A og forbedre synet. Lilla grønnsaker har anti-aging effekt og fremme hjerte og blodkar helse. Røde grønnsaker forebygger kreft og hjertesykdommer.

Hvilke vitamin er bra for energi?

Hvilke vitamin er bra for energi?


Vitaminer er mikronæringsstoffer som kroppen må ha i små, men stabile mengder for normal vekst, funksjon og helse. Som med de fleste mikronæringsstoffer, må du få B-vitaminer fra maten du spiser eller fra kosttilskudd.

Typer

B-komplekset inkluderer: tiamin (vitamin Bl), riboflavin (vitamin B2), niacin, vitamin B6 (pyridoksin), folat (folsyre), vitamin B12 (kobalamin), pantotensyre, og biotin.

Funksjon

B-kompleks vitaminer arbeide sammen, og har en sentral rolle i utvinning av energi fra karbohydrater, fett og protein.

Mekanisme

B-kompleks vitaminer virker primært som koenzymer; det vil si, de er nødvendige for de enzymer som kjører forskjellige reaksjoner i kroppen for å fungere på riktig måte.

Kilder

I tillegg til kosttilskudd, kan du finne B-vitaminer i innmat, svinekjøtt, korn, belgfrukter, melkeprodukter, kjøtt, egg, hele korn matvarer, og grønne grønnsaker.

Mangel

B-vitamin mangel kan føre til tretthet, depresjon, manglende koordinering, hud og GI lidelser, anemi, beriberi, psykiske lidelser, og irritabilitet

Betraktninger

B-vitaminene er vannløselige og mindre giftige enn fettløselige vitaminer, men krever at maten som skal behandles. Høyt inntak av vitaminer med lite mat inntak kan føre til fysiologiske ubalanser.

Hvorfor kan vitaminer gjøre deg sulten?

Hvorfor kan vitaminer gjøre deg sulten?

Myter om kosthold Hunger

Mens mange mennesker har hevdet å føle seg sulten etter begynner vitamin tilskudd, leger har en tendens til å tilbakevise den påstanden som en myte. "Mange mennesker føler det slik," sier Dr. Deepa Vasudevan, en lege med UT-Houston, "De kan bare føle seg mye mer energi og på grunn av energi, noen ganger de føler seg mer sulten. Men det har ikke vært noen studier som viser at, ja, ta vitaminer vil gjøre deg mer sulten. " Faktisk har det vært studier som har vist det motsatte. En Laval University studie viste at en multivitamin faktisk dempet sult. Dette kan være et resultat av mineralet krom, som er inkludert i mange multivitaminer, og har vist seg å redusere sult i forskjellige studier (se referanse 2). Siden det finnes ingen studier som beviser at multivitaminer øker sult, men det finnes enkelte tilfeller av en økning i sult etter start multivitaminer, må vi spekulere om noen mulige årsaker.

Vitaminer og metabolisme

Multivitamin kosttilskudd har vært forbundet med en økning i stoffskiftet, og økt energi med ingen endring i mat forbruk kan føre til at maten blir brent av raskere. Ettersom flere kalorier blir brent enn vanlig, kan vitamin taker blir mer sulten. Den mest metabolisme vennlige av de vitaminer er samlingen av B-kompleks vitaminer. De har et stort antall funksjoner i kroppen, inkludert å hjelpe på sentralnervesystemet, DNA-syntese, energiproduksjon og metabolismen av fett, karbohydrater og proteiner. Noen multivitaminer har over 2000% av visse B-vitaminer og et supplement med den slags overflod kan ha en effekt på noen med et B-vitamin mangel. Det er alltid anbefalt å få næringsstoffer fra naturlig mat så mye som mulig og bønner, asparges, melon, fisk, brokkoli, egg og spinat er gode kilder til disse vitaminene. Magnesium er et mineral som brukes i hundrevis av biokjemiske reaksjoner i kroppen, som omfatter proteinsyntese, muskel, nerve-og hjertefunksjon, og energimetabolisme. Fjerne en mangel av dette mineralet vil bidra til å sikre at alle disse prosessene i kroppen din kjører problemfritt. Mandler, cashewnøtter, peanøtter, soyabønner, havregryn, belgfrukter og kveite er gode kilder til magnesium (se Reference 3).

Altfor mange vitaminer?

Det har vært studier nylig som har vist at multivitaminer er ikke nødvendigvis bra for kroppen. For å sitere en fersk Leserens Digest artikkelen "En rapport i februar i Journal of American Medical Association fant at inntak av antioksidantvitaminer faktisk økt en persons risiko for å dø med opp til 16 prosent." Dette har naturlig nok sendt ernæringsfysiologer i opprør, og de har sitert oppfattet feil med studien. Hvorvidt studien har problemer, er det viktig å tenke på hvor mange vitaminer du tar. Kontroller at du har diskutert fordeler og ulemper med å ta vitamintilskudd med legen din, og prøve å få så mye av vitaminer fra faktiske mat kilder som mulig (se Resource 1).

Anbefalt B vitaminer for kvinner

Vitamin B har positive effekter på en kvinnes kropp, inkludert transport av oksygen gjennom kroppen vår. Tar en vitamin B-kompleks supplement vil være til nytte for din generelle helse, men som med alle andre medisiner eller supplement, snakk med legen din først.

Biotin

Biotin er et B-vitamin som er ansett som "mat for håret", fordi det er den beste vitamin for håret helse og vekst. Hvis du er en middelaldrende eller eldre kvinne og oppdager at håret er thinning eller faller ut, ta biotin. Biotin velig fends av grått hår, og hjelper deg å opprettholde pigmentering (farge) på ditt naturlige hår lenger. Bioton finnes i eggeplommer, bananer, gulrøtter, sopp, sardiner, gjær og blomkål.

Graviditet / Amming

Vitalnutritionals.com bemerker at gravide kvinner bør ha tilstrekkelige mengder av vitamin B, spesielt B12, i deres system, fordi vitamin B12 er integrert i å produsere friske røde Bloods celler, DNA og nerveceller. De fleste prenatal vitaminer inneholder B12. Mat rik på vitamin B12 inkluderer lever, fisk, mollusk og forsterkede frokostblandinger. Også har gode mengder av B12 er skalldyr, fjærkre, melk, egg og fjørfe.

Ammende mødre bør ha nok B12 i deres system, fordi det passerer til barnet via morsmelken, og mor trenger sin egen vitamin B12 for regenerasjon og helbredelse etter at hun har født.

Osteoporose

En studie ledet av epidemiologen Katherine Tucker med Jean Mayer USDA Human Nutrition Research Center on Aging (HNRCA) ved Tufts University i Boston, Mass., Oppdaget at kvinner med lavere vitamin B12 konsentrasjoner hadde mindre bentetthet, som setter dem i fare for osteoporose. En B12 vitamin mangel kan føre til forstyrrelser i balanse, kognitiv svikt og anemi.

Stress

Pantotensyre (vitamin B5) er gunstig for alle under stress, som kan eksos binyrene. Den spiller en viktig rolle i dannelsen av adrenalin hormoner og kortisol. I tillegg er det viktig å hjernen neurotransmitter produksjon. Få vitamin B5 ved å spise eggeplommer, hele korn, poteter og melk.

Rollen til andre B

Vitamin B6 er viktig for kvinner, fordi det bidrar til å opprettholde den kvinnelige reproduktive syklus, så vel som i nervesystemet. Det er gunstig for vårt hjerte og hjelper å opprettholde hudens integritet. Vitamin B6 kommer fra poteter, hvit ris, eikenøtter, squash, spinat, brokkoli, vannmelon og kyllingbryst.

Vitaminene B1, B2 og B3, også viktig, finnes i grønne erter, tomatjuice, mager skinke, sopp, musling melk, mager kjøttdeig, kylling, solsikkefrø, soyamelk, svinekoteletter, østers og reker. B1, B2 og B3 forbedre din visjon og nytte for din fordøyelsessystemet og nervesystemet, samt støtte stoffskiftet og energi, ifølge healthchecksystems.com.

B3, som er niacin, bistår i syntesen av østrogen, testosteron og progesteron, og hjelper til med kognitiv klarhet. B2 er riboflavin og har antioksidantegenskaper. B1 er tiamin, som støtter vår muskelfunksjon og vårt hjerte, og regulerer vår appetitt.

Sykdommer og Vitamin B

Hvis du har Addisons sykdom, som er hypoadrenalism, kan du dra nytte av ekstra vitamin B1. På den annen side, hvis du lider av Cushings sykdom, hyper-adrenalism eller er følsomme for natrium, kan vitamin B2 og folsyre vise seg fordelaktig, på grunn av deres natrium-senkende resultater.

Husk at personer som har type A blodtype ikke absorberer vitamin B tilstrekkelig fra mat kilder. I dette tilfelle, bør en vitamin B supplement vurderes.

Vitamin E for Impure Skin

Akne kan være følelsesmessig og fysisk traumatiserende, men det finnes behandlinger for å minimere sitt utseende. Vitamin E kan være avgjørende for å rydde opp arr som akne kan forlate. Fordelene av vitamin E for akne lider er avslørt med en bedre forståelse av akne.

Hva er akne?

Akne er en faktisk sykdom. Videre er akne en en inflammatorisk hudsykdom. Denne hudsykdommen effekter små porer på armer, rygg, ansikt og til og med brystet. Noen former for akne er forårsaket av en vitamin mangel. Det kan være en mangel på vitamin A som kan føre til at huden blir tørr, eller det kan være en mangel på vitamin B og viktigst vitamin E i kosten.

De fleste betydelig, acne effekter olje glands som er festet til armer, rygg, ansikt og bryst på grunn av hårsekkene i disse områdene ha tette porene.

Håndteringen av akne

Tar vitamin E er ansett som en godt alternativ for å rydde opp akne arr. Vitamin E kan kjøpes på en vitamin butikk eller butikk uten resept. Omtrent 15 mg daglig inntak av vitamin E er aktuelt for personer 14 år og eldre.

Hva er vitamin E?

Vitamin E er et vitamin som hjelpemidler i å beskytte celler i kroppen mot skader, leverer den oksygen til blodet og til og med bringer næring til cellene. Vitamin E er i noen matvarer allerede, og noen ganger lagt til andre, og er tilgjengelig i kosttilskudd form også. Mat som har vitamin E i dem er frø, grønne bladgrønnsaker, korn, nøtter og vegetabilske oljer (soyabønner, mais og raps).

Tips om Acne og vitamin E

Et par ting som kan gjøres for å hjelpe til med opprydding av akne, i forbindelse med bruk av vitamin E i enhver form:

vaske det berørte akne området med såpe og vann tre ganger om dagen tar et kosttilskudd som har vitamin E i det drikke mye vann spise grønne grønnsaker samt meieriprodukter (melk, smør og ost), egg, kylling, nyre, lever , fiskeolje, appelsiner, gulrot, aprikos, fersken, mango, spinat og brokkoli. ta kontakt med din lege om å benytte en vitamin E "lotion" på det berørte området, for å holde den fra å være tørr, i forbindelse med å ta et kosttilskudd få seks til åtte timer søvn en natt

The New You

Når akne klarner opp behandler det berørte området, samt andre områder av huden med de foreslåtte acne reduksjon "tips" å bo akne gratis. I tillegg drikke seks til åtte glass vann om dagen for å holde kroppen ren (skylle ut systemet), samt et sunt kosthold.

Ingredienser av vitamin C tabletter og deres reaksjon på syrer

Vitamin C, også kjent som askorbinsyre, er en viktig, vannløselig vitamin som har en viktig funksjon i immun helse. Folk trenger ikke produsere sin egen askorbinsyre, så det er best absorbert i kroppen gjennom ulike frukt og vegetabilske kilder. Du kan også kjøpe C-vitamin i tablettform som enkelte kosttilskudd eller som del av en mulivitamin kompleks.

Ingredienser på vitamin C tabletter

De fleste supplement former av vitamin C inneholder L-formen av askorbinsyre, som er hevdet å være bedre utnyttet av kroppen. Tabletter kan også inneholde bindemidler, for eksempel maisstivelse, og cellulose.

Bruker for vitamin C

Den mest vanlige bruken av vitamin C er for behandling og forebygging av en vitamin-mangel kalt skjørbuk. Vitamin C kan også brukes til å øke immunitet og hjelpe til behandling av forkjølelse, selv om disse anvendelser ikke er underbygget av Food and Drug Administration.

Funksjoner

De fleste matvarer inneholder L-formen av askorbinsyre. Når matvarer moses eller Juiced, konverterer L-formen til D-form av askorbinsyre. Askorbinsyre er en svak syre. Det vil si, det er ikke lett dissosieres i vann. Maisstivelse er en polymer som finnes i korn kjerner, og består av hundrevis av glukosesukkermolekyler. Cellulose er også et plantemateriale, men består av tusener av glukosemolekyler. Cellulose er funnet i naturlige kilder som alger, grønne planter og bakterier.

Effekter av Syrer

I en tidlig 1951 studie, F. Alm forskningsgruppe ved det svenske institutt for næringsmiddelforskning Preservation funnet at en 5 prosent oppløsning av eddiksyre kunne oksydere askorbinsyre til dehydroaskorbinsyre syre i forskjellige frukter og grønnsaker i løpet av en to timers tidsrom. Syrer svakere enn eddiksyre, slik som melkesyre, tok lengre tid for oksidasjonsprosessen kan utføres. Bruk av vann til frukt og grønnsaker ikke oksidere askorbinsyre. Denne undersøkelsen konkluderes at syrer med en lavere pH-verdi (en høyere surhetsgrad) enn askorbinsyre ikke kunne brukes til å konservere frukt og grønnsaker inneholdende vitamin C.

Vitamin C tabletter kan også inneholde fyllstoffer som maisstivelse og cellulose, som begge typer polymeriserte sukker. Både mais-stivelse og cellulose kan bli funnet i forskjellige planter og matvarer. I nærvær av syrer, slik som hydrocholoric syre, polymeriserte sukker brytes ned til mindre molekyler. Således saltsyre som finnes i magesekken bidrar degradere polymerer, letter fordøyelsen.

Fordeler

Den svakt sure kvalitet av askorbinsyre gjør det nyttig for å bevare matvarer, og som et reduksjonsmiddel i løsninger som brukes for å utvikle film.

Kan du bryte vitaminer i to før å ta?

Kan du bryte vitaminer i to før å ta?


Vitaminer er en viktig del av vanlig helse og velvære. Siden noen vitaminer kommer i store store piller, er det lettere å bryte dem før man spiser.

Viktigheten av vitaminer

Vitamintilskudd kan hjelpe enkeltpersoner opprettholde sunne nivåer av enkelte vitaminer på daglig basis, spesielt når en person er utsatt for vitamin mangel.

Typer vitaminer

Det finnes flere varianter av vitaminer. Noen er i store, kapselform; andre kommer i en belagt tablett med pulverisert vitaminer inni. Pulverisert tabletter trolig bryte ned raskere.

Breaking Vitaminer

Så lenge produktet er i solid kapselform, kan en vitamin brytes i to før man spiser. Men pass opp for å ta for mange vitaminer i en mindre mengde tid.

Vitamin Konsentrasjon

Mange vitaminer, men lovende høye nivåer av viktige næringsstoffer, kan inneholde høye nivåer av uønskede materialer. Breaking et vitamin i halv reduserer mengden du inntaket.

Vitamin Absorpsjon

Noen vitaminer er bundet sammen på en slik måte for å hindre lett fordøyelse. I stedet for å bryte ned i magen, kan noen vitaminer ta lang tid å fordøye. Bryte dem i to øker sjansen for enklere absorpsjon.

Hvilke vitaminer bør ikke tas sammen?

Hvilke vitaminer bør ikke tas sammen?


Noen ganger vitaminer fungerer godt sammen i forsyne ernæring og funksjon til viktige områder av kroppen. De fleste vitaminer fungere godt sammen hvis de kommer fra naturlige kilder som frukt, grønnsaker, kilder til protein og korn. Det er tider når ekstra vitaminer og enda noen naturlige kilder contraindicate hverandre og bør ikke brukes med hverandre.

B-vitaminer

B-vitaminer er innbyrdes avhengige av hverandre. De fungerer best på den måten. Når noen mangler ett B-vitamin, er et annet B-vitamin-mangel sikker på å følge. Av og til når det er for mye av en vitamin B, lider organ for mangelen på likevekt. Hvis det er for mye vitamin B1, kan det bringe insulin produksjon i uorden og påvirke skjoldbruskkjertelen negativt.

Niacin

Niacin bidrar til å holde huden klar, hjernen våken og fordøyelsessystemet rolig og arbeider. En mangel på dette vitaminet vil rette en hud avslapnings, uklar tenkning og forstyrret fordøyelse og eliminering. Niacin bør ikke tas av diabetikere, folk med glaukom eller de med magesår før de snakke med en lege om det.

B-6 og Folic Acid Overdose

Vitamin B-6 bør ikke overskride den anbefalte mengden og overstyre andre B-vitaminer eller det kan skade leveren eller nerver. Folsyre må alltid tas med Vitamin B-12 til å arbeide effektivt og ikke etterligne B-12 mangel. For mye folsyre kan forårsake fordøyelsesbesvær, luft i magen og eventuelle beslag.

Vitamin E og vitamin K

Vitamin E er et vitamin som gjør det mulig for blodet å tynne ut. Vitamin K er et vitamin som gjør at blodet å koagulere. Det er sannsynligvis noen matvarer som inneholder dem begge, og tilbyr en glatting av blodet. Hvis du ønsker å tynne blodet på grunn av overdreven blodpropp, bør du ikke ta disse to vitaminer sammen. Hvis du ønsker en bedre koagulasjonsfaktor, bør det samme resonnement brukes.

Magnesium og kalsium

Magnesium og kalsium er begge involvert i bygningen av ben i kroppen. Kalsium er den utendørs, og magnesium er involvert i benmargen. Noen ganger magnesium og kalsium kjempe for å bli absorbert av det samme området i kroppen. Kosttilskudd bør ikke tas sammen hvis det forstyrrer helbredelsesprosessen.

Magnesium Glycinate og magnesiumoksid

Magnesium glycinat og magnesiumoksid er begge former av det samme element. Magnesium glycinat er den form som vanligvis administreres under navnet magnesium. Selv om formene er knyttet, utfører de forskjellige funksjoner for kroppen. De ville kansellere hverandre ut eller forstyrre helbredelse av kroppen dersom de ble tatt sammen.

Hvilke vitaminer bør tas alene?

Hvilke vitaminer bør tas alene?


Vitaminer er næringsstoffer som er avgjørende for menneskers helse og bør suppleres hvis ikke funnet i høye nok mengder i kosten. Som med alle kosttilskudd, er det viktig å vite hvor mye du skal ta og om en viss vitamin kan ha farlige interaksjoner med andre legemidler eller kosttilskudd.

Typer

Selv om betegnelsen "vitamin" er brukt i dagligtale for å referere til en rekke næringsstoffer, betyr ordet faktisk vitaminer essensielle for menneskers helse. Disse er Vitaminene A, C, D, E, K, og en gruppe på åtte næringsstoffer kalt B-vitaminer.

Effekter

Mangel på en hvilken som helst av de essensielle vitaminer kan føre til en rekke sykdommer, for eksempel skjørbuk for en C-vitamin-mangel (se referanse 4). Vitaminer gir sin fordel gjennom konsekvent inntak og vedlikehold av nivåene i kroppen. Effekten av vitaminer er generelt forebygge sykdom, så det er viktig at de er tatt konsekvent.

Farlige interaksjoner

Som med alle supplement, vitaminer har potensial til å samhandle med andre legemidler som er tatt. Eksempler på dette er Vitamin A er farlig interaksjon med høye mengder etanol, eller drikker alkohol (se referanse 1).

Betraktninger

Enkelte vitaminer kan tas sammen for å maksimere sin nytte. For eksempel er antioksidanter som vitamin E og C ofte tatt sammen. Ifølge helse-ekspert Joy Bauer, kan vitamin D hjelpe forbedre absorpsjon av kalsium, en annen viktig næringsstoff (se Referanse 2). Vanligvis er det trygt å ta noen vitaminpiller med hverandre, men dette kan redusere effekt (se Reference 3).

Vitaminer tas alene

Vitaminer kan tas alene for å maksimere absorpsjon i kroppen og derved forbedre de fordeler de gir. I tillegg kan en vitamin tas alene hvis det er nødvendig i høyere konsentrasjoner enn andre næringsstoffer. Vitamin C, for eksempel, kan være nødvendig ved noen i mye høyere mengder enn det som tilbys av en multivitamin. I tillegg kan dets vannoppløselighet påvirker absorpsjon hvis tatt med et annet medikament eller uten tilstrekkelig vann (se referanse 4).

Advarsel

Alltid konsultere legen din før du starter en vitamin eller supplement diett; de vil være best i stand til å advare deg om eventuelle farlige interaksjoner med eventuelle medisiner du tar.

Hvordan vite om kroppen din mangler enkelte vitaminer

Vitaminer er en viktig del av menneskets kosthold, og mangler kan skape en rekke problemer, alt fra skjørbuk og tørt hår til blindhet. Vanligvis kan symptomer på en vitamin mangel forveksles med andre problemer, så det er viktig å få blod arbeid gjort for å finne årsaken til din sykdom. Men det er forskjellige forhold som er forårsaket av spesifikke vitaminmangel, og erstatte disse vitaminene kan ofte raskt slette problem

Hvordan vite om kroppen din mangler enkelte vitaminer

Detalj problemene som har forårsaket mistanke om vitamin mangel, selv symptomer som vises trivielt, for eksempel tørr hud og hår, eller misfarging av neglene. Det er viktig å være grundig, så ofte små tegn på mangel på vitamin gå ubemerket i lang tid, noe som kan føre til mer alvorlige problemer. En mangel på vitamin B-12, for eksempel kan føre til tretthet og vekttap, blant andre symptomer, i henhold til National Institutes of Health.

Forskning Hvilke vitaminer kan føre til at symptomene du opplever. National Institutes of Health har detaljert informasjon om alle viktige vitaminer, inkludert symptomer på mulig mangel. Hvis du opplever et betydelig antall av de symptomene som beskrives, vurdere å supplere som næringsstoff, og gå til legen din for videre behandling som kan være nødvendig.

Analyser kostholdet ditt, og se om du er i faresonen for noen mangel basert på hva du spiser. Næringsstoffer som vitamin C finnes i frisk frukt, slik at en mangel på disse i kosten kan føre til en slik tilstand.

Ta en generell multivitamin for et par uker, og se om symptomene dine begynner å forsvinne. Vitaminer fungerer ved å ha en konsekvent konsentrasjon i kroppen, så det er viktig å vente en stund før du gjør en dom om deres effekt. Vurdere å ta en bestemt vitamin supplement hvis du har en god ide om hva du mangler fra å se på kosthold og symptomer.

Gå til legen din for å få tester for vitaminmangel å vite sikkert. Mange vitaminmangel få alvorlige konsekvenser, muligens også bidra til død i ekstreme tilfeller. Legen din vil kunne endelig fortelle deg hva du mangler, og til og med gi deg råd om hvordan du får mer av det mangelfulle næringsstoff eller næringsstoffer.

Hint

  • Ikke alle multivitaminer er skapt like, så spør ekspeditøren på supplement forhandler hva de anbefaler. De får tilbakemeldinger fra kunder daglig, slik at de har en god ide om hva som fungerer.
  • For mye av noe vitamin er ikke sunt, så ikke overdriv. Målet er å ha sunne nivåer av vitaminer i kroppen, ikke unormalt høyt, og i dette tilfellet mer er ikke iboende bedre. I noen situasjoner, kan en vitamin skytende være assosiert med medisinske problemer i seg selv.

Hvilke vitaminer Reduser Sexual Desire?

Hvilke vitaminer Reduser Sexual Desire?


Det er i dag lite medisinsk interesse i å redusere seksuell lyst, men det finnes hundrevis av kosttilskudd som hevder å øke den. En nedgang i seksuell lyst kan komme fra stress, tapet av en kjær, misnøye med en ekteskapelig partner eller depresjon. Skader, aldring, alkoholforbruk, og betennelsen kan også redusere lyst hos menn og kvinner. Hvis en person prøver å redusere libido, kunne han finne ut hvilke matvarer og vitaminer øke den, så unngå dem. Imidlertid bør det bemerkes at mange av disse matvarer er viktig for en sunn diett.

SSRI

Både en alvorlig overflødig og en alvorlig mangel på serotonin kan tjene til å undertrykke libido. Nesten alle selektive serotonin reopptakshemmere eller SSRI, for eksempel Lexapro, Prozac og Paxil, kan redusere libido hos både menn og kvinner.

Redusert Dopamin

Dopamin er involvert med de mannlige og kvinnelige kjønns stasjoner. Dopamin er laget av to aminosyrer, phenyalnine og tyrosin. Disse finnes i melk, ost, mandler, bananer og fisk. Det kan være slik at ved å kutte disse matvarer, dopaminproduksjon kan også bli kuttet. Det er imidlertid sannsynlig at en reduksjon i dopaminproduksjon kan være problematisk for en individuell humør.

Kalsitriol

Kalsitriol har en og annen bivirkning av å redusere sexlysten. Calcitriol er en form for vitamin D som hjelper folk med kalsium mangler på grunn av nyre funksjonsfeil. På det nåværende tidspunkt, men det er ingen off-label bruk av kalsitriol å kontrollere seksuelle behov.

B-vitamin-mangel

Det er mulig at å redusere inntaket av B-vitaminer kan også redusere seksuell lyst. Forbindelsen av energinivået til B12 er velkjent. Generelt, kjemikalier som produserer en "øvre" effekt også øke libido. Derfor kan kutte ned på disse kosttilskudd redusere den.

Lave nivåer av sink

Avtagende sink inntak kan undertrykke seksuelle lyster. Sink er et afrodisiakum og er nødvendig for testosteron produksjonen. Det er normalt finnes i sjømat og enkelte bladgrønnsaker eller tas som et supplement. Hvis du prøver å redusere seksuell lyst, prøve å unngå sjømat og skalldyr.

Vitaminer som hjelper deg å fokusere

Vitaminer som hjelper deg å fokusere


Vitaminer er en gruppe organiske forbindelser som anses avgjørende for livet. De er essensielle næringsstoffer fordi de må innhentes fra kostholdet eller en syntetisk kilde. Mens mange næringsstoffer er nødvendige for sterk mental acuity, enkelte vitaminer hjelpemiddel i de grunnleggende funksjonene i sentralnervesystemet, forbedre kortsiktige mental fokus og evne til å konsentrere seg. Lang sikt, støtter de mental helse og sjekke utviklingen av kroniske problemer som forstyrrer mental fokus som hodepine, nervøsitet, depresjon og oppmerksomhet mangler.

Vitamin B6 og B12

Ifølge Dr. Decker Weiss, NMD, AACVPR, er Vitamin B6 viktig for reguleringen av nerve sendinger; en mangel på vitamin B6 fører til nervøsitet og søvnløshet, som påvirker din evne til å konsentrere seg. Vitamin B6 og B12 virke til å redusere visse aminosyrer som, ved forhøyede nivåer, bidrar til demens og Alzheimers sykdom. Tilstrekkelig nivå av disse B-vitaminer kan redusere symptomene på hukommelsestap og forebygge Alzheimers. I tillegg hevder urte-bilag-guide.com at B6 har vist seg å hjelpe til med minne oppbevaring. Naturlige kilder inkluderer kjøtt, fisk, hvetekim, eggeplomme, honningmelon, kål, melk og gjær.

Folic Acid

Også kjent som vitamin B9, naturlige kilder til folsyre har dype grønne bladgrønnsaker, gjær, lever og nyre. En pågående studie av Alzheimers sykdom som startet i 1986 indikerte at en relativt mindre grad av hjerneskade skjedde i de hvis inntak av folat var større. Ekstra støtte for folsyre som en formidler av mental fokus ligger i sin nøkkelfunksjon i produksjonen av røde blodceller og evne til å bidra til å forbedre din følelse av velvære og mental klarhet.

Vitamin C

Vitamin C hjelpemidler i nevrotransmitter produksjon og kommunikasjon mellom celler. Denne støtten bidrar til å opprettholde kognitiv funksjon ved å holde sinnet rolig, og dermed øke mental fokus, sier Native rettsmidler. En antioksidant også kjent som askorbinsyre, oppstår Vitamin C naturlig i sitrusfrukter og skreller, bær, grønt og bladgrønnsaker, kål og paprika.

Vitamin E

En annen antioksidant nyttige i å fremme mental årvåkenhet, er vitamin E som er nødvendig for riktig funksjon av sentralnervesystemet. Den finnes i hvetekimolje, hel hvete og hele korn, grønne blader, vegetabilske oljer, kjøtt og egg.

Anbefalinger

Tatt sammen med andre næringsstoffer og urter, kan disse vitaminene forbedre kortsiktige mental fokus og hindre forverring av din mentale helse. Fersk, rå frukt og grønnsaker samt kjøtt gir den primære kilden til disse vitaminer og er naturlig gruppert sammen i organiske kilder til å arbeide sammen i kroppen vår. Tradisjonelt behandling av en vitaminmangel ved å innføre en ubehandlet mat som er rik på vitamin til dietten tilstrekkelig adressert symptomer, særlig når det tas i kombinasjon med andre kjente synergistiske næringsstoffer. Du kan også supplere din diett med over-the-counter produkter. Velg kosttilskudd som er avledet fra organiske stoffer, som er av nødvendighet lav potens og ofte inneholde ytterligere synergistiske stoffer som finnes naturlig i et organisk kombinasjon. Unngå syntetisk fremstilt vitaminer, som er kjemisk avledet fra uorganiske stoffer. Videre, fordi trening øker blodtilførselen til hjernen, består det en viktig del av sunn hjernen fungerer og går hånd i hånd med en balansert tilførsel av næringsstoffer, inkludert vitaminer.

Betydning

Lang sikt, kan disse vitaminene bekjempe oppmerksomhet mangler bemerket i voksen og barndom Attention Deficit Disorder (ADD). Selv om symptomene er spesifikke for en vitamin mangel gjør ikke er til stede, noe som sikrer et balansert kosthold og supplement diett kan hindre utvikling av kroniske problemer som hodepine, nervøsitet, depresjon og andre problemer som forstyrrer mental fokus. Forsinke den naturlige aldringsprosessen og forsinke utbruddet av senilitet - sikre et tilstrekkelig inntak av vitamin B6, B12, B9, C og E.

Vitaminer for Stamina

Vitaminer for Stamina


Vitaminer er nødvendig å regulere kroppens energinivå og opprettholde sunn hud, tenner og bein. De er forbruksvare i form av piller og mat. Noen vitaminer som vitamin D produseres naturlig av solen. Tretthet og manglende evne til å konsentrere seg er noen symptomer på vitamin mangel.

Vitamin B5

Vannløselig og en utholdenhet enhancer, er vitamin B5 et essensielt næringsstoff. Det hjelper til å danne antistoffer for immunsystemet og hjelpemidler i produksjonen av adrenal hormon. Når kroppen forbruker karbohydrater, fett og proteiner, B5 konverterer den til energi. Hodepine og tretthet er vanlige tegn på en vitamin B5 mangel. Vitamin B5 kapsler kommer i 500 mg, 250 mg og 100 mg doser og bør tas med vann etter å ha spist. Biff, kylling, fisk, hele korn brød og frokostblandinger, egg og melk er andre kilder til vitamin B5.

Iron

Jern, et viktig vitamin for livet. Den forbedrer utholdenhet og bidrar til å hindre anemi ved kjemisk binding med proteinet i de røde blod cells.the røde blodlegemer er ansvarlig for å føre blod fra lungene til resten av kroppen. Iron hjelpemidler også i den kjemiske reaksjonen som gjør mat til energi. Rødt kjøtt, kylling, tørket frukt, tørkede bønner, hele korn, tunfisk og fisk inneholder jern. Hodepine, kortpustethet, irritabilitet og lav energi er tegn på jernmangel.

Vitamin C

Kroppen ikke naturlig produsere vitamin C, så det må komme gjennom andre kilder. Vitamin C er et vannløselig vitamin som hjelpemidler i kroppens vekst og utvikling. Det er også en antioksidant som beskytter kroppen mot frie radikaler. Den vitaminformer kollagen, helbrede sår og vedlikeholder skjelett og tenner. Frukt og grønnsaker er gode kilder til vitamin C. Sitrusfrukter, brokkoli, grønne blader, poteter og jordbær har de høyeste beløpene. Tørt hår, gingivitt, tørr og flassende hud, anemi, en nedgang i evnen til å bekjempe infeksjoner og en langsom metabolisme er tegn på en vitamin C-mangel.

Magnesium

Magnesium spiller en viktig rolle i produksjon av ATP, kroppens hovedenergiproduserende molekyl. Kronisk tretthet, muskelkramper, høyt blodtrykk og søvnløshet er systemer av en magnesiummangel. Uten magnesium ville kalsium ikke fungere skikkelig i kroppen. Bananer, avokado, mandler, cashewnøtter, frø, erter, bønner, soyaprodukter og hele korn som hvete mel og brun ris er gode kilder til magnesium.