Digidexo.com

Hvordan gjenkjenne Hoodia bivirkninger

Hvordan gjenkjenne Hoodia bivirkninger


Den populære vekttap hjelpemiddel kalt Hoodia forårsaker noen uenighet for sin mangel på bivirkninger. Hoodia ble opprinnelig brukt av buskmenn i Sør-Afrika, som ville spise den mens du er på lange jakter å avverge sult og tørst. Det har ikke vært noen helsemessige problemer blant dem; men de bare brukt det innimellom. Hoodia kan benyttes flere ganger per dag hver dag over en lengre tidsperiode. Produktet er litt for ny til å vite sikkert. Selv om ingen helsemessige problemer har blitt rapportert, er det noen ting av å være klar.

Bruksanvisning

•  Rob sinnet. Hoodia lurer hjernen til å tro at du ikke er sulten. Dette er en god ting når det kommer til slanking og prøver å kutte ned på kalorier, men hvis du glemmer å spise eller rett og slett ikke spise fordi du er aldri sulten, vil kroppen bli ranet av næringsstoffer og energi. Det blir et problem.

Hide tørst. Hoodia skjuler tørst. Spesielt i kosten, er det viktig å drikke mye vann. Å være tørst minner oss å drikke. Skjulte tørste fører til dehydrering, en annen indirekte bivirkning.

Finn ren hoodia. Hoodia selskaper er markedsføring av produkter som ikke er 100% Hoodia og blande det med urter som grønn te, som er et sentralstimulerende. Selv om Hoodia sies ikke å være en stimulant, grønn te, eller en kombinasjon av de to kan forårsake hodepine, skjelving, nervøsitet og søvnløshet.

Øke kjærlighet. Det har også blitt notert med et afrodisiakum effekt!

Hint

  • Som med alle andre diett pille, ved hjelp av Hoodia betyr å holde legen informert.