Digidexo.com

Kinesisk medisin Diet for Obesity

Tradisjonell kinesisk medisin (TCM) ser fedme annerledes enn vestlig medisin. TCM oppfatningen av kostholdet i seg selv skiller seg fra den vestlige ideen. Spesielt en TCM diett for fedme behandler de underliggende årsakene til fedme.

Definisjon / Årsak

Ifølge Shen-Nong Ltd., TCM utøvere, gamle kinesiske leger var klar over fedme og dens symptomer og årsaker. I antikken mente at fedme resultater fra usunt kosthold, manglende fysisk aktivitet og psykologiske faktorer. Da, som nå, adresser TCM praksis Dire effektene av usunn livsstil. Ifølge TCM teori, slim og fuktighet årsaken fettavleiringer. Når milten er skadet av overspising søt mat, avfallsstoffer hoper seg opp og stivner i slim og fettvev. En TCM diett må gjenopprette harmoni til den ubalanserte milt og andre kroppsfunksjoner.

Prinsipper

Shen-Nong anbefaler gjenopprette balansen i magen for å fremme fett produksjon. Enkelte urter og matvarer fremmer sunn sirkulasjon, eliminere slim i brystet og bryte ned fett i leveren og galleblæren. For å eliminere fuktighet, TCM råder mat med vanndrivende handling.

Diett

TCM diett fokuserer på effektive urter og matvarer som vil bringe balanse tilbake til et system drastisk ut av harmoni i overvektige mennesker. Shen-Nong TCM utøvere fore urter som hagtorn og reddik å gjenopprette magens evne til å utskille fordøyelsesvæsker og fordøye fett i magen. Ifølge Shen-Nong utøvere, kinesisk kvann, rød salvie rot og notoginseng er blant kinesiske urter som brukes for å øke lav sirkulasjon. Urter for å avlaste brystet stuffiness inkluderer kinesiske gressløk pærer og mandarin appelsinskall. Vanlige urter foreskrevet for å behandle stillestående leveren og galleblæren inkluderer Artemisia og gurkemeie. Indisk brød og Rabarbra har vanndrivende handling og fremme balanse i tykktarmen, henholdsvis.

Betraktninger

TCM diett for fedme opphever ikke behovet for generell sunn mat og mosjon. Denne gamle kinesiske holistisk vitenskap runder ut en robust tilnærming til vekttap ved å arbeide for å skape sunne blod, organer og kroppsfunksjoner. En kinesisk medisin diett er ikke en rask løsning for fedme. Pasienten må delta i hennes vekttap og velvære. I motsetning til så mange markeds vekttap planer, har kinesisk medisin diett tusenvis av år for å støtte sine tilnærminger.