Digidexo.com

Exposed Vs. Proaktiv

Exposed Vs.  Proaktiv


Proactiv og Exposed er populære acne behandling systemer som brukes til å rydde opp mild til moderat akne. Akne er en vanlig hudsykdom som forårsaker kviser. Proactiv og Exposed trenge gjennom huden for å fjerne tette porer av olje, døde hudceller og bakterier. Det endelige målet for begge produktene er å klare opp plagsom akne, skape en jevn hudtone og hindre nye kviser fra forming.

Pros

Som en acne behandling systemet, har Proactiv mottatt gode kritikker fra kunder og kjendis personas. Proactiv påstand om at produktet dreper bakterier i porene og etterlater sunn akne-fri hud er gjort mer troverdig av det faktum at produktet er etableringen av Stanford-trent bord sertifisert hudlege. Antimikrobielle akne medisiner med planter er ingrediensene som brukes til å produsere sunn hud.

Exposed acne system gir symptomlindring og ingen kontinuerlig bivirkninger for sine brukere; menn og kvinner vil se noen overdreven tørrhet i huden, mens behandling av rødhet, irritasjon, kløe, betennelse og arrdannelse. Produktet lindrer mild til moderat akne samt mer alvorlig akne som skaper knuter og cyster. Exposed bruker en synergistisk system som kombinerer ingredienser fra naturen og vitenskapen å skape et produkt som fornyer huden.

Cons

Brukere av Proactiv har klaget over overdreven tørrhet i huden forårsaket av normal bruk av produktet. Det er en liste over gjøre og ikke gjøre når du bruker acne system som må følges for å unngå irritasjon og tørrhet. Brukere bør ta forholdsregler når du bruker Proactiv og beskytte deres hud fra overdreven eksponering for solen.

Brukere av Exposed klage på forverring av akne i begynnelsen. Exposed tar lengre tid før produktet aktiveres og begynner å bekjempe bakterier som forårsaker akne. I visse tilfeller er en oral supplement nødvendig. En probiotisk kompleks kan kjøpes separat fra aktuell akne systemet internt bekjempe akne.

Garanti

Proactiv har en 60-dagers pengene tilbake-garanti og Exposed tilbyr en full-års pengene tilbake-garanti for alle kunder som ikke er fornøyd med produktet deres. En automatisk levering system kan settes opp for både akne behandlingssystemer starter med en ordre blir levert hver 60. dag, om ønskelig.

Customer Support

Proactiv og Exposed hver har et 24/7 callsenter og en online kundesupport system hvor kundene kan stille spørsmål og / eller bestille produkter. Online kunde attester foretrekker Proactiv retur system over Exposed med kunder uttrykker vanskeligheter med å returnere produktet til Exposed.

Kostnad

Prisen for Proactive tretrinns akne behandling systemet starter på $ 19,95 og $ 29,95 for Proactiv Plus Deluxe System eller Proactiv Plus Total System, som i mai 2010.

Utsatt acne behandling system varierer i pris fra $ 24,95 for en 30-dagers fire stykke tilførsel til $ 49,95 for en 60-dagers fem stykke forsyning, eller en 60-dagers seks stykke forsyning. Det er en $ 10 pris forskjellen mellom medlem og ikke-medlem system med en fem stykke system for ikke-medlemmer koster $ 59,95 og en seks stykke ikke-medlem system koster $ 69.95, som i mai 2010.