Digidexo.com

Heat Stroke Recovery

Varme slag oppstår når kroppstemperaturen er svært forhøyet og personen begynner å oppleve fysiske og neurologiske symptomer. Pasienter med heteslag trenger akutt legehjelp, siden denne tilstanden kan være dødelig hvis den ikke raskt behandlet.

Symptomer

Symptomer på heteslag inkluderer høy kroppstemperatur, fravær av svette, rask puls, desorientering, forvirring og problemer med å puste. Det kan også føre til anfall og koma.

Behandlinger

Det er viktig å kjøle ned varme slagpasienter ved å flytte dem til et skyggefullt område. Bruke kaldt vann, Fanning offeret og bruke kjøleelementer finnes andre metoder for å kjøle ned kroppen.

Heat slagpasienter

Folk som er den mest sannsynlige til å lide heteslag inkluderer spedbarn, eldre, idrettsutøvere og folk som arbeider utendørs.

Recovery

Folk som lider av heteslag kan forvente et sykehus opphold på et par dager. Dette er gjort slik at pasienten kan bli overvåket for eventuelle komplikasjoner. Avhengig av alvorlighetsgraden, kan en fullstendig gjenoppretting ta alt fra to måneder til ett år.

Forholdsregler

Heteslag kan unngås ved å ta noen forholdsregler. Drikk rikelig med væske, som vann eller Gatorade, for å hindre dehydrering. Unngå kraftig aktiviteter og langvarig eksponering i varmt, fuktig vær. Også farget iført lys og løse klær kan hjelpe deg å holde kjølig.