Digidexo.com

brennende følelse på lårene

Hva er årsakene til brennende følelse i indre lår?

Hva er årsakene til brennende følelse i indre lår?


Det er tider når brennende følelse påvirker lår området. Svie i låret området, kan resultere fra ufarlige saker til alvorlige forhold. Du kan ha bekymringer, enten på grunn av personlig erfaring eller observere andres etappe problemer. Her er noen svar om hva som forårsaker dette ubehagelig tilstand.

Parestesier

De brennende følelse som du kan føle i låret området er en medisinsk tilstand som kalles "parestesi", hvor det føles som pinnene er prikk hele låret. Presset på en nerve kan forårsake dette, spesielt når nerve synes å bli klemt, som påvirker blodstrøm. Spinal problemer kan også forårsake disse brennende, prikkende følelse.

Diabetes

Ett av symptomene på diabetes er svie i låret området. Dette skyldes at når en person har diabetes, kan svie oppstå fra en komplikasjon på grunn av blokkering av blodårer. Med diabetes, bena er gjenstand for infeksjon, nummenhet, kulde og svie.

Åreknuter

Når åreknuter form, føre de i hevelse i beinet som kan være ledsaget av en brennende fornemmelser. Med denne tilstand, årer er forstørret og mørkere i farge. Disse årer bli tydelig og kan se ut som de er forgrening hele lår regionen.

Muskelproblemer

Muskelproblemer kan også føre til svie i låret området, spesielt når musklene er utmattet. Muskelsvakhet kan påvirke dine opplevelser i låret området, utløser musklene til å nappe, føler deg kald eller forårsake svie når under stress. Holde beinet på begrensede posisjoner i lange perioder kan også føre til at musklene til tretthet, forårsaker flere opplevelser.

Isjias

Isjiasnerven er nerve som går gjennom lårene og hoftene, og når dette er komprimert, kan det føre til isjias. Røttene kan bli irritert og når dette skjer, kan smerte kjøre gjennom rygg og ben områder. Isjias kan føre til svie i låret.

Hva som forårsaker en brennende følelse i kroppen?

Hva som forårsaker en brennende følelse i kroppen?


En brennende følelse, enten i et bestemt område av kroppen, eller over et stort område i løpet, er ikke en behagelig ting. Det kan også være en indikasjon på et antall underliggende problemer. Avhengig av andre symptomer som følger med de brennende følelse, kan årsaken være alt fra en reaksjon på alvorlige traumer til en indikasjon på vaskulær sykdom.

Trauma

Noen fortsatt i sjokk eller utvinne fra en alvorlig traume kan oppleve en brennende følelse. Dette skjer fordi nervefibrene er overstimulert, fremdeles reagerer på traumatisk begivenhet.

Nervous System

Problemer med nervesystemet kan forårsake en brennende følelse i legemet. Nerver som videresende meldinger og er koblet til ryggmargen og hjernen kan bli skadet i en tilstand som kalles perifer neuropati. Det fører ofte en brennende sammen med tap av muskelkontroll, mangel på opplevelser og smerte. I andre tilfeller er en spesiell nerve berørt, i en tilstand som kalles nervesmerter. Andre symptomer på nervesmerter kan inkludere øm hud, numne føtter, tap eller mangel på motoriske ferdigheter og parestesier, eller unormale sensasjoner.

Spinal Disease

Svie er også vanlig når noen lider av en sykdom av spinal nerve røttene kalles radiculothopy. Hvis dette er tilfelle, er det brennende følelse ofte ledsaget av en prikking eller nummenhet i ekstremiteter og en bokstavelig smerte i baken.

Herpes

Herpes, en seksuelt overført infeksjon, er også kjent for å forårsake en brennende følelse. Både herpes simplex og herpes zoster er kjent for å forårsake en brennende følelse, sammen med en rekke andre forhold. Herpes simplex er ofte ledsaget av smerter eller klumper i underlivet, hovne lymfeknuter og en stikkende følelse i huden. Herpes zoster fører ofte også til en brennende magesmerter, tap av hørsel på det ene øret, hodepine og manglende evne til å bevege øynene. Begge kan produsere åpne lesjoner og sår.

Vaskulær Tilstand

Perifer vaskulær sykdom er en annen årsak til en brennende følelse. I dette tilfellet, blir blodårene smalere og blodstrømmen er begrenset. Dette vaskulær tilstanden rammer vanligvis bena, men kan også bli funnet i armene. I dette tilfellet kan den brennende følelse være ledsaget av en blodtrykksøkning, hovne føtter, blå lepper og tykke negler.

Andre betingelser

Andre forhold som kan resultere i en brennende følelse er whiplash, slangebitt, stikk fra dyr i havet, spedalskhet, vitamin, kalsium eller hormonmangler, frostskader, hudsykdommer, sår, carpal tunnel syndrom og andre tilstander preget av nerveskader.

Hvorfor har jeg en brennende følelse i Mine Ben løpet av natten?

Hvorfor har jeg en brennende følelse i Mine Ben løpet av natten?


Nighttime leg svie kan tyde på at du har en alvorlig underliggende medisinsk tilstand. Brennende smerter i lårene kalles meralgia paresthetica. Hvis beinet blir hoven eller traumatisert på en eller annen måte, press på nerver resulterer i smerter, blant annet en brennende følelse, samt forårsaker lammelser og andre typer dysfunksjoner i leggen.

Nerve Entrapment

Nettstedet til American Academy of Orthopaedic Surgeons forklarer at nervene transportinformasjon til hjernen, forteller hjernen for å aktivere din motoriske nerver. For at denne prosessen skal oppnås, nerver må passere under, over, gjennom og rundt dine bein, muskler og ledd. Hvis alt er godt innenfor systemet ditt, er det rom for disse nerveoverføringer til å passere lett. Men hvis beinet har påført skade, nervene kan ikke sende riktig, og det er når smerten oppstår.

Betraktninger

Når beinet brenner på utsiden av låret, enten det skjer om natten eller i løpet av dagen, er den laterale femoral kutan nerve komprimert eller presset. Den LFCN er den største sensoriske nerve i bena. Den brennende følelse kan utvide til yttersiden av kneet. Lysken kan også verke, og setet kan gjøre vondt. Vanligvis er den brennende følelse bare på en side av kroppen. Nerve entrapment, eller press, som er brukt direkte til en nerve eller til en spinal feste av at nerve kan føre til parestesier, eller brenning, krypende, prikking, pins og nåler sensasjon at noen individer erfaring om natten.

Identifikasjon

Parestesi vanligvis oppstår i ekstremiteter, og kan være en indikator for en alvorlig sykdom, tilstand eller lidelse, eller, på den annen side, en betingelse at den ikke er så alvorlige. Parestesier kan skyldes en infeksjon, hvis du opplever betennelse i ledd og muskler, eller som følge av traumer eller malignitet.

Potensial

Sammen med de brennende følelser, kommer nummenhet og prikking i det berørte området. Berøre området, selv lett, vil gjøre vondt. Faktisk kan en lett berøring vondt enda mer enn fast press blir brukt til det berørte området.

Andre årsaker

Nattlige legg svie kan være et resultat av tilstander så som diabetisk neuropati, diabetes, neuropati og multippel sklerose.

Hva som forårsaker brennende følelse i fingertuppene?

Den nevropati av brennende følelse i fingertuppene kan oppstå fra en rekke ulike kilder. Mulige årsaker inkluderer, men er ikke begrenset til, følgende sykdommer: nerve entrapment, multippel sklerose, slag, migrene, Spinalstenose, diabetes, Raynauds syndrom, leddgikt og ulnar nerve dysfunksjon. Denne ubehagelige følelsen varierer i alvorlighetsgrad fra irriterende til ekstremt smertefullt, og mens noen individer bare oppleve forbigående episoder, andre er plaget med konstante symptomer. Vedvarende brenning av fingertuppene kan ha en negativ innvirkning på kvaliteten av en lidende liv, og vesentlig innskrenke normale aktiviteter. Fordi denne tilstanden kan være forårsaket av en rekke nevropatier, er det incumbent at de som lider av brennende følelse i deres fingertupp kontakt lege. En nevrolog kan diagnostisere den underliggende årsaken til dine brennende sifre og foreskrive en passende løpet av behandlingen.

Carpal Tunnel Syndrome: En vanlig årsak til fingertuppen Burning

En av de vanligste årsakene til denne tilstanden er Carpal Tunnel Syndrome, eller CTS. Carpal Tunnel Syndrome er forårsaket når median nerve, som leverer hånden, er komprimert. Tilstanden er ofte forårsaket av repeterende håndleddet bevegelser og er hyppig observert i typists, kasser og utøvere av idretter som involverer repeterende bruk av hånden eller håndleddet, for eksempel tennisspillere. En av de første tingene som en lege vil se etter når du prøver å diagnostisere CTS er en mangel på nummenhet i lillefingeren. Dette er fordi median nerve ikke leverer denne vedheng. En nervelednings studie kan også bli utført. Dette vil belyse hvorvidt impulser som reiser langs median har gått for sakte - en sikker indikasjon på CTS. En tredje test, en electromyogram, blir ofte utført for å utelukke andre causes.This prosedyre kontroller for å sikre at muskelen får den skikkelig blodtilførsel - et symptom på en rekke andre forhold, men ikke fra Carpal Tunnel Syndrome. Den enkleste måten for leverandøren din for å diagnostisere CTS er ved å legge trykk på wrists.This diagnostiske prosedyren vil gi umiddelbare symptomer hos et flertall av personer som lider av Carpal Tunnel Syndrome. Behandlinger av CTS er uttrykke med tilstandens alvorlighetsgrad. Alvorlige tilfeller kan kreve kirurgi for å avlaste presset på median nerve, noe som vil eliminere symptomer i de fleste tilfeller. Mildere tilfeller blir ofte behandlet med håndleddet splinter, som lindre symptomene ved å begrense leddet mobilitet. Et annet alternativ, men en som er ofte ikke gjennomførbart, er å eliminere den aktiviteten som er årsaken til problemet. De fleste er enten uvillig eller ute av stand til å miste jobben sin for å kvitte seg med CTS, og mange andre vise en tilsvarende mangel på entusiasme når det er foreslått at de gir opp sin favorittidrett.

Raynauds syndrom Kan være årsaken til Fiery Fingertips

En annen viktig årsak til brennende fingertuppene er Reynaud syndrom. Denne tilstanden er forårsaket når blodårene som forsyner hender og / eller føtter smal. I personer med Reynaud, er episoder av brennende fingertuppene forverret ved eksponering for kulde. Fingers bli ekstremt blek før utvikle en blå tinge.There er to typer Reynaud: primær og sekundær. Primær Reynaud er ikke forbundet med noen annen sykdom, mens revmatiske sykdommer som revmatoid artritt, Sklerodermi og Lupus er ofte katalysatorer for utvikling av sekundær Reynaud. Det finnes en rekke tester som anvendes for å diagnostisere Reynauds. Disse inkluderer: Nailfold Capillaroscopy - studiet av kapillærer under et mikroskop, antinukleære antistoff test (ANA), som avgjør om kroppen produserer antistoffer assosiert med bindevevs eller autoimmune lidelser, og senkning, en diagnostisk test for betennelse. Symptomer på Reynaud kan reduseres ved å holde hendene hjertelig dekket i kaldt vær eller ved håndtering av kalde elementer, for eksempel frossen mat. Alvorlige tilfeller av Reynaud blir vanligvis behandlet med medisin som utvider de berørte blodkar. Personer med Reynaud bør ikke røyke, siden røyking ytterligere begrenser blodstrømmen. I tillegg kan visse medisiner forverre symptomene på Reynauds. Din helsepersonell vil råde deg hvilke medisiner for å unngå.

Spinalstenose og Burning Hånd syndrom

Spinalstenose er den medisinske termen for en innsnevring av spinalkanalen, og er ofte funnet i personer over 50. Innsnevring av spinalkanalen komprimerer ryggmargen, som kan føre til hånd nevropati. Personer med diagnosen Spinalstenose har rapportert svie i sine hender og fingertupper. Spinalstenose er diagnostisert med røntgen, MRI eller CAT skanner. Behandling for denne patologi omfatter fysioterapi og smerte medication.These tiltaket kan ofte lindre den enkeltes hånd nevropati.

Betydningen av angst rolle i å brenne fingertuppene

Angst kan være den skyldige bak brenner fingertuppene. Ifølge Roger Gould, medlem av UCLA Department of Psychiatry, kan moderat til alvorlig angst føre en person til å oppleve en rekke fysiske symptomer. For personer som har symptomer trosse alle medisinske forklaringer, legen anbefaler en kort behandling med anti-angst narkotika Klonopin. Hvis en persons symptomer minske eller forsvinne mens du tar Klonopin, angst er den mest sannsynlige årsaken til ubehag. Personer som får denne diagnosen kan bli rådet til å fortsette å ta anti-angst medisiner for å holde sine symptomer i sjakk. Bio-feedback er også ofte anbefalt som en metode for å kontrollere angst, og for noen, kan en grundig vurdering av deres livsstil være i bruk i pinpointing opprinnelsen av deres nervøsitet.

Får du nok B-12?

Vitamin B-12 mangel, som er referert til som pernisiøs anemi, kan forårsake nummenhet, prikking eller brennende følelse i fingertuppene. Vegetarianere er spesielt utsatt for denne mangelen, siden B-12 er sjelden funnet i grønnsaker. Behandling for pernisiøs anemi inkluderer folsyre og vitamin B-12 tilskudd. Endringer i kostholdet kan være nyttig for kjøttetere, siden kjøttet er rik på B-12. Det anbefales sterkt at veganere supplere kostholdet med daglige doser av B-12.

Spekulasjon kan være farlig

Ikke spekulere om årsaken til dine brenner fingertuppene. Self-diagnose er idiot hardfør og farlig. Som med mange lidelser, kan brenner fingertuppene være forårsaket av en myriade av sykdommer, alt fra enkle til alvorlige. Ta kontakt med din helse utøveren for en riktig diagnose av dine brenner fingertuppene.

Hva er behandlingen for en brennende følelse?

En brennende følelse kan være et symptom på halsbrann eller sure oppstøt, et tegn på en seksuelt overførbar sykdom ved vannlating eller et symptom på en klemt isjiasnerven. Behandling for den brennende følelse kan være så enkelt som å kjøpe over-the-counter antacida eller et besøk til din lege som vil foreskrive medisiner. Vær oppmerksom på når din brennende følelse oppstår, som det kunne være utløst av noe i kostholdet ditt. Hvis du opplever dette ubehaget i mer enn tre dager, er det svært viktig å kontakte lege.

Halsbrann / Acid Reflux

Hvis du oppleve en brennende følelse kort tid etter å ha spist, er det mest sannsynlig noe i kostholdet ditt som forårsaker halsbrann oppstår. Du kan ha gastroøsofageal reflukssykdom (GERD), hvor magesyre strømmer tilbake i spiserøret og forårsaker halsbrann sammen med raping og brystsmerter. Visse matvarer som krydret mat, sjokolade og fet mat kan føre til lavere esophageal sphincter (LES) å slappe av, noe som gir syre og mat til å strømme tilbake til spiserøret, ifølge Mayo Clinic. Den LES er normalt stramt, som hindrer syre reflux skjer. Magen kan bryte ned måltider lettere hvis du redusere dem i størrelse, ifølge Carol Ann Rinzler og Kevin DEVAULT, forfatterne av "halsbrann og reflux for Dummies". Det betyr også å øke mengden av måltider du inntar daglig fra tre store måltider til fem små.

Urinering

En smertefull brennende følelse kan oppstå ved vannlating hvis du har en seksuelt overførbar sykdom, som for eksempel gonoré eller en urinveisinfeksjon. Andre symptomer som følger gonoré inkluderer en gul eller grønn utflod og smerter i testiklene. Andre symptomer på en urinveisinfeksjon er hyppig behov for å urinere, blod i urinen og kvalme. En STD og en uti begge krever antibiotika for å rydde opp infeksjonen. Gonoré kan bli behandlet av en enkelt tablett eller en injeksjon i setemuskelen. Ifølge Mayo Clinic, er urinveisinfeksjoner ryddet opp med følgende antibiotika: amoxicillin, ciprofloksacin eller nitrofurantoin. Symptomer på UVI avta i løpet av et par dager etter at du starter den antibiotika diett, og medisinen bør tas før du er ferdig med resept. Dette garanterer medisinen dreper alle bakterier i urinveiene.

Isjias

Isjias er en enorm smerte som går fra korsryggen, ned setet og på baksiden av låret og leggen. Andre symptomer på isjias inkluderer en kriblende følelse, nummenhet og muskelsvakhet. Isjias er forårsaket av press på sciatic nerve, spinal svulster eller lumbal spinal stenose, ifølge Mayo Clinic. Fysioterapi og reseptbelagte legemidler kan lindre smerter, og i alvorlige tilfeller steroidinjeksjoner og kirurgi er også tilgjengelig. Reseptbelagte legemidler til å behandle isjias inkluderer trisykliske antidepressiva og antikonvulsia, ifølge Mayo Clinic.

Årsaker og risikofaktorer for en brennende følelse i brystet

Årsaker og risikofaktorer for en brennende følelse i brystet


Hyppig halsbrann, også kalt syre dårlig, er det vanligste symptomet av gastroøsofageal reflukssykdom, eller GERD, hos voksne. Sporadisk reflux er normalt, men vedvarende reflux som oppstår mer enn to ganger i uken kan til slutt føre til mer alvorlige helseproblemer, som for eksempel esophageal magesår eller en alvorlig tilstand som kalles Barretts øsofagus som kan føre til kreft i spiserøret.

Funksjon

I GERD, den nedre esphogeal sphincter, en ventil som skiller spiserør og mage, åpnes spontant eller ikke lukkes på riktig måte, noe som resulterer i at innholdet i magesekken stiger opp i spiserøret. Denne tilstanden er også kjent som acid reflux eller sure oppstøt, fordi de sure fordøyelsesenzymer juice stige opp med maten.

Effekter

Når sure oppstøt skjer, oppstår en person ofte en merkbar smak på baksiden av munningen. Når magesyre refluksert og berører slimhinnen i spiserøret, fører det til en brennende følelse i brystet eller halsen, ofte referert til som halsbrann eller sure oppstøt. Brennende brystsmerter som er forårsaket av halsbrann oppstår vanligvis etter å ha spist eller når en person ligger nede.

Relaterte tilstander

En hiatushernie oppstår når den øvre delen av magen og den nedre spiserør ventilen kommer over membranen, som er den muskel som skiller magen fra brystet. Normalt bidrar membranen veggen ventilen hindrer syre i å stige opp i spiserøret. Når en hiatal brokk er til stede, er acid reflux mer sannsynlig å skje. En hiatal brokk kan forekomme i mennesker i alle aldre og vanligvis produserer ingen symptomer. Ubehandlet GERD kan forverre eller bidra til tilstander som astma, kronisk hoste og lungefibrose.

Risikofaktorer

Viktige risikofaktorer for utvikling av halsbrann knyttet til GERD inkluderer fedme, graviditet og røyking, ifølge National Digestive Diseases Information Clearinghouse. Visse matvarer er kjent for å forverre tilstanden, inkludert sitrusfrukter, sjokolade, koffein, alkohol, fet og fritert mat, hvitløk, løk, mynte smakstilsetninger, krydret mat og tomat-baserte matvarer.

Forebygging / løsning

Avhengig av alvorlighetsgraden av tilstanden, kan behandling medføre endringer i livsstil, medikamenter eller kirurgi. Livsstilsendringer innebærer ofte å slutte å røyke, iført løstsittende klær, ikke liggende i minst tre timer etter å ha spist, heve hodet av ens seng 6 til 8 inches ved hjelp av treklosser, å miste vekt (hvis nødvendig) og spise små, hyppige måltider . Medisiner, for eksempel antacida, H2-blokkere, skummidler eller protonpumpehemmere kan være foreskrevet.

Hva som forårsaker en brennende følelse i brystvevet?

Hva som forårsaker en brennende følelse i brystvevet?


Hvis en kvinne er konsekvent opplever en brennende følelse i brystene hennes, hun trenger å påpeke dette til hennes lege fordi det er mulig at følelsen er resultatet av en underliggende medisinsk problem, ifølge Wrongdiagnosis.com.

Parathesia

En brennende, prikkende, kløe eller prikkende følelse kalles parethesia og det kan være et tegn på at sensoriske nerveskader har oppstått. Parethesia oppstår uten noen åpenbar fysisk årsak.

Nerve Nedskrivning, Diabetes, Trauma, Metal Eksponering

En nervefunksjon kan resultere i en brennende eller prikking eller kanyler og nåler type følelse og kan være forårsaket av nerveklem eller trykk ble direkte påført på en nerve eller til rygg feste av den nerven. Ifølge Medicues.com, kan en brennende følelse i brystet være et tegn på at du har diabetes. Det kan også være et resultat av traumer til nerver i dette området, eller eksponering for tungmetaller.

Nevropati

Det er flere forhold som kan føre til rare sensoriske opplevelser inkludert diabetes, nevropati, multippel sklerose og diabetisk nevropati. The Mayo Clinic forklarer at nevropati betyr at noen form for skade har blitt gjort til nerver som resulterer i ulike symptomer. Skaden forstyrrer signalene mellom hjernen og andre deler av kroppen. Som et resultat, kan kroppsfunksjoner økes eller reduseres, eller rett og slett unormal.

Paget sykdom

Ifølge Mayo Clinic, er en tilstand som kalles Paget sykdom som forårsaker en brennende følelse i brystet sammen med en rekke andre symptomer som kløe, rødhet, utflod fra brystvorten, en omvendt eller flatet brystvorte, en åpenbar klump under brystvorten eller aerola (huden som omgir brystvorten) og endringer i bare ett bryst og brystvorte. Pagets sykdom er en tilstand av benet. Bein metabolisme endres og gamle bein ikke blir resirkulert til nye bein så raskt som det en gang var. Resultatet av Pagets er at bein kan bli skrøpelig og lett ødelagt.

Implantat ryker

Silikon bryst implantater kan sprekke. Hvis de gjør det, kan du oppleve en brennende følelse i tillegg til smerter eller ømhet, prikking hevelse og endring i din bryststørrelse, ifølge Breastimplantinfo.org.

Cerebrovaskulær hendelse

Ifølge Wrongdiagnosis.com, en cerebrovaskulær hendelse, som oppstår når blodtilførsel til hjernen avbrytes og resulterer i celleskade og død på et bestemt område, kan resultere i en brennende følelse.

Ikke Omtrentlig av brystkreft

En brennende følelse i brystet er ikke uvanlig, ifølge Medhelp. org og det betyr ikke at du har brystkreft.

Hvordan kurere en brennende følelse i magen

En brennende følelse i magen kan indikere ulike fordøyelsesproblemer. Vanlige problemer knyttet til mage brenning er fordøyelsesbesvær, sure oppstøt, gass og magesår. Reseptbelagte medisiner bidra til å forhindre og kurere brennende følelse i magen, men hvis smertene treffer om natten eller over helgen, må du vite hva hjem rettsmidler kan hjelpe, til du ser en lege.

Hvordan kurere en brennende følelse i magen

En prøve og finne ut hvorfor du har den brennende følelsen. Tenk på maten du spiste i løpet av dagen, de væsker du drakk eller om du har gått glipp av noen måltider, som også kan føre til svie i magen.

Ta en sterk over-the-counter medisin for acid reflux. Tidligere medisinering prilosec var bare tilgjengelig på resept. Nå er Prilosec tilgjengelig til enhver stoff butikk eller butikk som selger medisiner. Denne medisinen bidrar til å redusere syre i magen, forhåpentligvis redusere brennende følelse.

Hjelp kur en brennende følelse forårsaket fra et sår ved å ta syrenøytraliserende pille og hviler. Folk pleide å drikke melk for en sår, men nyere forskning viser at melk øker mengden av mage-syrer utgitt. Hvis du ønsker å prøve melk for å kurere den brennende følelsen, drikke det i små mengder for de beste resultatene.

Burp flere ganger, hvis den brennende følelsen stammer fra en opphopning av gass i magen. Du kan fortelle om brenning er fra gass bygge opp, hvis raping lindrer smertene. For ytterligere lettelse, massere magen mellom navlen og brystbenet for å frigjøre gassen.

knaske på bland matvarer, som for eksempel ris eller kjeks, hvis den brennende følelsen er fordi du ikke har spist et stort måltid i mer enn 6 timer. Magen din jobber overtid for å fordøye mat som ikke er der, noe som kan føre til at brennende følelse. Bland matvarer hjelpe nøytralisere fordøyelsesenzymer syrer.

Lag en kopp varm timian te og drikke det på tom mage. Fyll en kopp med kokende vann og tilsett ca 1 ss. av tørket timian. Dekk til kopp og la det bratt i 10 minutter. Sil ut timian og drikke te.

Hint

  • Prøv å tygge noen granateplefrø når magen brenner. Tilsett litt sukker eller salt og pepper, fordi frøene smake litt bitter når tygget grundig.

Hva ville føre til en brennende følelse i ansiktet?

Når ansiktshuden brenner, kan det være smertefullt og kan påvirke hvor godt du kan fungere i løpet av dagen. For å lindre svie i ansiktet, er det viktig å først vite hva som kan være årsaken til brennende hud.

Kjemisk Burn

Etseskader kan skje i ansiktet når du overforbruk sterke hudpleieprodukter, som for eksempel kremer for å bekjempe rynker eller kviser-behandling produkter. Dette kan føre til at huden til å brenne og å føle stramt.

Sun Burn

Solen brenner er forårsaket av over-eksponering for sollys og ultrafiolett stråling. Dette kan gjøre ansiktet vises rødt og betent, og kan også føre til blemmer og hudskader.

Tørr hud

Tørr hud kan forårsake en brennende følelse på huden, fordi det fører til at huden til å sprekke og skrell. Dette cracking skaper små sprekker i ansiktet som føles som et brannsår på huden.

Eksem

Eksem er en kløende hud tilstand som kan føre til en følelse av brennende på huden. Dreven kløe i ansiktet på grunn av eksem kan føre til at huden til å splitte og slitasje, som fører til en brennende følelse.

Aggressiv Vasking

Over-vask av huden, eller vaske for aggressivt, kan strippe bort den naturlige oljer og skade overflaten lag av huden. Etter vasking, vil ansiktet føler fast og vil brenne.

Kan Plantar Vorter Årsak en brennende følelse?

En vorte er en liten hud vekst som er forårsaket av virusinfeksjoner i det øverste laget av huden din. Plantar warts er funnet på fotsålene. Denne veksten kan føre til ulike nivåer av smerte, blant annet en brennende følelse.

Plantar warts

Plantar warts kan føre til en smertefull følelse som vil påvirke din holdning, men de trenger ikke nødvendigvis alltid føre til en brennende følelse.

Ifølge Mayo Clinic nettsted, kan det brennende følelse i føttene være forårsaket bare av utmattelse. Den følelsen kan også være forårsaket av en mild infeksjon som fotsopp. Denne følelse kan være et symptom på noe mye mer alvorlig er imidlertid, slik som nerveskader, diabetes eller eksponering for visse giftstoffer. Oppsøk lege dersom dette symptomet vedvarer.

Behandling Alternativer

Det er mange ulike behandlingstilbud for plantar vorter, sammen med en annen type vorte som kan plage deg. Disse kan innebære narkotika, frysing av vev for å ødelegge vorte, brennende vorte, lasere, skjæring og mindre invasive homøopatiske midler.

Forebygging

Du kan forebygge vorter gjennom noen enkle endringer i din ernæringsmessige vaner. Disse inkluderer eliminere matallergener (som meieri eller hvete), og legger matvarer til kosthold som inneholder mye vitamin B og kalsium, og spise frukt og grønnsaker som er kjent for å være høy i antioksidanter.

Hva som forårsaker en brennende følelse under huden på baksiden?

Andre Signs

Noen ganger vil du føle en smerte et sted og vite at det kom fra anstreng en muskel eller annen skade. Andre ganger du merker en smerte eller brennende følelse, og det ser ikke ut til å ha noen opprinnelse. Hvis smertene vedvarer, se etter andre ting som kan hjelpe i etterforskningen. Se etter blemmer, smerter i andre områder eller hva du gjorde rett før smertene begynte. Smerte er en måte kroppen advarer deg det er noe galt. Noen ganger er det ikke alvorlig, men andre ganger må du søke legehjelp.

Helvetesild

Se om du har noen blemmer i det området, eller om noen form kort tid etter at du begynner å føle smerte. Det første du alltid se etter hvis du har en brennende følelse under huden på ryggen er noen type hud tilstand som i begynnelsen av herpes zoster, som er helvetesild. Helvetesild starter med en prikking eller brennende under huden, men så utvikler seg til blemmer. Den varicella-virus forårsaker tilstanden. Det legger noen ganger i dvale i nervene i kroppen i mange år, og blir aktive når immunforsvaret er ikke sterk da. Det gjør skade når den nervene. Selv når blemmer helbrede, ofte etterlater det smerte.

Parestesier

Ta oppmerksom på om vilkåret begynte med nummenhet, prikking eller kløe. Mange ganger, det føles som små pin pricks men da endres til en brennende følelse. Tilstanden er parestesi, og det kan starte når det er press på nerve. Trykket er vanligvis i hender og føtter, men kan forekomme i ryggen. Hvis du beveger deg rundt i en annen posisjon, og det føles bedre, er det sannsynligvis forbigående parestesi forårsaket av press på nerve. Hvis du føler det, og ikke mengden av å bevege seg rundt endrer den følelsen, men det bare kommer og går av seg selv, kanskje du har kronisk parestesi fra noe mer alvorlig. Notalgia paraesthetica oppstår når du skade nerver nær overflaten langs skuldrene. Capsaicin krem ​​hjelper stoppe svie og smerter ved lammende nerve sendere.

Diabetes

En annen sykdom som fører til brenning på ryggen og andre områder er diabetes. Diabetes forårsaker skade på mange forskjellige områder, men en av dem er nervevev. Hvis du legger merke til en økning i tørst, hyppige turer på do, utslett eller infeksjoner andre steder, tåkesyn, en vektøkning eller tap, dårlig healing, tretthet eller utmattelse, kan de være relatert til tilstanden på ryggen. Oppsøk lege og fortelle legen alle symptomene.

Isjias

Legg merke til om den brennende strekker seg ned ryggen til bena. Det kan være isjias. Isjias kommer fra press på hovednerven nedover ryggen din. Avhengig av din medisinske filosofi og lege, kan du få en justering eller ta muskel relaxers å motvirke smerte.

Cerebrovaskulær sykdom eller perifer karsykdom

Se om det er noen andre symptom som en hengende ansikt, personlighetsforandring eller endring i din håndskrift. Disse kan bety en cerebrovaskulær ulykke hvor det var et fravær av blod til hjernen og det forårsaket vevsskade. Perifer karsykdom fører også til skader som kan føre til ryggen brenning.

Hva er årsakene til en brennende følelse i tærne?

Merkelige eller kroniske følelser av brennende, smerter eller nummenhet om kroppen kan være alarmerende, og kan være symptomer på alvorlige medisinske problemer. Hvis du opplever svie i tærne er det viktig å finne årsaken til følelsen, siden du kan trenge behandling for en underliggende tilstand.

Trauma

En mulig årsak til brenning i føttene er noe traumatisk hendelse som påvirker foten direkte. Hvis foten er rammet hardt med et objekt, forstuet eller brukket, kan tærne føles som om de brenner. Kjører eller går mye, eller med feil polstring i sko (eller barfot) kan forårsake svie i tærne. Hvis blemmer dannes i mellom tærne de kan være ubehagelig og brenne.

Burns

Det burde ikke komme som liten overraskelse at en brennende følelse i føttene og tærne kan være forårsaket av å bli brent. Burns fra varmen vil føre til blemmer som kan resultere i en varig brennende følelse. Utsette tærne til ekstrem kulde over lengre tid kan også forårsake nummenhet og hudforbrenninger eller frostskader. Solbrenthet og etseskader kan også være en kilde til følelsen.

Sirkulasjonsproblemer

Nummenhet og brenning i ekstremiteter, særlig tærne, kan være forårsaket av en ineffektiv sirkulasjonssystemet. Fedme og diabetes er sannsynlig å være en risikofaktor for toe svie og smerter. Hjertesykdom og tilstoppede arterier (perifer karsykdom) kan også føre til svie i føttene.

Nerve Damage

Nervene er kommunikasjonslinjer i kroppen som registrerer smerte og andre følelser og overføre disse følelsene til hjernen. Når en person har skadet nerve, kan nervene sende signaler til hjernen indikerer smerte eller brennende følelse i forskjellige deler av kroppen. Det er mange underliggende forhold som kan påvirke nerver og forårsake nerveskader, for eksempel kroppslige traumer og ulykker under kirurgiske prosedyrer.

Infeksjon

En annen vanlig årsak til svie er ulike typer infeksjoner. Normale kropps infeksjoner, for eksempel bakterier får inn et åpent sår eller blemmer kan føre til svie i tærne. Fotsopp eller andre soppinfeksjoner er også godt kjente årsaker til svie rundt tærne. Ofte er disse årsaker kan behandles med store kjøpt legemidler for å redusere mengden av smerte, og eliminere soppen.

Slik tolker du en brennende følelse i hodet

En brennende følelse i hodet eller hodebunnen kan være på grunn av ulike årsaker, hvorav noen er mer alvorlige enn andre. Det er viktig å identifisere årsaken til å forfølge den rette behandlingsalternativet. Hvis du eller noen du kjenner erfaringer dette symptomet, finner du følgende muligheter nyttig.

Bruksanvisning

Tenk nerveskader når du føler noen form for prikking, nummenhet eller brennende følelse i hodebunnen. En mulighet kan være på grunn av en skadet eller skadet nerve, som kan oppstå på grunn av en rekke tilstander som påvirker nerver, så som diabetes, diabetisk neuropati, neuropati og multippel sklerose.

Husk at nevritt (nerveskade) kan oppstå på grunn av vitaminmangel. Slike vitaminer inneholder tiamin, riboflavin og niacin.

Merknad om du begynte å miste håret på omtrent samme tid som den brennende følelsen i gang. En brenning i hodebunnen er noen ganger forbundet med mange hårsekker går inn i en hvilestadium (telegon stadium) på samme tid. En plutselig endring i kosthold, medisiner, ekstrem følelsesmessig stress eller en proteinmangel kan forårsake hårsekkene til å gå inn i telegon staten. Ny hårvekst stopper i denne fasen, hvilket resulterer i tap av hår.

Finn ut om kløe følger med brennende følelse. Hvis så, kan den skyldige være solbrenthet eller kjemisk forbrenning. En reaksjon i et nytt hår produkt er en annen mulighet.

Vær oppmerksom på at en skalp soppinfeksjon kan også være ansvarlig for den brennende følelsen. Hvis du også oppleve generell hårtap, kan dette være årsaken. Sopp kan vokse ned i hårsekken, forårsaker den til å falle ut.

Hint

  • Koke litt vann og tilsett et par poser med kamille. La den kjøle seg ned litt før det er varmt og gjelder komprimerer til det berørte området. Kamille er beroligende på hodebunnen.

Blære infeksjon & Lyske smerter

En blære infeksjon kan føre til ubehag, inkludert smerter i lysken. Det er viktig å søke behandling fordi infeksjonen kan føre til alvorlige komplikasjoner, som nyreskader eller sepsis.

Blære infeksjon

En blæren infeksjonen er forårsaket av bakterier som kommer inn i urinrøret eller blæren og vokse og spre seg for raskt til å bli klarert av vannlating, ifølge National Institutes of Health.

Symptomer

Symptomer på en blære infeksjon er overskyet urin, smertefull vannlating og kramper og smerter i nedre del av magen. Du kunne føle smerte eller en brennende følelse i blæren eller urinrøret. Følelsen av å måtte urinere umiddelbart etter tømming kan også bidra til ubehag i lysken.

Risikofaktorer

Risikofaktorer for en blære infeksjon inkluderer alder, har diabetes og har en blokkering i urinrøret. Kvinner er mer sannsynlig å oppleve smerte like over deres skambeinet.

Behandling

Behandling for en blære infeksjon begynner vanligvis med en antibiotikakur. Legen din kan også foreskrive fenazopyridin for deg å bidra til å redusere følelsen av brennende, smerter og press i lysken.

Betraktninger

Symptomer på en blære infeksjon, inkludert lyskesmerter, forsvinner vanligvis innen 48 timer etter behandlingsstart. Det er viktig å ta hele løpet av antibiotika for å sikre at infeksjonen ikke kommer tilbake.

Secret Cure for Tinnitus

Secret Cure for Tinnitus


Tinnitus er en kronisk ringing i ørene som kan føre til ubehag, forvirring og mulig hørselstap. Medisinsk vitenskap har kjempet for å gi lindring, og mange mennesker ser etter en hemmelig mirakelkur. Som ofte er tilfelle, er det ingen slik universalmiddel med en 100 prosent suksessrate. Men det er mange holistiske homøopatiske midler som kan være i stand til å helbrede tilstanden direkte eller indirekte. Kontakt lege før du prøver en ny behandling.

Direkte Tinnitus rettsmidler

Det er tre homøopatiske midler som kan redusere eller fjerne symptomene på tinnitus. Causticum er et homøopatisk middel som brukes hvis du hører brøling, ringing og rushing lyder ledsaget av en brennende eller en kald luft sensasjon. De som trenger causticum kan høre ord og lydeffekter gjenlyd høyt; de kan ha mye ørevoks, og de kan oppleve en viss grad av vertigo som forbedrer når de legger seg ned. Conium er et middel som brukes når du hører ringing, summing og brølende lyder som ligner en vind. Du kan oppleve verkende og stikkende øret smerter, og tilstanden kan bli verre når du ligger nede. Prøv tabacum hvis lydene du opplever er rushing, suser, og nynner lyder som ligner et ekko eller en forsinkelse. Tilstanden din kan også omfatte reisesyke og kvalme. Prøv en lav potens som 12c (der c står for 100 ganger standard homøopatisk enhet av potens) 1-3 ganger om dagen inntil symptomene bedres. Disse behandlingene kan ta flere måneder å vise en effekt.

Sirkulasjon

Tinnitus kan være forårsaket av problemer i sirkulasjonssystemet. Før du prøver homøopatiske midler for denne tilstanden, begynner å ta gingko biloba, som er ofte anbefalt for forhold knyttet til sirkulasjon i hjernen. I tillegg prøver Arsenicum hvis tinnitus er ledsaget av isete lemmer, kaldsvetting, hånd og fot kramper og ekstrem rastløshet. Carbo vegitabilis kan brukes hvis du har lav sirkulasjon og hvis du lett får blåmerker. Det kan være den beste behandling hvis din tinnitus kommer sammen med utmattelse, svakhet og nummenhet i deler av kroppen din. Veratrum album brukes når tinnitus går langs med ben og føtter kramper, en brennende følelse i blodårene og en prikkende følelse i huden. Ta kontakt med en homeopat for riktige doser av disse tre rettsmidler, om du ikke kan gå galt med en lav potens dose (12c) en gang til tre ganger om dagen.

Øreinfeksjoner

Ørebetennelser ofte går hånd i hånd med tinnitus. Ta vare på øret infeksjon, og du kan ta en stor del av symptomene unna tinnitus. Prøv disse tre rettsmidler hvis tinnitus har en verke eller en infeksjon. Belladonna bør brukes hvis øreverk er intens, kommer på svært raskt, og hvis du har feber og høy temperatur. Ferrum Phosphoricum kan brukes hvis øreverk kommer langsomt og over tid. Hvis øret er betent og pus har begynt å bygge opp, prøver Hepar sulphuris calcareum. Du kan også ha en sår hals eller en kald hvis du opplever en ørebetennelse som krever dette midlet. Besøk en homeopat for spesifikk diagnose og doseringsinformasjon for disse tiltakene. For den selvdoseringstype, kan de fleste av disse homøopatiske midler finnes på din lokale naturlig mat butikk.

Galleblæren dysfunksjon Symptomer

Det store flertallet av pasienter som lider av en dysfunksjonell galleblæren ikke opplever noen symptomer. For mindretall av mennesker som opplever symptomer, er de sannsynligvis ikke til å utvikle for omtrent åtte år etter at galleblæren begynner fungerer dårlig. Fordi mange av de symptomer etterligne de som er forbundet med magesår, ryggproblemer og til og med lungebetennelse, er det viktig å ha en lege gjennomføre en grundig undersøkelse og for å få en ultralyd for å foreta en nøyaktig diagnose.

Oppkast

Oppkast uten noen åpenbar grunn er et vanlig symptom som fører pasienter til legen.
Generelle symptomer på gallestein sykdom inkluderer øvre eller nedre del av magen smerter, oppkast, kvalme, lav feber, smerter etter å ha spist fetende eller smøre matvarer, diaré og nedre eller øvre ryggsmerter. En galleblæren pasienten på å spise noe fettete kan føle ekstreme smerter i magen eller brennende følelse. Et annet symptom er øvre del av magen smerter som kan strekke seg til baksiden.

Galle Smerte eller Kolikk

Galle eller kolikk er smerte følte i midten eller høyre side av øvre del av magen i nærheten av din brystkasse. Når alvorlig smerte kan spre seg til øvre del av ryggen. Smerten er vanligvis forbigående, og ikke varer mer enn et par timer i strekk. Det er vanligvis et mønster til kolikksmerter, noe som vanligvis forekommer på samme tid hver dag, og vanligvis etter å ha spist en fettsyre måltid.

Sterke smerter

Sterke smerter som vanligvis indikerer en dysfunksjonell galleblæren er lik kolikksmerter, men større både i intensitet og varighet. Sterke smerter kan vare i flere dager, og kan til og med vondt når du puster. I noen tilfeller vil smertene stråle ut til venstre side av magen, og er noen ganger sammen med feber, kvalme og oppkast.

Ubehag i magen

Gass og kvalme etter måltider, eller til og med kronisk diaré, er noen av de mildere symptomer assosiert med en galleblæren som ikke fungerer som den skal. Kronisk diaré er definert som å ha 4-10 avføringer daglig i tre måneder.

Gallestein og galleblæren

Mange av symptomene på gallestein er lik de av galleblæren dysfunksjon. Mens irriterende og potensielt smertefullt, ikke tilstedeværelsen av gallestein ikke nødvendigvis bety at galleblæren ikke fungerer som den skal.

Om blæren sykdom

Om blæren sykdom


Blæren er en liten organ som ligger i det nedre sentrale del av abdomen. Det er jobben av blæren til butikken urin før det kan bli utvist fra kroppen. Som ethvert organ i kroppen, kan blæren bli syke. Blæren sykdom kan manifestere seg på ulike måter.

Infeksjon

Infeksjon er en av de mest vanlige måter blæresykdommer kan manifestere seg. En blære infeksjon er vanligvis en del av en større infeksjon i urinveiene. Urinveiene består av blæren, nyrene, urinrøret og urinledere. Infeksjon symptomer inkluderer en brennende følelse ved vannlating, forhøyet kroppstemperatur, hyppig trang til å urinere og press rundt blæren.

Interstitiell cystitt

Interstitiell cystitt kan også følge blæren sykdom. Interstitiell cystitt er betennelse i veggene i blæren forårsaker hyppige smertefull vannlating. Dette symptomet på blæren sykdom rammer ofte kvinner mer enn menn, og kan bli mer smertefullt under en kvinnes periode (se referanse 3).

Urininkontinens

Urininkontinens kan også følge blæren sykdom. Urininkontinens er manglende evne til å styre funksjonene til blæren. Dette kan ta to former gjennom enten en altfor svak blære eller en altfor sterk blæren. Svak inkontinens i blæren sykdommen er forårsaket av svekket blæremuskulaturen, noe som kan føre til lekkasje eller pinlige ulykker. Over aktive oppstår blæreinkontinens når nerver sender signaler til musklene på halsen av blæren føre til at blæren for å trekke seg sammen for ofte. Dette fører til behov for å urinere, selv når blæren ikke er full.

Blærekreft

Blæren sykdom kan også være forbundet med blærekreft. Ifølge National Cancer Institute, er blæren den sjette vanligste kreftformen i USA. Denne type blære sykdommen forekommer i slimhinnen i blæren og kan ofte spres gjennom lymfesystemet til andre deler av kroppen. Blærekreft symptomer inkluderer blod i urinen, trenger hyppig å bruke badet og smerter i korsryggen.

Diagnose

Blæren sykdom kan diagnostiseres på en rekke måter. Urinprøver og røntgenbilder er de minst invasive metoder. Men for å få en mer nøyaktig diagnose, vil mange leger anbefaler en cystoscoping. En cystoscope er en enhet som gjør det mulig for legen å se innsiden av blæren. Den cystoscope er satt inn gjennom urinrøret inntil den når blæren. Når du er inne, bruker omfanget teleskop-lignende objektiver for å se etter noe unormalt i blæren.

Hva kan gjøres for Følelse av Burning Toes?

Selve følelsen av "brennende tær" eksisterer bare i det menneskelige nervesystemet. Flere forhold kan føre til at fotens perifere nerver til å sende "brennende" signaler til hjernen, inkludert tinea pedis (fotsopp), diabetisk nevropati, første-graders frostskader eller histaminer utgitt som svar på foten traumer. Når disse forholdene er ivaretatt, vil den brennende følelsen forsvinne.

Fotsopp

Fotsopp er en hudinfeksjon forårsaket av soppen tinea pedis. Å kurere infeksjonen, starte med å bruke over-the-counter soppdrepende spray som Tinactin, Lamisil, Micatin eller Lotrimin eller deres generiske kolleger. Hvis den brenn vedvarer, kan du besøke en podiatrist som kan foreskrive en kraftigere salve eller muntlig soppdrepende medisin.

Diabetes

Hvis du er overvektig eller har en familiehistorie med diabetes, kan brenn tær være et symptom på diabetisk nevropati, der høye nivåer av glukose i blodet skader det beskyttende belegg (myelin) på nervecellene. Den virkelige faren her er at hvis du ikke handle raskt, kan nervene som produserer den brennende følelse bli ødelagt. Fra ditt perspektiv, ville det føles som brenning bare gikk unna på egen hånd. I virkeligheten, derimot, er all følelse borte fra området, noe som gjør at du uvitende om sår, sår og andre skader som kan utvikle det.

Hvis diabetisk nevropati er den underliggende årsaken, kan legen starte deg på en diett og insulin regiment designet for å returnere blod-glukosenivået ned igjen til et trygt område. Skulle du likevel oppleve brenning fra skadet myelin, kan legen din også forskrive en av mange medisiner for håndtering av diabetes-relaterte smerter.

First-Degree Frostbite

Frostbite refererer til en skade forårsaket av frysing eller delvis frysing av kroppsvev. Også kjent som "frostnip," første-graders frostskader oppstår når det ytterste laget av huden, epidermis, blir frosset. Som svar på dette fryseskade, spesialiserte celler kalt "mastceller" frigjøre histamin-molekyler i det omkringliggende vev. I tillegg til å signalisere en immunrespons og utvide blodårene, histaminer forårsake en brennende følelse i de lokale nerver.

Med gradvis oppvarming, forbedrer blodsirkulasjonen i huden, spredendedesign histaminer og stanse videre produksjon av mastcellene.

Trauma / repetitve Injury

Klø-forårsaker histaminer er utgitt av mastceller som svar på vevsskade. Hvis du tilfeldigvis å kjøre konkurransedyktig, gå lange avstander eller rett og slett bruke sko som er for stramt, kan det konstante presset resultere i et nettverk av små skader på tvers av huden og / eller muskler, utløser en histamin reaksjon.

Som histamin forsvinner, bør den brennende avta. For vedvarende problemer, kan imidlertid en muntlig antihistamin pille hjelpe blokkere svie.

Urinblæren symptomer

Urinblære betingelser kan utløse en serie av smertefulle og potensielt pinlige symptomer, særlig i tilfelle av gjentatte urininkontinens. I noen tilfeller er disse symptomene vil passere, men det er viktig å varsle legen om eventuelle løpende symptomer.

Identifikasjon

Det er viktig å forstå og være i stand til å identifisere symptomer på en sann urinblæren tilstand, og vet når det er tid for å søke behandling. I mange tilfeller, symptomer på en urinblæren tilstand vises midlertidig, og så forsvinne. Dette kan være normal, og bør ikke forårsake alarm. Noe sånt som en ny medisin eller en midlertidig urinveisinfeksjon kan føre til blære tilstand symptomer. Det viktigste å huske er å holde oversikt over symptomene, og deretter rapportere dem til en lege hvis de er vedvarende over en periode på en uke eller mer.

Svekket Stream

En av de vanligste symptomene på en slags urinblæren tilstanden er en progressiv svekkelse av strømmen av urin. Hvis du oppdager at urinstrålen er stadig synkende til et punkt der det er bare dråper, men likevel er du fortsatt føler at du trenger å tømme blæren, så dette er et tegn på en urin tilstand.

Magesmerter

I noen tilfeller kan det være abdominal smerte som opptrer som et symptom på en blære tilstand. Denne smerten kan være ledsaget av en manglende appetitt, smerter i korsryggen, eller i mer alvorlige tilfeller kan det være kvinnelige symptomer som vaginal blødning. Dette er symptomer på en meget alvorlig urinblæren tilstand, og disse bør rapporteres til lege umiddelbart.

Urinveisinfeksjon

En infeksjon i urinveiene kan noen ganger føre til smerter ved vannlatning, eller som blæren fylles med urin. Denne smerten kan bli følt over hele urinveiene og kan ligne en brennende følelse som kan være ganske smertefullt. Disse symptomene er vanligvis ledsaget av en følelse av trøtthet etter vannlating som gjør det føles som om en stor innsats ble brukt under loven av urinering.

Barn

Hos barn er det mulig at en urin tilstanden kan også føre til feber og en sløv følelse som forlater barnet villige til å engasjere seg i noen form for fysisk aktivitet. Mens feber kan være et symptom på en urin tilstand voksne, er et barn mye mer sannsynlig å utvikle en feber på grunn av en urin stand enn en voksen. Potensialet for en feber gjelder likt for gutter og jenter.

Hva som forårsaker en brennende smerte i armhulen?

En hudinfeksjon i armhulen din kan forårsake brennende smerte som kan en allergi mot et nytt produkt som du bruker. Brennende smerter kan være et resultat av deodoranter eller antiperspiranter at huden din ikke tåler. Hvis du tar en oral medisin som er uenig med deg, kan det resultere i brennende smerte i huden din, inkludert i armhulen din.

Typer

Forhold som kan resultere i en brennende følelse i armhulen din inkluderer perifer karsykdom eller PAD; perifer neuropati; diabetes; en sol brenne; en skade på din underarm; eller en plexus brachialis skade, som betyr at du har skadet nettverket av nerver som overfører signaler fra ryggraden til arm, hånd og skulder. Den brennende følelse, sammen med en pins og nåler sensasjon, prikking og delvis nummenhet, kalles parestesier. Dette kan være forårsaket av nerveskade eller sykdom.

Andre hensyn

En klump i armhulen som er hovent og smertefullt kan være et resultat av en hudinfeksjon. Hvis klumpen er forårsaket av infeksjon, vil det til slutt renne; kan du imidlertid må ta et antibiotikum. Dersom klump vedvarer og ikke? € ™ t synes å være et resultat av en infeksjon, få den undersøkt av legen din, anbefaler Dr. Hannah Brooks.

Effekter

Når det oppstår armhulen smerte, er den vanligste årsaken hevelse i lymfeknuter på grunn av et virus. Armhulen smerte kan også være tegn på kreft. Hvis smertene er forårsaket av hovne kjertler, vil det forsvinne i løpet av få dager. Hvis det ikke? € ™ t går unna, har dette undersøkt av legen din, anbefaler Armpitpain.net.

Barbering

Burning armhulen smerte kan oppstå hvis du har barbert for tett. Hvis du er iført klær som er for stramt i ermhullet området og som gjentatte ganger gni mot armhulen området, kan det føre til smerter.

Helvetesild

Helvetesild, en variant av vannkopper, ofte føre til armhulen smerte. Med helvetesild, små blemmer utvikle det påvirker nervene.