Digidexo.com

Valerian Root for Insomnia

Valerian Root for Insomnia


Valerian root er en tradisjonell urtemedisin som har vært primært brukes til å behandle søvnløshet og søvnforstyrrelser. Det har også blitt brukt til å behandle angst, fordøyelsesproblemer, depresjon og smerter i brystet, selv om det er mest brukt som et supplement for søvn.

Effekt

Ifølge American Academy of Family Physicians, studier viser at Valerian rot kan være effektiv i behandling av mild til moderat søvnløshet når de brukes på en jevnlig basis.

Skjemaer

Du kan kjøpe Valerian rot i kapselform over-the-counter. Valerian er også tilgjengelig i tørket rot form, som en flytende ekstrakt eller som te.

Dosering

Den anbefalte doseringen kan variere avhengig av supplement merkevare. Vanligvis, med kapselform, bør du ta 300-600 mg før sengetid.

Varighet

De fleste har ingen problemer med å bruke Valerian rot regelmessig for 4-6 uke. Studier har vist at regelmessig bruk for lenger enn to til fire måneder kan føre til søvnløshet.

Side Effects

Alvorlige bivirkninger for Valerian rot er sjeldne. Du kan oppleve hodepine eller mageproblemer.

Interaksjoner

Valerian root er angivelig trygt å bruke med andre rusmidler, selv om det kan øke den sedative effekten av barbiturater eller beroligende midler. Sjekk med legen din dersom du er bekymret vendelrot samspill med dagens medisiner.