Digidexo.com

streptococcus pyogenes i lårmuskel

Streptococcus pyogenes Treatment

Streptococcus pyogenes er bakterien ansvarlig for strep hals, men det kan også føre til en hud tilstand som kalles impetigo. Med enten sykdom, streptokokker bakterier finner veien inn i systemet ditt, enten via luftveiene, som ville bli sett i strep hals, eller en pause i huden, slik tilfellet er for impetigo. Begge forholdene er svært smittsom infeksjoner og alt som skal til kontrakt bakterien er enkel eksponering. Uavhengig av hvilken infeksjon påvirker din helse, er behandling ofte nødvendig å kvitte Streptokokker pyogenes fra systemet.

Strep Throat

Når Streptococcus pyogenes forårsaker strep hals, behandling som vanligvis er avhengig av et kurs av antibiotika. Penicillin og amoxicillin er to av de vanligste former for behandling, men legen din kan forskrive en annen antibiotika, slik som klaritromycin, azitromycin eller klindamycin, for å bidra til å kurere tilstanden. Uansett hvilken type medisiner er foreskrevet, vil du normalt finne lindring fra tilknyttede symptomer i så lite som en dag. Men dette betyr ikke at streptokokker bakterier har blitt utryddet fra systemet. Fortsett å ta resepten for den angitte tiden for å sikre riktig behandling.

Mens de fleste mennesker finner lindring i overkant av to dager, kan du kreve en form for medhjelper omsorg til videre lindre symptomer på tilstanden. I denne situasjonen, smerte, feber og hodepine assosiert med halsbetennelse ofte finne lindring med en over-the-counter smertestillende, som paracetamol eller ibuprofen. Selv aspirin kan brukes i voksne med streptokokker. Før du tar noen form for medisiner, ta kontakt med legen som foreskrevet antibiotika.

Sammen med de vanlige modusene omsorg, sørg for å få nok hvile og væske for å sikre at kroppen bedre kan bekjempe streptokokkinfeksjon og riktig fuktighet, henholdsvis. Luftfuktere er også store enheter for å hjelpe til med både komfort og utvinning. Selv nesespray kan hjelpe bekjempe lunger.

Impetigo

Med impetigo, er legen din mer sannsynlig å behandle denne type streptokokkinfeksjon fra en annen tilnærming. Den vanligste, spesielt med milde tilfeller av brennkopper, er egenomsorg. For å bruke denne metoden, bare holde det berørte området av huden ren og påfør en nonprescription antibiotika krem ​​eller salve direkte på sår da. Fire ganger om dagen er ideelt, men du kan bare trenger å gjøre dette i morgen og før sengetid.

Når infeksjonen er mer alvorlig, er videre behandling ofte nødvendig. Dette omfatter bruk av en antibiotisk fløte samt et oralt antibiotikum. Over tid vil infeksjonen blir mindre og mindre inntil sårene har forsvunnet. Men mye som behandling av strep hals, sørg for å bruke resepten i sin helhet. Noen mindre kan føre til en gjentakelse av infeksjonen.

Streptococcus pyogenes Diagnose

Streptococcus pyogenes er en av de mest vanlige typene av bakterier som finnes på huden. Mange mennesker bærer disse bakteriene med ingen tegn til sykdom. Men når kroppens forsvar er kompromittert, bakteriene har potensial til å forårsake en rekke alvorlige sykdommer, som halsbetennelse, impetigo, skarlagensfeber, revmatisk feber, nekrotiserende fasciitt og andre hudinfeksjoner. På grunn av at bakteriene forårsaker en så lang rekke sykdommer, er flere forskjellige tester som anvendes for å diagnostisere Streptococcus pyogenes.

Identifikasjon

Streptococcus pyogenes er en fakultativ anaerob gram-positiv bakterie. Den består av lange kjeder av runde celler, ca 0,6 til 1,0 mikrometer i diameter. Bakteriene er ikke-motile, betyr det ikke beveger seg. Det spiller også produserer ikke sporer. For å vokse, bakterier krever en anriket medium som inneholder blod.

Felles Diagnose

Fordi Streptococcus pyogenes er ansvarlige for en rekke sykdommer, er ulike skritt tatt for å diagnostisere bakterier. Strep hals er ofte diagnostisert gjennom en hals kultur. Når halsen er penslet, blir bakteriene smurt på en bestemt blodkulturplate som gjør det mulig for bakteriene til å vokse. Resultatene er vanligvis tilgjengelig innen 24 til 48 timer. Hvis bakteriene vokse, er testen positiv for strep hals. Dersom bakteriene ikke vokser, er testen negativ.

Den blodkulturtest bør vise beta-hemolyse, noe som skjer når bakterier spiser gjennom blod-agar. Hvis du holder opp blod agar plate til en kilde til lys, bør du legge merke til at bakteriene har spist nesten helt gjennom blod agar. Et gram flekken kan også gjøres på bakterier. Gram flekken bør vise gram-positive bakterien i en Streptokokker ordning; hovedsak, bør flekken viser lilla sirkulære celler i lange kjeder.

Rapid Diagnose

En rask strep test har også blitt utviklet for å diagnostisere strep hals i løpet av bare noen få minutter. En rask strep test også en hals kultur. En bomullstampong ble gnidd over mandlene og hals, og deretter plassert i en spesialbeholder. Disse bomullspinner er konstruert for å reagere bare på tilstedeværelsen av Streptococcus pyogenes, som er ansvarlig for streptokokker. En positiv test indikerer nærvær av bakterier.

Visual Diagnose

Skarlagensfeber og impetigo kan både bli diagnostisert gjennom en visuell undersøkelse, siden deres symptomer er lett gjenkjennelig. Skarlagensfeber er karakterisert ved en lys rød utslett som begynner på brystet og kan spre seg ut til resten av kroppen. Utslettet ser ut som små røde peikt på huden og har en grov tekstur som ligner på sandpapir. Brennkopper starter ganske enkelt som en rød sår, men danner i en crusty sår etter noen dager. Nekrotiserende fasciitt er først diagnostisert gjennom en visuell undersøkelse, men ytterligere medisinske tester er ofte nødvendig. Nekrotiserende fasciitt forårsaker omfattende vevsskade og er dødelig i 30 til 40 prosent av alle tilfeller.

Behandling

Fordi Streptococcus pyogenes bakteriene ikke danner sporer, kan de lett bli ødelagt. Sykdommer forårsaket av disse bakterier som vanligvis svarer godt til antibiotika; penicillin er den hyppigst foreskrevne medisiner for å behandle sykdommer forårsaket av Streptococcus pyogenes. Imidlertid, nekrotiserende fasciitt innebærer ofte den kirurgiske fjerning av alle infisert vev, ettersom bakteriene spres ganske raskt.

Tester for Streptococcus pyogenes

Strep hals er forårsaket av den svært smittsomme bakterier som kalles Streptococcus pyogenes (også referert til som gruppe A streptokokker). Flertallet av virus som forårsaker hals sårhet er ikke Streptococcus pyogenes, og symptomene forsvinner av seg selv uten behandling. Men strep hals som utløses av Streptococcus pyogenes krever antibiotikabehandling for å bli kurert.

Årsaker

Streptokokker bakterier ofte spres gjennom dråper som beveger seg gjennom luften når en person med infeksjon nyser eller hoster. Du kan også fange bakteriene ved å berøre elementer som kjøkkenutstyr og dørhåndtak som har vært utsatt for bakterier og deretter håndtering munnen eller nesen. Du kan hjelpe avverge Streptokokker bakterier ved å regelmessig vaske hendene med såpe og vann.

Ifølge Mayo Clinic, kan noen mennesker være bærere av Streptokokker bakterier og ikke bli syk. Imidlertid kan andre personer fange bakterier fra en bærer.

Symptomer

Flere typiske symptomer er forbundet med halsbetennelse. De omfatter hals smerter som inkluderer ubehag mens svelge. Mandlene kan bli rød og hoven. I noen tilfeller vil det være strimler av puss eller hvite flekker. Du kan ha hovne lymfeknuter i halsen sammen med en hodepine, feber eller utslett.

Diagnose

Legen din vil utføre en fysisk eksamen når diagnostisere årsaken til sår hals. Han eller hun vil se etter forstørrede lymfeknuter og feber. En grundig sjekk av halsen og mandlene med bruk av en tunge depressor kan vise tegn på en infeksjon. Men den eneste måten å helt finne ut om tegn og symptomer er forårsaket av streptokokkbakterier er å gjennomføre visse laboratorietester.

Throat Kultur

De streptokokker bakterier kan påvises gjennom en rask og smertefri test kjent som en strupe-kultur. Denne diagnostisk test innebærer å gni en steril vattpinne over baksiden av halsen og mandlene for å få en prøve av vev sekreter. Det kan ta opptil 48 timer å komme tilbake kultur resultatene fra laboratoriet, hvor det vil bli testet for eksistensen av bakterier.

Hurtigprøver

På grunn av ventetiden involvert i å lære resultatene av en konvensjonell hals kultur, er det mulig legen din kan bestille en rapid-antigen test på pinnen prøven. Mens denne testen kan identifisere strep bakterier i løpet av minutter, det har også potensial til å overse noen strep infeksjoner.

En annen relativt ny hurtigtest som gjør bruk av DNA-teknologi til identitets strep bakterier i 24 timer eller mindre fra en halsprøve. Denne testen er så nøyaktig som en hals kultur, men er mye raskere.

Behandling

Strep hals er vanligvis behandles med antibiotika medisiner. Dette kan omfatte penicillin, amoxicillin (Amoxil, Trimox), azitromycin (Zithromax), klaritromycin (Biaxin) eller klindamycin (Cleocin).

Effektene av disse medikamentene bør bli følt i en dag eller så. Det er viktig å fortsette med dine antibiotika selv når du begynner å føle deg bedre, ellers er det risiko for tilbakefall og komplikasjoner inkludert revmatisk feber.

Du lege kan også anbefale ibuprofen (Advil, Motrin) eller paracetamol (Paracet) for å senke feber og redusere svelg.

Kjennetegn på Streptococcus pyogenes

Kjennetegn på Streptococcus pyogenes


Streptococcus pyogenes er bakterier som forårsaker Gruppe A Streptokokker infeksjoner, også kjent som strep hals. Strep hals skiltene kan variere fra mild til alvorlig, men de kan som regel behandles med antibiotika.

Symptomer

Symptomer på strep hals inkluderer en plutselig feber, vanskeligheter med å svelge, sår hals, kvalme og hovne lymfeknuter i halsen.

Diagnose

Strep hals er diagnostisert med en halsprøve. Fordi de fleste sår hals har virale årsaker, er det viktig å diagnostisere strep hals riktig før behandling med antibiotika.

Behandling

Strep hals behandles vanligvis med antibiotika, for eksempel penicillin eller amoxicillin. Å drikke varm væske, suge på pastiller og tar over-the-counter smertestillende kan bidra til å lindre symptomene.

Komplikasjoner

Komplikasjoner av strep hals er sjeldne, men inkluderer ørebetennelse, skarlagensfeber, bihulebetennelse og revmatisk feber.

Time Frame

Strep hals er vanligvis kurert innen en uke etter behandling.

Life Cycle av Streptococcus pyogenes

Life Cycle av Streptococcus pyogenes


Streptococcus pyogenes, en bakterie som vokser i lange kjeder, er til stede i mellom 5 og 15 prosent av friske mennesker og utgjør ingen trussel. Men under de rette forholdene kan det føre til en dødelig infeksjon og er ofte årsaken til sykdommer som halsbetennelse, toksisk sjokksyndrom, skarlagensfeber, kjøttetende bakterier syndrom, impetigo og erysipelas.

Transmission

Bakterier slik som S. pyogenes kan reise fra en persons respiratoriske system til et annet på dråper av fuktighet i luften. For eksempel, når en person med bakterien nyser en annen kan puste inn dråper fra nys. Overføring kan også skje gjennom andre former for deling væsker, for eksempel ved hjelp av en infisert person tannbørste eller gjennom et åpent sår. Når inne i kroppen, kan patogenet reise gjennom blodstrømmen til andre steder.

Inntreden i Body

Når bakterier lever i eller på kroppen uten å forårsake sykdom de er kjent som normalflora. S. pyogenes finnes ofte som en del av normalfloraen i luftveiene. Normalflora kan begynne å forårsake sykdom hvis kroppen kan ned sitt forsvar, for eksempel under en annen infeksjon, eller hvis flora få tilgang til andre områder av kroppen som for eksempel blod.

Infeksjon og symptomer

Hvilke sykdommer utvikle avhenger av hvor Streptococcus pyogenes tar opphold i kroppen. I membranene i hjernen, kan det føre til bakteriell meningitt. I øret, kan det føre til ørebetennelse (ørebetennelse), mens i bihulene kan det føre til bihulebetennelse. I halsen, eller svelg, kan det føre til faryngitt --- kjent som strep hals. I huden, kan det føre til flere forhold, blant annet impetigo eller erysipelas, som bringer på blister-lignende lesjoner på huden. Skarlagensfeber omfatter et hudutslett samt sår hals, feber og typisk et hvitt belegg på tungen og hals. I livmoren, kan det føre til puerperal feber. Denne infeksjonen var en gang en vanlig dødsårsak hos kvinner som nylig hadde født. I fascia rundt musklene, kan det føre til nekrotiserende fasciitt, ​​også kalt kjøttetende bakterier syndrom.

Behandling

Streptococcus pyogenes er følsom for penicillin (ingen resistente stammer er kjent). Følgelig er personer med en infeksjon fra S. pyogenes vanligvis behandlet med penicillin i minst 10 dager. Dette dreper bakterier og kurere infeksjonen.

Uten behandling

Alvorlige komplikasjoner kan oppstå hvis en infeksjon ikke er behandlet. Akutt revmatisk feber synes å oppstå etter strep hals når antistoffer fra immunsystemet, som er ment å angripe strep infeksjon, angriper friske kroppsdeler i stedet. Symptomer på revmatisk feber kan inkludere leddsmerter og betennelse i hjertet. Glomerulonefritt innebærer betennelse i små blodkar i nyrene, som får kroppen til å beholde væske mens blod eller protein akkumuleres i urinen. Ubehandlet kan glomerulonefritt utvikle seg til end-stage nyresykdom.

Antibiotika for Streptococcus pyogenes

Antibiotika for Streptococcus pyogenes


Streptococcus pyogenes er en av de mest vanlige organismer for å infisere den menneskelige kroppen. Sine mange stammer kan forårsake faryngitt, systemisk sykdom eller en rekke lesjoner på huden din. En akutt Streptococcus pyogenes infeksjon kan forårsake halsbetennelse, skarlagensfeber, impetigo eller cellulitt. Mange antibiotika er effektiv ved behandling av sykdommer forårsaket av Streptococcus pyogenes.

Makrolidantibiotika

Makrolider er blant de mest brukte antibiotika til behandling av infeksjoner. De mest kjente makrolider i USA er erytromycin, klaritromycin og azitromycin. Clarithoromycin og azitrhomycin er nyere makrolider, opprettet med strukturelle endringer som forbedrer vevspenetrasjon og utvide omfanget av aktiviteten. Alle tre er effektive mot Streptococcus pyogenes, men clarithomycin er overlegne i forhold til de andre på grunn av sin gram-positiv aktivitet.

Penicillin Antibiotika

Penicillin er et antibiotikum i beta-laktam familie, sammen med cefalosporiner, carbapeneums og monobactums. Disse antibiotika virker ved å hemme bakteriene fra syntetisere cellemembraner, noe som fører dem til å dø. Penicillin er vanlig å behandle en streptokokkinfeksjon, spesielt i tilfeller med halsbetennelse. Penicillin har vist seg å være trygg og effektiv.

Cefalosporiner

Cefalosporiner, for eksempel cefazoline og cefradin, er effektiv mot streptokokker pyogenes samt Streptococcus agalactiae og viridans streptokokker. Cephalosporins virker ved å forstyrre syntese av det peptidoglykan lag av bakterienes celleveggene, noe som er avgjørende for den strukturelle integritet.

Hvordan identifisere Streptococcus pyogenes

Streptococcus pyogenes er en bakterie som forårsaker hudinfeksjoner, strep hals og skarlagensfeber. Ofte denne tilstanden reagerer på antibiotika også, men får umiddelbar medisinsk behandling er avgjørende. Når infeksjon har spredd seg til dypere lag av vev, kan det bli mer alvorlig. En rask liste over symptomer vil hjelpe deg å identifisere Streptococcus pyogenes, slik at du kan søke rask medisinsk behandling.

Bruksanvisning

Sår hals. Et vanlig symptom på streptokokker pyogenes er en sår hals. Hvis halsen er ubehandlet, kan det føre til mer alvorlige problemer, som skarlagensfeber. En grov utslett kan også vises på brystet, som raskt sprer seg til andre deler av kroppen.

sår i ansiktet. Etter opplever en sår hals i et par dager, kan en rød sår skjemaet til ansikt. Den sår vil se betent og sprø, men gjør vanligvis ikke klør. Ikke berør sår fordi infeksjonen kan spre seg til andre deler av kroppen.

Betennelse i huden. Ved identifisering av streptokokker pyogenes, undersøke huden din nøye og se etter tegn på hevelse og ømhet. Huden på bena vil ofte ser betent.

Feber og frysninger. De som lider av streptokokker kan også ha en feber og føler deg kald. Kjertler kan også være hovne og ømme.

Tissue skade. Selv om det er svært sjelden, når streptokokker pyogenes kommer inn i kroppen gjennom et sår, kan det påvirke vev dypt i huden. Infeksjonen beveger seg raskt gjennom huden, og blir ofte kalt en "kjøtt å spise infeksjon."

Tips og advarsler

  • Minimer eksponering for Streptokokker pyogenes. Denne bakterien er svært smittsom. Beskytt deg selv ved hyppig håndvask og minimering hånden til ansikt kontakt og berøring av øyne og nese.
  • Hvis du mistenker at du har streptokokker pyogenes, få behandling umiddelbart. Denne infeksjonen kan bli verre svært raskt, og føre til andre helsemessige komplikasjoner. En lege vil vanligvis foreskrive antibiotika og overvåke utvinning nøye.

S. pyogenes & toksisk sjokksyndrom

S. pyogenes & toksisk sjokksyndrom


Toksisk sjokk-syndrom er en sjelden infeksjon som oppstår sekundært til en annen infeksjon i kroppen og i betraktet som en medisinsk krise. Unnlatelse av å få behandling kan føre til dødsfall. Toksisk sjokksyndrom kan være forårsaket av enten stafylokokker eller streptokokker organismer, inkludert S. pyogenes.

Grunnleggende

S. pyogenes, Streptococcus pyogenes, eller er en av de mange bakterier av streptokokkstammer. S. pyogenes, en gram-positive bakterier.

Toksisk sjokksyndrom, TSS, eller, forekommer sjelden og er en alvorlig komplikasjon av en bakteriell infeksjon, som oftest i forbindelse med anvendelsen av super absorberende tamponger eller p-svamper. Selv om det er allment antatt at bare menstruerende kvinner kan utvikle toksisk sjokksyndrom, menn, barn og ikke-menstruerende kvinner kan også utvikle denne blodinfeksjon.

Bakgrunn

Den Elektronisk Textbook of Bacteriology rapporterer at S. pyogenes er en av de hyppigst forekommende patogener, med 5 til 15 prosent av befolkningen som har den organisme i sine legemer, men ikke forårsaker sykdom mindre immunitet er kompromittert eller bakterier utvikle en metode for å bryte gjennom kroppens normale forsvar.

Selv om det er allment antatt at bare menstruerende kvinner kan utvikle toksisk sjokksyndrom, menn, barn og ikke-menstruerende kvinner kan også utvikle denne blodinfeksjon. Toksisk sjokksyndrom utvikler seg fra en allerede forekommende infeksjon i kroppen, enten fra en staph eller strep-infeksjon, inklusive S. pyogenes. Oftest er de primære infeksjoner forårsaket av S. pyogenes er i de respiratoriske eller hud-systemer.

Symptomer

Utbruddet av toksisk sjokksyndrom er rask og kan begynne med slike generaliserte symptomer som kvalme, oppkast og diaré. Den forårsakende organisme av toksisk sjokksyndrom, enten staph eller strep, inklusive S. pyogenes, gjør ingen forskjell i symptomene og effektene av toksisk sjokksyndrom.

Andre symptomer for å være påpasselig: en plutselig oppstår høy feber; lavt blodtrykk; hudutslett som ser ut som en solbrenthet, som forekommer oftest på fotsålene og håndflatene; muskel- eller hodepine; forvirring; anfall kan oppstå; svimmelhet; rødhet i halsen, øyne, munn.

Prevalens

Toksisk sjokksyndrom, uansett hva den forårsakende organismen, er en sjelden sykdom. Mange er ikke klar over at andre enn menstruerende kvinner mennesker kan utvikle denne livstruende sykdom. Folk som har fått brannskader, piercinger, etter inngrepet, hadde vannkopper eller opplevd noen åpninger i huden eller annen grunn er også i fare for å utvikle TSS.

Toksisk sjokksyndrom kan gjenoppstår i de som allerede har opplevd det.

Toksisk sjokksyndrom kan bli behandlet; tidlig diagnose er viktig.

Advarsel

Kontakt en helse-omsorg leverandøren umiddelbart hvis du observerer noen eller de fleste av disse symptomene, spesielt hvis du er eller har nylig blitt mensen eller har et åpent område eller såret.

Toksisk sjokksyndrom & Beslag

Toksisk sjokksyndrom (TSS) er en sykdom forårsaket av bakterier. Selv om det er sjelden, kan TSS være dødelig hvis den ikke behandles riktig. Det er vanligvis bare mindre enn 10 dødsfall per år fra TSS. Bakteriene som forårsaker TSS er Staphylococcus aureus og Streptococcus pyogenes. De fleste tilfeller av TSS kommer fra bruken av tamponger.

Årsaker

Bakterier som forårsaker TSS inn i kroppen gjennom kutt på huden eller tamponger igjen i for lenge. Ifølge CDC, kan noen høy absorpsjonsevne tamponger øke risikoen for TSS, men er ikke etablert noen fast forbindelse mellom tamponger og TSS. Selv om folk flest har de riktige antistoffer til å bekjempe giftstoffer som bringer på TSS, noen ganger bakteriene er lov til å reprodusere og giftstoffer de avgir forårsaker sykdommen.

Symptomer

Symptomene på TSS avhengige av den type bakterier som forårsaker infeksjonen Staphylococcus aureus forårsaker vanligvis høy feber, utmattelse og utslett. Hvis venstre ubehandlet, vil sykdommen utvikle seg og produsere koma og organsvikt. Siden Streptococcus pyogenes vanligvis kommer inn i kroppen gjennom huden, er det første symptom intens smerte på huden hvor bakterier oppnådd oppføring. Etter denne innledende smerte, følger symptomene på Staph TSS raskt.

Beslag

Et annet symptom på TSS er epileptisk-type anfall. Siden slike anfall etterligne de som er forbundet med epilepsi, kan det være vanskelig å se forskjell på først. Vanligvis vil personen gå inn kramper hvor musklene blir stive brått. Men siden feber og smerte ikke er vanligvis forbundet med epilepsi, kan disse viktige faktorene skille et anfall indusert av TSS fra de brakt videre fra andre forhold og faktorer.

Behandling

Uavhengig av alvorlighetsgrad, vil folk som lider av TSS må legges inn på sykehus. Vanligvis folk blir satt på intensiven og plassert på behandlingsformer som vil hjelpe gjenopplive sviktende organer. Legene prøver å finne grunnlaget for infeksjon og tøm det. Kvinner oppfordres til å fjerne tamponger umiddelbart hvis TSS er mistenkt. Jo lenger infeksjonen forblir i kroppen, jo dårligere er prognosen for å overleve.

Effekter

Folk som overlever TSS bør forvente noen forandringer i kroppen etter infeksjon. Vanligvis vil det overfladiske lag av huden løsner etter infeksjonen. Dessuten vil omtrent halvparten av folk som led av TSS miste noen eller alle sine hår og negler. Disse vil imidlertid vokse tilbake. Om lag 50 prosent av personene som har hatt TSS vil også oppleve en annen episode om lag seks måneder senere. Disse andre episoder er vanligvis mindre alvorlige, men hvis de forekommer, er det viktig å søke medisinsk hjelp umiddelbart.

Toksisk sjokksyndrom Fakta

Toksisk sjokksyndrom (TSS) er en sykdom forårsaket av bakterier. Selv om sjeldne, kan TSS være dødelig hvis den forblir ubehandlet. TSS er forårsaket av bakterier Staphylococcus aureus og Streptococcus pyogenes. Mange leger mener det er en sammenheng mellom tampong bruk og TSS.

Symptomer

De to typer bakterier som forårsaker TSS skaper også ulike sett av symptomer. Staphylococcus aureus forårsaker vanligvis feber mer enn 103 grader, utslett og tretthet. Uten behandling, vil sykdommen forverres, og kan føre til at pasienten å falle tilbake i koma og organsvikt. Streptococcus pyogenes kommer inn i kroppen gjennom huden. Sharp smerte i huden der bakterier oppnådd oppføringen er vanligvis det første symptomet. Symptomer vil da være lik den staph infeksjon.

Årsaker

Mye som bakterier som forårsaker sepsis, de bakterier som induserer TSS vanligvis inn gjennom sprekker i huden. Ifølge CDC, kan noen høy absorpsjonsevne tamponger øke risikoen for TSS, men er ikke etablert noen fast forbindelse mellom tamponger og TSS. Vanligvis immunsystemet produserer de riktige antistoffer til å bekjempe bakterier, men noen ganger giftstoffer skapt av bakterier er for sterk og kroppen blir infisert.

Effekter

Når en person overlever TSS, må kroppen gå gjennom en hel helbredende prosess for å kvitte seg med effektene. Vanligvis vil den overfladiske lag av huden løsner etter infeksjon. Tap av hår og negler er også vanlig; men når disse første lagene er utgytt, vil pasientene tilbake til det normale. Også, om lag halvparten av de som har hatt TSS vil oppleve et tilbakefall noen måneder senere, men ikke så alvorlig. Medisinsk behandling er avgjørende under et tilbakefall.

Behandling

Alle som lider med TSS må legges inn på sykehus. Siden organsvikt er en realistisk mulighet, kan pasienten bli satt på livet støtte. Det er viktig for legen å finne området av infeksjonen og tømme den fra kroppen. Overlevelse er avhengig av rask medisinsk behandling.

Forebygging / løsning

Kvinner bekymret TSS oppfordres til å bruke andre metoder i tillegg til tamponger under menstruasjon. Super-absorberende tamponger er de mest sannsynlig knyttet til TSS. Det er også viktig å få alle sår rent og desinfisert siden bakterier som forårsaker TSS kan komme inn i kroppen gjennom brudd i huden.

Halsinfeksjon Cures

De fleste halsinfeksjoner er forårsaket av visse stammer av virus knyttet til en forkjølelse eller influensa. I denne situasjonen er ingen behandling nødvendig som infeksjonen vil gå bort av seg selv. Men når denne infeksjonen er forårsaket av Streptococcus pyogenes bakterier, har du det som kalles strep hals, og behandling er nødvendig for å kurere tilstanden. Hvis du mistenker at infeksjonen er strep hals, bør du kontakte legen din, siden riktig behandling krever en reseptbelagte medisiner.

Reseptbelagte Cures

Med en hals infeksjon forårsaket av Streptococcus, de fleste leger foreskrive en oral antibiotika for å behandle tilstanden. Amoxicillin er en av de mer vanlige medisiner foreskrevet i dag, men du kan i stedet gis en resept på penicillin, klaritromycin eller azithromycin å drepe bakterier. Noen ganger er cefalosporin selv brukt, spesielt når bakterien er motstandsdyktig mot amoksicillin. Alle disse medikamentene tjene til å hemme vekstprosessen av organismen så vel som å drepe selve bakteriene.

Når du begynner å ta den foreskrevne medisiner, bør det ikke ta lang tid å føle dens virkninger. De fleste føler seg litt bedre i så lite som dagen for å ta resept. Men bare fordi du føler en forbedring betyr ikke at du bør slutte å ta medisinen. Sørg for å fortsette å bruke stoffet for sin tilmålte tid. Noen mindre kan be en gjentakelse av halsinfeksjon.

Self-Care Treatment

Mens du behandle halsinfeksjon med en reseptbelagte medisiner, bør du vurdere å bruke en over-the-counter smertestillende for å minske de tilknyttede symptomer på tilstanden, som hodepine eller feber. Ibuprofen fungerer godt i denne situasjonen, men sørg for å snakke med legen din før du bruker denne anti-inflammatorisk med behandlingsplanen.

Til hjelp i herding din halsinfeksjon, satt på plass noen enkle egenomsorg tiltak. Resten er trolig en av de beste tingene du kan gjøre for noen form for infeksjon, siden det kan hjelpe kroppen kampen av bakteriene selv samt fremskynde helbredelsesprosessen. Derfra drikke rikelig med væske og spise mykere mat. Begge disse faktorene holde halsen riktig hydrert og redusere eventuelle irritasjon du kan ha oppstått. Vann og juice er to av de beste væske alternativer, og mat som havregryn, eplemos og suppe er alle gode valg for å slå til når du arbeider med en halsinfeksjon.

Du kan også være lurt å vurdere å investere i en luftfukter. Selv om dette ikke vil kurere en halsinfeksjon, disse enhetene holde fuktighet i luften og redusere sårhet du kan ha oppstått fra tilstanden.

Om skarlagensfeber Utslett

Skarlagensfeber er en bakteriell sykdom som resulterer i en sår hals, feber, en "jordbær tunge" og en karakteristisk utslett. Mens tidligere denne sykdommen var ofte svært farlig, og resulterte i betydelig dødelighet, er alvorlig sykdom nå sjeldne og de fleste tilfeller av skarlagensfeber behandles akkurat som halsbetennelse.

Identifikasjon

Skarlagensfeber er forårsaket av utslipp av en spesiell type toksin fra bakterien Streptococcus pyogenes. De viktigste symptomene på sykdommen er høy feber, sår hals (lik som strep hals), et symptom kalt "jordbær tungen" (en betennelse i tungen, slik at det ser ut som et jordbær) og en grov, sandpapir-lignende utslett som sprer seg over hele overkroppen.

Effekter

Utslett av skarlagensfeber er unik og er ofte brukt som et diagnostisk kriterium. Det er greit, ruglete og lyse rødt, selv om det vil bleke når trykket er brukt. Det er en forsinkelse på 12 til 48 timer mellom feber og den opprinnelige utseende av utslett, som regel i utgangspunktet danner på brystet, armhuler og bak ørene. Den utslett er generelt den verste rundt folder i huden og til tider kan spre seg til å inkludere uvula i halsen. Dette symptomet er kjent som Forchheimer flekker.

Effekter

En av de mange ettervirkninger av skarlagensfeber er avskalling, eller peeling, av huden i de områdene der utslett opprinnelig oppstod. Utslettet begynner å falme etter 3 eller 4 dager, og peeling følger kort tid etterpå. Desquamation vanligvis begynner med ansiktet, med peeling fra rundt fingrene og håndflatene følgende etter en uke. Det kan også forekomme i armhulene, lysken og på tuppen av fingre og tær. Mens alarmerende og til tider ubehagelig, er denne avskalling en normal følge av sykdommen og er ikke ansett som farlig.

Misforståelse

Mens skarlagensfeber har en historisk rykte for å være en svært alvorlig sykdom, skjedde siste dødsfall når sykdommen spres til blodet, genererer sepsis. Foreløpig fleste komplikasjoner involverer øret eller bihulebetennelse, lungebetennelse, hjernehinnebetennelse og full body sepsis (kjent som ondartet skarlagensfeber). Heldigvis disse komplikasjonene er sjeldne. Mer vanlige immunologiske komplikasjoner inkluderer akutt glomerulonefritt, noe som kan føre til blod i urinen, samt revmatisk feber, som oppstår når antistoffer i blodet reagere med kroppen selv.

Forebygging / løsning

Skarlagensfeber, en gang en fryktet sykdom i barndommen, er nå behandlet med lignende medisiner som strep hals, å bruke slike vanlige antibiotika som penicillin. Den eneste virkelige forskjellen mellom sin gang og at av standard strep hals er tilstedeværelsen av diaré. I tilfelle av pasienter med en allergi mot penicillin, kan antibiotikaene erytromycin og clindamycin være substituert.

Slik unngår du at Cellulitt

Slik unngår du at Cellulitt


Cellulitt er en bakteriell infeksjon av huden. Det skjer når bakterier trenge inn i den ytre, beskyttende lag av huden, vanligvis gjennom et sår, men av og til fra andre kilder slik som en innledende infeksjon eller dårlig sirkulasjon. Bakteriene deretter multiplisere og lage kjemikalier som inflame huden. Appelsinhud er vanligvis forårsaket av Streptococcus pyogenes eller Staphylococcus aureus, men det kan komme fra mange andre bakterier også.

Slik unngår du at Cellulitt

•  Beskytt huden mot blåmerker, kutt og skrubbsår. Bruke egnet verneutstyr mens du spiller eller arbeider utendørs. Dette inkluderer hansker når hagearbeid og lange ermer og bukser mens fotturer. Unngå å gå barbeint utendørs.

Tørk bort skitt og vask med antibiotika såpe umiddelbart. Såret skal være grundig, men forsiktig vaskes med såpe og vann som en del av bade rutine.

Påfør en enkel eller dobbel aktuelle antibiotika og dekke såret med en bandasje eller gasbind. Endre bandasjer minst en gang om dagen eller når de blir våte eller skitne. Hold drenering blemmer dekket inntil de skorpe over.

Sjekk med legen din i tilfeller av bitt, store kutt eller dype sår. Infeksjoner som er merket av rødhet, smerte, hevelse og drenering bør rapporteres til legen din.

Ta ekstra forholdsregler hvis du har diabetes eller dårlig sirkulasjon. Hold huden smøres for å hindre sprekkdannelser eller peeling og bruke sko og hansker. Vær forsiktig når du klipper neglene og behandle selv overflatiske infeksjoner raskt, spesielt fotsopp. Appelsinhud kan lett spre seg gjennom fotsopp fra person til person.

Hvordan behandle streptokokk-infeksjoner

Hvordan behandle streptokokk-infeksjoner


Streptokokk-infeksjoner er forårsaket av en hvilken som helst bakterie i slekten Streptococcus, vanligvis Streptococcus pyogenes. Streptokokkfaryngitt eller "strep hals" er en av de mest vanlige tilstander en barnelege vil se. Streptokokker har også blitt en vanlig årsak til toksisk sjokksyndrom (TSS) de siste årene. Akutt glomerulonefritt, akutt revmatisk feber og skarlagensfeber er potensielt alvorlige komplikasjoner. Følgende trinn viser hvordan du behandler streptokokkinfeksjoner.

Hvordan behandle streptokokk-infeksjoner

Forvent streptokokkinfeksjoner å løse uten behandling i de fleste tilfeller. Imidlertid antibiotika bør likevel tatt umiddelbart for å forhindre komplikasjoner. Penicillin er fortsatt svært effektive selv om motstanden har vært rapportert for azitromycin og beslektede antibiotika. Oral behandling bør vare i ca ti dager.

Gi cefalosporin som et effektivt alternativ hvis pasienten ikke er allergisk mot penicillin. Ellers, kan erytromycin tas i betraktning.

Treat TSS med antibiotika for å dekke både stafylokokker og streptokokker kilder til en diagnose har blitt gjort. Når den har blitt bekreftet som en streptokokkinfeksjon, er klindamycin regnes som legemiddel.

Gi sengeleie for pasienter med akutt gloverulonephritis å redusere kravene på nyrer og forbedre nyrefunksjonen.

administrere en beskyttende behandling til pasienter med akutt revmatisk feber. En typisk diett inkluderer en injeksjon av 1,2 millioner enheter av benzatin penicillin G eller 200.000 enheter av penicillin V hver måned. Muntlige behandlinger inkluderer 250 mg penicillin V eller erytromycin. Treat bør fortsette i fem år, og kan ha behov for å være livslang i tilfelle av revmatisk hjertesykdom.

Slik unngår du at streptokokk infeksjoner

Slik unngår du at streptokokk infeksjoner


Streptokokk-infeksjoner, forårsaket av bakterien i slekten Streptococcus, vanligvis Streptococcus pyogenes, er en av de mest vanlige patogener støtt på i klinisk praksis, spesielt pediatri. Streptococcus forårsaker en rekke infeksjoner med minst to potensielt alvorlige komplikasjoner: glomerulonefritt og reumatisk feber. Det har også blitt en vanlig årsak til toksisk sjokksyndrom. Følgende trinn viser hvordan du kan forhindre streptokokkinfeksjoner.

Slik unngår du at streptokokk infeksjoner

Ansett strenge hygienetiltak for å hindre intrafamily spredning av streptokokkinfeksjoner. Dette er spesielt viktig i tilfelle av Streptococcus på grunn av dens økende resistens mot antibiotika.

Begynn langtidsbehandling med antibiotika hos pasienter med en historie med revmatisk feber eller revmatisk hjertesykdom å hindre streptokokkinfeksjoner. Den anbefalte dose er 1,2 millioner IU penicillin G benzatin injisert hver 3 til 4 uker, 250 mg av penicillin V oralt to ganger om dagen, eller 0,5 til 1 g av sulfadiazin en dag.

skaffe kulturer fra familiemedlemmer av en pasient med en stafylokokkinfeksjon når det er en familiehistorie med revmatisk feber eller pasienten har glomerulonefritt. Denne strategien er anbefalt av noen myndigheter, men fordelene er ikke klarlagt.

Behandle alle husholdninger med en pasient med glomerulonefritt med empirisk antibiotikabehandling. Noen eksperter anbefaler å starte behandling umiddelbart uten å vente på kultur resultater på grunn av den ødeleggende natur denne infeksjonen.

Hold deg oppdatert på utviklingen av en streptokokk vaksine. Dette viser seg å være en utfordring på grunn av en effektiv vaksine ville trenge for å beskytte mot multiple serotyper og antistoffene forårsaket av vaksinen kunne utfelle revmatisk feber.

Hvordan takle Cellulitt

Hvordan takle Cellulitt


Cellulitt kan være en hvilken som helst infeksjon i huden, men de aller fleste tilfellene er forårsaket av bakterien Staphylococcus aureus eller Streptococcus pyogenes. Enkeltstående episoder vanligvis stammer fra en pause i huden, men gjentakende episoder er mer sannsynlig forårsaket av fedme, trykksår og venøs insuffisiens. Enkle tilfeller av appelsinhud forsvinner vanligvis uten behandling, men kompliserte tilfeller kan være dødelig.

Hvordan takle Cellulitt

•  Vær forberedt på et sykehusopphold hvis du har et alvorlig tilfelle av appelsinhud, særlig i ansiktet. Disse sakene krever vanligvis én til to dager med intravenøs antibiotika før de kan bli re-evaluert for forbedring.

Ta alle medisiner som foreskrevet og følge opp med legen din når den er borte. Påfør varm komprimerer og heve armen eller benet for å redusere hevelse. Du kan også trenge smertestillende midler.

Bruk støttestrømper for å hindre væske buildup. Tromboflebitt er en vanlig komplikasjon av appelsinhud i nedre ekstremiteter.

Øvelse riktig hud hygiene for å hindre gjentakelse. Diabetikere er spesielt utsatt for cellulitt på føttene og brenne ofre som har fått en hud pode kan utvikle cellulitt på brannskadde området.

Unngå mulige smittekilder som for eksempel syke familiemedlemmer, rått kjøtt og jord så mye som mulig, spesielt nær brudd i huden. Høyrisikopasienter bør bruke verneklær og utstyr så mye som mulig for å hindre skader på huden.

behandling av soppinfeksjoner som fotsopp aggressivt. Spør legen din om soppdrepende medisiner for vanskelige eller gjentakende tilfeller.

Om Strep Throat

Om Strep Throat


Strep hals er en bakteriell infeksjon i halsen og mandlene forårsaket av Streptococcus pyogenes. Selv om folk i alle aldre kan bli påvirket, det oppstår som oftest i skolealder barn og tenåringer. Strep hals sprer seg raskt i skoler, barnehager og andre områder hvor barn er i nærheten i flere timer om dagen.

Misforståelse

Strep hals er mindre vanlig enn mange tror. De fleste selv diagnostisert tilfeller av "strep hals" er faktisk viral tonsillitt. Viral tonsillitt løser på egen hånd, uten behov for antibiotika. Strep hals må behandles med antibiotika; ubehandlet strep hals kan forårsake alvorlige, langvarige helseproblemer som hjerte ventil skade.

Identifikasjon

En nøyaktig diagnose av strep hals er viktig. Behandling av alle som har en sår hals med antibiotika bidrar til antibiotikaresistens hos bakterier. På den annen side, kan unnlate å behandle et reelt tilfelle av streptokokker være farlig. Leger bruker to tester for å avgjøre om en pasient har strep hals eller en virusinfeksjon. En tampong ble benyttet for å samle celler for testing fra pasientens hals. Den første testen utføres er vanligvis en hurtig strep-test; Resultatene er tilgjengelig i ca 15 minutter. Et positivt resultat er ansett nøyaktig og er det ikke nødvendig med ytterligere tester. Imidlertid falske negativer er ganske vanlig, slik at hvis resultatet er negativt prøven blir sendt til et laboratorium for å bli dyrket. Kulturer for Streptococcus pyogenes er svært nøyaktig og ta bare 24 til 48 timer; bakteriene produsere en avslørende lysrand når dyrket på blodagar.

Effekter

Strep hals infeksjon blir symptomatisk en til tre dager etter at personen er utsatt for smitte. De mest fremtredende symptomene er vond hals og feber. På eksamen, er halsen vanligvis rød med hvite eller gule flekker, spesielt på mandlene. Svelgeproblemer kan oppstå på grunn av hevelse og irritasjon i halsen. Lymfeknuter på sidene av halsen kan bli svellet. Noen mennesker med strep hals oppleve andre symptomer, inkludert hodepine, magesmerter, tap av appetitt og hudutslett.

Advarsel

Venstre ubehandlet, eller utilstrekkelig behandlet, kan strep hals føre til alvorlige komplikasjoner. Huden er ofte infisert, som fører til rødhet, smerte og hevelse. Skarlagensfeber og toksisk sjokk-syndrom kan skyldes ubehandlet strep hals; Disse betingelsene er forårsaket av de samme bakterier som forårsaker streptokokker. Revmatisk feber er en autoimmun sykdom i hjertet; det er vanligvis forårsaket av ubehandlet strep hals, og kan gå ubemerket før år senere. Revmatisk feber er en kronisk, uhelbredelig sykdom som kan føre til betennelse og arrdannelse i hjerteklaffene. Rask behandling av strep hals med antibiotika kan forhindre disse komplikasjonene.

Forebygging / løsning

Behandling for strep hals vanligvis består av antibiotika, hvile, og over disk smertestillende midler for å redusere hevelse og ubehag. Symptomene vanligvis bedre i løpet av to til tre dager i begynnelsen antibiotika, men det er ekstremt viktig å ta hele kurset. Stoppe antibiotika tidlig kan føre til de samme komplikasjoner som forlater det ubehandlet kan. Hvis du er berørt av strep hals, husk at det er svært smittsom og kan spre seg til andre ved å dele mat, håndklær, eller drikkeglass mens syk. Alltid dekke munnen når du nyser eller hoster, og sørg for å vaske hendene ofte, spesielt etter blåser nesen.

Om Flesh Eating Disease

Kannibal sykdom, som er kjent i det medisinske miljøet som nekrotiserende fasciitt, ​​er en infeksjon der huden og andre vev i kroppen blir "spist" bort. Denne infeksjonen er mulig å behandle, men det kan føre til store skader på organer og kan være dødelig i en relativt kort periode (i løpet av 24 timer i noen tilfeller, i henhold til opplysninger gitt av Heathline Network).

Årsak

Nekrotiserende fasciitis er forårsaket av bakterier (vanligvis kalt en bakterie Streptococcus pyogenes) som avgir giftstoffer inn i kroppen. Disse toksiner reise gjennom blodstrømmen forgiftning huden og andre organer.

Risikofaktorer

Risikoen for en person å utvikle nekrotiserende fasciitt er betydelig høyere hvis han har et svekket immunsystem og / eller ble bitt av et insekt, brent eller skadet.

Symptomer

Nekrotiserende fasciitt kan forårsake diaré, feber, kvalme, oppkast, en rød hoven område nær stedet for skaden eller bite, sterke smerter, hud som føles varmt ved berøring, sjokk og / eller alvorlig skade på vev.

Identifikasjon

En lege vil vanligvis utføre en CT scan, MR eller røntgen for å se etter at gassene som frigjøres når vevet er ødelagt av nekrotiserende fasciitt.

Behandling

Nekrotiserende fasciitis er vanligvis behandles med antibiotika, smertestillende midler, og / eller kirurgi der vev som har blitt infisert og / eller ødelagt er fjernet.

Tonsillitus Cures

Betennelse i mandlene er en infeksjon i mandlene, de to lymfeknuter ligger på baksiden av halsen. Det er en vanlig barndom sykdom, men tilstanden kan også utvikle seg i voksen alder. Utpreget forskjellige former av tonsillitt er forårsaket av virus og bakterier. Mens operasjonen var en gang standard behandling for infeksjoner i mandlene, moderne terapier sentrum på hjemme behandling eller administrasjon av antibiotika.

Viktigheten av riktig diagnose

Betennelse i mandlene er den generelle betegnelsen for en rekke forskjellige mulige infeksjoner. Hvis du eller barnet ditt opplever symptomer på mandel infeksjon --- inkludert sår hals, hodepine, feber og mandlene som er hovne eller utviser hvite flekker --- Se legen din for nøyaktig diagnose. Dette er spesielt viktig fordi ulike former for infeksjon krever distinkt forskjellige behandlinger.

Behandling Viral tonsillitt

Viral tonsillitt står for de fleste tilfeller av sykdommen, med årsaker, inkludert Epstein-Barre virus, adenovirus, herpes simplex virus, cytomegalovirus og meslinger viruset. Det finnes ingen medisiner tilgjengelig for å bekjempe årsakene til viral tonsillitt, og hvis du får en diagnose for denne formen for infeksjon, vil behandling innebære tiltak for å redusere ubehag mens viruset går sin gang.

Du kan få symptomlindring ved å gurgle regelmessig med saltvann, samt ved å spise matvarer som gelatin, popsicles eller eplemos. Drikking varme væsker som supper eller buljonger kan også hjelpe. Ikke-steroide anti-inflammatoriske (NSAID) medisiner som ibuprofen eller naproxen vil bidra til å redusere symptomene på halsbetennelse. Mens voksne kan også ta aspirin for dette formålet, ikke gi aspirin til barn eller tenåring. Du kan også bruke paracetamol til å få fritak fra feber. Utvinning fra viral tonsillitt tar vanligvis en eller to uker.

Behandling av bakterielle tonsillitt

Bakterielle årsaker til betennelse i mandlene inkluderer Streptococcus pyogenes, også referert til som gruppe A streptokokker. Gruppe A streptokokker er ansvarlig for den spesielle form for betennelse i mandlene kjent som strep hals. Hvis du eller barnet ditt får en diagnose for strep hals, være oppmerksom på at denne formen for betennelse i mandlene er potensielt mye mer alvorlig enn andre mandel infeksjoner, med komplikasjoner som tidvis inkluderer nyre betennelse og revmatisk feber.

Behandling for bakteriell tonsillitt krever bruk av antibiotika. Oral penicillin eller tilsvarende er vanligvis gitt, selv om nærværet av store hevelse i halsen kan indikere behovet for injiserbare sammensetninger. Uansett form av antibiotika som brukes, er det viktig at en full løpet av medisinen gis, siden avbryte behandling kan oppmuntre en avkastning på infeksjon. Strep hals kan være ganske smittsomt, og hvis barnet ditt har en strep infeksjon behandling må fortsette i minst en dag før du vurdere en retur til barnepass eller skole.

Kirurgi

I tilfeller der betennelse i mandlene er kronisk eller stadig tilbakevendende, kan kirurgisk fjerning av mandlene være nødvendig. Barnet ditt kan ha nytte av fjerning hvis det oppstår alvorlige infeksjoner sju ganger eller mer i et gitt år, fem ganger eller mer i to år på rad, eller tre ganger eller mer i tre år på rad. Konsultere legen din for mulige skritt mot kirurgi. Mandel fjerning for voksne er ganske sjelden.

Hva er Strep?

Det er to grupper av bakteriell infeksjon kjent som strep. Både gruppe A og B-infeksjoner er forårsaket av bakterien Streptococcus pyogenes. Gruppe A forårsaker infeksjoner som vanlig halsbetennelse, og gruppe B kan føre til flere infeksjoner både nyfødte og voksne.

Kontraherende Strep

Bakterien som forårsaker strep overføres ved luft når en infisert person nyser eller hoster eller gjennom berøre gjenstander der bakterien har landet som et bord eller dørhåndtak.

Gruppe A

Gruppe A streptokokker er årsaken til strep hals, en kjøttetende sykdom, toksisk sjokk-syndrom, impetigo og skarlagensfeber.

Gruppe B

Gruppe B streptokokker kan føre til problemer for nyfødte, blod infeksjoner, lungebetennelse og hjernehinnebetennelse, og urin, hud og blod infeksjoner hos voksne, samt lungebetennelse. Gravid kvinne min bære denne bakterien og ikke føler seg syk.

Gruppe A Forebygging

En lege kan utføre en strep test for å fastslå om bakteriene er til stede og foreskrive antibiotika. Pasienter bør unngå skole eller arbeid til å ha tatt antibiotika i 48 timer.

Gruppe B Forebygging

Gravide kvinner bør testes for gruppe B bakterien og hvis positive bør få antibiotika under fødselen for å unngå nyfødte infeksjoner. Tilsvarende er antibiotika brukes til å behandle voksne med gruppe B streptokokker.