Digidexo.com

Bivirkninger av Dicetel

Bivirkninger av Dicetel


Dicetel er Solvay Pharmaceuticals 'merkenavn formulering for stoffet pinaverium bromide. Dette medikament er tilgjengelig på resept for behandling av irritabel tarm syndrom (IBS). Dicetel arbeider for å slappe av glatt muskulatur i tarmen bidrar til å lindre symptomer som magesmerter og tarm ubehag. Dette stoff er også noen ganger foreskrevet for behandling av visse lidelser galleblæren. Som alle medisiner, kan Dicetel hadde noen uønskede bivirkninger hos enkelte pasienter.

Dosering Issues

Typisk dosering av Dicetel er én 50 mg tablett tre ganger per dag. Ta Dicetel med vann til måltidene, fordi pinaverium, en av de viktigste ingrediensene i Dicetel kan irritere slimhinnene i halsen og magen. Når et kurs i behandling har begynt, bør pasienter ikke slutte å ta Dicetel uten først å konsultere deres helsepersonell. Som i 2009 hadde det vært ingen rapporterte tilfeller av overdosering, bør imidlertid en slik overdose oppstår produsenten anbefaler tarmskylling, eller magepumping, som passende handlingsplan.

Rapporterte bivirkninger

Rapporterte bivirkninger av Dicetel når det tas som foreskrevet er sjeldne og inkluderer oppblåsthet, halsbrann, munntørrhet, diaré eller forstoppelse, kvalme og hodepine. Pasienter som er allergiske mot pinaverium eller noen av dets derivater bør ikke ta Dicetel. Ikke alle opplever bivirkninger når du tar Dicetel. Hvis en pasient opplever bivirkninger, bør hun kontakte henne helsepersonell å avgjøre om en endring av dosen eller medisinering er nødvendig.

Gravide kvinner

Dyrestudier tyder ikke skadelige effekter på foster, men sikkerheten Dicetel ikke har etableres hos gravide mennesker. Kvinner som er gravide bør rådføre seg med helsepersonell før du begynner et kurs i behandling med Dicetel eller annen legemiddel inneholder pinaverium. Dette stoffet bør bare forskrives til en gravid kvinne hvis legen mener de nødvendige fordelene for moren oppveier mulig skade det ufødte barnet.

Ammende mødre

Det har ikke vært kontrollert forskning for å finne ut om stoffet går over i morsmelk. Det har vært ingen kontrollerte studier for å fastslå effekten av legemidler som inneholder pinaverium på barn som ammes. Derfor er det anbefalt som en sikkerhetsforanstaltning at kvinner som ammer bør ikke ta dette stoffet.

Legemiddelinteraksjoner

Det er ingen kjente interaksjoner som bør forstyrre Dicetel. Men som med noe narkotika, pasienter bør alltid fortelle sin helsepersonell om alle medisiner de tar, inkludert over skranke medisiner og kosttilskudd. Noen medikamenter kan være skadelig for behandling av tilstanden som legen foreskrevne Dicetel.