Digidexo.com

Ernæring Fakta for Alaska King Crab

Ernæring Fakta for Alaska King Crab


Alaskan kongekrabbe, fanget utenfor kysten av Alaska for sine søte og ømme bein, er en lav-kalori protein med mange ernæringsmessige fordeler. Den høye vitamin og mineral-innhold gjør det til en levedyktig alternativ for helsebevisste diners.

Ernæring

En porsjon, eller tre gram, kokt Alaskan kongekrabbe leverer 82 kalorier og 16,45 gram protein. Den inneholder også 911 mg natrium, og 45 mg kolesterol så begrense forbruket når begrense disse tallene.

Fordeler

Vitaminer, inkludert vitamin B og C, er rikelig i krabbe. Alaskan kongekrabbe leverer også essensielle aminosyrer, som kroppen trenger for å bygge protein og regulere metabolismen.

Funksjoner

Kongekrabben er lav i fett, og gir kun 1,31 gram per porsjon, med bare 0,11 gram mettet fett. De resterende fett er flerumettet og enumettet fett, som, ifølge American Heart Association, "kan bidra til å senke kolesterolet nivå når du bruker dem i stedet for mettet og trans fett." Kongekrabber inneholder ingen transfett.

Diet

Det er ingen fiber i Alaskan kongekrabbe, men heller ingen karbohydrater eller sukker. Det er et egnet mat for diabetikere og low-carb dieters.

Betraktninger

Kongekrabben er ofte forberedt og servert med høy-kalori dipping sauser og smør. Når du spiser ute, husk at ernæringsmessige data for krabbe vil variere avhengig av hvordan den er tilberedt.