Digidexo.com

Alternative behandlinger for leddgikt

Alternative behandlinger for leddgikt


Tradisjonell medisin forteller personer som lider av leddgikt å ta medisiner og mosjon. Trening kan hjelpe med leddgikt fordi muskelstyrke kan ta presset av ledd. Ikke-steroide anti-inflammatoriske medikamenter hjelper til med leddsmerter og stivhet, men har bivirkninger. Leddgikt lider kan være lurt å utforske alternative behandlinger, som akupunktur, kosthold, hydroterapi og massasje terapi.

Akupunktur

Akupunktur er en av bare noen få ikke-tradisjonelle medisinske behandlinger som er godkjent av det medisinske establishment. Det er et rusfritt tilnærming til smertebehandling, så det er ikke vanedannende og kroppen ikke bygge en toleranse for det. Akupunktur fungerer fordi de innsatte nåler føre til at kroppen til å frigi endorfin hormoner som blokkerer smerte meldinger fra å nå hjernen.

Diett

Betennelse fører til leddsmerter og stivhet. Fisk, sitrusfrukter og andre næringsstoffer kan redusere betennelser. Personer med leddgikt kan være lurt å ta omega-3 kapsler, vitamin C, kobber og vitamin B kosttilskudd. Unngå natt nyanser (tomater, poteter, aubergine og tobakk) fordi de fremmer betennelse. Kontakt lege før du begynner på et ernæringstilskudd program.

Massasjeterapi

Et mål med massasje terapi er å gi felles lettelse for leddgikt pasienter. Massasje kan gi kortsiktig smertelindring, strekke og løsne stive ledd og muskler, og øke en felles utvalg av bevegelse. Massasje kommer i mange forskjellige stiler. Diskutere ulike typer med massasje terapeut for å finne den som er riktig for deg.

Hydroterapi

Hydroterapi og hydrotermale terapi bruk vann for å behandle sykdom. De vanligste metodene for hydroterapi for å behandle leddgikt er boblebad, badstue og dampbad, og wraps og pakker. Varmt vann lindrer musklene og bidrar til å lindre stive ledd. Kaldt vann vekker interne prosesser og er en undervurdert anti-inflammatorisk enhet.

Kontroversen

Det medisinske miljøet er enten skeptiske eller direkte motbeviser mange alternative behandlinger for leddgikt. Magnet terapi, aromaterapi, hypnose, musikkterapi, urtemedisiner og kan betraktes som ineffektiv og noen kan til og med være farlig. Forskning hver metode grundig før du prøver, som mer vitenskapelig forskning er nødvendig for å støtte mange alternative behandlinger for leddgikt.

Advarsel

Kosttilskudd trenger ikke godkjennelse fra Food and Drug Administration (FDA) siden Kosttilskudd helse og opplæringsloven (dshea) av 1994. Dette betyr at FDA ikke ser etter markedsføring nøyaktigheten eller bevis for påstander. Et supplement kan kreve noe uten å måtte bevise det. Forskning produkter før du tar dem. Og husk at et supplement er ment å være et supplement til et allerede eksisterende sunn ernæringsmessig plan.