Digidexo.com

Remedy for å miste håret

Selv om det ikke er garantert medisin eller metoden for behandling for sikker hindring av hårtap, er kjent mange tiltak for å hjelpe prosessen. Mens ulike farmasøytiske selskaper har brakt ut en mengde medisiner for å behandle hårtap, har flere hjem og naturpreparater også vært kjent for å effektivt takle problemet.

Hodebunnsmassasje

Den vanligste hjem middel for å forebygge håravfall er masserer hodebunnen i noen minutter som en del av din daglige hårpleie rutine. Dette vil fremme bevegelse av blod inn i hårsekkene, som i sin tur kan aktivere enkelte hårvekst. Dette antas å være spesielt nyttig for folk som klager for å miste litt hår er bare midlertidig. Bare bruk hendene til å massere hodebunnen, eller prøve noen av de mange elektroniske skalp massører fra slike selskaper som Wahl og Conair.

Herbal rettsmidler

Nettles er beriket med vitamin A og C, samt å være en lagerbygning av mange fett og mineraler som er nødvendige for hår helse. Den ekstrakt av brennesle roten kan brukes for effektivt å stimulere hodebunnen. Sil og avkjøl et kokt blanding av salvie, rosmarin, fersken blad, burdock og nesle i vann. Den resulterende væske, når det påføres eksternt til hodebunnen, er antatt å være et potent forhindring av hår tap.

Jojobaolje har opparbeidet seg et rykte som en naturlig fuktighetskrem som reduserer flass og håravfall, samt fremme skinnende hår.

Aloe vera, spesielt blandet med kokosmelk og hvetekimolje, er påstått å balansere pH-verdier.

Henna, ofte funnet i balsam, er ment å bidra til å forhindre håravfall ved herding skjellaget og vokter mot brudd.

Naturlige behandlinger

Lag en aromaterapi blanding av seks dråper hver av bukten eterisk olje og lavendelolje, og legge til fire gram av enten soya, mandel eller sesamolje. Masser gradvis på hodebunnen. La blandingen på hodebunnen etter 15 til 20 minutter for å hjelpe til hodebunnen stimulering.

Akupunktur og akupressur modi for behandling er også antatt å forhindre håravfall.

Body Cleansing

Hårtap, sammen med hodebunnen problemer, blir forverret på grunn av toksisitet i kroppen. Avgifte kroppen ved å fjerne innvollene og rensing av systemet; holde seg borte fra forurensende stoffer, for eksempel sigarett og sigar røyk, ved å dekke håret mens i industriområder og avstå fra overdreven alkohol eller kullsyreholdige drikker.

Fitness

Trene regelmessig og opprettholde en passe kroppen hjelp til å stimulere riktig blodsirkulasjonen i hele kroppen. I sin tur, holder hodebunnen sunn og hjelpemidler i forebygging av hårtap.