Hvordan behandle autisme hos barn

by Fernando

Hvordan behandle autisme hos barn


Utbruddet av autisme, en bio-nevrologisk funksjonshemming som påvirker hvordan en person reagerer på omgivelsene sine og andre, vanligvis anerkjent og diagnostisert i de første tre årene av livet. Programmer som er laget for å behandle autisme hos barn gjennom atferd modifikasjon, medisinering og kosthold, har vært svært vellykket i de siste årene.

Bruksanvisning

Unn autisme hos barn

Undersøke chelatering terapi, som tjener til å fjerne høye nivåer av giftige metaller fra blodet, siden mange autistiske barn lider høye nivåer av metall toksisitet tidlig i livet.

Bruk atferd modifikasjon teknikker for å kontrollere aggressive eller repeterende atferd. Disse teknikkene bruker positiv forsterkning og belønne barnet for å stille de riktige atferd, i motsetning til å straffe henne.

Implementere yrkes- og fysioterapi programmer. Ergoterapi lærer autistiske barn til å utføre dagligdagse oppgaver, som å praktisere god hygiene og å vite hvordan man skal kle seg. Fysioterapi hjelper autistiske barn få kontroll over kroppen sin, unngå overdreven eller repeterende bevegelser.

Prøv flere behandlinger, for eksempel musikkterapi, som har vist seg å hjelpe autistiske barn fokusere bedre, og visjon terapi, som hjelper dem til å ta visuelle signaler og oversetter dem til verbal kommunikasjon.

Begrense kosthold autistiske barn til å unngå matvarer laget av hvete, gluten, havre og kasein (et protein som finnes i meieriprodukter). Disse typer matvarer kan ikke bryte ned riktig i autistiske barn, noe som kan påvirke hvordan hjernen fungerer, forverrer sin tilstand. Legg kosttilskudd rik på vitaminer A, C og D, som har blitt vist å være effektive i behandling av autisme.

Tenk sanseintegrasjonsterapi, som fokuserer på taktil stimulering til å utvikle kreativitet og fantasi i autistiske barn. Bruken av sand, vann og leire ofte hjelper dem til å redusere angst om nye opplevelser også.

Mer informasjon om en rekke forskjellige alternativer for å behandle autistiske barn på NeurologyChannel.com (se Ressurser nedenfor).

Tips og advarsler

  • Tidlig intervensjon er nøkkelen til behandling med autistiske barn. Autisme vanligvis er diagnostisert i en alder av tre, men symptomene kan vanligvis bli lagt merke til i en alder av 30 måneder. Logge på Zero Three hjemmeside for mer informasjon om tidlig intervensjon av autisme (se Ressurser nedenfor).