Digidexo.com

Borage Oil for hårvekst

Borage Oil for hårvekst


Borage, også kjent som Starflower, er en strie-bladde urt med blå, rosa eller hvite blomster. Den kan brukes i mat og i medisin, men er hovedsakelig kjent for sin høye andel av gamma-linolensyre (GLA). Selv oljer som solbær og nattlysolje blir rost for sine GLA-rike egenskaper, er borage den høyeste anlegget kilde rundt, med en vekt på 17 prosent til 28 prosent GLA. På grunn av sin fuktighetsgivende og anti-inflammatorisk egenskaper, borage brukes av naturforskere over hele verden for sunn hårvekst.

Om GLA

Gamma-linolensyre er en del av omega-6 familien av essensielle fettsyrer (EFA). Disse fettsyrene er nødvendig for hjernens funksjon, menneskelig vekst, metabolisme, reproduksjon og friske bein. De er også viktig for sunt hår, hud og spiker vekst. Imidlertid kan EFA ikke produseres i kroppen og må være anskaffet fra plantebaserte matvarer.

Betente Follicles

Varme dager, fuktige dager, diabetes, innsnevret klær, infiserte badestamper og uhygieniske forhold er alle årsaker til "follikulitt," eller betente hårsekker. Denne tilstand kan forekomme hvor håret vokser, inkludert hodebunnen. Å redusere betennelse og holde follikler fungerer godt, tilsett en daglig kapsel av borage olje til kosthold.

Tørr hodebunn

Den fettsyre i agurkurtolje arbeider mot en tørr, kløende hodebunn og fylle den med fuktighet. En studie publisert i British Journal of Nutrition viste at agurkurt og linfrø olje redusert rødhet og flassende hud i 45 kvinner i alderen 18-65. Hvis hodebunnen er alvorlig tørt eller du har flass, ta 500 mg to ganger daglig i to måneder. Når tilstanden bedres, redusere inntaket til én kapsel om dagen.

Tynning Hair

Den sunne fettet i Glas kan bidra til å forsinke mannlig mønster skallethet, samt andre typer hårtap. Tar 500mg daglig kan stimulere ny hårvekst mens hindre ytterligere tap.

Aktuell behandling

Borage kan påføres direkte på håret, så vel som tas internt. Den forbedrer hudens væskeansamlinger (som betyr at mindre vann er tapt gjennom huden) og gir næring til tørt eller skadet hår. Bland borage frø olje med andre fuktighetsgivende urter, for eksempel calendula eller rosmarin, og massere dem inn i hodebunnen som en beroligende balsam. La den sitte i en time eller lenger.

Forsiktighetsregler

Borage bør ikke tas blindt, fordi urten ikke har blitt godkjent av FDA for behandling av enhver medisinsk tilstand. Snakk med legen din dersom du er gravid eller ammende. Det finnes ingen felles bivirkninger til agurkurt, men oppsøke lege hvis du får en allergisk reaksjon av noe slag (inkludert et stramt brystet, pustevansker, hevelser, kløe eller utslett).