Digidexo.com

avastin kurerer ikke kreft

Når er en svulst på livmorhalsen ikke kreft?

Når er en svulst på livmorhalsen ikke kreft?


Flertallet av svulster på livmorhalsen er ikke kreft. Ifølge National Cancer Institute, bare 8,2 prosent av kvinnene i USA utvikle livmorhalskreft. Det er flere ikke-kreftsvulster som kan utvikle seg på livmorhalsen, inkludert polypper, cyster, muskelknuter og vorter.

Polypper

Cervical polypper vokser fra slimhinnen i livmorhalsen. Disse vekster er ofte infisert og så mange kvinner må ta antibiotika etter sine polypper er fjernet. Men når fjernet, polypper vanligvis ikke tilbake.

Cyster

Cervical cyster er slim-fylt vekster. De normalt ikke føre til noen smerter eller andre symptomer og ikke krever noen behandling.

Fibroids

Cervical fibroids utvikle seg i den muskulære veggen av livmorhalsen. De er vanskelige å fjerne uten å eliminere vevet i området.

Vorter

Genital warts er forårsaket av humant papillomavirus (HPV). Disse vortene kan vokse på livmorhalsen og ofte opptrer som enkelte hvite støt eller som en klynge av humper. Ifølge Centers for Disease Control (CDC), HPV stammer som forårsaker kjønnsvorter er ikke de samme typene som er ansvarlige for livmorhalskreft.

Pap og bekken

The Mayo Clinic sier å ha regelmessige celleprøver og bekken eksamener vil bidra til å oppdage celleforandringer.

Kreft Inspirerende Gaver

Kreft Inspirerende Gaver


Når en venn eller et familiemedlem er diagnostisert med kreft, mange mennesker utvikler en følelse av hjelpeløshet. Som en person begynner prosessen med bekjempelse av kreft, hva de trenger mest fra sine kjære er komfort og støtte. Inspirerende gaver er en god måte å minne de kjemper kreft som selv i de mørkeste tider, har de kjærlighet og støtte fra familie og venner.

Inspirerende bøker

Å velge riktig bok for en venn eller et familiemedlem er avgjørende. Tross alt, kan en inspirerende bok ikke inspirere mindre den er lest. Det finnes et stort antall inspirerende bøker på markedet med fokus på kampene og overlevende kreft, kunsten å plukke den rette er å tenke på den personen som du kjøper boken for. Plukk en bok som passer din kjære ens personlighet. Noen inspirerende bøker er skrevet for å fremkalle latter, andre for å fremkalle tårer. Det finnes bøker som fokuserer på åndelig, familie, leve sunt og utviklings indre styrke.

Gavekurver

Ideen om en gave kurv er ikke noe nytt, men i dag er det flere selskaper som tilbyr inspirerende kreft Gavekurver. Hovedsakelig kurvene inneholder elementer som lette byrdene av kjemoterapi, som vannflasker, avslappende musikk-CDer, leppepomade og andre behandlings essensielle. Noen Gavekurver har også kommet med en inspirerende nøkkelring, armbånd eller sjarm. CareGifting.com tilbyr ulike inspirerende gave kurver som tar sikte på å redusere stress av kjemoterapi.

Non-kreftrelatert Gaver

Noen ganger er det mest inspirerende gave en som ikke dreie seg om kreft. Ikke alle ønsker å bli minnet på at de kjemper kreft. I stedet, de foretrekker å konsentrere seg om andre deler av livet, som familie og venner. I dette tilfellet bør inspirerende gaver fokusere på personens personlige relasjoner. Beste søster, størst mann eller favoritt venn stil gaver er en god ikke-kreft relaterte alternativet. SuzyToronto.com tilbyr flere forskjellige beste venn gaver, som "Goddess" T-skjorter, musematter, notatkort og plakater. ThingsRemembered.com vil tilpassede gravere fotorammer, lommeur og andre gaver for et mer personlig preg.

Støtte til Årsak

Ingenting viser støtte som å bli involvert i arbeidet med å forebygge og kurere kreft. Det er mange måter å støtte forskning og utvikling av nye kreftbehandlinger. Gjør pengegaver i din kjæres navn til non-profit grupper som American Cancer Society. Frivillig for en lokal fundraiser eller kjøpe inspirerende gaver gjennom American Cancer Society hjemmeside, Cancer.org.

Apricot som en kreft kur

Det kan være en måte å kurere kreft som ikke ødelegger helsen din, eller tvinge deg til konkurs. I 1952, Dr. Ernst Krebs, Jr. fra San Francisco ønsket å finne den ingrediensen som mangler fra folks dietter, The Hunzas, en primitiv stamme, har ikke kreft. Krebs oppdaget de spiser et stoff som heter amagdylin, også kalt laetrile eller B17.

Hva er Amagdylin?

Den høyeste konsentrasjonen av amagdylin er aprikos i frøkjerner. For å komme til disse myke kjerner du har å bryte gjennom den harde ytre.

Frøene smake bittert, så for å få den anbefalte dosen kan du legge den til maten eller hogge den opp, legg en teskje honning eller eplemos og svelge. Ifølge Dr. Krebs, trenger en person til å spise syv eller flere aprikoskjerner per dag gjør det umulig for kreft å utvikle. Hvis du ikke finner aprikoskjerner, eller ikke liker smaken, kan du ta en eller to 100 milligram tabletter av B17-vitaminer per dag.

Hvis du ikke har kreft

Hvis du ønsker å holde kreft fra utviklingsland i kroppen din, begynne å spise en eller to aprikoskjerner per dag. Gradvis øke dette til du spiser sju til ti aprikoskjerner per dag. Hold deg unna fra å spise ting som har raffinert sukker, koffein og hvitt mel i dem. Øke forbruket av rå mat og holde seg borte fra bearbeidet mat. De fleste frukt frø inneholder B17, som gjør bønner og hvete gress.

Hvis du har kreft

Hvis du har blitt diagnostisert med kreft, bør du B17 injisert inn i venen din hver dag i mengden av 9 gram i 21 dager og spise minst seks aprikoskjerner per time. Spis bare én eller to om gangen når du først begynner og sakte bygge til seks. Hvis du ikke begynner sakte, kan frøene gjør du føler deg syk. Hvis du ikke liker tanken på å ha en sjanse, så kan du ta opp til atten 500-milligram tabletter og opp til seks frø per time. Igjen starter du med å spise bare én eller to frø til å begynne med. Ved å ta laetrile, produserer kroppen mer B12.

Problemet

Når du starter B17 regimet, må du fortsette å ta det for resten av livet ditt. Din kreft krymper, men ikke går bort. Hvis du har en CAT scan eller MR, vil kreften fortsatt vise.

Advarsler

Det er advarsler hvis du tar Laetrile. Laetrile former tiocyanat. Dette kan føre til at blodtrykket reduseres. Hvis du tar blodtrykk medisin eller har hjerteproblemer, kan ta Laetrile forårsake problemer. Mange folk på laetrile protokollen også bruke proteolytiske enzymer. Proteolytiske enzymer er blodfortynnende. Hvis du er på probiotika tar ikke laetrile. Tar de to sammen kan øke fri hydrogencyanid, en fargeløs, flyktig, ekstremt giftig brannfarlig væske. Ikke ta electromedicine behandling, Bob Beck Protocol, med Laetrile. Før kombinere Laetrile med eventuelle alternative kreft behandlinger eller medisiner, snakk med legen din først.

Essiac Tea som en kreft kur

Essiac te er en urte blanding av fire urter, burdock rot, glatte Elms, Småsyre og kalkun rabarbra. Burdock rot og Småsyre er mener å ha kreft-herding egenskaper, og de to andre urter detox organer og øke immunforsvaret.

Rene Caisee

I 1922, ble en kanadisk sykepleier ved navn Rene Caisse tending en eldre kvinne da hun la merke til noen arrvev på en av brystene hennes. Pasienten fortalte Caisse at hun hadde blitt diagnostisert med brystkreft caner noen år tidligere, men hadde ikke hatt råd til operasjonen for det. Pasienten fortsatte med å si at hun har kommet over en indisk medisin mann som hadde gitt henne en urtete, og hevdet det kunne kurere henne kreft. Pasienten følges medisin mannens instruksjoner og hevdet han hadde reddet livet hennes. Nesten et år senere en pensjonert lege fortalte Caisse av en urt som han mente kunne kurere kreft. Sykepleieren anerkjent det som en av de urtene eldre kvinnen hadde nevnt. Urten ble kjent som Småsyre. I 1924, da Caisse tante ble diagnostisert med kreft, bestemte hun seg for å prøve ut den urtete på henne, i håp om å redde livet hennes. Te jobbet og hennes tante fortsatte å leve i ytterligere tjue år. Etter denne tid Caisse jobbet med å justere og perfeksjonere den opprinnelige formelen, og den endelige versjonen var omfattet av burdock rot, glatte alm, sauer sorrel og kalkun rabarbra. Hun viet resten av sitt liv til å behandle kreftpasienter med denne urtemedisin.

Effekter av Essiac Tea

Ifølge Dr. Andrew Weil, har studier vist at essiac te har ingen innvirkning overhodet på kreftsymptomer. Weil sier at mange av de essiac formler på markedet i dag kan gi bivirkninger som oppkast, diaré og influensalignende symptomer. Videre hevder han at Rene Caisse aldri avslørte hennes eksakte essiac te formel, så det er ingen måte å fortelle om formlene på markedet i dag er på noen måte like.

Sheep Sorrel Studies

Selv sauer sorrel er tenkt å være en kreft slåss urt, er affekt av essiac te stort sett anekdotisk. Selv om det kan har vist seg effektive i et mindretall av tilfellene, betyr det ikke garantere at det vil fungere i andre tilfeller. Det har vært noen mindre laboratoriestudier på potensialet for denne urten for å kurere kreft, men det har vært noen studier på mennesker.

Avastin behandling for lungekreft

Avastin er merkenavnet på stoffet bevacizumab. Avastin er FDA-godkjent for å behandle flere typer kreft, inkludert noen typer lungekreft. Folk som har avansert, kan nonsquamous lungekreft velge å inkludere Avastin i sin behandling, sammen med andre cytostatika.

Statistikk

The National Cancer Insititute (NCI) studerte effekten av behandling nonsquamous, nonsmall celle lungekreft med Avastin og kjemoterapi mellom 2001 og 2004. Pasienter som bruker Avastin levde et gjennomsnitt på to måneder lenger enn de som bare behandlet sin kreft med cellegift.

Behandlingsregime

Lungekreftpasienter mottar en tilførsel av medisinen hver tredje uke, i henhold til Genentech, produsenten av medikamentet.

Kjemisk reaksjon

Ifølge NCI, Avastin binder til en substans i kroppen og hemmer VEGF kalt det slik at nye blodkar ikke kan dannes i løpet av de kreftsvulster.

Side Effects

Blødning i lungene er en alvorlig bivirkning assosiert med Avastin behandling for kreft. Andre bivirkninger kan omfatte perforering av tarmen og forsinket tilheling av sår, som rapportert av Genentech.

Betraktninger

Stoffet kan kompromittere fruktbarhet, ifølge produsenten. Avastin kan skade et voksende foster eller kan øke risikoen for spontanabort bør en graviditet oppnås i løpet av behandlingen.

Natural Cures for magesår og kreft

Natural Cures for magesår og kreft


Det er ikke noe en person med magesår eller kreft kunne ønske mer enn lettelse og en kur. Mange medisiner og tøffe behandlinger er tilgjengelig for begge forholdene, men noen naturlig rettsmidler kan være i stand til å motvirke noen av symptomene og begynne å bringe kroppen tilbake til helse. Naturlige botemidler er vanligvis ikke støttet av mange vitenskapelige studier, og disse uttalelsene har ikke blitt godkjent av FDA. Vær forsiktig når du gjør noen endringer i kosthold eller kosttilskudd.

Livet Endringer

Når du først er diagnostisert med en magesår eller kreft, er det viktig å ta med magen tilbake til optimal helse. Matallergier kan være en viktig årsak til magesår som de er ofte ubehandlet og kan forårsake svært opprørt magene. Mange vanlige matallergener som melk, soya, egg og hvete er ikke identifisert før skaden er allerede gjort. Prøv en rotasjon diett der du eliminere en type svært allergifremkallende mat hver uke. Oftere enn ikke det amerikanske kostholdet ikke inneholder nok fiber, til tross for troen på at et fiberrikt kosthold kan redusere tilbakefall av duodenalsår med rundt halvparten. Røyking er problematisk for de med kreft eller magesår. Avslutt umiddelbart etter diagnose. Aspirin irriterer slimhinnen i magen når det tas regelmessig og kan føre til enda verre problemer når kombinert med røyking. Du bør redusere stress med meditasjon og aerobic trening for å hindre sår utvikling.

Urter og behandlinger for Sår

Som et anti-inflammatorisk og en beskytter av veggen i magesekken, er lakrisrot en effektiv behandling. Bananer bidra til å nøytralisere surheten i magesafter, og kan redusere irritasjon ulcus. Selv om det synes counterintuitive, kan sitronsyre fra limes hjelpe fordøyelsen når den kombineres med mineralsalter. Barken, kan blomster, pollen og blader av Manuka honning angripe bakterien koblet med sår utvikling. Til slutt kan saften fra en rå kål når 250 g kokt i 500 ml vann hjelpe i helbredelsen av magesår. Andre grønnsaksjuice som kan være nyttig inkluderer rødbeter, agurk og spinat.

Urter og behandlinger for magekreft

En av årsakene til magekreft kan være en overflod av H. pylori bakterien. Hvitløk er en stor forebyggende og samtidig behandling som den har mange helsefordeler, inkludert antibiotika aktiviteter. En ts. av hvitløk tre ganger om dagen i seks måneder kan bidra til å lindre infeksjoner. Indisk stikkelsbær hemmer visstnok veksten av kreft celler i magekreft. Det har blitt brukt i tradisjonell indisk medisin i årevis under navnene amla, amlaki, og emblica officianalis, for å nevne noen. Ta 10 stikkelsbær hver dag i fire måneder å behandle magen kreft. Condurango er et homøopatisk middel som har blitt brukt i tusenvis av år for fordøyelsessykdommer og sår, og for å lindre magesmerter av kreft. Kanskje den mest utbredte diskutert naturlige cancer kur er bruken av en kreft diett. Det kjører på teorien om at det er visse matvarer som lever kreft, som raffinert sukker og brus; matvarer som forårsaker kreft, som transfettsyrer og aspartam; matvarer som forstyrrer behandling, som kaffe og klor; og matvarer som distraherer kreft immunitet celler, som biff og kalkun. Og noen matvarer inneholder næringsstoffer for å stoppe kreft, som røde bringebær, brokkoli, ananas og lilla druer. Mange leger er uenige med gyldigheten av behandlinger som dette, men det er verdt å se nærmere om tradisjonell medisin ikke har vært i stand til å kurere magen kreft.

Hvor lenge før Mann HPV er ikke smittsomt?

Forståelse HPV

Humant papillomavirus, eller HPV, kan smitte verken menn eller kvinner. Imidlertid er ikke alle typer av HPV er de samme. Det er 130 kjente HPV-tog, som forårsaker en rekke forskjellige symptomer. Noen stammer forårsake vorter, andre forårsaker kreft, og noen er helt ufarlig. Stammene som forårsaker vorter forårsaker ikke kreft, men, og det motsatte er også sant. HPV-infeksjon er den ledende årsaken til livmorhalskreft hos kvinner, noe som er grunnen til at viruset er mest nært forbundet med kvinner. Menn er ikke immune mot symptomene, skjønt, og kunne utvikle vorter, kreft i penis eller kreft i anus på grunn av infeksjon.

Hvordan gjenkjenne Infeksjon

Noen HPV-stammer kan ligge latent i kroppen i årevis uten å forårsake noen symptomer, men de fleste infeksjoner rydde opp i et år eller to. I menn, kan vanlige fysiske tegn på infeksjon inkluderer utvikling av vorter, inkludert genital warts. Utviklingen av penis eller anus kreft kan være et tegn på høyrisiko HPV infeksjon. Dessverre er det ingen pålitelig, statlig godkjente tester for HPV-infeksjon hos menn, så det kan være vanskelig for en mann å vite om han er bærer HPV til fysiske symptomer manifest.

Når HPV er smittsomt

Fordi det er ingen pålitelig måte for en mann å vite om han bærer en stamme av HPV som kan være skadelig for en kvinne, men ikke til seg selv, er det heller ingen pålitelig måte å fortelle om en mann er smittsom. Det er gode indikatorer av ryddet infeksjoner når det kommer til de stammer av HPV som forårsaker vorter, men. Dersom immunsystemet har fjernet et utbrudd av vorter i seg selv, er det en stor mulighet for at infeksjonen ikke lenger eksisterer. Hvis ingen flere utbrudd av vorter oppstår et år etter kirurgisk fjerning, er dette også et tegn på at infeksjonen er borte. Uten nøyaktig testing, skjønt, er konsekvent og ansvarlig bruk av prevensjonsmidler fortsatt den beste måten å sikre mot spredning av HPV.

Tegn på kreft i livmoren

Tegn på kreft i livmoren


Livmorkreft er en unormal vekst av celler i livmoren. Disse unormale celler klumper seg sammen og danner svulster. Livmoren er et organ i en kvinnes bekken. Svulster i livmoren kan være godartet (ikke-kreft) eller ondartet (kreft). Ondartede svulster kan være livstruende, og har potensial til å spre seg og skade andre organer eller vev. Metastasering er når kreften sprer seg fra sin opprinnelige området til andre organer eller vev.

Risikofaktorer

Kreft i livmoren er mer sannsynlig hos kvinner som har visse risikofaktorer. Disse faktorene er forbundet med sykdommer eller lidelser, og omfatter endometrial hyperplasi, fedme i forbindelse med diabetes eller høyt blodtrykk, og tykktarmskreft. Noen medisiner kan øke risikoen for livmorkreft, for eksempel hormonbehandling og tamoxifen. Andre risikofaktorer inkluderer å være over 50 år, aldri ha barn, tidlig debut av menstruasjon, og hvis du begynner menopause senere enn normalt. Afrikansk-amerikanske kvinner er mindre sannsynlig enn hvite kvinner å få livmorkreft.

Symptomer

Den hyppigste tegn på livmorkreft er uvanlig vaginal blødning som kan begynne som en vassen, blod-stripete flyt som sakte begynner å inneholde mer blod, lengre enn normale perioder eller blødning mellom perioder. Andre symptomer inkluderer smertefull eller vanskelig vannlating, smerter under samleie og smerter eller trykk i bekken-området. Disse symptomene ikke alltid bety at du har kreft. Du bør kontakte legen din for en vurdering, spesielt hvis du har en eller flere risikofaktorer.

Diagnose

Ikke alle av de følgende tester utføres for å diagnostisere livmorkreft. Legen din vil bestemme den beste måten å diagnostisere tilstanden, som kan omfatte én eller en kombinasjon av diagnostiske tester. Noen tester som hjelper diagnostisere livmorkreft er blod-og urinprøver, en bekken eksamen, pap test, transvaginal ultralyd og biopsi av slimhinnen i livmoren.

Staging

Kreft staging avgjør i hvilken grad kreften har spredd seg, og hvis den har nådd andre vev eller organer. Testing for staging formål omfatter røntgen, computertomografi (CT) skanner, ultralyd tester, magnetic resonance imaging (MRI), sigmoidoskopi eller koloskopi. Staging kan også bli bestemt ved kirurgisk fjerning av livmoren, også kalt en hysterektomi. De fire stadier av livmorkreft området fra kreft inneholdt i livmoren til kreft som har spredd seg til blære, rektum eller utover bekkenet.

Behandling

Behandling av livmorkreft kan omfatte kirurgi, strålebehandling eller hormonbehandling. En kombinasjon av behandlinger er angitt, avhengig av stadium av kreft. Kirurgi er den vanligste behandlingen. De to typer av kirurgisk behandling er en hysterektomi og en bilateral ooforektomi salpingo-, som er fjerning av livmoren, så vel som begge eggstokkene og egglederne.

Hvordan grillen uten å forårsake kreft

De siste årene har folk blitt avstår fra grilling av kjøtt fordi prosessen kan forårsake kreft. Faktisk, NIH i 2005 lagt heterosykliske aminer, eller HCA, forårsaket av grilling av kjøtt på enten et kull eller propan grill, til sin liste over kreftfremkallende faktorer. & # XD; & # xD; Tidligere fortalte NIH oss å begrense ut inntaket av rødt kjøtt, råd gitt i årevis av våre leger. Men det betyr ikke at vi må opp å bruke grillen helt.

Hvordan grillen uten å forårsake kreft

•  Mariner kjøtt på forhånd for å betydelig redusere HCA nivåer. Dessuten vil marinader legge smak til kjøtt, og noen enda vil mørt dem.

Ikke kok kjøtt på grillen, fordi det vil inneholde flere HCAs. Høyere konsentrasjoner av HCAs har vist seg å betydelig øke tykktarm-og brystkreft, så vel som kreft i bukspyttkjertel, prostata og magen.

Når matlaging hamburgere, snu dem ofte og koker dem på en lavere temperatur. Du vil bli akselerer sin tid på grillen, og dermed minske HCAs, mens effektivt redusere bakterier.

4. Vurder ikke serverer kjøtt, men grilling grønnsaker i stedet. De forårsaker ikke kreft, fordi de inneholder ingen kreftfremkallende. Det er enkelt å marinere grønnsaker og plassere dem på grillspyd, pakk dem inn i aluminiumsfolie eller plassere dem direkte på risten grating etter å behandle det med litt matolje. Du kan gjøre tofu eller veggisburgere på grillen, og du kan til og med "gå meksikanske" med quesadillas eller tortillas. Det er en verden av muligheter foruten rødt kjøtt som alle vil nyte, og de vil ikke bli utsatt for kreftfremkallende stoffer.

Sørg for at grillen er ofte rengjort, fordi det du la på grillen er høy i HCAs hvis du har kokt kjøtt i det siste. Pass på at du skraper grillen ofte med en stålbørste til å fjerne den brente rester.

Ikke la saft fra kjøttet å dryppe inn i din varmekilde, fordi de inneholder en annen kreftfremkallende kalles polysykliske aromatiske hydrokarboner, eller PAH, når de tar kontakt. Denne kjemiske vil infiltrere mat under en blusse opp. For å unngå dette, må du alltid bruke en spatel eller tang for å slå din kjøtt i stedet for piercing den med en gaffel. Du kan også legge et stykke aluminium med hull på rist for å holde kjøtt fra forårsaker dette problemet. Eller du kan velge en billigere kutt av kjøtt, eller koker ved lavere temperatur, og som vil skape mindre drypp.

Ulike kreft armbånd

Selv om kreft armbånd ideen startet i 2004 med en enkelt gul armbånd, det er så mange forskjellige farger av kreft armbånd der ute, av varierende kostnader og for ulike årsaker, at det kan være vanskelig å finne ut av dem. Andre organisasjoner som ikke er tilknyttet med kreft har også vedtatt trend, men denne artikkelen vil fokusere på de kreft armbånd.

Historie

Kreften armbånd mani startet i mai 2004 da Nike og Lance Armstrong Foundation kom ut med sine gule livestrong armbånd for å samle inn penger til kreftforskning og kreft bevissthet. De valgte den gule fargen fordi det er fargen på trøya bæres av lederen av Tour de France. Selv om deres første mål var å heve $ 25 millioner ved å selge armbånd for $ 1 hver, siden starten armbåndene har reist mer enn $ 70 millioner kroner. Armbåndet ble slitt av kjendiser som Oprah Winfrey, Katie Couric og John Kerry, og populariteten til armbåndene inspirert andre kreftorganisasjoner og andre årsaker til å adoptere ideen også.

Hvorfor Armbånd?

Armbånd er umiddelbart synlig for andre, lett å selge for en minimal pris, og billig å produsere. De kan brukes til mange formål, for eksempel for å vise opptak har blitt betalt eller en donasjon har blitt gjort, eller for identifikasjon med en årsak. De kan tas av når du ikke trenger, og kan bæres av menn, kvinner og barn.

Identifikasjon

Hver kreft har en farge assosiert med det for kreft bevissthet, og denne fargen er brukt på bånd og armbånd for å øke bevisstheten for kreft. Her er en liste over ulike kreftformer og deres tilsvarende farger. Armbåndene er vanligvis laget av silikon eller gummi.

Melanom: svart
Multippel myelom: burgunder
Head and Neck Cancer: burgunder og elfenben
Colon Cancer: mørk blå
Leverkreft: smaragdgrønt
Barndoms Kreft: gull
Brain kreft: grå
Generelt Cancer Awareness: lavendel
Prostatakreft: lys blå
Lymfom: limegrønn
Nyrekreft: orange
Leukemi: orange
Testikkelkreft: orkidé
Livmorkreft: fersken
Lungekreft: pearl / klar
Esophageal Cancer: periwinkle blå
Magekreft: periwinkle
Brystkreft: rosa
Leiomyosarcoma: lilla
Bukspyttkjertelkreft: lilla
Eggstokkreft: blågrønn
Blærekreft: gul
Livmorhalskreft: blågrønn og hvit
Thyroid Cancer: blågrønn / rosa / blå
Sarkom / Bone Cancer: gul
Omsorgs: plomme

Organisasjoner

Sammen med armbånd for enkelte kreftformer, organisasjoner som arbeider med kreft har også armbånd for å øke bevisstheten. Noen ganger er det en kostnad for armbånd, andre ganger er de gitt bort gratis. Organisasjoner som har brukt armbånd inkluderer Susan G. Komen for Cure, med rosa armbånd; Den Ovarian Cancer Institute med sine teal armbånd; og i2y, en organisasjon for ungdom og unge voksne med kreft, har armbånd som sier "Stupid Cancer".

Non-Cancer Armbånd

På grunn av populariteten til kreft armbånd, har ikke-kreft organisasjoner og andre årsaker vedtatt armbånd med fargen å velge sine. Disse årsakene er autisme, sult i verden, barnemishandling og vold i hjemmet. Høyskoler og universiteter har også solgt gummi armbånd i skole farger å ha på spillet dager eller å heve skolens ånd. Ingen av disse armbåndene har klart å matche utbredt anerkjennelse at den gule Lives armbånd har hatt.

Hva er godartet kreft?

Alle kreft begynner i kroppens celler. For å holde kroppen sunn og voksende, cellene vokser og deler seg til å produsere nye celler. Gamle og ødelagte celler dør og erstattes med nye celler. Når noe går galt med normal celledeling og vekst prosessen, unødvendige celler samle seg i massene kalles svulster.

Betydning

Svulster er enten godartet eller ondartet. Godartede svulster er noncancerous og også referert til som godartet kreft. Ondartede svulster er kreft.

Identifikasjon

En biopsi er vanligvis utføres for å avgjøre om en svulst er godartet eller ondartet. Noen biopsi kan utføres i et legekontor, mens andre krever kirurgi.

Funksjoner

Godartede tumorer ofte vokse seg større enn kreftsvulster, men de holder seg begrenset til ett område, og ikke spre seg til andre deler av kroppen. Mange vokser ikke tilbake når de er fjernet.

Effekter

Selv om godartede svulster er ikke kreft, kan de likevel være farlig hvis de trykker mot vitale organer. Behandling for disse svulstene ofte innebærer kirurgisk fjerning.

Betraktninger

Ifølge Association for International Cancer Research, alle har godartede svulster, og de fleste er ikke farlig. Eksempler på vanlige de er vorter og føflekker.

Hvordan Kreft virker i kroppen

Hvordan Kreft virker i kroppen

Kjennetegn av kreftceller

Kreft begynner når friske celler mister sin naturlige evne til å regulere sin egen vekst. Seks kjennetegn definerer kreftceller: evnen til å omgå normale vekstsykluser, ufølsomhet overfor naturlige signaler som regulerer cellevekst og deling, mangel på mekanismen initiere naturlig celledød, ingen mekanisme for regulering av celledeling, evnen til å konstruere sin egen blodtilførsel og evnen å invadere nabo vev og spredning (metastaserer) til andre organer. Kort sagt, svulster består av normale celler som har blitt skadet og vokse for fort, reprodusere for ofte, bor for lenge, og vandrer i hele kroppen. Som i kreftcellen fortsetter å vokse og formere seg uten behovet for å erstatte døende celler, det overskytende celler akkumulerer og til slutt dannelse av en masse, eller tumor. Svulster er enten godartet, som betyr at de er ikke kreft, og utgjør ingen trussel for nabo vev, eller ondartet, noe som betyr at svulsten er kreft, og vil fortsette å vokse og invadere andre organer. Kreft slik som leukemi og lymfom, men ikke danner tumorer. Cancer ikke er en enkelt sykdom. Hver type kreft har sine egne særtrekk med ulike vekstmønstre, nivåer av aggressivitet og behandlinger.

Hva er årsaken til Cells å bli kreft

Celler naturlig følge en syklus der de vokser, deler seg og dør i henhold til kjemiske signaler. Noen ganger DNA i en celle blir skadet av infeksjon med visse virus eller bakterier, eksponering for stråling eller kjemikalier, arvelighet og aldring. Celler har en naturlig mekanisme for å korrigere skadet DNA før cellen deler og replikerer feilen. I de fleste tilfeller er mutasjonen ufarlig. Imidlertid, i noen tilfeller, mislykkes i cellen for å korrigere feilen, og mutasjonen fører til ukontrollert vekst av kreft. Forskere har ikke oppdaget hvorfor noen celler bli kreft og andre ikke, eller hva forårsaker en celle til å bli kreft. Det er sikkert at kreft resultater fra mange mutasjoner over tid i stedet for en enkelt defekt. Arv spiller en rolle, og etterlater noen mennesker utsatt for visse typer kreft, som brystkreft. Andre typer kreft er knyttet til kosthold, som for eksempel tykktarmskreft, eller atferd, for eksempel lungekreft. Aldring er en risikofaktor fordi små mutasjoner bygge seg opp over tid. Tilstedeværelsen eller fraværet av spesifikke gener kalt onkogener også spør kreftutvikling. Onkogener koder for proteiner som regulerer cellevekst og stimulerer apoptose, derfor celler som mangler disse proteinene vokse uten naturlige begrensninger.

Metastasering

Metastaser, eller muligheten for kreft å spre seg til organer fjernt fra den opprinnelige svulsten nettstedet, er kjennetegn karakteristisk for kreftceller. Lokal metastase oppstår når kreftceller å invadere nærliggende vev, mens fjernmetastaser er når kreften sprer seg til et organ bort fra den opprinnelige tumor, slik som prostatacancer sprer seg til leveren. Friske celler slutter å vokse når de møter nabocellene. Kreftceller, men mangler denne evne. Styrken av den voksende tumor kombinert med den overskytende produksjon av enzymer som bryter ned celler og vev lar tumor for å skape den plass det er behov for å fortsette å vokse. Et annet sært karakteristisk for kreftceller er deres evne til å migrere lett. Kreftceller brytes av fra den opprinnelige tumor og inn i blodet eller lymfesystemet, som bærer dem i hele kroppen.

Hvordan bruke Diet å bidra til å helbrede kreft

Hvordan bruke Diet å bidra til å helbrede kreft


Motta diagnostisering av kreft skremmer selv den sterkeste av mennesker. Mens alternativ medisin som ernæringsmessige terapi er ikke en erstatning for tradisjonell medisin og en legens råd, kan du øke sjansene dine for å erobre sykdommen ved å justere kostholdet ditt. Ikke bare forbedre din diett gjøre kroppen sunnere og mer i stand til å bekjempe sykdommen, enkelte matvarer viser bemerkelsesverdige kvaliteter stoppe og drepe celledelingen av kreftceller.

Bruksanvisning

•  Spis fargerike frisk frukt og grønnsaker. Fargerike frukter og grønnsaker inneholder fytokjemikalier, som gir planten sin farge. Flere universiteter, blant annet Ohio State, er nå ute i antocyaniner som finnes i lilla og dypt fargede frukter og grønnsaker som en form for kreftbehandling. Anthocyaniner gi frukt og grønnsaker sin farge, men de er også kraftige tykktarm kreft jagerfly. Universitetene testet utdrag fra flere frukter og grønnsaker, men fant utdrag fra lilla korn var best med blåbær og chokeberry ekstrakt tett bak. Lilla, oransje og blå matvarer bremset kreft vekst, men disse tre faktisk hjulpet dreper 20 prosent av kreftcellene uten å forårsake skade friske celler.

Øke antioksidanter i kostholdet ditt. Antioksidanter bidra til å bekjempe frie radikaler som forårsaker skade på DNA og kan skape kreftceller. Det er mange antioksidanter og omtrent like mange ulike studier for å finne en som fungerer. Ikke alle antioksidanter fungerer for alle typer kreft. To av de bedre kjente som er beta-karoten fra oransje fargede frukter og grønnsaker som gulrøtter, aprikoser og gresskar og grønne bladgrønnsaker. Lykopen er en annen og finnes i tomater.

Reduser sukker i kostholdet ditt. Selv om du har gått ned i vekt fra kjemoterapi, et høyt inntak av bearbeidet sukker feeds kreftcellene samt friske celler, men ikke gi kroppen med flere næringsstoffer. Det øker også insulin i blodet og insulin øker cellevekst, både kreft og ikke-kreft. Spis litt sunt fett, fiber eller protein med sukker for å jevne ut insulin. Frisk frukt øker ikke insulin så fort som fruktjuice.

Husk at ikke alle mat eller næringsangrep eller hindrer alle typer kreft. Se etter informasjon på din spesifikke krefttype. Crucifers som brokkoli, kål og blomkål inneholder indol-3-carbinol som hjelper blokk brystkreft og Sulforafane som kan bidra til å forhindre kolon og endetarmskreft. Beta-karoten i gulrøtter har bred kreft bekjempelse egenskaper og kan hjelpe de med hals, lunge, prostata, tarm, bryst, munn eller blærekreft.

Tilsett krydder og te til dine matvarer for å bidra til å bekjempe kreft. Grønn te inneholder kraftige antioksidanter som også hjelper kroppen din å bekjempe kreft. Urter og krydder som gurkemeie har kreft-bekjempelse egenskaper og bremse tumorvekst. Disse urter og krydder også legge til ekstra næringsstoffer til kosthold for å forbedre kroppens styrke.

Unngå svært bearbeidet mat. Uansett hvilken type kreft du har, behandlet mat generelt er ikke gunstig. Additiver i prosessert matvarer kan øke potensialet for kreft. Næringsstoffene utarmet i behandlingen av matvarer gir man uten ekstra ammunisjon mot kreftceller og frie radikaler.

Lekker brystene mens ikke gravid

Lekker brystene mens ikke gravid


Lekkasje fra brystet når du er verken gravid eller ammende, galaktoré, er er et ikke uvanlig fenomen hos kvinner, og er spesielt hyppig hos kvinner går gjennom puberteten eller overgangsalderen. Væsken lekker er nesten alltid relatert til melk, men kan variere sterkt i farge og konsistens. Selv om det er ganske sjelden, kan menn også lider av galaktoré.

Galaktoré er ikke fullt ut forstått, og kan være forårsaket av mange ulike faktorer. Det er oftest i forbindelse med overproduksjon av hormonet prolaktin, men det er flere andre muligheter i tillegg. Det er generelt en ufarlige tilstand som går over tid, eller livsstilsendring, men visse typer av galaktoré kan være tegn på mer alvorlige medisinske problemer.

Bruksanvisning

Potensielle årsaker og bekymringene til lekker brystene

En lekker brystene er vanligvis forårsaket av overproduksjon av det kvinnelige hormonet prolaktin, som vanligvis bare sterkt stimulert under sent stadium graviditet og sykepleie, men det er mange mulige årsaker til prolaktin overproduksjon. Listen nedenfor kommer fra American Association of Family Physicians.

Noen medisiner, som hormoner, p-piller, antidepressiva, og blodtrykk medisin Herbal medisiner, som for eksempel brennesle, fennikel, velsignet tistel, anis, og bukkehornkløver frø Gate narkotika, som marihuana og opiater hormon ubalanser Klær som irriterer brystene, som skrapete skjorter eller BH som ikke passer godt Too hyppige bryst self-eksamener (daglig eksamener) Stimulere brystene under sex Svulster i hypofysen (si: PIH-too-ih-terry) kjertel i hjernen. Disse svulstene er sjeldne. De vanligvis ikke er alvorlige. Hos nyfødte barn, er hormoner fra mor overføres til barnet under fødselen. Skjoldbrusk sykdom Nyresvikt

Mens det store flertallet av lekkasje er bare melkelignende stoffer, hvis brystene begynner å lekke et klart egg-white-lignende væske eller en blodig væske, bør du oppsøke lege så så snart som mulig. Du bør også oppsøke lege hvis du konsekvent bare har utflod fra ett bryst eller hvis du har spontan utslipp (utslipp uten massasje eller klemme).

Når du har eliminert fysisk stimulering av brystene som en årsak, til de neste tingene prøve endrer dine medisiner, kosthold og mosjon mønstre. Galaktoré kan være forårsaket av noen typer av tumorer. De fleste svulster som forårsaker galaktoré er ikke kreft. De kan vanligvis kan behandles med medisin, kirurgi og er sjelden nødvendig.

Kan huden koker være kreft?

Koker, eller furuncles, er smittet hårsekker dypt inne i huden. De er ganske vanlige og vanligvis vare i ca fem til ti dager. De har en tendens til å danne på halsen, rumpe, ansikt og bryst. Selv om vanlig koker er ikke kreft, det du kanskje tror er en byll kan faktisk være et symptom på to typer hudkreft. For å forsikre deg om at det du har er en byll og ikke hudkreft, les informasjonen nedenfor og se legen din.

Årsaker

Bakterier i hårsekkene på huden er den viktigste årsaken til byller. Nye koker form når den annen koker bryter åpen og spre bakterier til andre deler av huden.

Signs

Byller kan komme plutselig og være veldig smertefullt. De er puss-fylte røde nupper, mye som den typen som kan være kreft.

Behandling

Byller kan gå bort uten behandling i løpet av få dager. Hvis medisinsk behandling er nødvendig, vil en lege la puss ut av byllen ved å åpne den opp. Antibiotika vil bli foreskrevet for å bekjempe eventuelle infeksjoner.

Advarsel

Hvis byllen er vedvarende og ikke går bort innen 10 dager, få sjekket for hudkreft. Noen ganger leger vil se etter kreft likevel når de behandler koker.

Hjem Behandling

Bruk en varm komprimere eller varmepute for å bli kvitt koker raskt.

Har Laser Hårfjerning forårsake kreft?

Ikke-ioniserende stråling

Laser hårfjerning forårsaker ikke kreft fordi den bruker ikke-ioniserende stråling. The United States Department of Labor definerer ikke-ioniserende stråling som "en serie av energibølger består av oscillerende elektriske og magnetiske felt som reiser på lysets hastighet." Denne type stråling frembringer intens varme, men ikke forårsaker cellemutasjon. Faktisk omgir ikke-ioniserende stråling oss hver dag. Kilder til denne typen stråling inkluderer ultrafiolett lys, synlig lys, kraftledninger, mobiltelefoner og mange husholdningsapparater. De lasere som benyttes for hårfjerning produsere mye den samme type varme som en vanlig lyspære.

Hvordan Laser hårfjerning fungerer

Laser hår behandling bruker laserlys til å skape intens og fokusert varme. Denne varmen blir rettet mot hårsekkene under huden. Fordi hårsekkene inneholder et mørkt pigment kjent som melanin, er varmen som genereres av laseren absorberes av de mørke melanin. Den intense varmen ødelegger hårsekken. Prosedyren har den høyeste suksessraten på folk med mørkt hår og lys hud. Det fungerer ikke på hår som er grå, hvit, lys rød, veldig lys brun eller blond. Selv om det ikke passer for alle, har prosedyren en suksessrate på opptil 90 prosent på kvalifiserte pasienter. Flere behandlinger kan være nødvendig for å produsere lange eller permanente perioder med hårtap.

Risikoer og bivirkninger

Selv om laser hårfjerning ikke forårsaker kreft, er det ikke en helt risikofri prosedyre. Midlertidig skorpedannelse og mild hudirritasjon er vanlige bivirkninger. Endringer i Etterveksten, slik som håret vokser i lysere eller hår som vokser i ved siden av det behandlede området er også vanlig. Laser hårfjerning kan også forårsake akne fakkel-ups. Hud forandringer i lysstyrken kan også forekomme og kan være permanent. Disse forholdene er kalt hyperpigmentering og hypopigmentering, henholdsvis. Selv om sjeldne, blemmer, arr og forandringer i hudens tekstur er også rapportert. Hud som har blitt garvet enten naturlig eller med hjem tanning produkter bør ikke behandles som solbrun hud er en økt risiko for bivirkninger, inkludert blemmer og hud farge endring.

Hva er Lupron?

Lupron er et merkenavn for leuprolide, en syntetisk form av et hormon som regulerer mange kroppslige prosesser. Tar Lupron overstimulates produksjonen av noen hormoner, forårsaker produksjonen å midlertidig stoppe. Lupron reduserer testosteronnivået hos menn og østrogen hos kvinner.

Prostate Cancer

Leger foreskrive Lupron til menn å lindre symptomer på prostatakreft. Lupron behandler ikke kreft selv, men.

Lupron for kvinner

For kvinner er Lupron foreskrevet for å lindre symptomene på livmor fibroids og endometriose, vekst av livmorslimhinnen utenfor livmoren. Kvinner bruker også Lupron for fertilitetsbehandling, selv om denne bruken ikke er godkjent av US Food and Drug Administration (FDA).

Autisme

Velig er noen foreldre administrere Lupron til barn i et forsøk på å kurere autisme. Men i 2009, over 20 prominente endokrinologer avviste behandling som unyttig og potensielt skadelig, ifølge Chicago Tribune.

Kjemisk Kastrering

Lupron er noen ganger administreres som en kjemisk kastrering agent i behandlingsprogrammer for seksualforbrytere. Legene er uenige om effekten av denne metoden.

Administrasjon

Lupron administreres ved injeksjon under huden eller i en muskel. Ofte Injeksjonene gis på et helsevesen anlegget, men pasientene kan få lov til å utføre dem hjemme. Avhengig av formålet, kan injeksjoner være foreskrevet for en gang per måned, eller hver tredje eller sjette måned.

Hva HPV warts ser ut

Humant papilloma virus (HPV) har mer enn 100 forskjellige stammer, mange av dem forårsaker vorter. Forskjellige stammer forårsake forskjellige typer vorter. Vorter er hud-farget utvekster på huden som er ikke-kreft og ofte forårsaker ingen ubehag. Det er fem hovedtyper av vorter: vanlig, foten, Flat, subungual / periungual og genital. Fordi HPV er et virus, kan det ikke kureres, men for mange mennesker infeksjonen er ryddet av kroppen uten behandling.

Vanlige vorter

Vanlige vorter vokser på fingrene og føler grov. De kan ha små svarte prikker, som er små klumpete blodkar. Vorter trenger ikke å bli fjernet, men kan være hvis du ikke liker hvordan de ser eller føler. Behandling kan hindre deg fra å spre smitte til andre deler av hånden eller til andre mennesker. Når huden har blitt skadet og er brutt (som med et kutt eller skrape), er det lettere for viruset å trenge inn i kroppen og for noen andre å bli smittet.

Fotvorter

Vorter på føttene er vanligvis referert til som plantar warts. Disse warts vanligvis vokser på hæler eller ballene av føttene. Plantar warts er vanligvis hard, flat og kan føle kornete. Plantar warts også utvikle levret blod fartøy som vises som prikker som er noen ganger referert til som vorte frø. Fotvorter kan vokse i klynger kaller mosaikk vorter. Vorter på føttene kan være mer smertefullt enn i andre områder fra trykket av foten.

Flate vorter

Flate vorter forekommer hyppigst hos barn, men kan sees i voksne. De vokser i klynger og oftest vises på hode og ansikt. Flate vorter vises mindre og smidigere enn vanlige eller fotvorter.

Subungual og periungual Vorter

Vorter under neglene kalles subungual; warts henhold tåneglene kalles periungual. Vorter under neglene er vanskeligere å behandle enn andre vorter fordi deres plassering gjør det vanskelig å nå dem. Hvis disse warts vokse ukontrollert, kan de forårsake neglene å gå av. Disse warts er lik i utseende til vanlige vorter.

Kjønnsvorter

Genital warts vises på genitalia inkludert på vulva, cervix, penis, pungen, lysken, låret, vagina eller anus. Vortene kan være enkle eller i klynger. De kan heves eller flat og ofte likne blomkål. Ubehandlet genital warts kan fortsette å vokse, men vil aldri føre til kreft; enkelte stammer av seksuelt overførbare HPV forårsake kjønnsvorter, men andre stammer kan føre til kreft.

Hvordan behandle celleforandringer

Hvordan behandle celleforandringer


Celleforandringer er betegnelsen for unormal cellevekst på livmorhalsen, vanligvis forårsaket av seksuelt overførbare sykdommer som HPV. Cellene er forstadier, men de er ikke kreft. Noen unormale celler indikerer en mild grad av tilstand som kan utvikle seg til en alvorlig stadium med kreftceller på livmorhalsen overflaten. Denne artikkelen beskriver cervical dysplasi behandlingstilbud tilgjengelig for de varierende grader av tilstanden.

Hvordan behandle celleforandringer

•  Få en diagnose fra din gynekolog for celleforandringer alvorlighetsgrad fordi ulike behandlingstilbud er mer hensiktsmessig for ulike grader av tilstanden. En vanlig metode for diagnose er en colposocpy eksamen.

Monitor mild cervical dysplasi med gjenta celleprøver hvert tre til seks måneder. I en mild form kan det klare seg selv, men det kan fortsatt bli verre. Konsekvent oppfølging vil oppdage noen progresjon av tilstanden, slik at riktig behandling kan gis.

Spør legen din om cryosurgery for mildt moderat celleforandringer. Denne behandlingen enkelt og billig ødelegger celler ved å fryse dem. Flytende nitrogen reiser gjennom en sonde frysninger cervix vev til -20 grader Celsius. Denne metoden kan ikke ødelegge alle unormale celler fordi dybden bare kan tilnærmes, så det er bedre egnet for milde og moderate tilfeller.

Utforsk alternativene av elektro-kauterisering og loop excision for moderat dysplasi. Begge bruker elektrisitet som går gjennom en liten sonde. Elektro-kauterisering dreper-celler, mens sløyfen eksisjon fjerner cellene slik at de kan sendes til laboratoriet for analyse.

Lær om laser fordamping, en celleforandringer behandling som gir en raskere utvinning tid enn cryosurgery. Dette in-kontor prosedyre nettopp dirigerer en liten stråle av lys til riktig sted og dybde. Selv om de fleste leger anbefalte dette state-of-the-art prosedyren, ikke alle av dem eier utstyret, og derfor kan det kreve en dyrere sykehus besøk.

Surgically fjerne en kjegle av livmorhalsen hvis legen ikke kan garantere at unormale celler ikke har vokst i de dypere vev lag av livmorhalsen. Et laboratorium vil analysere kjegle til å identifisere eller utelukke kreft. Denne behandlingsmetoden er sjelden og kan hindre fertil.

Planlegg en hysterektomi hvis celleforandringer behandling Målet er fullstendig utrydding av tilstanden, og du ikke ønsker å få barn i fremtiden.

Hint

  • Ingen behandling kurerer celleforandringer fordi tilstanden kan alltid gå tilbake.

Behandling av blodkar i hornhinnen

Hornhinnen er den ytre beskyttende dekke av øyet. Den inneholder celler og proteiner, men ingen blodkar, selv om den ikke mottar viktige næringsstoffer fra en væske som kalles vandig humor, som fyller et kammer bak øyet, samt fra tårer. Blodkar i hornhinnen kan forstyrre evnen av øyet for å brekker lett og se klart. Allergier, kan infeksjoner som rosa øye eller conjunctiva eller skade produsere utseendet blodskutte øyne. En rekke behandlinger lindre smerte og bidra til å gjenopprette visjon.

Hornhinnen magesår

Hornhinnen sår og infeksjoner som resulterer i tørre øyne, kan irritasjon og rødhet behandles med dråper eller geler som tilbyr tilstrekkelig næringsstoffer til overflaten, så vel som hornhinnen i øyet. Disse næringsstoffene kan bli funnet i blod og plasma. Denne prosessen er kjent som en injeksjon av autogent (en pasients eget blod) inn i de corneale vev for lindring av smerte og kurativ behandling av mild irritasjon eller lesjoner forårsaket av varmeskader, konjunktivitt og sår.

Bevacizumab Therapy

Delta i bevacizumab terapi, som bidrar til å redusere, redusere eller stoppe veksten av blodkar i hornhinnen som kan forstyrre visjon og til slutt føre til blindhet. Bevacizumab (også kjent som Avastin) brukes av kreft leger til å bremse veksten av nye blodkar, som oftest i tumorvekst. Den medisinske målet med bevacizumab terapi er å inhibere vekstfaktorene som er involvert i dannelse og utvikling av blodkar. Kortsiktig aktuell bruk av bevacizumab har vist seg effektive i hornhinnen blod fartøy behandlinger.

Cataract Care

Fjerning av katarakter på grunn av skyer, ofte forårsaket av veksten av blodkar og cellulære vev som danner en film over øyet og forårsake tap av syn, er ofte en effektiv behandling for fartøyer eller andre vekst i hornhinnen. Kirurger har hatt begrenset suksess med laser metoder eller bruk av steroider i reduksjon av størrelse og vekst av blodkar i hornhinnen.