Digidexo.com

Hvordan gjøre Instant Deep Meditations

Hvordan gjøre Instant Deep Meditations


Meditasjon innebærer å overvinne stress og frustrasjon ved å transformere negative tanker til positive for å balansere oss selv, refokusere og få innsikt fra feil, stress og frustrasjon. Meditasjon er praktisert i mange religiøse tradisjoner og har vært knyttet til studier som viser det forbedrer helsen. Folk som praktiserer meditasjon produsere mer av spesifikke hjernen kjemikalier, kalt endorfiner, som gjør dem lykkeligere og i stand til å fokusere bedre enn folk som ikke gjør det. Instant dyp meditasjon innebærer bruk av musikk og spesifikke guidede meditasjoner for å indusere hjernen til å produsere mer endorfiner raskere enn vanlig meditasjon, i henhold til Centerpoint Research Institute.

Bruksanvisning

Finn et komfortabelt sted hvor ingen vil forstyrre deg i minst 15 minutter. Sett hodetelefonene på og sette den instant dyp meditasjon CD eller MP3 på. Disse CDene kan kjøpes online fra selskaper som Holosync, EOC Institute og The Meditasjon Solution. For å praktisere umiddelbar dyp meditasjon, vil du kreve en eller flere av disse CDer eller MP3.

Lytt til CD, som vil spille musikk satt opp mot lydene av naturen, som for eksempel rennende vann. Musikken er laget for å slappe av hjernen din raskere. I tillegg CDen inneholder subliminal meldinger som er forslag til underbevisstheten. Meldingene, som du ofte velger når du kjøper CD, verdsettes til en lyd-nivå over menneskelig hørsel under musikk. Noen selskaper som produserer øyeblikke dyp meditasjon CDer, for eksempel Center Research Institute, tilbyr deg muligheten til å velge og spille inn dine egne affirmasjoner i din egen stemme. Andre programmer, for eksempel EquiSync, har skuespillere rekord sitater av kjente mennesker. En EquiSync CD har et sitat av Mark Twain: "Jeg har opplevd mange forferdelige ting i livet mitt, noen som faktisk har skjedd." Programmet har også uttalelser av forfatteren og motivasjonstrener Zig Ziglar, blant annet "" Bekymring er et misbruk av fantasi. "

Tømme tankene om eventuelle kjeder av tanker som kan komme inn den mens du lytter til musikken. Prøv å nyte musikk i en salig tilstand av intethet. Hvis det hjelper deg til å visualisere, forestille dine tanker er ballonger som du slipper en etter en til du sitter igjen med tomme hender. Gradvis skal du føle deg mer avslappet og hodet skal føle klarere.

Hvis du gjentar denne formen for meditasjon i minst 15 minutter om dagen hjernen mønstre bør endre og hjernen wave aktivitet vil avta til en tilstand av dyp avslapning, kalles alfa, som er en fokusert, men likevel, avslappet tilstand. Dette er den staten der du lærer mest, beholde mest mulig informasjon, og er den roligste. Du er vanligvis i denne tilstanden når du ser på en god TV-program eller lese en god bok. Jo oftere du mediterer jo lettere vil det være å oppnå en tilstand av ro.