Digidexo.com

Hvordan unngå forbudt mat på en photoshoot

Hvordan unngå forbudt mat på en photoshoot


Dessverre er mange yummy mat strengt forbudt på makrobiotiske diett. Trofaste tilhengere av denne dietten tror slike matvarer vil kaste din naturlige balansen av kurs. Det kan være utfordrende å starte en diett som kan endre hele livsstilen, men går makrobiotiske er ikke så vanskelig hvis du fokuserer på de helsemessige fordelene og lære hvordan å forberede noen velsmakende oppskrifter.

Hvordan unngå forbudt mat på en photoshoot

•  Unngå unaturlige matvarer. Å spise alle typer bearbeidet mat er strengt forbudt på en makrobiotisk diett. Bearbeidede matvarer har blitt endret fra sin naturlige tilstand, ofte for å gi dem en lengre holdbarhet. Unngå produkter som de metoder som brukes for behandling av matvarer inneholder hermetisering, frysing, kjøling eller dehydrering.

Hold unna sukkerholdige ingredienser og hvitt mel. Generelt, holde seg borte fra raffinert mat, spesielt høy fruktose mais sirup. Erstatt alt hvitt mel i ditt hjem med hele korn og hvetemel. Du kan kjøpe risnudler, kjeks og brød laget med akseptable ingredienser.

Hold deg unna animalske produkter, inkludert rødt kjøtt, fjærkre og meieriprodukter som ost. Dette er en tøff livsstil å følge for noen, men andre lære måter å lage en deilig og bugnende meny. For eksempel bruke tofu i matlagingen din til å absorbere smaker og lage den samme tekstur av kjøtt. Og, bokhvete nudler utarbeidet i grønnsaksbuljong er en sikker komfort suppe for en makrobiotisk dieter.

kvitt dine skap og kjøleskap av koffeinholdige produkter, blant annet kaffe, sjokolade og brus. Slike elementer er forbudt siden makrobiotiske filosofi antyder at disse er "ekstreme" mat og betraktet ubalansert. For eksempel, hvis en mat er enten for søtt, for salt eller lastet med konserveringsmidler, er det tenkt å forstyrre din livsstil og din generelle ernæringsmessig balanse.

Følg oppskrifter rettet mot en makrobiotisk diett. Finn ut hvordan du bruker lotus root for å bedre din lungehelse og tips for rullende nori, en tørket hav grønnsak, på Guide makrobiotiske hjemmeside (se Ressurser nedenfor). Her vil du også utforske hva kokos oljer for å unngå og hvordan du bruker makro oppskrifter.

Hint

  • Bruk Maskal teff mel å lage pannekaker, kaker eller som et fortykningsmiddel i supper og saus slik at du kan unngå å bruke hvitt mel - en forbudt ingrediens i verden av en makrobiotisk.
  • Selv om fruktdrikker og noen te virke som et godt valg for et sunt kosthold, de på en makrobiotisk plan styre klar av fruktjuicer, fargede te og alle aromatiske stimulerende te som mynte eller peppermynte.