Digidexo.com

Hvordan å miste 20 Lbs Fast & Free

Å miste 20 pounds kan gjøre en positiv forskjell i hele kroppen. Ikke bare vil du slippe kjole størrelser og kan skilte med en tonet kroppsbygning, du vil også få ny selvtillit. Vekttap kan være dyrt som mange slankere delta helse klubber, ansette personlige trenere, og delta i diett programmer. Heldigvis kan du bli kvitt sta pounds --- og holde dem av --- uten å bruke noen penger. Med en fornuftig plan, kan du være 20 pounds lettere i mindre enn to måneder.

Hvordan å miste 20 Lbs Fast & Free

•  Bestem deg for hvordan du ønsker å miste dine kalorier. For å miste 20 pounds i to måneder, vil du trenger å miste ca 2,5 pounds hver uke. Du må finne ut hvor mye kalorier som kreves for å opprettholde vekten din. Snakk med legen din for verdien eller bekrefte det online på caloriecontrol.org. Bruk kosthold og trening for å slippe vedlikehold kalorier ved 1250 hver dag.

Gjør endringer i innkjøp av mat. Kjøpe mat er en nødvendighet at du ikke kan unngå; men du kan lage sunnere kjøpe valg uten å bruke ekstra penger. I stedet for å kjøpe chips og dip, opt for grønnsaker og frukt pinner med en lav-fett eller sukker-fri dukkert. Komplekse karbohydrater vil gi kroppen ekstra energi, så legg hvitt brød og kaker tilbake på sokkelen og kjøpe hele korn brød og riskaker.

Planlegg måltidene på forhånd. Har du en idé om hva du ønsker å spise en dag eller to på forhånd. Hvis du arbeider utenfor hjemmet, pakke lunsj kvelden før arbeidet med å unngå å bruke penger på fast food restauranter. Holde styr på alt du spiser og rekord kalorier for å unngå å gå over din daglige tildelte beløp.

Utfør kardiovaskulær trening hver dag, alternerende mellom en halv time og en time trening. Ta turer og joggeturer rundt nabolaget eller på en nærliggende videregående skole spor. Hvis været er dårlig, sjekk ut treningsvideoer på ditt lokale bibliotek og trening innendørs. Gjør pilates og yoga for styrketrening på dager hvor du utfører en halv time for kardiovaskulær trening eller løfte vekter. Hvis du ikke eier manualer, lage din egen ved å fylle tomme melke mugger med vann.

Vei deg. Registrere fremgang på slutten av hver uke. Hvis du ikke klarer å nå £ 2,5 mål, prøver å gjøre opp for det neste uke med ekstra trening.

Hint

  • Snakk med legen din før du prøver å gå ned i vekt. Aldri sulte deg selv til å gå ned i vekt. Det er viktig å spise minst 1200 kalorier per dag. Drikk minst åtte gram vann hver dag.