Digidexo.com

Hvordan bruke naturlig rettsmidler for halsbrann Relief

Du kan bruke naturlig rettsmidler for halsbrann å avlaste den brennende følelse som kan oppstå i brystet etter et måltid. Det oppstår når syre fra magen arbeider seg oppover inn i spiserøret. Syren fører til ubehagelig brennende følelse. Noen få endringer i livsstil sammen med disse rettsmidler kan hjelpe bli kvitt ubehagelig følelse.

Hvordan bruke naturlig rettsmidler for halsbrann Relief

Ikke over spise. Ta deg tid til å nyte måltidet. Tygg maten helt. Spise akkurat nok til å tilfredsstille din sult.

Unngå mat som utløser halsbrann. Dette inkluderer sitrusfrukter og juice, koffein, sjokolade, eddik, og krydret mat. Også prøve å holde seg borte fra brus, løk, hvitløk, matvarer som inneholder mye fett og alkohol.

Ikke legg deg ned rett etter et måltid. Dette kan føre til at magesyre å rulle opp i spiserøret, noe som kan føre til halsbrann. Hvis du er lei etter et måltid, sitte opp i en myk, behagelig stol eller sofa. Vent minst to timer før du legger deg ned for å gi magen en sjanse til å tømme seg.

Miste overflødig vekt. Overflødig fett i mageområdet kan legge press på magen og skyv syrer opp i spiserøret. Snakk med legen din om en sunn diett plan som du kan følge for å kaste ekstra pounds.

Tygg tyggegummi for å motvirke magesyre. Tyggegummi fører til en person for å produsere mer spytt. Spytt gir beskyttelse mot syre. Også, tyggegummi fører til en person å svelge mer, noe som vil presse syrene av spiserøret.

Drikk aloe vera juice. Aloe vera juice er blant de mest effektive naturlige rettsmidler for halsbrann fordi det kan berolige irritasjon i spiserøret. Drikk om lag en fjerdedel av en kopp aloe vera juice før hvert måltid. Pass på å bare bruke skjemaet som er laget spesielt for internt bruk.

Ikke røyk. Røyking kan gjøre halsbrann verre. Det er fordi røyking kan hemme den muskel som bidrar til å gjøre syrene opphold i magen.

Soothe spiserøret med marshmallow. Denne urten har egenskaper som skaper et beskyttende belegg langs slimhinnen i spiserøret. En måte å konsumere marshmallow er ved å drikke det som te. Ta en spiseskje av tørket rot og legge den til 8 gram kokende vann. Dekk til og la det stå i ca 10 minutter og deretter press den. Drikk tre kopper daglig.

Bli fysisk aktiv. Dette kan bidra til å avlaste stress, som antas å være en medvirkende årsak til halsbrann. Dessuten kan det bidra til å forhindre acid reflux, som forårsaker halsbrann.