Digidexo.com

hvordan telle karbohydrater i pakker

Hvordan å telle karbohydrater på etiketter

Telle karbohydrater er en viktig del av noe vekttap plan, selv de som ikke er knyttet direkte med Atkins diett. Kroppen din forbrenner karbohydrater før noe annet, så det står til grunn at å begrense karbohydratinntaket vil gi kroppen din en bedre mulighet til å forbrenne fett. Heldigvis, telle karbohydrater på etiketter innebærer bare en enkelt, enkel matematisk operasjon.

Hvordan å telle karbohydrater på etiketter

Finn Ernæring Fakta etiketten på produkt som du ønsker å telle karbohydratinntak. Mange ernæring etiketter er plassert på siden av en boks, eller på baksiden eller bunnen av en pose. Hvis produktet du bruker, er pakket enkeltvis, men solgt i bulk, slik som forskjellige pakker eller 100-kalori snack packs, vil ernæring etiketten mest sannsynlig være på boksen, men ikke nødvendigvis på de individuelt innpakket elementer.

Finn det totale karbohydratinnholdet på etiketten. Avhengig av produktet og detaljnivå, bør karbohydratinnhold være omtrent halvveis ned på etiketten. En skive brød, for eksempel, kan inneholde 26 gram karbohydrater.

Finn kostfiber innhold. Dette vil mest sannsynlig være rett under karbohydrat-innhold. Det samme stykke brød fra trinn 2, for eksempel kan inneholde 7 gram fiber.

Beregn netto karbohydrat-innhold ved å ta det totale karbohydratinnholdet og trekke fra kostfiber innhold. Den brødskive fra trinn 2 og 3, for eksempel, inneholder 19 netto karbohydrater. En matvare netto karbohydratinnholdet er viktig å vurdere fordi den representerer mengden karbohydrater som kroppen din vil absorbere fra det produktet.

Hvordan å telle karbohydrater i dine oppskrifter

Takket være populariteten til Atkins Diet, South Beach Diet og andre lignende planer, er det lett å finne low-carb produkter i dagligvarebutikker og på internett. Det er også noen praktiske carb teller verktøy for behandlet og pakket mat, men hvordan du går om å telle karbohydrater i dine vanlige oppskrifter på?

Hvordan å telle karbohydrater i dine oppskrifter

•  Bryt ned din oppskrift til de enkelte komponenter og målinger for hver (for eksempel 2 kopper hvetemel, 1/2 kopp melk, 1/4 kopp nøtter).

Bruk din carb teller og slå opp det totale carb teller for første ingrediens oppført i oppskriften. Avhengig av hvilken motvirke du bruker, kan det hende du må bestemme netto karbohydrater ved å trekke fiber gram fra carb gram. De fleste tellere gjør dette automatisk for deg. Se etter "netto karbohydrater" kolonnen i noen teller.

Bruk carb teller for å slå opp det totale carb teller for alle de andre ingrediensene i oppskriften din, ved hjelp av samme prosedyre som ovenfor.

Totalt carb beløp fra hver ingrediens for å komme fram til en sum. Fordel at summen av det totale antall porsjoner oppført i oppskriften (eller det totale antallet porsjoner du har tenkt på å gjøre fra oppskriften). Noen carb tellere vil gjøre sammen for deg.

Hvis carb teller per porsjon for oppskriften er for høy, bør du vurdere å bruke små porsjoner. Eller erstatte lavere-carb versjoner av ingrediensene - for eksempel soya mel for hvetemel eller spaghetti squash for pasta.

Hint

 • Hvis du har det travelt, vil noen carb tellere gi deg carb teller for en gjennomsnittlig hjemmelaget oppskrift, for eksempel lasagne eller ostekake.
 • Bakevarer er det vanskeligste når det gjelder erstatninger. For disse, kan du vurdere å hiver den gamle oppskriften og prøver å finne en tett kamp som er designet for low-carb spise fra starten.

Hvordan å telle karbohydrater Simple Way

Hvordan å telle karbohydrater Simple Way


Kalorier du spiser kommer fra karbohydrater, proteiner og fett. Karbohydrater, sukker og stivelse i maten, gi drivstoff og har størst effekt på blodsukkeret. Telle karbohydrater er viktig om du teller til å kontrollere diabetes eller for å gå ned i vekt gjennom kosten.

Hvordan å telle karbohydrater Simple Way

•  Hold styr på karbohydrater med ernæring etikettene som følger med de fleste butikken kjøpte matvarer. Juster carb teller til porsjonsstørrelsen. Hvis det børsnoterte servering størrelse på en etikett er 1/2 kopp og du spiser en kopp, så vet du å doble mengden karbohydrater.

Bruk en skala for å veie dine karbohydrater. Gram er oftest brukt i karbohydrater teller. Rent sukker som hvitt sukker eller slikkepinner inneholder det nøyaktige antallet carb gram som sin vekt, men de fleste matvarer er bare en prosentandel av karbohydrater. Når du vet at karbohydrat prosent eller carb faktor, du multiplisere samlet vekt i gram av en matens carb prosent å komme opp med mengden karbohydrater gram du spiser.

Kjøp en god karbohydrat teller bok. Mange kommer i en lommeformat som du kan bære med deg.

Telle karbohydrater med Personal Digital Assistant (PDA) lastet med carb telling programvare eller mat databaser som liste karbohydrater.

Lag en liste over karbohydrat innholdet over ofte spist mat. Sjansene er du vil ha noen carb teller memorert på kort tid.

Følg en diett plan som Weight Watchers som plasserer mat i kategorier. Ofte en servering fra en Brød / stivelse gruppen inneholder mellom 12 og 15 gram karbohydrater. Så du vet at for hver stivelse servering, spiser du 12 til 15 karbohydrater. Noen matprodusenter liste denne informasjonen på pakken også.

Logg deg på Internett for å finne karbohydrater på mange fastfood og kjede restaurant nettsteder. Også finne karbohydrat oppføringer som steder som CarbCounter.org.

Hint

 • Flere og flere oppskrifter liste ernæringsmessige fakta også.

Hvordan å telle karbohydrater

Hvordan å telle karbohydrater


Karbohydrater er en viktig del av kostholdet ditt. Men altfor mange karbohydrater kan føre til vektøkning og andre uønskede problemer, spesielt hvis du er diabetiker. Men kan du holde oversikt over dine karbohydrater ved å telle dem. Akkurat som du telle fett gram og kalorier, kan du telle karbohydrater.

Hvordan å telle karbohydrater

•  Les etiketten. De fleste mat som du kjøper på matbutikken kommer med en ernæring etikett, og mengden karbohydrater i at mat er oppført på etiketten. Elementer som ikke kommer med en etikett er vanligvis meieri, produsere og kjøtt. Disse matvarer er vanligvis lav på karbohydrater.

•  Samle informasjon. De fleste store bokhandlere bære bøker som lister den ernæringsmessige verdien av noen av dine favoritt mat. Også restauranter har vanligvis ernæring brosjyrer som liste karbohydrat teller i måltidet. Dra nytte av disse ressursene for å forenkle prosessen.

Fokuser på hva du spiser. Det er ingen grunn til å memorere karbohydrat telling av mat som du ikke spiser. Tilbring tid på å lære om kosthold og helse vil bli bedre.

Mål din del. Hvor mye du spiser vil gjøre en forskjell i carb teller. Hold styr på hvor mye du spiser, og hvis det er en mat som er høy i karbohydrater, prøv å ikke overspise.

Skriv ned alt du spiser. Selv om du snike i en cookie før middag, er det viktig å skrive det ned. På slutten av dagen, vil du ha en nøyaktig telling av karbohydrater du forbrukes. Hvis du er usikker på et element carb teller, er dette et godt tidspunkt å trekke ut dine referanse guider.

Snakk med legen din dersom du har en tilstand som kan bli påvirket av kostholdet ditt. Noen mennesker kan komme unna med å spise mer karbohydrater enn andre. Legen bør være oppmerksom på noen diett endringer du gjør, og avhengig av din tilstand, kan du trenger regelmessige helseundersøkelser for å følge utviklingen din.

Hvordan å telle karbohydrater med Diabetes

For mennesker som lever med diabetes, telle karbohydrater er en god måte å kontrollere blodsukkernivået. Karbohydrater er det kroppen bruker for drivstoff. For å balansere sin insulin, diabetikere telle karbohydrater for å planlegge hvor mye insulin de blir nødt til å injisere for sine organer for å behandle karbohydrater. For å begynne å telle karbohydrater, må du først forstå hvor mange karbohydrater er i visse matvarer og hvor mye insulin det vil ta å overføre blodsukker inn i cellene. Denne praksisen er ikke så veldig vanskelig å lære, og når du blir vant til det, vil du være en mester i å kontrollere din insulininntak.

Hvordan å telle karbohydrater med Diabetes

•  Undersøk etiketten på matvaren. Ernæring Fakta etiketten gir informasjon, som Visning Størrelse og Totalt Karbohydrater, som du trenger for å effektivt telle karbohydrater. For eksempel si at du har hermetisert suppe som har 35 gram karbohydrater per porsjon.

Finn ut hvor mange porsjoner du vil spise. Ved å bruke eksempelet ovenfor, du spiser to porsjoner med suppe. For å beregne mengden karbohydrater som du konsumert i at ett måltid, vil du multiplisere 35 gram med to. Dette betyr at du hadde 70 gram karbohydrater.

Legg merke til alle de karbohydrater som du konsumert den dagen. Hold en food journal som du kan bære med deg.

For å spise mat som grønnsaker og frukt som ikke har en Ernæring Fakta etiketten, forskning maten på nettet for å se hvor mange karbohydrater er i den. Det finnes bøker som lister alle ernæringsmessige fakta om alle typer mat du kan kjøpe på supermarkedet. Carry en med deg å sørge for at du holder nøyaktig telling.

Mens å spise ute, kan du be de ernæringsmessige fakta av maten du bestiller. Restauranter er pålagt å gi det deg på forespørsel. Hvis noe, kan du fortelle dem at du er en diabetiker og trenger carb teller. Det er en god idé å be om dette før du bestiller, slik at du kan unngå måltider som inneholder mye karbohydrater.

Hold styr på karbohydrater, samtidig som en oppskrift. Beregn carb mengden av hvert element som er plassert i oppskriften. For eksempel, du gjør en kylling Cæsarsalat. Skriv ned hvor mye karbohydrater per porsjon av hver vare du bruker i salaten. Multipliser dette tallet med mengden porsjoner som går inn i oppskriften for hvert element. Deretter legger sammen alle tallene for å få den totale mengden karbohydrater i måltidet.

Hvordan å telle karbohydrater på en 1800-kalori diett plan

Hvordan å telle karbohydrater på en 1800-kalori diett plan


Til tross for hva du kanskje har hørt, karbohydrater er ikke en dieter fiende. Med mindre du er på en lav-karbohydrat diett av helsemessige årsaker som anbefalt av legen din, trenger du ikke å kutte dem helt fra vekttap planer. Du kan gjøre telle karbohydrater del av en samlet vekttap eller vedlikehold strategi som inkluderer forbruker totalt 1800 kalorier hver dag.

Bruksanvisning

Les den ernæringsmessige informasjon trykt på alt du har tenkt å spise i neste uke. Se på den ernæringsmessige etiketten for en periode merket "Karbohydrater" og skrive ned figuren, i gram, for en servering av at mat eller drikke på listen din. Legg merke til kalorier per porsjon, og ta den med på listen også.

Slå opp karbohydrater og kaloriinformasjon for matvarer uten emballasje. Du kan finne de ernæringsmessige data på nettet. Pass på at du inkluderer figuren i gram på "Totalt Karbohydrater" på maten etiketten som dette tallet inkluderer karbohydrater fra sukker, stivelse og kostfiber i hver servering. Legg merke til at den totale carb tallet er vanligvis i dristig å skille seg ut på etiketten. Hvis maten etiketten ikke gir et totalt karbohydrat figur, beregne de totale gram karbohydrater i en gitt mat ved tilsetning av verdiene for sukker, stivelse og fiber.

Sett en carb mål for kostholdet ditt. Hvis du har diabetes, merk at målet bør trolig være færre enn 200 gram karbohydrater per dag, men ta kontakt med lege eller ernæringsfysiolog før du sette planen ut i livet.

Lag en meny basert på din liste som inkluderer mat og drikke, og utgjør ikke mer enn 1800 kalorier for tre måltider og opptil to snacks hver dag. Fyll meny med mat valg som tilbyr næringsrik, høy-fiber karbohydrater som korn, brun ris, belgfrukter, pasta, frukt og grønnsaker.

Hvordan å telle karbohydrater for din pounds

Alle næringsstoffer kan lagres som fett i kroppen dersom de er ubrukt. Karbohydrater forbrenne i kroppen raskere enn noen andre næringsstoffer og er derfor lagret som fett i en raskere takt når ubrukt. Det er ingen måte å vite nøyaktig hva næringsstoffer i kroppen din har blitt lagret som fett bidrar til ekstra vektøkning, men du kan få et anslag ved å vite hvor mange kalorier en kilo fett har og vite hvor mange kalorier er i hvert gram karbohydrater .

Hvordan å telle karbohydrater for din pounds

•  Få på en skala og finne ut hvor mange pounds du ønsker å telle. Du kan ikke tilskrive all vekten til karbohydrater, så ta det i betraktning før nummeret ditt bestemme din.

Multipliser antall pounds med 3500. Det er 3500 kalorier i en kilo fett. Resultatet er antall kalorier for alle de pounds du teller.

•  Del det totale antall kalorier for dine pounds av 4. Det er 4 kalorier i hvert gram karbohydrater. Resultatet er mengden av karbohydrater som tilsvarer den totale pounds av fett.

Hvordan å telle karbohydrater på Atkins diett

The Atkins Diet er en diett som ber deg om å regulere antall karbohydrater du forbruker hver dag for å gå ned i vekt. Dr. Robert C. Atkins mener at du kan gå ned i vekt, holde den av, og satte scenen for en sunnere livsstil hvis du redusere inntaket av karbohydrater. Hvis du har vært på noen annen form for "telling" diett, men vet du det er ikke alltid lett å holde styr på antall eller mengde av noe i løpet av en dag, spesielt hvis du bor på farten.

Hvordan å telle karbohydrater på Atkins diett

•  Gjør deg kjent med de grunnleggende av Atkins Diet. Les bøker, plukke opp en "Karbohydrat Gram Counter", og bli kjent med dine matvarer. Vær oppmerksom på at fiberinnholdet reduserer det totale carb teller, og du er interessert i netto karbohydrater.

Godta at "hvite matvarer" (ris, hvitt brød, behandler gjort med vanlig mel, mye pasta) er høy i karbohydrater, og du må unngå dem i restauranter og på kontoret kafferommet. Ikke engang gidder å telle, bare si "nei", spesielt i den innledende fasen av dietten.

Velg mørk grønn, bladrike grønnsaker. Asparges, brokkoli, kål, blomkål, selleri, salat og spinat er lave i netto karbohydrater. Så er zucchini. Bær din karbohydrat teller med deg til butikken og bruke den til å svare på spørsmål på direkten. Les produkt etiketter for karbohydrater teller.

Finn lav-karbohydrat oppskrifter på nettet eller investere i en lav-karbohydrat kokebok. Mange kokebøker og oppskrifter i dag identifisere et måltid ernæringsmessige verdi, noe som gjør det enkelt for deg å vite hvor mange karbohydrater er i en skål før du koker den.

Det er mange måter å tilfredsstille en søt tann på en lav-karbohydrat diett; igjen, se på emballasjen informasjon. Ikke anta at noe er low-carb rett og slett fordi det er lav-kalori eller lav-fett.

Hint

 • Les Dr. Atkins bok. Forstå prinsippene i denne dietten.
 • Feste med programmet - ikke vokse motet hvis vekttap bremser.

Hvordan å telle karbohydrater for å gå ned i vekt

Hvordan å telle karbohydrater for å gå ned i vekt


Karbohydrater får sin rettferdige andel av trykk i helse og slanking arenaer: gode karbohydrater versus dårlige karbohydrater og en type lav carb diett over en annen. Sannheten i saken er, karbohydrater gir kroppen med nødvendig energi til å holde vår hjerne og muskler som følger med drivstoff for å fungere. Vi trenger litt karbohydrater for å holde seg frisk, men ikke så mange karbohydrater som vi få overvekt. Lære å balansere karbohydratinntak kan bidra til å holde våre kropper drevet samtidig klarer å kaste de ekstra pounds.

Hvordan å telle karbohydrater for å gå ned i vekt

•  Sett opp et vekttap og karbohydrat telling journal. På første side, skrive dine mål vekt målet på toppen. La resten av side en blank for nå. På neste side skriver dagens dato på toppen. Trekke en vertikal linje ned på midten av siden. Merke den venstre kolonnen "matvarer spist" og høyre kolonne "karbohydrater." I begynnelsen av hver dag, opprette en annen mat spist og karbohydrater siden.

Vei deg på en skala og spille inn din startvekt og dato på side en av din journal. Plasser første vekt oppføring under målet vekten mål. Hver uke, veie deg selv og spille inn din vekt i journalen. Motstå fristelsen til å gå på vekten mer enn en gang i uken siden vekten svinger opp og ned på en daglig basis.

Les ernæring etiketter for hver maten du spiser. Spis gode carb matvarer som frukt, grønnsaker og helkorn i stedet for dårlige carb matvarer som hvitt brød, hvit ris, kjeks og cupcakes. Som en generell retningslinje, gode karbohydrater har høyere fiberinnhold mens dårlige karbohydrater tendens til å være svært behandlet og raffinert mat med lavere fiberinnhold.

Sett et mål daglig karbohydrater teller. For eksempel, hvis du har tenkt å følge en bestemt lav-karbo diett som antyder forbruker 30g karbohydrater per dag for de to første ukene, og deretter sakte øke karbohydrat teller over en periode en tid, bruker disse grensene for å etablere din daglige teller. Eller du kan velge å redusere karbohydrat inntaket av 6g per dag og overvåke vekttap fremgang fra dette utgangspunktet.

dele opp målet karbohydrater teller mellom frokost, lunsj og middag ved å dele din karbohydrat tildeling av tre. Dette gir en retningslinje for karbohydrat beløp som kan forbrukes for hvert måltid. Hvis du planlegger å legge til en liten snack mellom måltidene, redusere karbohydrater teller for hvert måltid noe å bygge i nok karbohydrater for en matbit eller to, avhengig av dine sult nivåer.

Record maten fortært og karbohydrat teller i din journal. Record selv den minste av snacks i din journal. Holde en løpende totalt mengden karbohydrater konsumert så du ikke gå over målet ditt.

Øvelse minst 30 minutter om dagen et par ganger i uken. Spill inn din totale treningstid og type aktivitet på bunnen av dine matvarer spist siden i din journal. Tre kort 10-minutters power walks per dag teller som 30 minutters trening.

Overvåk vekttap hver uke. I løpet av de første ukene av en lav karbohydrat diett, kan du slippe fem eller flere pounds av vekt. Etter de første to ukene, tar sikte på å miste mer enn én til to pounds per uke for vellykket, langsiktig vekttap. Hvis vekttap er for rask, øke karbohydratinntaket med 5g eller 10g for å nå en sunn vekt tap beløp. Hvis du ikke mister vekt, redusere karbohydratinntaket med 5g per dag for å nå et sunt vekttap hastighet.

Hint

 • The US Institute of Medicine anbefaler et daglig karbohydrat inntak av 130g karbohydrater per dag som en del av et normalt kosthold. Når vedta en lav karbohydrat diett, satt målområdet under 130g, deretter sakte legge 5g karbohydrater en dag tilbake i din diett når du nærmer den endelige vekten.
 • The American Academy of Family Physicians definerer lav-karbohydrat dietter som dietter med karbohydrat inntak mellom 20g og 60g karbohydrater per dag.
 • Kvinner under 50 bør spise omtrent 25g fiber om dagen. Kvinner over 50 trenger om 21g en fiber per dag.
 • Menn under 50 bør spise omtrent 38g fiber om dagen. Menn over 50 trenger ca 30g av fiber per dag.
 • Kroppen din trenger karbohydrater for å holde seg frisk for å unngå medisinske komplikasjoner. Ikke forsøk å vedta en no-karbohydrat diett.

Hvordan å telle karbohydrater i Beer

Hvordan å telle karbohydrater i Beer


Lav-karbohydrat dietter ringe for å begrense inntaket av matvarer som ris, brød, korn og stivelsesholdige grønnsaker samtidig understreker proteiner og fett. Flytende kalorier er sjelden inkludert i diett planer, og kan være en kilde til skjulte kalorier. Det er viktig å spore og vurdere kildene av flytende karbohydrater, som inkluderer alkohol og øl, for å oppnå suksess i noen ernæringsmessige plan.

Bruksanvisning

•  Sjekk flasken, eller kilden til øl du drikker. Store produsenter av lettøl vil annonsere sine totale kalorier og karbohydrater teller på etiketten. Multiplisere karbohydrater oppført (vanligvis i gram) med antall porsjoner du forbruker.

Se ernæringsmessig dokumentasjon. Øl diagrammer, for eksempel online database på beer100.com, liste totale karbohydrater, kalorier og porsjonsstørrelser for mange populære brygger.

Tilnærmet antall karbohydrater i øl ved å forstå hvilken type øl du forbruker. Mange lys øl inneholder få karbohydrater, mens tyngre øl kan inneholde trippel kalorier og karbohydrater. For eksempel, Bud Select 55 inneholder bare 1,9 gram karbohydrater mens tradisjonell Budweiser inneholder 10,6 gram karbohydrater, ifølge beer100.com.

Tips og advarsler

 • Høyere alkoholinnhold i øl betyr vanligvis høyere karbohydrat teller.
 • Fargen er ikke en nøyaktig metode for å avgjøre hvorvidt en øl er tung eller lett. Mange lett, fruktig øl inneholder mer karbohydrater enn sine mørkere kolleger.

Hvordan kosthold ved å telle karbohydrater

Hvordan kosthold ved å telle karbohydrater


Karbohydrater er ansvarlig for å heve blodsukkernivået i kroppen. Når denne økningen skjer, skyver insulin lagt blodsukker inn i cellene i kroppen. Denne prosessen er antatt å forhindre nedbryting av fett, og dermed forårsaker de som spiser en stor mengde av karbohydrater for å få vekt. Derfor er det antatt at det å redusere antall karbohydrater forbrukes vil resultere i vekttap. Her er hvordan kosthold ved å telle karbohydrater.

Hvordan kosthold ved å telle karbohydrater

•  Finn ut hvor mange karbohydrater du kommer til å konsumere per dag. De fleste lav-carb dietter anbefaler færre enn 80 gram.

Velg magert kjøtt, meieriprodukter og ikke-stivelsesholdige grønnsaker som brokkoli og paprika som bærebjelkene i kostholdet ditt. Disse kategoriene av mat er naturlig lav på karbohydrater og vil hjelpe deg å føle deg tilfreds.

•  Reduser mengden karbohydrater du spiser ved å unngå slike matvarer som pasta og hvitt brød. Ikke redusere mengden karbohydrater du får fra hele korn og frukt, da disse gir viktige næringsstoffer for kroppen din.

Planlegg måltidene på forhånd. Skriv ned hva du har planer om matlaging og telle antall karbohydrater i hver tallerken. Hvis du finner deg selv å gå over din daglige tildeling, endre menyen før du begynner å lage mat.

Bruk en lommekalkulator å telle karbohydrater summer fra hvert måltid. Pass på å skrive disse ned og holde en løpende total for å unngå overskridelse av ditt daglige mål.

Hold en matdagbok hvor du tar opp alle karbohydratene du spiser i løpet av dagen. Dagboken vil gjøre deg ansvarlig for hver carb. Når holdt over en periode på flere uker, vil dette tidsskriftet viser mønstre i forbruket av karbohydrater som kan endres etter behov.

Kjøp en karbohydrat teller bok for å finne antall karbohydrater i matvarer. Den "Complete Karbohydrat Counter" av Kyle Cathie og "The Brand-Name Karbohydrat Gram Counter" av Corinne T. Netzer er tilgjengelig på Amazon.

søke kokebøker for low-carb oppskrifter. Noen av disse er skrevet med low-carb dieting i tankene, som "15-Minute Low-carb oppskrifter: Instant Oppskrifter for middager, desserter, og mer" av Dana Carpender og "Lauri Low-Carb Cookbook: Rapid Vekttap med tilfredsstillende måltider ! " av Lauri Ann Randolph. Finn disse bøkene på Amazon.

Lær hvilke matvarer har skjulte karbohydrater i dem slik at du nøyaktig kan telle dem. Dette omfatter ofte kremer, oster, sukkerfrie elementer og kunstige søtstoffer.

Hint

 • Ikke glem å telle karbohydrater du forbruker i de statister i kostholdet ditt, for eksempel kjeks spist med suppe.
 • Ikke forsøk å helt fjerne karbohydrater fra kosten, som de er en kvalitet kilde til energi for kroppen din.
 • Sjekk med legen din før du drastisk redusere antall karbohydrater i kosten.

Hvordan kan jeg telle karbohydrater for vekttap?

Hvordan kan jeg telle karbohydrater for vekttap?


De fleste pakket mat har sin karbohydratinnhold oppført på den ernæringsmessige informasjonspanelet. Høy karbohydrat matvarer inneholder brød, kaker, donuts, de fleste mel-baserte produkter som pasta og nudler, sukker, melasse og søtstoffer, belgfrukter, frukt og noen grønnsaker. Du kan telle karbohydrater etter gram eller ved porsjoner. En porsjon tilsvarer 15 gram karbohydrat. Se opp for porsjonsstørrelser. De kan være større enn du innser. Den anbefalte servering størrelse for en kopp varm pakket frokostblanding er ofte to karbohydrat porsjoner, eller 30 gram.

Hvordan kan jeg telle karbohydrater for vekttap?

Spise 20 til 50 gram carbohydates å miste vekt.

•  Beregn ditt daglige karbohydrater teller. Det bør gjennomsnitt mellom 20 og 50 gram om dagen, avhengig av hvilken diett du følger, og hvor mye vekt du trenger å miste. Under den første fasen av Atkins planen, er grensen 20 gram per dag.

Finn din "kritiske karbohydrat nivå for å miste" (KKNT). Hver kropp er forskjellig. Den enkleste måten å finne din KKNT er å overvåke din egen fremgang. Spore vekttap, og se etter tegn på at du får riktig mengde karbohydrater. En økning i energinivå og mental årvåkenhet betyr at du er på rett spor.

•  Utnytte low carb mat pyramide som en guide til mat som inneholder minst mulig karbohydrater. I motsetning til konvensjonelle næringspyramiden, anbefaler det høyere deler av magert kjøtt, egg og fisk, mindre mengder bær og frukt, grønnsaker, nøtter og frø, lite fett meieri og oljer.

Velg lav carb protein matvarer. Disse inkluderer biff, lam, kalv, kylling, kalkun, and, de fleste kjøttpålegg, fisk og skalldyr, wienerpølser, svinekjøtt og de fleste pølser. Proteinrik mat med 0.6 gram til 1 gram karbohydrat per unse inkluderer egg og de fleste oster.

Spis soyaprodukter. Disse vanligvis inneholde opptil 6 gram karbohydrat per unse av protein. Disse inkluderer veggisburgere, tofu, meatless bacon og pølse og andre soya erstatninger for fisk og kylling.

Bruk Low carb oppskrift bøker. Disse vil liste alle ingrediensene du trenger for en oppskrift og fortelle deg nøyaktig hvor mange karbohydrater er i den.

Hold oversikt over porsjonsstørrelser og karbohydrat tellinger av favorittmaten din, og ta den med deg når du spiser ute. For eksempel, en brødskive, en halv kopp kokt korn og en halv kopp kokt pasta hver inneholder 15 gram karbohydrater.

Hvordan å telle kalorier og karbohydrater

Counting kaloriinntaket ditt er en av de beste måtene å gå ned i vekt og / eller opprettholde sunne matvaner. Maten vi spise i løpet av dagen gir oss energi i form av kalorier. Hvis vi tar i for mange kalorier, ikke kroppen vår ikke vet hva de skal gjøre med energien og lagrer det som fett. Counting kaloriinntaket ditt og teller den største bidragsyteren til kaloriinntaket, karbohydrater, gjør at du kan kontrollere hva du spiser, hvor mye energi du har og hvor mye fett kroppen din brenner av eller butikker.

Hvordan å telle kalorier og karbohydrater

Telle kalorier

Åpne maskinen hjemmeside nettleser og naviger til Free Slanking: Calorie Calculator nettside finnes i "Ressurser". Fyll inn din informasjon, inkludert din alder, kjønn, høyde, vekt og mosjon nivå og klikk på "Beregn" knappen for å beregne hvor mye kalorier du bør inntak hver dag. Skriv ned dette nummeret i maten loggen din ideelle daglige kaloriinntak. En gjennomsnittlig person bør spise rundt 2000 kalorier om dagen, men dette tallet kan variere sterkt.

•  Les den ernæringsmessige etiketten av hver mat element du ønsker å spise før du spiser den. FDA krever at hver pakket matvare viser en ernæringsmessige etiketten som detaljer de næringsstoffene som finnes i en servering av mat, samt mengden kalorier i en porsjon og hvor mange av disse kaloriene kommer fra proteiner, karbohydrater, alkoholer og fett. Hvis du planlegger å spise et element som ikke har en ernæringsmessige etiketten, for eksempel mat på restauranter eller et ferskt tilberedt måltid, en rekke nettsteder gir næringsinformasjon for vanlige matvarer og restauranter. Flere av disse nettstedene er oppført i "Ressurser" seksjonen.

Finn den delen av ernæringsmessige informasjon (enten på en etikett eller på et nettsted) som detaljer mengden kalorier som finnes i en servering av mat. Hvis den ernæringsmessige etiketten ikke har mengden kalorier som finnes i maten, men har mengden av fett, proteiner, karbohydrater og alkohol, bruker du følgende verdier for å beregne kaloriinntaket ditt: karbohydrater har 4 kalorier per gram, proteiner har 4 kalorier per gram, fett har 9 kalorier per gram, og alkoholer har 7 kalorier per gram. Trekk fra noen gram fiber fra gram karbohydrater, multiplisere antall gram hvert element ved sin respektive antall kalorier og legge verdiene deg og motta kalori verdi for en servering.

Multipliser kalori verdi for en servering av mat av mengden porsjoner du spiser. For eksempel, hvis du spiser en halv porsjon, multiplisere verdien av en halv, og hvis du spiser fire porsjoner, multiplisere verdien med fire. Skriv i maten logge navnet på maten du spiste og hvor mange kalorier den inneholdt. Hold denne maten loggen for hver matvare du spiser og legge til sine verdier opp daglig. Hold ditt daglige kaloriinntak på det nivået du bestemt i trinn 1 i dette avsnittet.

Telle karbohydrater

Komplett trinn 1 av seksjonene ovenfor for å finne din ideelle daglige kaloriinntak. Hver person bør få omtrent halvparten av sine kalorier fra karbohydrater, så det er viktig å vite hva din caloric mål er slik at du kan bestemme din karbohydrat mål.

Del din caloric mål på to for å bestemme din caloric karbohydrat mål. Dele dette tallet med fire for å finne antall gram karbohydrater du bør spise. For eksempel vil en person på en 2000 calorie diett trenger å konsumere 250 gram karbohydrater daglig.

Les ernæringsmessige etiketten eller finne den ernæringsmessige informasjon for maten du spiser på en av nettstedene som er oppført i "Ressurser" seksjonen. Finn mengden karbohydrater i en enkel servering av maten du spiser. Multipliser dette tallet med antall porsjoner du spiser for å bestemme mengden av karbohydrater du inntar.

Skriv inn navnet på mat og mengden karbohydrater det finnes i maten loggen. Hold denne loggen for hver matvare du spiser og legge opp sine verdier daglig. Hold karbohydratinntak på det nivået du bestemt i trinn 2 i dette avsnittet.

Hva er riktig måte å telle karbohydrater?

Hva er riktig måte å telle karbohydrater?


Telle karbohydrater kan være forvirrende. Populære dietter varierer i måten karbohydrater er behandlet. Gode ​​karbohydrater, dårlige karbohydrater, høye karbohydrater, lite karbohydrater og glykemisk indeks er alle måter å identifisere karbohydrater. Den korrekte måten å telle karbohydrater er å bruke glykemisk indeks.

Karbohydrater

Karbohydrater, kjent som karbohydrater, er en gruppe organiske forbindelser inkludert sukker, stivelse, cellulose og tannkjøtt. Disse tjener som en viktig matkilde for dyr. De er avledet fra fotosyntetiske planter. En karbohydrat bare inneholder karbon, hydrogen og oksygen. Våre dietter inneholder komplekse karbohydrater som de som finnes i hele korn, frukt og grønnsaker; og enkle karbohydrater som finnes i raffinert sukker.

Enkle karbohydrater

Enkle karbohydrater --- slik som de i høy-fruktose mais sirup, raffinert sukker, hvitt brød og brus --- blir raskt brutt ned av kroppen. Hvis det ikke brukes umiddelbart, er sukker lagres som fett. Enkle karbohydrater er ikke så sunt som komplekse karbohydrater.

Komplekse karbohydrater

Komplekse karbohydrater i hele korn, hele grønnsaker og frukt ta lengre tid for kroppen å bryte ned. Disse karbohydrater inneholder fiber, noe som hjelper på fordøyelsen. Komplekse karbohydrater er sunnere enn enkle karbohydrater. Det er viktig å vurdere kvaliteten av karbohydrater, så vel som den totale carb teller. En candy bar er høy i raffinert sukker karbohydrater og ikke så sunn som en appelsin, som har en høy carb teller, men disse karbohydrater er sunnere.

Netto karbohydrater

Enkelte populære diett planer telle karbohydrater ved hjelp av netto karbohydrater. Dette er når det totale antall karbohydratinntak ikke er tatt hensyn til. Fiber og sukkeralkoholer er ikke inkludert i en netto carb teller. Netto karbohydrater er misvisende å dieters. Hvis en matvare inneholder totalt karbohydrat telling av 25 gram, og det er 10 gram sukkeralkohol, er netto karbohydrater teller 5 gram. Selv om kroppen håndterer sukkeralkoholer annerledes enn vanlig sukker, er kalori teller det samme for raffinert sukker. Sukker alkohol og fiber spille en rolle i vekttap og vektøkning, fordi de inneholder kalorier. Denne type carb telling kan føre til blodsukker problemer. Det kan også hemme vekttap.

Glykemisk indeks

Glykemisk indeks (GI) er en måte å rangere matvarer i henhold til deres innvirkning på blodsukkeret i kroppen. Jo lavere tall, jo mindre innvirkning på blodsukkeret. Denne indeksen er spesielt nyttig for personer som ønsker å holde blodsukkeret stabilt og under kontroll. Den internasjonale Fortegn glykemisk indeks og glykemisk belastning Verdier av Kaye Foster-Powell, Susanna HA Holt og Janette C. Brand-Miller publisert i American Journal for Clinical Nutrition, vol. 76, nr 1 i 2002 slår fast at den riktige måten å telle karbohydrater er å rangere dem på effekten de har på blodsukkeret. Ved hjelp av GI å telle karbohydrater vil bidra til å kontrollere vekt og blodsukker.

Hvordan å beregne karbohydrater per porsjon

Hvordan å beregne karbohydrater per porsjon


Karbohydrater metabolisere til sukker, gir energi til kroppen og bidra til glukosenivået i blodet. Diabetikere må se sine karbohydratinntak nøye for å unngå blod-sukker nivåer som kan føre til alvorlige helseproblemer, inkludert koma og død. Telle karbohydrater kan også bidra til bedre ernæring. Ifølge Dietary Reference Intake retningslinjer, levert av USDA Food and Nutrition Information Center, bør voksne forbruker ca 130 g karbohydrater om dagen.

Hvordan å beregne karbohydrater per porsjon

Bruk måle kopper å måle den delen av maten du serverer.

•  Les bruksanvisningen for å finne den anbefalte servering størrelse og gram karbohydrater for at servering størrelse. Hvis det ikke er merket, kan du bruke et karbohydrat diagram.

Sammenlign den anbefalte servering størrelse til din målte del å finne ut hvor mange porsjoner du faktisk servert.

Multipliser gram karbohydrater i en anbefalt servering av antall porsjoner du målt i servert parti for å finne den totale gram karbohydrater i en porsjon.

Hint

 • Det er like viktig å ha nok karbohydrater som det er å ikke ha for mange.
 • Din målt servering størrelse kan være flere anbefalte porsjoner, eller en brøkdel av en anbefalt servering.
 • Sterkt begrenser karbohydratinntaket kan føre til helseproblemer.

Hvordan kontrollere karbohydrater for å administrere metabolske forstyrrelser

Hvordan kontrollere karbohydrater for å administrere metabolske forstyrrelser


Metabolisme er prosessen med konvertering av mat til kjemisk energi og en metabolsk lidelse er en hvilken som helst tilstand som forstyrrer denne prosess. Disse lidelser er vanligvis genetisk men også kan være forårsaket av miljøfaktorer som diett. Diabetes er langt den vanligste sykdommen forbundet med karbohydrat metabolismen.

Hvordan kontrollere karbohydrater for å administrere metabolske forstyrrelser

•  Etablere et måltid plan. Helsevesenet team bør inneholde en registrert kostholdsekspert som vil jobbe med deg for å bli enige om en diett som vil tilfredsstille dine medisinske behov og livsstil, men fortsatt tillate deg å nyte måltider.

2 teller karbohydrater. Dette er prosessen med å samle mengden karbohydrater (vanligvis målt i gram) av alt du spiser og er en forutsetning for mange mennesker med alvorlige metabolske sykdommer som diabetes.

Bestem karbohydrater som finnes i pakket mat. Denne informasjonen er vanligvis oppført på etiketten med den andre ernæringsmessige informasjon. Pass på å merke servering størrelse og ta hensyn til dette når du tar opp karbohydratinntaket for denne maten.

Ta kontakt med en standard referanse diagram for uforberedt mat. Kostholdsekspert bør gi deg en liste av ernæringsinformasjon, inkludert karbohydrater teller, for vanlige matvarer som ikke har etiketter. For eksempel bør diagrammet viser en middels stor banan som å ha 29g karbohydrater.

Distribuer dine måltider i løpet av dagen. De fleste metabolske sykdommer vil kreve deg til å spise flere og mindre måltider enn du kan være vant til. Dette vil gjøre det lettere for kroppen å opprettholde sin blodsukkeret i riktig område.

Hvordan Count Karbohydrater å administrere Chronic Fatigue Syndrome

Hvordan Count Karbohydrater å administrere Chronic Fatigue Syndrome


Det viktigste symptomet på kronisk utmattelsessyndrom er en alt forbruker følelse av utmattelse. Hvis du lider av kronisk utmattelsessyndrom, kan du være forverring av tilstanden ved å fortsette å spise høy carb matvarer. Redusere carb inntaket sammen med følgende legens råd kan hjelpe behandle denne lidelsen.

Bruksanvisning

•  Vit at mat med høyt karbohydrater har evnen til å redusere din energi. Siden karbohydrater tar mer energi å fordøye, er du faktisk kommer til å føle en samlet reduksjon i energinivået.

Prøv en lav carb diett for å behandle kronisk utmattelsessyndrom. Mange har funnet suksess ved å forsøke å følge en lav carb diett. Populære alternativer inkluderer South Beach Diet og Atkin Diet.

Finn mat som har lav glykemisk indeks i stedet. Frukt og grønnsaker har en mye lavere glykemisk indeks enn carb tung mat som pasta og hvitt brød. En lav glykemisk indeks kan forbedre kronisk utmattelsessyndrom.

Spis mer protein. Protein er en levedyktig kilde til energi for en lidende av kronisk utmattelsessyndrom. Bestille smørbrød uten bun og spiser bare kjøtt i stedet.

Legg i bare en liten mengde karbohydrater. Gode ​​karbohydrater som brun ris og hele korn kan etter hvert bli lagt inn når du begynner å føle deg mindre sliten.

Hint

 • Husk å snakke med legen din før du begynner å telle karbohydrater. Han kan føle at en lav karbohydrat diett er ikke riktig behandlingsplan for deg.
 • Du er sannsynligvis nødt til å justere carb inntaket til du finner den riktige mengden som fungerer for deg.

Hvordan å telle dager for Menstral Cycles

Mange kvinner lurer på hvordan å nøyaktig kartlegge deres menstruasjonssyklus. Noen er forvirret om hvilken dag vil være den faktiske startdatoen, og andre er forvirret med hensyn til når perioden vil ende. Mens blødning er tegnet av en periode, er hele syklusen mye lenger enn bare de fem til syv dager på blødning. Her er en steg-for-steg guide til hvordan å telle dager for menstruasjonssyklusen.

Bruksanvisning

Marker den første dagen i menstruasjonen på kalenderen. Oppmerksom på eventuelle symptomer på kalenderen forbundet med mensen også.

Merk hver dag i menstruasjonen på kalenderen, sammen med notasjoner av eventuelle symptomer som kramper og rygg smerter. Legg også merke til flyt, fra lett til tung.

Legg merke til startdatoen for neste periode på kalenderen. Dagene i syklusen regnes fra dag 1 av den første perioden til dag 1 av den andre perioden. Gjennomsnittlig antall dager mellom perioder er 28 hele dager, selv om omfanget er 24-33.

Tips og advarsler

 • Sporing mensen er en god måte å varsle legen din til eventuelle endringer i syklusen som kanskje trenger sjekking. Merke seg symptomer, spesielt, vil hjelpe deg å legge merke til hvis du opplever tyngre kramper eller blødning fra måned til måned.
 • Telle dager mellom perioder vil hjelpe deg å forutsi startdatoen for neste periode. Imidlertid kan endringer i din livsstil, for eksempel svingninger i vekt eller trening, endre startdatoen. Syklusen er bare en guide, og menstruasjonen kan starte når som helst, avhengig av når kroppen din ovulates.

Hvordan å balansere karbohydrater på Body for Life Diet

Hvordan å balansere karbohydrater på Body for Life Diet


The Body for Life Diet kombinerer kosthold og trening i en intens duo å levere raske resultater, inkludert vekttap, fitness og helse. Kosten balanse karbohydrater på Body for Life Diet ved å redusere den totale mengden karbohydrater og forbedre kvaliteten på karbohydrater spist. Det er ikke en carb-diett, men det er høy i protein og dårlige karbohydrater blir slått av menyen. Her er hvordan å balansere karbohydrater på Body for Life Diet og få mest mulig ut av denne treningsplanen.

Hvordan å balansere karbohydrater på Body for Life Diet

•  Planlegg menyen, som skal omfatte seks små måltider per dag, ifølge kosthold anbefalinger. The Body for Life Diet fraråder store, karbohydratrike måltider på grunn av den dårlige effekten disse har på blodsukkeret. Hvert måltid bør inneholde proteiner og komplekse karbohydrater, men ingen enkle karbohydrater slik som de i hvitt brød, sukkerholdige matvarer og hvit ris.

Spis komplekse karbohydrater til frokost. Det første måltidet av dagen bør omfatte hele rå frukt og helkorn. Gjennomvåt irske havre med krem ​​og bær gjør en flott start på en sunn dag. Din første snack kan være et eple med blandede nøtter eller gulrot pinner og en hel hvete bagel.

Balanse carbs med proteinrik mat, for eksempel en kalkun og ost sandwich på grovbrød til lunsj. Inkluder et glass melk med sandwich og du fortsatt gjør det bra. Bare hoppe over brus - som har altfor mange dårlige karbohydrater for å kvalifisere på Body for Life Diet.

Inkluder protein og gode karbohydrater i ettermiddag snack mens du får passe og miste vekt med Body for Life Diet. Dill pickles, friske tomater med olivenolje og eddik og pærer er alle gode alternativer. Ikke glem å inkludere protein, for eksempel et stykke ost, et hardkokt egg eller en håndfull blandede nøtter.

Spis en sunn middag og balansere karbohydrater ved å inkludere protein med måltidet. Hovedretter som mørbrad biff, kyllingbryst og laks filet er alle tillatt.

Ikke glem dessert. Bare fordi du er på en diett, betyr ikke at du ikke kan nyte din søt tann litt. Bare hold deg unna sukkerholdig mat og prøve frukt i stedet. Friske bær i yoghurt eller en porsjon eplemos er gode alternativer.

Hint

 • Diett i seks dager og ta den sjuende av mens du er på Body for Life Diet. På din fri dag, trenger du ikke å trene, og du kan spise hva du vil. Dagen vil hjelpe deg å holde deg til din diett resten av tiden.

Hvordan Count Karbohydrater

Hvordan Count Karbohydrater


Siden den siste spiker i pre-tenåring diabetes, har telle karbohydrater blitt stadig mer populært i USA. Karbohydrater finnes i sukker- eller stivelsesbaserte matvarer som brød, frukt, grønnsaker og poteter. Som Amerika blir stadig mer helsebevisste, behovet for å bli carb-savvy stiger tilsvarende. En måte å oppnå dette målet er å lære å telle karbohydrater i maten du spiser regelmessig, eller beregne karbohydrater i matvarer som er fremmede for deg, men som du har lyst til å prøve.

Hvordan Count Karbohydrater

•  Spis mat ved hjelp av forhåndsbestemte karbohydrater teller. De fleste mat kommer med et karbohydrat teller per porsjon allerede kartlagt. Ved å spise mat i sin tilmålte porsjon, vil du ta det meste av hodepine ut av å telle karbohydrater selv. Husk imidlertid at mat er vanligvis målt etter vekt eller volum, og mens de fleste beholdere liste begge disse, noen bare bruke ett.

Mål maten du spiser. Hvis du planlegger å spise en annen servering størrelse enn den som er anbefalt, vil det bli nødvendig å måle maten. Pass på at du bruker samme type målesystem som servering størrelse er fastsatt. Hvis du bruker vekt, vil du trenge en skala for å måle mengden av mat du spiser. Hvis målingen er i volum (for eksempel en kopp), bruke riktig måle medium.

Beregn karbohydrater i maten. Det er en enkel måte å gjøre dette. Først av alt, trenger du enten en bok eller en indeks som forteller deg gjennomsnittlig mengde karbohydrater i den type mat du skal spise. (Følg linkene i Resources.) Etter at du har veid eller målt den delen, se opp karbohydratinnholdet i boken din eller indeks. Multipliser din del måling av carb innhold som er indikert. Resultatet vil bli at karbohydratinnholdet i maten man har målt.

Etter at du har startet å telle karbohydrater, begynner å holde en dagbok av maten du spiser regelmessig. Dette vil spare tid når du ønsker å slå opp matvarer du tidligere har beregnet, slik at du slipper å gjøre det om igjen. Du vil også motta en god indikasjon på dine matvaner og områder der du trenger å forbedre.

Hold orden på "tapte" karbohydrater. Husk at hvis du har tenkt å koke maten etter at du har målt det, noen ingrediens du legger etter at du har målt det (uansett hvor lite) kan trenge å bli regnet som godt. For eksempel, hvis du teller karbohydrater i en potet før fullt forbereder det, og du har tenkt å koke eller bake den og legge smør, smør vil deretter måtte bli regnet som godt å få en nøyaktig beregning.

Hint

 • Ved hjelp av en kalkulator vil bidra til å gjøre denne prosessen enklere. Du kan finne bøker som liste karbohydrat innholdet i matvarer i kosten og helse delen av hvilken som helst bokhandel.
 • For riktig beregning, sørge for at du bruker samme type måling som din carb referansehåndbok. De fleste av disse beregne i gram, så det er viktig å få en skala som veier i gram også.