Digidexo.com

Serotonin & Heart Disease Information

En kobling mellom serotonin og hjertesykdommer har blitt oppdaget, noe som kan føre til flere metoder for å bekjempe sykdommen. Personer med risiko for hjertesykdom vil fortsatt trenger å følge tidligere anbefalinger for forebygging (trening, et sunt kosthold, slutte å røyke, begrense alkoholforbruket), men å heve serotoninnivået kan vise seg å være en mer våpen å bruke i personlig kamp for et sunt hjerte.

Effekter

Legemet anser lave nivåer av serotonin så mye av en belastning på kroppen så høyt kolesterol og røyke, og den stimulerer den samme immunsystemrespons. Det er dette svaret som fører til hjertesykdom. På samme måte hvite blodlegemer bekjempe infeksjoner i et snitt, sender kroppen hvite blodlegemer til å bekjempe stress på arteriene. Når dette skjer gjentatte ganger, de hvite blodcellene begynner å holde seg på stedet. Hvite blodceller absorbere LDL ("dårlig") kolesterol fra blodet, som høres ut som en god ting, men det er ikke. LDL kolesterol fører til at hvite blodlegemer til å bli stiv, og dette stivner arteriene --- som er hva hjertesykdom er en åreforkalkning.

Historie

Lave nivåer av serotonin er viden kjent for å være assosiert med depresjon, men lavt serotonin nivåer er også forbundet med fiendtlighet. I tillegg, stress hadde blitt en akseptert risikofaktor for hjertesykdom. Ved begynnelsen av det 21. århundre, forskere begynte å vise serotonin som en bakenforliggende årsak til hjertesykdom, fordi lave nivåer kan føre til fiendtlighet, som er en reaksjon på stress.

Betydning

Hvis studier fortsetter å bekrefte tidlige funn, deretter forsterke serotoninnivået kan bli en del av planene for å forebygge hjertesykdom og slag. Hjertesykdom (som inkluderer koronar hjertesykdom, hjertesvikt og medfødt hjertesykdom) er den ledende dødsårsaken i USA, mens hjerneslag er den tredje. Selv lenge før døden, kan begge betingelsene føre til uførhet eller i det minste dårlig livskvalitet. Andre behandlingsalternativer øke oddsen for å identifisere en livsstil og behandlingsplan for hver utsatte individ.

Advarsel

Selv om studier fortsetter å bekrefte sammenhengen mellom serotoninnivåer og hjertesykdom, vil det ikke være en all-purpose kurere alt. Hvert individ er forskjellig, og serotonin kan være en liten faktor for én person og en større faktor for noen andre. Det vil alltid være viktig å trene flere dager enn ikke, å spise et næringsstoff tett kosthold, unngå fett, redusere sukker, slutte å røyke og begrense alkoholforbruket.

Teorier / Spekulasjoner

Det er sannsynlig at lave nivåer av serotonin bare føre til dårlige livsstilsvalg, og det er disse valgene som fører til hjertesykdom. Men sannheten som opphever ikke de funn som lavt serotonin nivåer produserer en fysisk reaksjon av immunsystemet.