Digidexo.com

Pre-Flu Symptomer

Pre-Flu Symptomer


Det er ikke alltid lett å detektere influensa, spesielt siden symptomene er lik de av vanlig forkjølelse. Men hvis du tror du opplever pre-influensa symptomer, ta kontakt med en behandlende lege for en test for å fastslå om det er faktisk influensa. Hvis det er influensa, få nok hvile og konsumere en overflod av væsker slik at kroppen kan holde seg hydrert.

Muskel og smerter i kroppen

Folk som har utbruddet av influensa kan ha muskel og smerter i kroppen. Uten noen åpenbar grunn, kan de verke i sine armer, ben og til og med tilbake. Skulder og nakke området kan bli smertefullt også. Vanligvis en foreskrevet dose av Tylenol eller Motrin kan bidra til å minske ubehaget av disse influensasymptomer. Soaking i et varmt badekar med vann kan også bidra til å lindre muskel og smerter i kroppen knyttet til influensa.

Frysninger og feber

Frysninger kan være en pre-influensa symptom. Selv om været kan være varmt ute, kan en person med begynnelsen stadier av influensa blir kjølt. Om vinteren, kan en ekstra teppe eller genser være nødvendig. Vanligvis frysninger er forårsaket av en feber som kan begynne og deretter avta, bare for å krype tilbake opp igjen hvis influensa fortsetter videre. Feber kan variere mellom 100 og 102 grader Fahrenheit. Den feber kan bli høyere i utbruddet av influensavirus og mens viruset er i gang sin kurs.

Fatigue

Fatigue er ofte assosiert med pre influensasymptomer. Selv om en person kan ha sovet en full åtte timers natt Restfully, kan influensa føre til ekstrem trøtthet. Ekstra kaffe eller en dose koffein vil ikke kurere tretthet. Sleeping en ekstra time eller ta en lang lur på ettermiddagen kan ikke engang hjelpe. Mangel på energi og motivasjon er assosiert med tretthet og kan være et symptom på at influensaviruset er tydelig i kroppen.

Sår hals og hoste

En person opplever en sår hals og tørrhoste kan vise tegn på pre influensasymptomer. Selv en kald kan produsere de samme symptomene, er en vedvarende hoste og sår hals trolig influensa relatert. Gargling med varmt saltvann to eller tre ganger om dagen kan bidra til å lette sår hals. Drikke mye væske kan bidra til å holde en hals hydrert og forhåpentligvis minske en tørr hacking hoste som kan være forbundet med influensa.

Rennende eller tett nese

En rennende eller tett nese kan være et symptom på influensa. En person med vanlig forkjølelse hver dag, eller muligens til og med allergier, kan også ha disse symptomene. Men hvis disse varer mer enn et par uker, kan den rennende og tett nese være influensa relatert. Neseslimhinnen arbeide for å bekjempe virus ved å produsere overflødig slim når det er en infeksjon tilstede. Dette overskuddet slim kan resultere i en tett eller rennende nese.