Digidexo.com

Hvordan Grow Afro Hair Faster

Hår teksturer variere; og voksende tips som fungerer for én type hår fungerer ikke alltid på en annen. Noen afrikansk-amerikanere avtale med langsom hårvekst. Men det finnes måter å vokse afro hår raskere. Nøkkelen er å vite hvordan man skal ta vare på afro hår, og innlemme en sunn livsstil, noe som bidrar til sunn, lengre hår. Tenk triks og teknikker for å fremme vekst.

Hvordan Grow Afro Hair Faster

•  Drikk ekstra vann. Væsker som vann bidrar til sunn hår og hud ved å legge til fuktighet. Konsumere åtte glass vann om dagen for å holde hodebunnen og låser hydrert.

Spis rikelig med protein. Hår er proteiner, og spise en proteinrik diett styrker håret og stimulerer raskere vekst. Forbered matvarer som kylling, egg og fisk.

Tenk hår vitaminer. Dårlige matvaner redusere inntaket av viktige vitaminer. Mangel på vitaminer hindrer hårvekst. Ta en daglig multivitamin å forsyne kroppen med de riktige næringsstoffene.

Limit sjampo. Afro hår har en tendens til å tørke ut raskt, noe som kan resultere i langsom vekst eller brudd. Unngå daglig sjampo for å holde på fuktigheten. Begrens hår vasker til en gang i uken.

bruker hår fuktighetskremer. Å gjenopprette fuktigheten etter og mellom sjampo, gjelder hår fuktighetskrem til hodebunnen og håret. Disse produktene er tilgjengelige på hårpleie midtgangen. Anbefalte produkter inneholder olivenolje, shea smør og tea tree olje.

6. Påfør balsam. Balsam fremme et sunt håret og reparere skadet forårsaket av hårfarge og kjemiske relaxers. Bruk en hårbalsam som Nioxin etter hver sjampo, og bruke en dyp conditioner en eller to ganger i måneden.