Digidexo.com

følelsesmessig utmattet

Hvordan lage en Brain Power Essential Oil Blend

Hvordan lage en Brain Power Essential Oil Blend


Eteriske oljer bære essensen av planten hvorfra de er avledet. Mange oljer har medisinske egenskaper som kan hjelpe kroppen og sinnet. Når du ser for å øke hjernens funksjon, forbedre konsentrasjonen og fremme mental klarhet, kan en kombinasjon av viktige essensielle oljer gjøre triks. For best resultat, velger oljer med høyt sesquiterpenes. Sesquiterpenes er karbonforbindelser som finnes i planter som fungerer som feromoner og forsvarsstoffer i planten. De finnes i store mengder i essensielle oljer og bidra til sine mange helsebringende egenskaper.

Bruksanvisning

•  Legg 10 dråper sandeltre eterisk olje til mørk glassflaske med pipette. Med sin rike treaktig duft denne avslappende oljen har en beroligende effekt som bidrar til å redusere spenning og forvirring. Kjent for å hjelpe depresjon er den ideell for bruk i hektiske livsstil, styrke kontroll over stress, nervøs utmattelse, og angst. Mens den mest brukte sandal er fra Australia, for å sikre best mulig resultat kjøpe en høyere kvalitet olje fra India. Det er i dag en av de dyreste oljene på markedet på grunn av trusselen om utryddelse.

Tilsett 10 dråper sedertre eterisk olje. Selv om det ikke vil gjøre deg udødelig som antas av de gamle grekerne, vil det bidra til å stimulere blodsirkulasjonen. Denne essensielle oljen utvinnes fra Atlas Cedar Wood treet omfatter en gruppe av sesquiterpenes som bidrar til dens medisinske verdi som et beroligende middel, et afrodisiakum, og spenning reliever.

Tilsett 5 dråper Melissa eterisk olje. Anvendelig ved behandling av migrene, søvnløshet, angst, sjokk, nervøsitet og depresjon. Bruk ren ren Melissa olje for å oppnå maksimal terapeutisk effekt du søker. I mange tilfeller Melissa er solgt som en blanding med sitron eller sitrongress eterisk olje.

Tilsett 10 dråper frankincense eterisk olje. Nevnt i bibelsk tid, og blant gavene som presenteres til Jesus om vismennene, har Virak blitt brukt som røkelse og i kosmetikk for aldre. En fordøyelses, snerpende, beroligende og anti-inflamatory, det hjelper øke sirkulasjonen og har også vist seg å ha kreft-bekjempelse egenskaper.

Tilsett 5 dråper blå cypress eterisk olje. Tiwi folk fra Nord-Australia har brukt den blå cypress treet i tusenvis av år å rydde skader. I tillegg til sine smertestillende og antivirale effekter, psykologisk, har blå sypress olje beroligende egenskaper. Brukes effektivt til å tranquilize fortvilte og nervøse individer, har denne essensielle oljen umiddelbare og varige effekter.

Tilsett 10 dråper Helichrysum eterisk olje. Høy i alfa-pinen, stimulerer denne essensielle oljen høyre side av hjernen fremmende kreativitet. Dens kjemiske komponenter av alkoholer og estere gi beroligende og avslappende elementer. Det har blitt brukt til å bidra til å gi emosjonell komfort for tap og gir en generell følelse av kjærlighet og fred. Det kan hjelpe de som er følelsesmessig utmattet og føler seg svekket.

Tilsett 10 dråper lavendel essensielle olje. Med over 100 varianter av lavendel, er det en av de mest brukte essensielle oljer. Gjenkjennelig med sin friske, søte lukten det har lenge vært kjent for sin beroligende og avslappende effekt, kan det også øke konsentrasjonen.

Sett dekselet på glassflaske og sørg for at den er godt lukket. Bland din blanding godt av bølgende flasken mellom hendene. For en mer floral duft, legge mindre sandeltre og sedertre eterisk olje.

Tips og advarsler

 • Andre essensielle oljer som også har tankene og humørfremmende effekter er: sypress, einer, sitron, basilikum, appelsin, peppermynte og rosmarin.
 • Ta deg god tid og eksperimentere for å finne den kombinasjonen som passer best for deg.
 • Bruk rene 100% terapeutisk karakter eteriske oljer.
 • Spe med carrier oljer for bruk direkte på huden.

Emosjonell utmattelse Behandling

Emosjonell utmattelse Behandling


Emosjonell utmattelse skjer med de beste av oss, som regel i perioder med stress, overarbeid eller samlivsproblemer, når vi trenger vår energi og et positivt syn mest. Heldigvis er det en tilstand som kan behandles.

Symptomer

Hvis du ikke vet sikkert at du er følelsesmessig utmattet, se etter kjennetegn. Din søvn kan bli forstyrret, og du kan føle lav selvfølelse. Nervøsitet, irritabilitet, frustrasjon, angst og depresjon er også kjennetegnene til emosjonell utmattelse. Fysiske symptomer kan være tretthet, vedvarende hodepine, rennende avføring, urolig mage, hjertebank og svetting. Du kan også være avhengig av alkohol, narkotika eller mat.

Livsstil endringer

Endringer i livsstil kan lindre noen symptomer på emosjonell utmattelse. Trene kan øke stemningen ved å gi deg et skudd av adrenalin. Det kan også gi deg en følelse av prestasjon. Start med 20 minutter hver dag for å bygge opp din utholdenhet, og øke tiden som det passer deg.
Spis sunn mat og begrense fettinntaket. Fett og enkle sukkerarter gi blodsukkeret en rask økning som sakte forsvinner. Spise sunnere sukker som kommer fra frukt og korn gir deg en lengre, mer varig økning av energi som holder deg balansert og lykkelig.
Prøv å begrense krav på din tid og energi. Gjør noe morsomt en gang i uken. Gå på en biltur, slappe av i spa, bade eller kjøpe deg noe fint.

Profesjonell hjelp

Noen ganger livsstilsendringer aren € ™ t nok. Du må kanskje bli med i en selvhjelpsgruppe eller søke rådgivning. I selvhjelpsgrupper medlemmer diskutere sine problemer. Dette kan bidra til å eliminere noen av de følelsesmessige isolasjon som kommer med emosjonell utmattelse. Ved å snakke med folk som føler det på samme måte som du gjør, kan du føle deg bedre om deg selv og innse du aren € ™ t alene.
Hvis du trenger mer intensiv hjelp, kan det være lurt å snakke med en rådgiver, psykolog eller psykiater. Du kan være i stand til å få på de problemene som er sapping din energi. Du kan også være i stand til å få medisiner.

Tegn og symptomer på Burnout

Tegn og symptomer på Burnout


Burnout er en spesiell type stress der en person blir fysisk, mentalt og følelsesmessig utmattet fra de tilsynelatende uoverstigelige presset møtt på jobb eller i hjemmet deres liv. Det kan negativt påvirke din motivasjon, energi og mental velvære. "Job Burnout er et svar på arbeid stress som etterlater deg følelsen maktesløse, håpløs, trøtt, drenert og frustrert," sier Dr. Audrey L. Canaff, UC Foundation assisterende professor i Counseling Program ved University of Tennessee i Chattanooga. "Men siden jobben utbrenthet er ikke en overnatting forekomst, er det viktig å anerkjenne sine tidlige tegn og til å handle før problemet blir virkelig alvorlig." Lær å gjenkjenne de fysiske, følelsesmessige og atferdsmessige symptomer på utbrenthet.

Fysiske Signs

Kronisk stress kan faktisk manifestere seg fysisk på mange måter. Hodepine, søvnløshet, muskelsmerter og slapphet er noen vanlige fysiske symptomer på utbrenthet. Ifølge Career Builder, utbrenthet også kan føre til migrene, gastrointestinale problemer, tap av appetitt og senket immunitet mot sykdom og sykdom. Hvis du blir syk lett, har problemer med å dra deg ut av sengen om morgenen, opplever uforklarlige muskelsmerter og smerter eller lider av hyppig hodepine, kan det være kroppens reaksjon på kronisk stress.

Atferds Signs

Nådd det punktet av utbrenthet kan i stor grad påvirke hvordan du oppfører deg og reagere på andre i sosiale situasjoner. Du kan begynne å trekke seg fra dine daglige oppgaver eller klandre andre for dine følelser av frustrasjon. Du kan også begynne å takle stress på usunne måter. "En fare for å nå emosjonell utmattelse er at noen mennesker kan slå til usunne forretninger som alkohol, narkotika eller andre former for avhengighet," sier Greg Jantz, Ph.D., direktør for Senter for rådgivning og Helse Ressurser i Edmonds, Washington . "Et annet problem er at hvis du ikke får hjelp, begynner du å gjøre dårlige beslutninger på jobb." Disse beslutningene omfatter å utsette eller ignorerer ansvar, ankommer sent og drar tidlig eller hoppe arbeid helt.

Mentale og emosjonelle Signs

Burnout av kronisk stress kan påvirke din følelsesmessige velvære mer enn noe annet. De kortsiktige psykiske effekter av utbrenthet inkluderer redusert evne til å fokusere og konsentrere seg, hukommelsestap og nedsatt kreativitet. Over tid kan utbrenthet slutt føre til stadig nedlatende følelser av sorg, svikt, isolasjon og selvtillit tvil. Personer som lider av utbrenthet erfaring tap av motivasjon, avløsning, depersonalisering og et stadig mer negativt syn på deres arbeid og familieliv.

Fordeler og ulemper ved Hospice Care

Fordeler og ulemper ved Hospice Care


Hospice er en form for helsetjenester designet for å møte de spesielle behovene til dødssyk. Målet med hospice er å gjøre pasienten så behagelig som mulig i sine resterende dagene. Hospice omsorg kan gis i et sykehus eller sykehjem, en spesielt utstyrt bolig innstilling eller i pasientens hjem gjennom jevnlige besøk av hospice arbeidere. Hospice omsorg tilbyr visse fordeler og ulemper.

Family Care

En fordel med hospice omsorg er at i tillegg til å gi omsorg til døende i løpet av sine siste dager, gir det også følelsesmessig støtte til familien. Familien og venner av pasienten får lov til å delta i omsorg å gi, som kan hjelpe dem med å håndtere sin forestående tap. Sorg rådgivning etter den kjære går bort er også tilgjengelig.

Komfortabel innstilling

En annen fordel av hospice omsorg er at det gir den mest komfortable omgivelser mulig for pasienten i sine siste dager. En bolig hospice sentrum gir pasienten følelsen av å være i et hjem innstilling i stedet for sterilt og ubehagelig miljø av et sykehusrom. Med en besøker hospice ordning, kan pasienten dø med verdighet i sitt eget hjem.

Helhetlig tilnærming

Pasienter kan ha nytte av hospice omsorg fordi det tar en helhetlig tilnærming til behandling av pasienten, i motsetning til bare å møte pasientens medisinske behov. Åndelige behov er også adressert, som hvis pasienten ønsker å søke råd med presteskapet. Emosjonell støtte er også levert av hospice ansatte, for eksempel sosialarbeidere og frivillige, hvis pasienten trenger noen å snakke med.

Mangel på behandlingsmetoder

En mulig ulempe for hospice omsorg er at hvis pasienten er hjemme og ikke i en tradisjonell sykehus, kan det hende hun ikke har tilgang til rekken av medisinske maskiner som hun ville gjort i et sykehus. Ifølge CaringtotheEnd.com, kan hun ikke være i stand til å motta visse behandlinger, som for eksempel å være i stand til å motta næring gjennom en sonde.

Drenering for familier

En annen ulempe med hospice er at det kan være vanskelig på familie og andre kjære til pasienten. Ifølge Care.com, kjære kan bli fysisk og følelsesmessig utmattet. De kan være nødvendig for å gi opp normale aktiviteter og eventuelt gå glipp av arbeid for å bruke tid med eller hjelpe til i behandlingen av pasienten.

Invasjon av privatliv

En annen ulempe er at pasienter og familiemedlemmer som bruker besøker hospice omsorg kan komme til å mislike det de ser på som en invasjon av deres privatliv. Hospice arbeidere og frivillige kan være på vei inn i hjemmet når som helst på dagen, noe som kan gjøre opplevelsen mindre behagelig for par som heller vil bruke så mye av sin resterende tid sammen alene med hverandre.

Teknikker for stress og emosjonell utmattelse

Stress og emosjonell utmattelse går hånd i hånd. Når du blir følelsesmessig utmattet, opplever du stress, og deretter du blir følelsesmessig utmattet igjen. Det er en syklus. Stress produserer hormoner som gjør pulsen går opp, og dermed forårsaker du å puste raskere. Noe stress er normalt, men hvis det skjer for ofte eller varer for lenge, kan det ha dårlig effekt på deg. Du kan håndtere stress ved å lære sunne måter å takle dine problemer og livets uventede overraskelser.

Uttrykke dine følelser

Uttrykke dine følelser på papir. Bruke noen minutter hver dag å skrive om den stressende ting som skjedde med deg. Skrive om de følelsesmessige effektene disse hendelsene hadde på deg. Det vil hjelpe deg å finne ut nøyaktig hva som plager deg, og kan hjelpe deg å oppdage den riktige måten å håndtere problemet, og dermed redusere stress nivå.

La dine følelser ut. Ikke oppbevar dem flaske opp inne i deg. Selvfølgelig, bør du ta hensyn til andres følelser, men det er viktig å snakke, le, gråte, eller uttrykke sinne når behovet oppstår. Du kan føle deg bedre hvis du snakket med en presteskapet medlem eller din beste venn.

Gjøre noe du liker

Folk blir pakket inn i sitt arbeid eller daglige forpliktelser og glemmer å gjøre ting de liker å gjøre. De vil fortelle seg selv at de er for opptatt til å gå camping, eller tilbringe tid på et prosjekt som ikke er avgjørende. Det er viktig at du tar deg tid til å nyte deg selv.

Gjør noe for deg selv er en stor belastning Buster. Hvis du har et kjæledyr, tilbringe tid med den. Ta opp hagearbeid, strikking eller sying. Tenk på det på denne måten: Hvis du tar den tiden du trenger for å slappe av og nyte deg selv, du kan faktisk få gjort mer arbeid.

Fokus på Present

Hvis du bruker tid på å angre ting, vil stressnivået stiger. Husk, du kan ikke endre én ting som allerede har skjedd. Du kaster bort din dyrebare tid hvis du er bekymret for ting som skjedde i fortiden.

Meditasjon er en måte å slappe av og kose deg i øyeblikket. Bare fokusere på hva som skjer akkurat nå. Glem alle de stressende og følelsesmessig drenering ting som skjedde med deg i dag.

Konsentrer deg om pusten din. Føle luften som kommer inn og ut, tar tankene bort alt unntatt dine åndedrag. Etter litt, tenk deg selv på et sted der du ønsker å være. Forestill sin natur i tankene dine, og husker sine lyder.

Grunner for Feeling Utmattet

Grunner for Feeling Utmattet


Ganske mye alle vet den ubehagelige følelsen - å være alvorlig overtrøtt, døsig og redusert av all energi og vitalitet. Hvis du er rett og slett utslitt og føler at det ikke kan forandre, uansett hva du gjør, må du ta affære og undersøke alle mulige grunner for din nåværende tilstand. En rekke årsaker kan føre til utmattelse.

Sleep

En av de største årsakene bak utmattelse er, ikke overraskende, mangel på søvn om natten. For å bli frisk og full av energi, må du opprettholde riktig sovende hygiene, både ved å få nok søvn om natten (omtrent syv til åtte timer), og ved å gå til sengs og våkne opp på samme tid på en daglig basis. Hvis distraksjoner hindrer deg fra å motta tilstrekkelig Lukker øynene, sørg for å slå TV-en av og holde mobiltelefonen vekk fra synsfeltet.

Koffein

Forbruker for mye koffein kan også bringe på alvorlig utmattelse. Selv om koffein er et sentralstimulerende og kan gi deg en rask energi boost, kan det boost innen et par timer føre deg til å krasje og brenne, føler seg mer svak, nedslitt og lethargic enn noensinne. Også, hvis du bruker koffein rett før sengetid, kan det gjøre at du føler deg kablet, kan føre til en manglende evne til å sovne raskt og enkelt.

Mat

Sult kan være en trigger for utmattelse. Hvis du rett og slett ikke spiser nok, vil du sannsynligvis føle utmattelse over en lengre periode. Sørg for å følge en balansert og næringsrik diett, for å opprettholde sunne blodsukkeret. Når blodsukkernivået reduseres, kan en person plutselig opplever intense følelser av energitap og utmattelse.

Mental Helse

Personer som lider av psykiske vansker også ofte føler seg utmattet. Noen eksempler på vanlige psykiske tilstander som er forbundet med overdreven utmattelse inkluderer sorg, nervøsitet, følelsesmessig stress og alvorlig depresjon.

Dehydrering

Å drikke nok vann er viktig for en rekke årsaker, blant annet å hindre utmattelse. Uansett hva du gjør, er nok vann er nødvendig for et organ for å opprettholde kjølig og forbli funksjonelle og varsling. Mål for åtte glass vann hver dag.

Medisin

Utmattelse er en bivirkning som er knyttet til mange forskjellige typer reseptbelagte medisiner, inkludert mange angst medisiner, hypertensjon medisiner, steroider, antihistaminer, steroider og diverse antidepressiva. Hvis du tar disse typer medisiner, kan utmattelsen du føler bare være en bivirkning.

Helseproblemer

Overveldende utmattelse kan også være en indikasjon på et større helseproblem. Konsumpsjon er et symptom på mange forskjellige helsetilstander, slik som overaktiv og man skjoldbrusk, diabetes (type 1 og 2), anemi, søvnapné, revmatoid artritt, kreft, leversykdom, nyresykdom, anorexia nervosa, Addisons sykdom, fibromyalgi, kongestiv hjertesvikt og underernæring. Hvis du opplever unormal følelse av utmattelse, kan det være en indikasjon på et større problem.

Må Cluster Hodepine Årsak følelsesmessige utbrudd?

Cluster hodepine er ekstremt smertefull hodepine som oppstår på bare én side av hodet. Når du har en klynge hodepine, kan du ha en tett nese og rennende øyne på samme side av hodet som smerte. Disse hodepine forekommer i grupper kalt klynger, der smertene går igjen ofte i løpet av et tidsrom. Mens cluster hodepine ikke direkte påvirke din mentale tilstand, smerten, frekvens av episoder og uforutsigbarhet angrep kan føre til irritabilitet og følelsesmessige utbrudd.

Pain

Smerten av en klynge hodepine kan være så intens at cluster hodepine er også kjent som "ice pick" hodepine. I motsetning til en migrene, cluster hodepine føre til at du føler deg rastløs. I stedet for å ville krølle seg opp i sengen, kan noen med en klynge hodepine tempo, eller prøve å finne noe å distrahere dem fra smerten. Når du lider av sterke smerter, er det mer sannsynlig å ha følelsesmessige reaksjoner. Reseptbelagte medisiner, for eksempel Triptaner, blir ofte brukt til å redusere smerte av en klynge hodepine. I tillegg er elektrisk stimulering av occipital nerve og hypotalamus er funnet å redusere alvorlighetsgraden av cluster hodepine. Hjem rettsmidler inkluderer inhaling oksygen og nasal vanning med kaldt saltløsninger.

Hyppigheten av episoder

Cluster hodepine kan gjenta seg opptil flere ganger per dag, i flere uker om gangen. Når hodepine forekommer ofte i en klynge periode, kan du føle deg frustrert, noe som kan føre til utbrudd. Stress kan bidra til alvorlighetsgraden og hyppigheten av klase episoder, så det er viktig for deg å prøve å unngå frustrasjon. Yoga, pusteøvelser og meditasjon er alle måter å redusere stress som skyldes hyppige cluster hodepine.

Uforutsigbarhet

En klynge episode kan slå ut av det blå. En klynge lidende kan aner ikke hva som forårsaket episoden skal begynne, som kan forårsake betydelig innvirkning på deres livskvalitet. Ulykkelighet at resultatene fra aldri vite når du kommer til å bli slått ned av intens smerte kan resultere i en mer irritabel disposisjon. For å løse dette problemet, kan du holde en hodepine journal. Mange cluster hodepine kan spores tilbake til bestemte hendelser, som for eksempel å spise visse matvarer, drikke alkohol, røyke sigaretter eller håndtere stressende situasjoner. Når du oppdager hva som forårsaker dine cluster hodepine, kan du arbeide på å unngå disse triggere. Dette vil ikke bare gjøre angrep mer forutsigbare, det vil også redusere alvorlighetsgraden og hyppigheten av angrepene dine.

Post-overgangsalder følelsesmessige endringer

Emosjonelle endringer eller humørsvingninger er blant de vanligste symptomene kvinner har i løpet av overgangsalderen. Begrepet overgangsalder er ofte brukt for å identifisere hele prosessen, fra perimenopause gjennom post-overgangsalder, men det faktisk refererer til datoen for en kvinnes siste periode. Post-overgangsalder begynner med en kvinnes siste perioden og varer resten av livet hennes. Selv om hormoner balansere ut og humørsvingninger etter hvert avta, opplever disse følelsesmessige endringer kan være ganske urovekkende.

Følelsesmessige endringer og humørsvingninger

Humørsvingninger er definert som "ekstreme eller brå svingninger i humøret. I løpet av humørsvingninger, kvinner ofte opplever drastiske endringer i deres emosjonelle tilstand." Mens midt oppe i overgangsalder overgang, en kvinne kan av og til ikke selv føler at selv. Mennesker, selv kjære, kan få henne på nervene mer enn vanlig, og den minste ting kan føre til tårer eller sinne. Mange kvinner rapporterer å være lykkelig ett minutt, trist neste og rasende et øyeblikk senere. Alt dette emosjonelle omveltning kan føre til en følelse av hjelpeløshet og usikkerhet. Når en uforklarlig eller uventet følelser oppstår, hjelper det å erkjenne at det er en stemning swing og å minne seg selv på at det vil passere.

Symptomer

Menopause er en tid med uforutsigbare og kraftige hormonelle endringer. Disse endringene oppstår vanligvis hos kvinner mellom 45 og 55, og kan påvirke følelsesmessig så vel som fysiologisk stabilitet. Ifølge The Menopause Impact Survey, utført av Dr. David Portman, direktør for Columbus Center for Women Health Research, "87 prosent av kvinnene opplever angst, depresjon og humørsvingninger, som deretter påvirker deres relasjoner, familie liv og karriere." De fysiske symptomer forbundet med overgangsalder, som hetetokter, søvnløshet og tretthet, kan forverre sinne, irritasjon, tristhet eller angst. Symptomer på overgangsalder kan være svært intense, noe som gjør dag-til-dag liv ekstremt stressende for noen kvinner.

Vanlige symptomer på humørsvingninger inkluderer hyppige humørsvingninger, uforklarlige følelser, depresjon, tristhet, mangel på motivasjon, sinne, irritabilitet, aggresjon, utålmodighet, økt stress, angst, nervøsitet og melankoli.

Årsaker til følelsesmessige endringer

Ingen er sikker på hva som forårsaker kvinners følelser å svinge i overgangsalderen, men de stadig varierende hormonelle nivåer av østrogen, progesteron og androgener påvirke ens mentale tilstand. Resultatene av studien "Effekt av østrogen-serotonin Interaksjoner på Mood and Cognition", utført av forskere ved Stony Brook University og Yale University, tyder på at "østrogen ser ut til å spille en stor rolle i hjernens produksjon av serotonin, stemningen regulerende nevrotransmitter . "

Under overgangsalderen, hormon ubalanser midlertidig forstyrre serotoninproduksjonen i hjernen, og dette fører til en økt sjanse for humørsvingninger, depresjon og andre psykiske forstyrrelser. Hormonelle svingninger kombinert med livsbelastninger, kan bekymringer om aldring, kroppsbilde, seksualitet, infertilitet, helse og familie problemer forårsake emosjonelle nød, som fører til humørsvingninger eller depresjon.

Måter å håndtere humørsvingninger

Det finnes en rekke måter å håndtere stemninger svinger, fra urte kosttilskudd til trening og kosthold endringer, til psykoterapi, alternativ behandling og medisinering.

Trene 20 minutter om dagen, tre ganger i uken, kan bidra til å redusere angst, redusere depresjon og selv stoppe panikkanfall. Øvelsen ikke bare hjelper heve stemningen, den har en langvarig beroligende effekt og bistår i å gjenopprette forstyrret søvnmønster. Det er ikke nødvendig å gå til treningsstudio eller bruke fancy utstyr; det som er viktig er konsistens. For eksempel er gang en utmerket form for trening som vil bidra til generelle helse og redusere intensiteten av menopausale symptomer.

Spise små, sunne måltider og snacks hele dagen gir energi som trengs for å takle varierende følelser. Visse matvarer, for eksempel komplekse karbohydrater (se Ressurser), kan øke serotoninnivået i hjernen din ..

Noen kvinner finner alternative behandlingsformer for å være nyttig i deres forsøk på å takle humørsvingninger. Naturlig rettsmidler som yoga, meditasjon, massasje og akupunktur gi kvinner med personlig tid samt lindring fra stress. Fordi depresjon kan utløses av redusert nivå av vitamin B6 og B12, kan folat og vitamin D, ta tilskudd av disse vitaminer og næringsstoffer bidra til stemningen stabilisering. Urte rettsmidler som kava kava og klaseormedrue kan også bidra til å balansere stemninger, men det er viktig å sjekke med en helsepersonell før du legger urter eller kosttilskudd til ens daglige diett.

Profesjonell hjelp

Om en kvinne lider av små humørsvingninger eller følelsesmessige endringer som indikerer noe mer alvorlig, er hjelp å få.

The National Institute of Mental Health anbefaler at kvinner møtt med mild til moderat depresjon gjøre noen endringer i livsstil (dvs. dele store oppgaver i små, håndterbare seg, sette realistiske prioriteringer, og delta i morsomme aktiviteter). Kvinner kan forvente sine stemninger å forbedre, men dette vil skje gradvis, ikke umiddelbart. Inntil depresjon har løftet, bør kvinner unngå å gjøre betydelige overganger eller beslutninger som for eksempel å skifte jobb, gifte seg eller skilt, eller flytting.

Antidepressiva kan bli foreslått å hjelpe korrigere kjemisk ubalanse. Mange kvinner opplever lindring med disse medikamentene, som er mest effektiv når den kombineres med psykoterapi eller rådgivning.

Noen primærhelsetjenesten ikke er spesielt trent til å håndtere psykiske lidelser, inkludert overgangsalderen humørsvingninger og depresjon. Konsultere med en mental helse profesjonell eller kvinners helse ekspert kan være mer hensiktsmessig.

Hvordan å bryte syklusen av Retur til en følelsesmessig og verbalt fornærmende Husband

Når du er i en følelsesmessig og verbalt fornærmende forholdet, kan det noen ganger virke som om det eneste alternativet du har er å bo med overgriperen. Hvis du ikke finner en måte å permanent bryte syklusen, vil du hevde mønster av misbruk. Du har makt til å bryte syklusen og sette en stopper for misbruk for godt.

Bruksanvisning

Verve hjelp av familie og venner og apprise dem om situasjonen. Hvis du har noen form for et støtteapparat, kan det være lettere å komme ut av og holde seg borte fra en fornærmende situasjon, og de kan minne deg på hvorfor du sluttet i første omgang.

Endre din kontaktinformasjon. Etter at du forlater, er det viktig å endre så mye om ditt liv som mulig. Endre telefonnummeret ditt, flytte til et nytt hjem i et nytt område, og hvis mulig, få en ny jobb. Holde seg borte fra kjente steder hvor han kan være i stand til å finne deg. Hvis han ikke er i stand til å kontakte deg, vil han ikke være i stand til å be deg om å komme tilbake, og du vil ha mindre sjanse for å bli fristet til å gå tilbake.

Bli med på en vold støttegruppe. Det kan hjelpe deg til å innse at det er folk som vet hva du går gjennom, fordi de har vært i en lignende situasjon. Du kan åpenlyst dele dine følelser, og støttegruppen kan hjelpe deg med ditt mål om å bo borte fra din fornærmende mann.

søke juridisk hjelp. En advokat kan hjelpe deg med en skilsmisse, forvaring ordninger hvis barn er involvert, besøksforbud og andre juridiske forhold som stammer fra en fornærmende forholdet. Jo før du tar kontakt med en advokat, jo raskere kan du gå videre med ditt nye liv.

Tenk terapi. En fornærmende situasjon kan ta en stor toll på en persons psyke. Å snakke med en mental helse profesjonell kan ikke bare hjelpe deg å innse at du ikke trenger den type forhold, det kan hjelpe deg å forstå hvorfor du bodd i det og å takle ettervirkningene

Tips og advarsler

 • Hvis du ser på å få hjelp og fortsatt leve med din fornærmende mann, gjør din forskning når du er borte fra hjemmet ditt. Bruk en telefonkiosk, en annens telefon eller gå på Internett på et offentlig bibliotek. Når du velger å forlate fornærmende mann, gi en kjær en nødsituasjon pose fylt med viktige dokumenter, noen klær, penger og andre elementer som er viktige for deg. Dette vil hindre deg fra å måtte få disse elementene på et senere tidspunkt og muligens møte din fornærmende mann.

Isjias forårsaket av følelsesmessige problemer

Isjias er forårsaket ved sammenpressing av hovedisjiasnerven som går ned på baksiden av benet. Stress, frykt og andre følelsesmessige problemer påvirke hele kroppen ved å oversette til spenning og panikk. Når stress og andre problemer begynner å påvirke muskulatur og kroppsholdning, er isjiasnerven ofte en av de første delene av kroppen til å lide. Stramme muskler og dårlig holdning legger stort press på de store muskelgruppene, og isjiasnerven er rett i midten av dem, blir presset og trakk og forårsaker kroppen store smerter.

Fysiologiske effektene av stress og følelsesmessig smerte

Kroppen reagerer på stress både fysisk, følelsesmessig og mentalt. Fysisk det kan forårsake høyt blodtrykk, diabetes, hodepine, hjertesykdommer og en rekke andre problemer. Følelsesmessig kan det føre til depresjon, angst, og til og med fobier. Mentalt, reduserer stress den evnen av hjernen til å overvinne alle disse symptomene og fører til en uoppfylt og ulykkelig liv for spennings lider.

Isjias Definert

Isjias er en tilstand som faktisk ikke er en sykdom eller skade på egen hånd. Det er faktisk et symptom på andre medisinske problemer. Den presenterer som smerter, prikking, nummenhet eller svakhet i bena eller nedre del av ryggen og baken. Isjiasnerven renner ned på baksiden av bena og smerte eller andre symptomer er forårsaket av skade eller restriksjon i området. Begrensningen av nerve er primært forårsaket av stramme eller forstuet muskler.

Massasje og nevromuskulær terapi

Massasje og andre nevromuskulære behandling er verdifulle i høyt stress bor på grunn av deres evne til å redusere effektene av stress på isjiasnerven og lindre mye av potensialet smerte og lidelse som følger med det. Gjennom lært teknikker, kan en terapeut manipulere de myke vev i kroppen og oppnå en frigjøring av spenninger og stress. Disse behandlinger fungerer best hvis de brukes på en jevnlig basis for å konsekvent arbeide mot de stressende forhold.

Komplementær Terapi

Andre modaliteter kan øke effekten av massasje for sciatic smerte. Meditasjon og avspenningsteknikker hjelper trene sinnet til å slappe av og la stressende effekt for å minske. Aromaterapi er en annen måte å pleie hjernen til å slappe av i stressede situasjoner. Selv å ha en duftlys på skrivebordet på jobben vil utløse hjernen din til å gi slipp på stressende tanker og tilbakestille til en mer avslappet tilstand.

Kontra

Massasje har visse kontraindikasjoner som en terapeut bør være klar over før behandling av en pasient. Vanligvis innkvartering og justeringer i terapi kan gjøres som vil gjøre behandlingen trygg. De med høyt blodtrykk, kreft, diabetes eller andre sirkulasjons forholdene bør være spesielt ivrig i å rapportere disse forholdene til deres massasjeterapeut.

Hvordan bruke Energy Healing å håndtere følelsesmessige traumer

Energi healing er en alternativ medisin. I motsetning til ortodoks medisin, den fokuserer på healing energifeltet rundt kroppen i stedet for kroppen. Det er mange energi healing systemer. De brukes til å håndtere alt fra ryggsmerter til nervøse lidelser. Emotional Freedom Technique, EFT, synes å være den mest effektive for pasienter med følelsesmessige traumer.

Bruksanvisning

Forstå Energy Healing Med EFT

•  Lær om energi. Ifølge prinsippene for Quantum fysikk, alt som eksisterer består av energi. Hvert individ består av energipartikler og bærer et energifelt rundt dem.

Vit at innen energi rundt et kroppen lagrer følelser fra tidligere hendelser, inkludert følelser fra traumatiske situasjoner.

Oppdag EFT. Emotional Freedom Technique er anbefalt for pasienter som lider av emosjonell nød, inkludert effektene av tidligere traumer.

Vit at EFT prosessen er litt forskjellig fra andre energi helbredende modaliteter. Det innebærer at utøveren peke på visse punkter på pasientens kropp mens du sier eller tenker på helbredende setninger.

Vær oppmerksom på at hastigheten og suksess av behandling avhenger av healer finne den rette uttrykket å håndtere problemet hendelse mens peke på bestemte punkter.

Bruk EFT til å helbrede følelsesmessige traumer

Finn en energi healing utøver som utfører EFT behandlinger. Sjekk for sertifiserte utøvere på World Center for EFT hjemmeside (se Ressurser nedenfor).

Ring EFT utøveren å planlegge en avtale. Benytt muligheten til å stille eventuelle relevante spørsmål du måtte ha, inkludert spørsmål om lengde og kostnad for behandling. Kostnaden for behandling er vanligvis moderat i begynnelsen, men øker med lengden av sesjonen.

Diskuter dine grunner for å søke behandling på avtalen slik at utøveren kan best bedømme hvordan du går frem. Vet at noen utøvere kan foreslå et minimum antall sesjoner, avhengig av problemet du trenger for å løse.

Beskriv nivået av intensitet av dine problemer på en skala fra 0 til 10 når du blir spurt, der 10 er høyeste nivå. Utøveren vil stille dette spørsmålet mens tappe ulike punkter på kroppen din. Dette vil fortsette inntil nivået av intensitet reduseres til 0. Som han jobber, vil utøveren også vise deg hvordan du utfører EFT slik at du kan fortsette behandlingen hjemme til neste økt.

Lær hvordan å praktisere EFT. Les en håndbok om EFT på Mercola nettsted (se Ressurser nedenfor).

Tips og advarsler

 • Alternative helbredende utøvere forsøker å arbeide med ortodoks medisin. Relay noen helsemessige bekymringer utøveren måtte ha om deg til din lege for videre undersøkelse.
 • Oppsøk akutt hjelp hvis du håndtere alvorlige helseproblemer, særlig i tilfeller av brystsmerter, hjerneslag, panikkanfall, ukontrollert blødning og brannsår. Gå til legevakten eller ringe 911.
 • Før du starter noen alternativ medisinsk teknikk, være klar over at mange ikke har blitt vitenskapelig evaluert. Ofte er tilgjengelig om deres sikkerhet og effektivitet kun begrenset informasjon. Hver stat og hver disiplin har sine egne regler om hvordan alternativ medisin utøvere kan være faglig lisensiert. Hvis du bestemmer deg for å besøke en, velger du en lisens fra en anerkjent nasjonal organisasjon. Ta kontakt med din primære helsepersonell om din beslutning først. Hold legen informert om alternativ medisinsk teknikk du gjennomføre.

Hva er fordelene med massasje for følelsesmessige velvære?

Hva er fordelene med massasje for følelsesmessige velvære?


Å få en massasje kan være en mentalt og fysisk behagelige opplevelse. Det er mange terapeutiske effektene av massasje, slik som redusert fysisk smerte, redusert hevelse, redusert tretthet og redusert muskelspenning. Men massasje gir også viktige følelsesmessige fordeler, for eksempel følelser av fred og velvære. Touch terapi har vist seg å hjelpe, ikke bare den fysiske tilstanden til pasientene, men den følelsesmessige tilstand også.

Økt Årvåkenhet

De som mottar massasje terapi på en jevnlig basis er mer på vakt på jobb. Studier av National Institute of Health viser at ansatte som mottar massasje terapi er mer produktive og mer våken på jobben og har færre symptomer på stress.

Redusert Angst og depresjon

Studier utført av Touch Research Institute har bevist at massasje reduserer både angst og depresjon. Medisinstudenter ved Universitetet of Medicine i New Jersey som ble massert før en eksamen viste redusert angst og puste priser. Ved å fremkalle mental avspenning, massasje før en eksamen forårsaket studentene til å forbli i en rolig, ikke-engstelig tilstand, slik at de kan prestere bedre på testing.

Fremmer en følelse av velvære

De som mottar massasje terapi rapporterer ofte følelser av ro og velvære etter en massasje. Massasje forbedrer en følelse av harmoni mellom kropp og sinn og lindrer bort mentale og følelsesmessig stress.

Øker selvtillit

Touch er en verdifull del av menneskets eksistens som ikke bare bidrar til fysisk utvikling, men også for selvtilliten. Studier viser at spedbarn som har grunnleggende behov er dekket, men som ikke er berørt, bli fysisk og følelsesmessig hemmet. Massasjeterapi gir en trygg situasjon for voksne å oppleve touch i en terapeutisk måte.

Hvordan være følelsesmessig sunn

Selv om fysiske helseegenskaper får masse oppmerksomhet, følelsesmessige helseegenskaper er like viktige i å definere trivsel. Emosjonelt friske mennesker deler mange positive egenskaper som hjelper dem å overvinne hindringer. Holde en positiv holdning gjennom motgang er bare ett tegn på å være følelsesmessig sunn. Lære å akseptere svakheter er et annet tegn på en følelsesmessig sunn tilstand. Å nå et høyt nivå av emosjonell helse er mulig med hardt arbeid og selvtillit.

Bruksanvisning

Fordyp deg i positiv tenkning. Gi slipp på negativ energi er avgjørende for å opprettholde emosjonell helse. Slik at negative tanker til å nøle kan påvirke din holdning, så vel som dine handlinger. Fokuser din oppmerksomhet på den "lyse siden" for å holde motivasjonen oppe. Finne positive måter å lindre stress, for eksempel å delta i yoga. Initiere jevnlige samtaler med venner for å diskutere problemer og mulige løsninger.

Bekrefter dine positive kvaliteter regelmessig. Det er enklere å håndtere problemer som for eksempel avvisning når du har høy selvtillit. Erkjenne dine sterke drakter bidrar til å bygge tillit og eliminere tvil. Godta komplimenter nådigst uten avdramatiserer eller utfordre dem.

Sett realistiske mål og arbeid for å fullføre dem. Få en følelse av prestasjon ved bette selv i alle aspekter av livet ditt. Velge mål som vil forbedre din tillit og dempe følelser av utilstrekkelighet eller hjelpeløshet. Unngå å bli sittende fast i utilfredsstillende forhold ved å be om hjelp når du trenger det.

Bygg sterke personlige relasjoner med veltilpassede mennesker. Omgir deg med stabile venner fordeler din emosjonelle helse. Bruke sine positive vaner som eksempler kan oppfordre deg til å bli en bedre person. Engasjere seg i konstruktive samtaler og aktiviteter for å bygge tillit og gjensidig respekt.

Innrøm til og be om unnskyldning for å skade andre. Unngå å unnvike dine feil eller nekte dem helt. Vurder dine negative handlinger og aktivt forbedre holdninger og adferd. Søke tilgivelse uten å legge skylden på andre eller nedtoner sine følelser. Forstå at dine handlinger er viktige og streber etter å gjøre dine handlinger matche dine positive intensjoner.

Erkjenne sammenhengen mellom fysisk og emosjonell helse. Sinn-kropp-tilkobling viser til sammenhengen mellom hvordan kroppen føles og hvordan sinnet fungerer. Ta vare på dine fysiske behov er avgjørende for å opprettholde en sunn balanse. Spise en næringsrik diett som inneholder mat fra hver gruppe i den anbefalte mengden. Drikk seks til åtte glass vann hver dag for å unngå dehydrering. Delta i aerobic trening minst tre ganger per uke, i minst 20 minutter per trening. Sove komfortabelt i minst seks timer hver natt for å hvile kropp og sjel.

Tips og advarsler

 • Det kan være nødvendig å fjerne deg fra negative mennesker. Dette inkluderer "venner" som gjør at du føler deg dårlig om deg selv. Bli med i en frivillig organisasjon kan tillate deg å spre glede til andre og gi deg en følelse av prestasjon.
 • Unngå å holde på nag. Gjør du det kan gjøre deg bitter og ha en negativ effekt på din outlook.

De følelsesmessige effektene av Crystal Meth

De følelsesmessige effektene av Crystal Meth


Det er mange grunner til å unngå å bruke crystal meth, en form for metamfetamin, inkludert de følelsesmessige effektene stoffet har på kropp og sinn. Crystal meth er et vanedannende sentralstimulerende som påvirker nervesystemet og utløser kroppen til å frigjøre dopamin og noradrenalin, som er kjent for å høyne at "glede" effekt. Men brukere av crystal meth rapport opplever emosjonelle bivirkninger som er absolutt ikke behagelige.

Eufori

Folk som bruker crystal meth erfaring spruter av eufori og glede, som er utløst av overproduksjon av dopamin og noradrenalin forårsaket av narkotika. Den følelsesmessige effekten av eufori gjør at brukeren føler seg glad, innhold og uten omsorg i verden. Det er viktig å vite at denne følelsen er ikke "ekte", som det er strengt knyttet til sentralstimulerende virkning på nervesystemet. Eufori er en følelsesmessig effekt som blekner etter hvert som den kjemiske høy går unna.

Angst

Angst er et ubehagelig og ubehagelig følelses bivirkning ved bruk av krystall metoder. Når de høye avtar, er narkotikabrukere igjen med en følelse av panikk og nervøsitet, kategorisert som angst. Angstanfall, som er alvorlige tilfeller av angst, kan være et resultat av en bruker som kommer ned fra en krystall meth høy. Angst fører en racing hjerteslag, svette håndflater, følelse av hjelpeløshet, rastløshet og raske tanker.

Paranoia

Meth-indusert paranoia er en følelsesmessig reaksjon som fører til at stoffet brukeren til å føle seg usikre på miljøet og menneskene i den. Når noen blir paranoid av å bruke crystal meth, mener han at andre er ute etter å ta ham, eller at irrasjonell frykt er å snu til noe ekte. Paranoia kan ha mer alvorlige effekter, for eksempel forårsaker noen til å bli voldelig mot andre ut av selvforsvar. Slike emosjonelle effekter er knyttet til hallusinasjoner som er forårsaket av å bruke crystal meth, siden dette stoffet fremkalle visuelle og auditive hallusinasjoner, noe som gjør det vanskelig eller umulig for brukeren å skjelne mellom virkelighet og fantasi.

Mood Swings

Humørsvingninger er preget av et individs berg-og dalbane av følelser. Folk som bruker crystal meth erfaring humørsvingninger som går opp og ned, fra euforisk til deprimert, til ivrige til paranoid, til innhold til uro. Denne kompleksitet er basert på det faktum at nervesystemet er blitt kompromittert av medikamentet og ikke lenger er i stabil tilstand. Humørsvingninger kan være verre avhengig av nivået av narkotikabruk. En kronisk bruker vil oppleve raskere humør-svingende sykluser, der som en sporadisk bruker av crystal meth kan bare oppleve humørsvingninger med jevne mellomrom.

Hvordan du kan overvinne følelsesmessig smerte Fra en skilsmisse

Hvordan du kan overvinne følelsesmessig smerte Fra en skilsmisse


Lære hvordan man skal håndtere den følelsesmessige smerten av skilsmisse er noe som mange skilt folk sliter. De føler ofte en dyp følelse av tap og har følelser av sinne, skyldfølelse og bitterhet. Disse følelsene kan være ganske intens til tider. Dette gjør at enkelte skilte individer lurer på om de noen gang vil være i stand til å håndtere smerten at skilsmissen påført. Håp eksisterer, men fordi mange mennesker lærte å bruke ulike mestrings verktøy for å hjelpe dem å overvinne den følelsesmessige smerten fra en skilsmisse.

Bruksanvisning

•  Finn en skilsmisse støtte grupper i ditt område. De gir støtte fra folk som har gått gjennom eller går gjennom lignende følelser. Delta i møter i mer enn én skilsmisse støtte gruppen, og velg deretter den gruppen som du føler best vil være i stand til å hjelpe deg å overvinne følelsesmessig smerte fra en skilsmisse.

føre en sunn livsstil. Ikke la den følelsesmessige smerten av skilsmisse slå deg til en sofagris. Mosjon og spise næringsrik mat. Å gjøre dette vil hjelpe deg både fysisk og mentalt.

Finn nye venner. Gjør dette ved å bli med lokale organisasjoner og klubber der du er interessert. Frivillig din tid og talent til en verdig sak er også en god måte å møte nye venner som har samme interesser. Frivillig arbeid er en god måte å hjelpe overvinne den følelsesmessige smerten fra en skilsmisse fordi fokus er på andre i stedet for deg selv.

La gå av sinne og bitterhet. Du kan ha slike følelser om din ex-ektefelle og andre mennesker du føler bidratt til skilsmisse. Å gi slipp på følelsene er et viktig springbrett for å overvinne den følelsesmessige smerten av en skilsmisse. Når du oppnå det, kan du være klar til å gå videre med livet ditt.

Tips og advarsler

 • Hvis du ikke klarer å fungere normalt fordi den følelsesmessige smerten fra din skilsmisse er overveldende, søke rådgivning fra en profesjonell terapeut.

Hva betyr det å være følelsesmessig løsrevet fra andre?

Å bli følelsesmessig løsrevet tyder på at en person mangler kapasitet og følsomhet å få kontakt med eller å være empatisk overfor andre. Imidlertid kan situasjonen med intern ro kreves for å løsne være en sunn mestring mekanisme når en person blir møtt med de følelsesmessige kravene til mennesker eller en bestemt situasjon.

Manglende evne til å koble

For psykologer, er manglende evne til følelsesmessig koble et symptom på vanlige angstlidelser. Det er den måte hvorpå en person som forsøker å minimalisere stress ved å bli følelsesmessig nummen til sine omgivelser. Venstre ukontrollert, kan denne type avløsning føre til mer alvorlig psykose.

Sunn Mestring

Emosjonell løsrivelse kan være et effektivt verktøy for å sette effektive personlige grenser. Denne type avløsning gjenspeiler den indre balanse, fred og selvsikkerhet er nødvendig for sunne relasjoner.

Detachment vs. Likegyldighet

Emosjonell løsrivelse må ikke forveksles med likegyldighet, som er manglende evne til å bry seg om noen eller noe. Enten et symptom eller et sunt valg, kan følelsesmessig frittliggende enkeltpersoner utvise forsiktighet og omtanke. Forskjellen ligger i hva omstendighet avløsning oppstår.

Faser av følelsesmessig reaksjon under en katastrofe

Faser av følelsesmessig reaksjon under en katastrofe


Katastrofer ofte føre til posttraumatiske stressreaksjoner hos personer de påvirker direkte. Det er ikke uvanlig for katastrofeofre å ha atferdsmessige og emosjonelle problemer. Intens stress kan føre til følelser av frykt, hjelpeløshet, sinne og frustrasjon. I tilfelle av et terrorangrep, kan folk selv føler et ønske om hevn. Reaksjoner på katastrofer kan kategoriseres i forskjellige faser. Tiden det tar folk til å arbeide gjennom hver fase er spesifikk for hver person.

Impact Phase

Under slagfasen av en katastrofe, de fleste mennesker har en naturlig reaksjon for å beskytte sine egne liv og de av sine kjære. Disse menneskene er ofte igjen følelsen som om de kunne ha gjort mer for å hjelpe andre ofre. Andre kan være uorganisert og lamslått, og kan vandre i gatene i kjølvannet av katastrofen. Denne reaksjonen tyder disse menneskene er i en tilstand av sjokk, og er skilt fra hendelsen. Flere stressfaktorer kan være til stede under innvirkning fase, inkludert livstruende,; følelse av hjelpeløshet; tap av kjære, hjem eller eiendeler; forvridning fra familie, hjem og samfunn; følelser av ansvar; følelsen fanget; og vanskeligheter med å takle.

Recoil og Rescue

I denne fasen, berørte mennesker rekyl fra katastrofen mens rednings aktiviteter finner sted. Følelsesmessige reaksjoner fra overlevende tendens til å variere, og noen reaksjoner kan bli forsinket mens redningsfasen starter. Høy angst og forvirring blir ofte sett blant overlevende. Følelsesmessige reaksjoner i denne fasen kan være nummenhet, fornektelse eller sjokk, fortvilelse, sinne, sorg, eller flashbacks.

Recovery Phase

Restitusjonsfasen omfatter en periode med tilpasning for samfunnet berørt av katastrofen. Redningsarbeidet er ferdig, og folk prøver å begynne å bringe livet tilbake til det normale. Trusselen om umiddelbare faren er over, og ombygging i samfunnet kan begynne etter skaden er ryddet bort og forsikringskrav er avgjort. På dette punktet, begynner offentlig hjelp til å trekke seg som medieoppmerksomhet begynner å blekne. Det er når psykiske forstyrrelser kan begynne å vises. Det er vanlig for overlevende å oppleve tretthet, depresjon, søvnforstyrrelser, mareritt, angst eller andre langvarige helsemessige symptomer. Relasjoner kan lide, og vanskeligheter på jobben kan foreta justeringer etter katastrofen utfordrende.

Hvordan kan du hjelpe?

Det er mange måter du kan hjelpe overlevende etter katastrofer i samfunnet eller andre steder. Kontakte det amerikanske Røde Kors for å spørre om å donere penger, frivillig til å hjelpe eller gi blod. Hvis du har kompetanse innen psykologi, rådgivning, eller krisehåndtering, kan du frivillig din tid til å hjelpe overlevende avtale med kjølvannet av katastrofen. Samtale kirker og universiteter for å se hvordan du kan hjelpe. Mange er villige til å godta donasjoner av mat, klær og personlig utstyr for overlevende etter katastrofer.

Følelsesmessige fordeler av sykehjem

Følelsesmessige fordeler av sykehjem


Sykehjem er ofte der eldre voksne lever under sluttfasen av livet. På et sykehjem, kan beboerne få konstant tilgang til medisinsk behandling som de trenger, kutte ned på behovet for å gjøre krise eller rutinemessige turer til en lege. I tillegg til de medisinske fordelene ved et sykehjem, kan et sykehjem har noen følelsesmessige fordeler for sine innbyggere så vel.

Sosialisering

Mange eldre voksne er ikke lenger i stand til enkelt å komme seg rundt. Mange er ikke i stand til å operere motorkjøretøy, og gå lange avstander kan være en utfordring. Sykehjem gi innbyggerne mulighet til å sosialisere med jevnaldrende, ved å sette de jevnaldrende direkte naboen til dem. Sykehjem tilbyr gruppeaktiviteter, som for eksempel film og bingokvelder, som tillater innbyggere muligheten til å delta i sosiale aktiviteter som de kanskje ikke har vært i stand til å delta hvis de bodde alene.

Peace of Mind

Å vite at det er medisinsk hjelp i nærheten kan være en stor fordel for den emosjonelle helsen til en eldre person. Når hjemme alene, kan en eldre person panikk i en medisinsk krise, ofte gjør situasjonen verre enn den allerede er. Umiddelbar tilgang til medisinsk hjelp kan gjøre en person føler seg tryggere generelt og være mindre redd i tilfelle at en medisinsk krise skulle inntreffe.

Ikke alene

Senere i livet mange eldre mennesker kan føle seg som om de er langsomt blitt alene i verden. Et sykehjem omgir dem med andre og gjør dem føler at verdifulle medlemmer av samfunnet. Sykehjemsbeboere, i motsetning til folk som bor alene, vil ikke føle seg isolert fra sine omgivelser.

Sikker

Sykehjem er bekymret for sikkerheten til sine innbyggere. Sykehjemsbeboere kan føle seg trygge i sine omgivelser, vel vitende om at bygningen blir overvåket for deres sikkerhet og at de rundt dem har sine beste interesser på hjertet. Beboere blir ofte eskortert på utflukter utenfor anlegget, slik at de kan føle seg trygge mens shopping og spisesteder, uten frykt for at de kan gå seg vill eller skadet under reisen.

De følelsesmessige effektene Etter en Hysterektomi

Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, leger utfører hysterektomier på 600.000 kvinner hvert år. En fysisk invasiv kirurgi som krever omfattende rekreasjon, kan en hysterektomi også produsere visse emosjonelle effekter i en kvinne som er helt normalt resultatet av denne operasjonen.

Fakta

En hysterektomi oppstår når legene fjerne livmoren kirurgisk. I visse tilfeller kan legen din også fjerne eggstokkene eller egglederne.

Betydning

Fjerning av livmor ender dine sjanser til noen gang å bli gravid og føder. For mange kvinner, kan den irreversible natur denne operasjonen føre til følelser av tap og depresjon, ifølge Mayo Clinic.

Fordeler

Hvis du gjennomgå en hysterektomi på grunn av helseproblemer som endometriose eller store blødninger, kan du oppleve følelsesmessig lettelse etter operasjonen siden disse problemene vil avta.

Overgangsalder

Hvis legen fjerner eggstokkene under hysterektomi, vil du oppleve overgangsalder, uavhengig av alder. Ifølge American Academy of Family Physicians, emosjonelle symptomer på overgangsalder inkluderer tristhet, humørsvingninger og angst.

Betraktninger

Vet at det er normalt for deg å oppleve et spekter av følelser etter en hysterektomi. Kontroller at du har noen du stoler på som du kan snakke med i løpet av denne potensielt stressende tid i livet ditt.

Hvordan håndtere følelsesmessige traumer

Hvordan håndtere følelsesmessige traumer


Følelsesmessige traumer er vanskelig å håndtere og kan skape en tilstand av depresjon hvis det ikke behandles riktig. Vi alle opplever følelsesmessige traumer på et tidspunkt i våre liv. Du vet aldri når det vil komme, men det vil komme. Det er ingen måte å forberede seg på et liv endre hendelse. Så må vi gjøre det beste vi kan.

Bruksanvisning

•  For å lette følelsesmessige traumer en av de beste tingene en person kan gjøre i begynnelsen er gråte. Crying er en god måte å slippe følelser som er overveldende. Noen ganger er dette alt du kan gjøre når du er traumatisert. Ikke føl deg som om du må snakke om det med en gang, er det greit å ta litt tid for deg selv og sørge på din egen måte.

Hold liv så normalt som mulig ved å holde forpliktelser og være aktiv og ikke isolere i lengre perioder av gangen. Litt tid alene er sunt; Men hvis det går lenger enn et par uker så gjør det et poeng å være mer sosial. Besøke eller ringe til venner og familie.

Snakk med noen du stoler på når du føler at det er på tide. Noen mennesker føler seg mer komfortabel med en terapeut andre ønsker å snakke med venner eller familie. Emosjoner og følelser trenger å bli løslatt og snakker er en annen form for utgivelse. Det kan ta en stund å helbrede fra alvorlige følelsesmessige traumer, så ikke prøv å jag det.

Vær åpen for hjelp fra andre. Når folk bryr de vil nå ut for å trøste deg, så la dem. Dette er en vinn, vinn ikke presse dem bort eller fortelle dem du er greit når du er virkelig ikke. Denial kan hindre emosjonell healing og motta trøst fra andre er en annen måte å helbrede følelser og følelser av fortvilelse.

•  Nå ut til andre som er verre enn deg. Det er alltid noen som har det verre. Dette er en måte å få et helt annet perspektiv på situasjonen. Når du ser hva de går igjennom mange ganger problemet ikke synes så ille likevel. Snakk om rask bedring!

Ta hensyn til helsemessige problemer som ernæring, mosjon og søvn. Ikke la stress eller følelsesmessige traumer for å få overtaket. Gjør hva du må gjøre for å være sunn og bo på den måten. Traumatiserende hendelser kan være drenering, så vi trenger å ta ekstra godt vare på oss selv på alle måter vi kan.

Til slutt, søke medisinsk hjelp når du mistenker at depresjon er å sette inn. Emosjonell traumer kan bare få det beste av deg hvis du tillater det. Det er ingen skam i å søke profesjonell hjelp. En person som forstår og er objektiv vil være i stand til å veilede deg i riktig retning.