Digidexo.com

Hva er Neurotin Brukes til?

Neurontin er merkenavnet på en reseptbelagte medisiner som brukes til å administrere og kontrollere anfall hos både voksne og barn (minimum 3 år). Det generiske navn for denne medisinen er gapapentin. Dette legemidlet brukes sammen med andre medisiner for å behandle anfall. Bortsett fra håndtering anfall, Neurontin også brukes til å redusere nerve smerte fra helvetesild (også kjent som herpes zoster).

Usage

Neurontin er en oral medisin, og kan tas med eller uten et måltid. Doseringen beløpet avhenger av faktorer som terapi respons og den enkeltes spesifikke medisinsk tilstand. I noen tilfeller kan leger henvise en person til å gradvis øke dosen i de første dagene av å bruke Neurontin å tillate kroppen tid til å bli vant til det.

Funksjon

Neurontin er klassifisert som et legemiddel mot epilepsi. Det er også ofte referert til som et antikonvulsivt. Medisinen har en effekt på kroppens nerver og kjemikalier (de av som hjelper forårsake anfall og ulike typer smerter).

Forsiktig

Neurontin er ikke hensiktsmessig eller trygt for alle å bruke. Visse typer personer frarådes å bruke denne medisinen, slik som de som er allergisk mot gabapentin, og de som har lever, nyre eller hjertesykdom.

Reaksjon og Visjon

Neurontin kan komme over noen bivirkninger som kan påvirke reaksjoner og visjon. På grunn av disse bivirkningene, må enkeltpersoner å ta Neurontin være spesielt forsiktig når du kjører, bruk av tunge maskiner, eller delta i noen form for aktivitet som krever full oppmerksomhet, årvåkenhet og årvåkenhet. Det anbefales å prøve å avstå fra å delta i noen av disse tingene før du er helt sikker på hva slags effekt Neurontin vil ha på deg.

Overdose

Det er viktig å bare bruke anbefalt dosering mengde Neurontin. Hvis du er usikker på dette, må du snakke med legen din om det. Noen symptomer på Neurontin overdose inkluderer søvnighet, følelse av svakhet, uskarpt syn, diaré og uklar tale.