Digidexo.com

røking triglyserid

Naturlig måte å senke triglyserider

Triglyserider i blodet øke sjansen for å utvikle koronar blokkering. Overvåking triglyserider er like viktig som overvåking kolesterol. Diett påvirker triglyserider i blodet. Matvarer som kan konverteres til glukose i kroppen til slutt ende opp konvertert til triglyserider når du spiser for mange av disse matvarene. Ernæringseksperter anbefaler å senke karbohydrat inntaket for å holde triglyseridnivåer lav.

Lav-karbohydrat diett

En studie publisert i 2006 utført av forskere ved Duke University Medical Center fant at en lav-karbohydrat diett hevet gode kolesterolet samtidig som man reduserer triglyseridnivåer i deltakere på en lav-karbo diett. Programmet tillatt 20 karbohydrater per dag i begynnelsen stadier av dietten.

Eliminering av raffinert sukker og junk food i en lav-carb diett synes å ha en dramatisk effekt på triglyserider, vekttap og gode kolesterolet. Grønnsaker var den eneste kilde til karbohydrater i denne studien.

En rekke dietter på markedet i dag begrenser antallet karbohydratinntak. Før du begynner på diett program, diskutere det med legen din. Legen kan overvåke triglyserid og kolesterol nivåer i løpet av kosten for å bestemme effekten av programmet. Diskuter lav-karbohydrat diett med lege eller en ernæringsfysiolog for å bestemme riktig antall karbohydrater som bør spises for din tilstand.

Unngå transfett på lav-karbohydrat diett og erstatte dem med sunt fett som nøtter, avokado og olivenolje.

Kosttilskudd

The American Heart Association anbefaler omega-3 fatty acid kosttilskudd for pasienter prøver å senke triglyserider. Omega-3-fettsyrer er tilgjengelige i kapselform, eller de er funnet i kaldtvannsfisk som laks, tunfisk og makrell. The American Heart Association anbefaler å spise fisk fra disse kildene to ganger i uken.

Triglyserid og kolesterolnivåer er behandlet med vitamin B niacin. Leger overvåke høyere doser av niacin for potensielle leverenzymer problemer.

Løselig fiber som psyllium skrog og havrekli senker triglyseridnivåer, kolesterol og blodtrykket. Fiber holder også blodsukkeret på et normalt nivå.

Trening

Utøve fem eller flere ganger i uken i 30 minutter til naturlig lavere triglyseridnivåer. Pasienter som ikke har jobbet i lang tid kan bygge opp til 30 minutter sakte. Starter med 10 minutter og gradvis øke mengden av tid av treningen til du kommer 30 minutter. Turgåing, sykling, løping, svømming og aerobic aktivitet vil senke triglyseridnivåer.

Det er ingen informasjon i dag om effekten av vekttrening på triglyseridnivåer, men denne aktiviteten kan hjelpe deg å forbrenne kalorier og gå ned i vekt.

Hvordan evaluere effekten av en TPN Administrasjon

Hvordan evaluere effekten av en TPN Administrasjon


Total parenteral ernæring (TPN) er en svært spesialisert form for ernæring intravenøst ​​gjennom en subclavia kateter eller annet sentralt venekateter. Den brukes til å gi de nødvendige næringsstoffer for å opprettholde liv og støtte healing når en pasient er i stand til å fordøye mat gjennom sitt fordøyelsessystemet på grunn av store traumer, tarm lammelser, visse ondartede sykdommer eller andre forhold som er forventet å forebygge feedings gjennom munnen eller inn i gastrointestinal-systemet for et minimum av 7 dager. Evaluering av de langsiktige virkningene av TPN ville være vekt vedlikehold eller vektøkning unassociated med overflødig systemiske væsker. Evaluere effekten av en enkelt TPN administrasjon innebærer å vurdere terapi potensielle bivirkninger.

Hvordan evaluere effekten av en TPN Administrasjon

•  Vei pasienten før første TPN administrasjon, ved hjelp av en innebygd seng skala eller Hoyer løfte vekten. Fortsett å veie pasienten daglig til omtrent samme tid på dagen. Daglige vekter er mer reflektert av lever, nyre eller hjerte-problemer i form av vann oppbevaring enn en vektøkning sekundært til kaloriinntak.

Mål og dokumentere pasientens blodsukkernivå før du henger den første TPN bag, ved hjelp av blodsukkerteststrimler. Ta påfølgende blodsukkermålinger i henhold til institusjonens TPN protokoll og på etter behov (PRN) basis. Blodsukkernivået overvåkes for å vurdere effekten av TPN karbohydrat belastning på pasientens system.

Planlegg og få blodprøver, ved hjelp av Luer-lock sprøyter for å trekke blod fra sentralt venekateter, for følgende laboratorietester før du henger den første TPN bag: komplett blodprosent (CBC), krom nivå, omfattende metabolsk panel, kobber nivå, magnesium nivå, mangan nivå, fosfor nivå, prealbumin, selen nivå, triglyseridnivåer og sink nivåer. Ta påfølgende laboratorietester i henhold til institusjonens TPN protokoll og på en PRN basis. Lever tester som en del av den metabolske nivå bidrar til å vurdere pasientens respons på karbohydrater og fett belastningen av TPN administrering. Overvåking triglyserider også bidrar til å vurdere pasientens toleranse til lipidkomponenten av TPN foring.

Begynn en 24-timers urin samling test for å fastslå ureanivå på det tidspunktet du henge den første TPN bag eller i henhold til institusjonens TPN protokollen. Overvåking urea bidrar til å vurdere pasientens toleranse med proteinkomponenten i TPN foring.

Mål vitale tegn før du henger den første TPN posen. Fortsett å overvåke vitals skilt i henhold til institusjonens protokoll eller på en PRN basis. Endringer i vitale tegn kan tyde på systemisk infeksjon, overfôring, hypervolemi og andre alvorlige bivirkninger.

Hint

  • Bruk alltid et deksel for å beskytte TPN bag fra lys og påfølgende "nærings forverring" sekundær for ultrafiolett eksponering.
  • Bruk alltid en intravenøs pumpe for å administrere TPN på frekvensen foreskrevet av legens ordre.

Triglyserider Guideline

Triglyserider er en viktig energikilde for kroppen. Kalorier fra spising brukes til energi, men noen kalorier forbrukes etter det lagres i kroppen som triglyserider. Et overskudd av triglyserider kan føre til alvorlige helsemessige forhold hvis de er konsekvent uregulert.

Effekter av høye triglyserider

Triglyserider er målt som en del av en kolesterol eller hjertesykdom blodprøve for å avgjøre hvorvidt en gruppe tilstander som kalles "metabolsk syndrom" eksisterer - økt blodtrykk, forhøyede insulinnivåer, overflødig kroppsfett rundt midjen eller unormal kolesterol levels-- som opptrer sammen, øker risikoen for hjertesykdom, slag og diabetes. The American Heart Association forklarer at et overskudd av triglyserider i kroppen er skadelig fordi den fører til en tilstand som kalles hypertriglyseridemi, noe som har ført til koronar sykdom i noen tilfeller eller kan være en indikasjon på en ubehandlet form for diabetes.

The American Heart Association sluppet følgende retningslinjer for triglyseridnivåer:
Normal: mindre enn 150 mg / dL
Borderline-High: 150 til -199 mg / dL
Høy: 200 til -499 mg / dL
Svært høy: 500 mg / dL

Hvis triglyseridnivåer nå utover normal, er sannsynligvis nødvendig en endring i livsstil vaner.

Høye Triglyceride Triggers

WebMD.com fremhever flere triggere som kan heve triglyseridnivåer, inkludert fedme, en underactive skjoldbruskkjertelen, nyresykdom, forbruker flere kalorier daglig enn brent og alkoholmisbruk.

Overvåking Forbruk

Skadevirkninger av høye triglyseridnivåer kan unngås ved å forbruke anbefalt antall kalorier for din vekt og aldersgruppe. For alle aldersgrupper, anbefaler American Heart Association følgende retningslinjer for styring av et sunt triglyseridnivå:

Få 30 minutter med høy intensitet trening minst fem ganger per uke Reduser alkoholinntaket Spis frukt, grønnsaker og magre meieriprodukter Spis fisk høy i omega-3 fettsyrer i stedet for kjøtt høy i mettet fett Substitute enumettet og flerumettet fats-- slik som de som finnes i rapsolje, olivenolje eller flytende margarin - for mettet fett Reduser mettet fett, trans fett og kolesterol innhold av kostholdet ditt Opprettholde en sunn vekt

For å finne ut hvor høyt triglyseridnivåer er i dag, får en triglyseridnivå test på en lokal klinikk eller legens kontor. Ifølge det amerikanske National Library of Medicine, bør pasienter ikke spise eller drikke åtte til 12 timer før å ha blodprøver trukket og unngå alkohol eller narkotika inntak som de kan påvirke testresultatene.

Sunbeam Oppvarming Pad Feilsøking

Sunbeam Oppvarming Pad Feilsøking


Sunbeam varmeputen har relativt få kontroller og derfor bare noen få punkter der det kan mislykkes. Feilsøking Sunbeam varmepute kan ofte peke på nøyaktig hva peker puten er sviktende. Noen vanlige feilpunkter er lett å feilsøke og fikse på egen hånd. Den vanligste årsaken til svikt i varmeputen, men er fysisk skade. Hvis du finner skader, slutte å bruke det. Ikke forsøk reparasjoner selv. Hvis skaden er knyttet til en mangel, vil Sunbeam fikse problemet så lenge puten er fortsatt under garantien.

Sunbeam Oppvarming Pad Feilsøking

•  Sjekk "auto off" bryteren. Hvis denne bryteren er i "off" posisjon, vil kontrollen pad slå av varmeputen automatisk etter to timer. Returner bryteren til "på" posisjon for å holde puten kontinuerlig oppvarming til du slår den av manuelt.

Kontroller puten uttak og kontroller pad ledninger. Hvis de trekkes for stramt eller for tett innpakket, kan varmeputen ikke klarer å slå på eller for å varme opp. Også sjekke ledninger og støpselet for skader, bøyer eller klyper, vanlige årsaker til puten unnlate å varme eller slå på.

•  Undersøk varmeputen. Hvis puten er brettet kraftig eller bunched i ethvert område, kan det utvikle hot spots. Hvis puten er skadet eller slitt på et sted, er det mulig at varmeputen ikke klarer å varme opp.

Undersøk kontrolleren. En løs forbindelse mellom styring og ledningen kan føre til at kontrollerens varme nivå indikatorer for å mislykkes i lyset. Skyv kontrolleren og wrap-kontakten sammen for å sørge for at de er tilkoblet. Sjekk også kontrolleren, "on / off varmemodusvelger" og "opp / ned justeringskontroller" for skader.

Måter å senke triglyserider

Å ha høye triglyseridnivåer kan være dårlig for kroppen. Triglyserider er den vanligste fettet som finnes i maten vår. Å ha en høy triglyserid teller er farlig fordi det har vært knyttet til hjertesykdom. Men vi kan gjøre mange ting til lavere triglyseridnivåer i kroppen.

Hvordan Triglyserider Are Made

Triglyserider er et vitenskapelig begrep for fett innskudd som er holdt i kroppen. Triglyserider dannes når legemet svinger karbohydrater som den forbruker til glukose som skal brukes til energiformål. Når alle celler i kroppen har all den energi de trenger, de sender tilbake det overskytende glukose, som går inn i leveren, og er skrudd inn i glykogen, og deretter blir sendt inn i kroppens muskler. Når musklene har all den glykogen de trenger, går den ekstra tilbake i leveren, og er skrudd inn i triglyserider, som kroppen til slutt lagrer som fett. Når masse triglyserider er i kroppen, Noe av det forblir i blodet. Dette tykner blodet og fører til blokkeringer som kan føre til hjerneslag eller hjertesvikt.

Måter å senke triglyserider

Ting som forårsaker høye triglyseridnivåer er overflødig sukkerinntak, mettet fett og transfett, og alkohol. En måte du kan senke triglyseridnivåer er å få noen form for aerobic trening; den anbefalte mengden er 30 minutter for 5 dager i uken eller mer. Du kan også senke triglyseridnivåer ved å se på maten du spiser. Du bør spise mye frukt og grønnsaker samt fiber-rik mat som hele korn og havregryn. Også spiser mat som ikke inneholder mye mettet eller trans fett og bytte til mat som er lav i total fettinnhold. Det er også viktig å redusere forbruket av alkoholholdige drikkevarer som økningen triglyseridnivåer.

Inkludert mat eller kosttilskudd som inneholder mye Omega 3 er viktig for å senke triglyseridnivåer. Omega 3 finnes i laks, fiskeoljer og linfrø. Vitamin C spiller også en viktig rolle i å redusere triglyseridnivåer samt guggulipid ekstrakt, gurkemeie og grønn te-ekstrakt. Totalt er det viktig å ikke overspise og å utøve ofte for å redusere triglyseridnivåer.

Høye triglyserider 'effekt på humør

Hvis du er stresset, overvektig og deprimert, det kan ikke være alt i hodet ditt. Faktisk er det sannsynlig at de høye nivåer av fettstoffer i blodet (triglyserider) forbundet med fedme eller med prediabetic insulinresistens hos eldre personer er faktisk bidra til din depresjon.

En studie 2007 utført av National Institutes of Health funnet koblinger mellom depresjon og høye nivåer av stress-indusert hormonet kortisol. Og det er dokumentert at depresjon kan føre til hjerte-og karsykdommer og diabetes.

Forskere ved Vrije Universitet i Amsterdam, Nederland; National Institute on Aging i Baltimore, Maryland; Geriatrisk rehabilitering ASF i Firenze, Italia; National Institute on Aging i Bethesda, Maryland og Genève universitetssykehus i Genève, Sveits, samarbeidet på NIH studien, som involverte 867 deltakere.

Metabolsk syndrom

Forskerne fant at forhøyede nivåer av urin-kortisol ble knyttet til depresjon og metabolsk syndrom. Det metabolske syndrom beskriver abdominal fedme (potten magen), høye nivåer av fettstoffer i blodet (triglyserider), lave nivåer av HDL ("godt: kolesterol), høyt blodtrykk og et høyt nivå av fastende glukose (blodsukker).

Høye nivåer av triglyserider (fettstoffer i blodet) er funnet hos personer som lider av metabolsk syndrom og i de med kortisol-relatert depresjon.

NIH studien undersøkte 867 personer 65 år og eldre (med en gjennomsnittsalder på 74) og funnet bevis for en ond sirkel som involverer depresjon, høye triglyserider og kortisolnivå, og utbruddet av metabolsk syndrom. I en artikkel publisert i "Psychoneuroendocrinology", i februar 2007, identifiserte forskerne en "synergistisk forhold" mellom disse faktorene.

Stress og kortisol

Kronisk stress kan forstyrre områder av hjernen som regulerer nivåene av blod kortisol. Det er også en sammenheng mellom depresjon og høyt kortisolnivå. Og det er en sammenheng mellom unormalt høye nivåer av kortisol og tegn på metabolsk syndrom, inkludert abdominal fedme og glukoseintoleranse.

NIH Forskerne konkluderte med at personer med depresjon forårsaket eller overdrevet av forhøyede kortisolnivå har økt risiko ikke bare for metabolsk syndrom, men for hjerte-og karsykdommer og diabetes i tillegg. Videre identifiserte studien en interaksjon mellom depresjon og urin kortisol som predikator for metabolsk syndrom.

Andre effekt på humør

Foruten depresjon, er høye nivåer av triglyserider også korrelert med andre affektive lidelser inkludert bipolar lidelse (manisk depresjon), schizoaffektive lidelser, aggresjon og fiendtlighet. Faktisk, dårlig ernæringsstatus av mange deprimerte personer, som ofte har dietter høy i fett, kan forbedres for å redusere depresjon, ifølge Charles Glueck, MD, medisinsk direktør i Kolesterol Center of Jewish Hospital i Cincinnati.

"Vi har vist at pasienter med høye triglyserider som var i en depressiv tilstand, jo mer du senke triglyserider, jo mer du lindre depresjon", Glueck skrev i en 1993 artikkel i Biological Psychiatry.

Ifølge US Centers for Disease Control and Prevention (CDC), de fleste amerikanere er ikke klar over hvilken rolle triglyserider spill i fysisk og mental helse. En fem-årig studie av mer enn 5000 amerikanere fant at 33 prosent av dem hadde borderline høy triglyseridnivåer.

Behandling

Behandling for høye triglyseridnivåer er den samme som for høyt kolesterol: Gå ned i vekt, trene regelmessig, spise en lav-fett diett og slutte å røyke, ifølge CDC. Effektiviteten av behandling med legemidler er udokumenterte, ifølge Dr. Earl Ford med CDC. Dermed er det uklart om å ta medisiner for å senke triglyserider kan redusere risikoen for hjerte-og karsykdommer eller har noen effekt på humør, sa han.

Oppsummering

Selv om mange amerikanere er ikke klar over sin triglyserider (blodfett) nivå, er det et viktig tall å se på, på grunn av dens potensial til å forårsake hjerte-og karsykdommer og depresjon. Triglyseridnivåer er knyttet til både stemning, så vel som det metabolske syndrom gjennom blodkortisolnivåer. Regelmessig mosjon, en lav-fett diett, å miste vekt og slutte å røyke er viktig å bryte denne negative feedback loop mellom hjernen og kroppen.

Hva kan få ned triglyserider?

Triglyserider arbeide sammen med kolesterol for å danne blodlipider, som er fettstoffer. Når de blir forhøyet, er legemet tilbøyelig til hjertekomplikasjoner og sykdom. Det er flere måter å senke triglyserider nivåer.

Karbohydrater

Enkle karbohydrater, som absorberer raskt i blodet, er en bidragsyter til høye triglyserider. Eliminere karbohydrater som er behandlet og raffinert kan bidra til lavere nivåer.

Fett

Omega-3 fettsyrer kan bidra til å redusere triglyseridnivåer ifølge en studie gjort av PK Russel gruppe ved Harvard. De kan finnes i kaldt vann, fisk og i tillegg form.

Medisinering

Det er visse reseptbelagte legemidler som kan bidra til å senke triglyseridnivåer. En vanlig heter Niaspan.

Ekstrakt

Flere forskjellige ekstrakter kan bidra til å redusere triglyseridnivåer. Disse inkluderer guggulipid, gurkemeie og grønn te ekstrakt (Se Ressurser for ekstrakter).

Trening

Ifølge Mayo Clinic, trene i minst 30 minutter på de fleste dagene i uken kan bidra til å redusere triglyserider (Se Ressurser for trening).

Hva er effekten av høye triglyserider?

Triglyserider er nødvendig for at kroppen skal fungere, men bare når nivåene er ikke overdrevent høy. Triglyserider er en type lipid (eller fett) som sirkulerer i blodet. Kalorier som du forbruker, og ikke brenner omdannes til triglyserider og lagres. Når kroppen din trenger energi senere, til et hormon utgivelser triglyserider bruke som energi.

Aterosklerose

Aterosklerose er en av virkningene av høye triglyseridnivåer. Åreforkalkning oppstår når det er plakk i arteriene. Arteriene hardner eller tykkere, frata omkringliggende vev av oksygen og næringsstoffer. Dette øker risikoen for å få slag, hjerteinfarkt og hjertesykdom.

Effekter av ekstremt høye triglyserider

En person med ekstremt høye triglyseridnivåer (for eksempel over 1000 mm / dl), vil det bli utsatt for visse forhold. Disse inkluderer xanthomas eller fett innskudd under huden, og pankreatitt, betennelse i bukspyttkjertelen, og en fettlever.

Pre-eksisterende forhold

Høye triglyserider kan ofte være en advarsel tegn på andre forhold, som for eksempel type 2 diabetes, hypotyreose, leversykdom, nyresykdom samt noen genetiske forhold. I tillegg kan høye triglyserider være en komplikasjon av visse medisiner som steroider, tamoxifen, p-piller, betablokkere eller diuretika.

Range

Det normale utvalget av triglyseridnivåer er mindre enn 150 milligram per desiliter (mg / dl). Et grenseområde anses å være 150-199 mg / dl, og en høy avlesning er 200-499 mg / dl. En ekstremt høy lesing er 500 mg / dL eller høyere.

Diagnose

En pasient vil ikke oppleve symptomer på å ha høye triglyserider. Pasientens lege vil kjøre en blodprøve, slik som et lipid panel, som bestemmer nivået av triglycerider i blodet. Pasienten skal faste og avstå fra å drikke kaffe i minst 12 timer før testen. Dette er fordi triglyserider vil øke etter et måltid og forbli slik i opptil ti timer, forårsaker en potensielt falsk lesing på blodprøve.

Årsaker og botemidler av triglyserider

Kroppen din produserer naturlig triglyserider, en form for fett. Eventuelle kalorier forbrukes som ikke brukes med en gang blir konvertert til triglyserider og lagres i fettcellene. Hormoner senere slipper triglyserider å produsere energi mellom måltidene. Hypertriglyseridemi oppstår når triglyseridnivåer er høyere enn normalt. Denne tilstanden kan føre til koronarsykdom. Høyt kolesterolnivå kan følge høye triglyserider. Fedme og høyt forbruk av alkohol kan føre til høyt triglyseridnivåer, som kan type 2 diabetes, lave skjoldbrusk nivåer, nyre-eller leversykdom, eller noen sjeldne genetiske lidelser.

Mål triglyceride nivåer

Legen din kan måle triglyseridnivåer som en del av en enkel blodprøve som kalles en "lipid profile" eller en "lipid panel", som også måler kolesterolnivået. Dette er en fastende test. Du må ikke spise for 9 til 12 timer før testen.

Hvor høyt er for høyt?

Blodprøve måler triglyserider i milligram per desiliter, forkortet som "mg / dL." Ifølge American Heart Association (se referanse 1), retningslinjer fra National Cholesterol Education Program er som følger: normal - mindre enn 150 mg / dL; border - 150-199 mg / dL; høy - 200-499 mg / dL; svært høy - 500 mg / dL eller høyere.

Behandling

Hvis testen avgjør triglyseridnivåer er for høye, og etter legen din avgjør de er ikke relatert til en underliggende medisinsk problem, er det første skrittet til å gjøre endringer i livsstil. Gå ned i vekt hvis du er overvektig. Redusere kosten inntak av mettet fett, transfett og kolesterol. Kutte ned betraktelig på alkoholforbruket. Spis mer frukt, grønnsaker og ikke-fete eller magre meieriprodukter. Øvelse moderat i 30 minutter om dagen, minst fem dager i uken. Spis mer fisk høy i omega-3 fettsyrer, som makrell, laks og tunfisk Albacore. Unngå sukkerholdige og raffinerte matvarer.

Dersom endringene i livsstil ikke klarer å senke triglyseridnivåer tilstrekkelig, kan legen forskrive medisiner som fibrater, niacin eller annen kolesterolsenkende medisin som en del av behandlingen.

Normal triglyserider nivå

Triglyserider er en form av fett som produseres av leveren og er også absorberes inn i kroppen gjennom mat. Triglycerider er funnet i blod og fettvev. Triglyserid Nivået kontrolleres som en del av en test som kalles en lipid-profilen, eller lipid-panel, som er oppnådd for å evaluere kolesterol, og for å vurdere risikoen for vaskulære og koronare sykdommer. Et høyt triglyseridnivå kan bli harde veggene i blodårene, noe som kan øke risikoen for alvorlige tilstander som hjerneslag, hjerteinfarkt eller hjertesykdom.

Test

En blodprøve for et triglyserid test er innhentet av en sykepleier eller phlebotomist fra en blodåre i hånden eller armen. Blodprøven blir sendt til et laboratorium for prosessering. Denne testen utføres vanligvis etter at faste, med bare vann tillates, etter 8 til 12 timer. Alkohol bør unngås i minst 24 timer før testen.

Normalt nivå

Ifølge MedlinePlus.com, er en normal triglyseridnivå mindre enn 150 milligram per desiliter, er en grenselinje høyt nivå mellom 150 og 199 milligram per desiliter, er en høy-nivå mellom 200 og 499 milligram per desiliter og et meget høyt nivå er over 500 milligram per desiliter. Normale triglyseridnivåer kan variere avhengig av hvilke laboratorieprosesser blodprøven. Legen din vil avgjøre om triglyserider er unormal.

Interferens

Visse faktorer og medisiner kan forstyrre triglyseridnivået. Økte nivåer av triglyserider er forårsaket av fet mat, alkohol, graviditet og visse legemidler som kolestyramin, østrogener, visse antipsykotika, betablokkere, proteasehemmere, retinoider og p-piller. Redusert nivå av triglyserider er forårsaket av askorbinsyre, aparaginase, clofibrate, kolestipol, fiskeolje, nikotinsyre, statiner og fibrater.

Unormale resultater

Økte nivåer av triglyserider kan tyde på glykogenlagringssykdom, hyperlipidemi, hypotyreose, høy karbohydrat og lav-protein diett, dårlig kontrollert diabetes, nefrotisk syndrom, hypertensjon, alkoholisk skrumplever og hjerteinfarkt. Et høyt triglyseridnivå kan også bety en risiko for koronar sykdom eller perifer vaskulær sykdom. En redusert nivå av triglyserider kan indikere en lav-fett diett, malabsorpsjonssyndrom, underernæring og hypertyreose.

Betraktninger

Senkes høye triglyserider med hjelp av endringer og medisiner livsstil. Endringer i livsstil som kan redusere triglyserider inkluderer å miste vekt hvis du er overvektig, redusere kaloriinntaket, unngå sukker og mat laget med hvitt mel, begrenser inntaket av transfett, unngå alkohol og trene regelmessig i minst 30 minutter de fleste dagene i uke. Du bør begrense kolesterol inntak til mindre enn 300 milligram om dagen, og unngå mat med høyt kolesterol som eggeplommer og hele melkeprodukter. I stedet for rødt kjøtt, spise fisk høy i omega-3 fettsyrer, som laks eller makrell.

Blod nivå av triglyserider

Triglyserider er en form for fett som kan gjøres i kroppen, og er til stede i kostfettkilder --- samt noen karbohydrater. Forhøyet blodnivå av triglyserider kan forårsake visse helseproblemer. Heldigvis kan du oppnå normale nivåer med sunne livsstilsvalg og om nødvendig, medisiner.

Triglyseridnivåer

Et blodnivå på 150 mg av triglyserider per desiliter av blod (150 mg / dl) eller lavere anses som normale. En mengde på 150-199 mg / dl er border høy, mens 200-499 mg / dl er å betrakte som høy. Noe over 500 mg / dL er svært høy.

Årsaker

Dårlig kontrollert diabetes, fedme, en stillesittende livsstil, alkohol og visse legemidler er noen av de vanligste årsakene. Det er også en genetisk komponent i noen tilfeller.

Farene ved høye nivåer

Høye triglyserider er knyttet til koronar hjertesykdom, så vel som pankreatitt. Andre problemer, som høyt blodtrykk, røyking og høyt kolesterol kan øke farene ved forhøyede nivåer av triglyserider.

Diet

Spise en lav-fett diett. Noen trenger å kutte ned fettinntaket til så lite som 10 prosent. Legen din kan gi et passende inntak basert på dine nivåer.

Fysisk aktivitet

Få 30 til 60 minutter med aerobic trening flere dager i uken, og gjøre toning øvelser i 20 til 30 minutter, to ganger i uken.

Medisiner

Hvis endringer i livsstil ikke er nok, kan visse medisiner lavere nivåer; de inkluderer statiner, niacin, gallesyrekompleksdannere og resept fiskeolje.

Hva er behandlingen for stigning i triglyserider?

Triglyserider er en type fett som finnes i blodet. Overskytende beløp lagres i fettcellene og utgitt for energi mellom måltidene. Høye nivåer av triglyserider kan øke risikoen for hjertesykdommer. Heldigvis kan noen enkle ting gjøres for å senke triglyserider og forbedre den generelle helsen.

Livsstilsendringer

Den beste måten å senke triglyserider er å gjøre noen sunne livsstil endringer. Disse inkluderer å miste vekt, redusere kalori og kolesterol, og trener regelmessig.

Medisiner

Dersom endringer i livsstil ikke fungerer, kan medisiner være foreskrevet. Kolesterol medisiner, som niacin eller fibrater, brukes ofte til lavere triglyserider.

Bivirkninger

Bivirkninger til medisinske behandlinger er diaré, svimmelhet, hodepine, urolig mage og kvalme.

Risiko for høye triglyserider

Høye triglyserider ofte er en indikator på en økt risiko for hjertesykdom. Høye triglyserider kan også signalisere dårlig kontrollert type-2 diabetes, hypotyreose eller lever-eller nyresykdom.

Betraktninger

Noen kalorier ikke brukes av kroppen blir omdannet til triglyserider. Hvis du vanligvis spiser mer kalorier enn du forbrenner, det er en mulighet du kan ha høye triglyserider.

Kan ha høye triglyserider har en effekt på nyrene?

Kan ha høye triglyserider har en effekt på nyrene?


Personer med nivåer av triglyserider høyt blod kan lide av nedsatt nyrefunksjon, noe som kan føre til nyresykdom. Leger kan anbefale behandlinger for å senke triglyserider og hjelpe pasienter administrere sine nyresykdom.

Kreatinin

Ifølge Johns Hopkins University, nivåer av kreatinin blod, et stoff som utvinnes fra nedbryting av muskler, øker hos pasienter med nedsatt nyrefunksjon. Triglyserider øke en pasients risiko for nyresykdom, fordi høye nivåer av triglyserider er forbundet med høye nivåer av kreatinin i blodet.

Triglyserider Risk

Pasienter med høye triglyserider er en 1/2 ganger mer sannsynlig at lider av nedsatt nyrefunksjon enn hos pasienter med lave nivåer av triglyserider, i henhold til Johns Hopkins University.

Senke triglyserider

Leger kan anbefale medisiner og endringer i kostholdet for å hjelpe pasienter redusere sine triglyseridnivåer, ifølge US National Library of Medicine.

Nyre Symptomer

Personer med å utvikle nyresykdom kan merke tretthet, kvalme, uforklarlig vekttap, bensmerter og mental forvirring.

Nyre Treatment

Leger kan anbefale at pasienten endrer sitt kosthold for å redusere fett og kolesterol, samt trening mer og slutte å røyke for å hjelpe dem med å administrere deres nyresykdom og holde den fra å komme videre. De kan også anbefale dialyse eller nyretransplantasjon hvis sykdommen blir avansert.

Hvordan virker kroppen å fjerne triglyserider?

Triglyserider: bra for deg?

Ordet "triglyserid" er vanligvis ikke brukes positivt i diskusjoner om hjertesykdom og diabetes. Leger blir bekymret over triglyseridnivåer hos pasienter med disse betingelsene. Likevel triglyserider er også bra for deg. Så hvordan fungerer kroppen avtale med overflødig triglyserider?

Hva er triglyserider?

Triglyserider er en kjemisk forbindelse laget av fet acids.They utgjør mesteparten av fettet som folk fordøye. Når kroppen forbrenner kalorier det er behov for energi og har leftovers, forvandler det dem til triglyserider og lagrer dem i fettcellene for fremtidig bruk. På denne måten, triglyserider er viktig for helsen din. Men å ha for mange triglyserider i kroppen din i stor grad kan bidra til metabolsk syndrom, som setter deg i fare for diabetes og hjertesykdommer. Eksperter ved American Heart Association sier at et triglyseridnivå på mer enn 150 mg regnes som høy.

Normal Metabolism and Exercise

Kroppen blir kvitt triglyserider gjennom vanlig metabolisme hvis alle de organer arbeider på normale nivåer. I normal metabolisme, hvor den eneste kaloriinntak er det som er brukt av kroppen, vil overskudds triglyserider kombinert med avfall i tynntarmen.

Regelmessig trening kan også bli kvitt overflødig triglyserider. Trening som forbrenner kalorier utover hva kroppen din bruker vanligvis fører til en kjemisk forandring i triglyserider. Exercise endrer dem til acetyl CoA, et kjemikalie benyttes til energiproduksjon. Den acetyl kombineres med oksygen, som deretter blir karbondioksid og vann som er brent opp i øvelsen.

Hjelpe kroppen din

Den største bidragsyteren til overflødig triglyserider er fedme. Foruten trening, kan justere kostholdet ditt også hjelpe kroppen din i å bli kvitt triglyserider. Kroppen din trenger fortsatt sukker og komplekse karbohydrater som finnes i frukt, grønnsaker og belgfrukter. Behandlet sukker og karbohydrater, derimot, kan gjøre kroppen din blod sukker pigg og begynne å lagre det i dine fettceller. Bli kvitt søtsaker og bearbeidede karbohydrater (som kan finnes i korn sirup og nesten ingen bestanddeler som ender på "-ose") og holde seg til de "gode" sukker kan hjelpe kroppen din å kvitte seg med overflødig triglyserider. Transfett bør også være eliminert.

1200 Calorie Diet for å senke triglyserider

Triglyserider er fettstoffer laget av kroppen og forhøyet av en diett høy i fett eller bearbeidet mat. Høye triglyserider kan føre til fedme og langvarige sykdommer som diabetes og hjertesykdommer. Spise en 1200-kalori-per-dag diett kan hjelpe deg lavere triglyserider og gå ned i vekt.

Spis frukt

Inkluder frukt i kosten for å redusere fett triglyserider. Sitrusfrukter som grapefrukt og appelsiner har 100 eller færre kalorier for en 3 til 5 oz. servering. Frukt som vannmelon og druer bidra til hydrering og vil øke behandlingen av fett gjennom leveren. Fordi epler har bare 80 kalorier og svært lite fett, kan de spises som en del av en sunn, fettfritt kosthold. Spise opp til fire porsjoner frukt daglig på en 1200-kalori diett.

Grønnsaker

Grønnsaker er full av næringsstoffer og fiber som binder triglyserider og eliminere dem fra kroppen som avfall. Spis grønnsaker som brokkoli, kål, rosenkål og spinat. På 40 kalorier og mindre enn 5 g fett per servering, de er en sunn og næringsrik del av en 1200-kalori diett. Salat og agurker har liten eller ingen fett og har mindre enn 20 kalorier per 4 oz. servering. Disse matvarer kan spises i overflod på en lav-kalori diett. Spise opp til fem porsjoner med salater og grønnsaker som et måltid supplement eller som et mellommåltid.

Drikke opp

Vann og lav-kalori næringsrike drikker kan bidra til å øke leverfunksjon og klare triglyserider fra blodet. Et sunt kosthold bør bestå av minst 64 oz. vann hver dag for å fylle magen og flush fett. Legg en teskje av sitron til vann for ytterligere rensing. Drikker som grønn te, grapefruktjuice og tomatjuice har få kalorier og er næringsrik også. Fordi høy-kalori drikker kan føre til overflødig glukose som skaper fete butikker, unngå disse drikker på en 1200-kalori-per-dag diett.

Hele korn og melkeprodukter

Spis lav-kalori hel-korn brød å holde kalori teller lav. Vanlig brød er vanligvis ca 200 kalorier per skive, mens hele korn tynne skiver brød er så lite som 60 til 80 kalorier. Spis en skive ristet brød med frokost og en kalkun sandwich til lunsj for å møte kalori behov. Unngå helmelk på ca 180 kalorier per kopp, og drikke skummet med bare 80 eller færre. Skummet melk vil bidra til å kutte ned på fett som kan føre til triglyserid opphopning også.

Protein Kilder

Magert kjøtt som 3 til 5 oz. kylling, svinekjøtt, biff eller fisk er så lite som 180 kalorier og 5 g fett. Kjøtt bør være kokt, bakt, stekt eller grillet å bidra til å eliminere fett. Fisk som makrell, laks og kveite inneholder high-density lipoprotein (HDL), eller gode fettstoffer, som kan bidra til å eliminere triglyserider fra blodet. Soya er også høy i protein og er nyttig for å senke triglyseridnivåer. Spis 3 til 5 oz. av soya, magert kjøtt eller fisk en gang eller to til frokost, lunsj eller middag for å supplere en 1200-kalori diett.

Hvordan redusere triglyserider med kosthold

Hvordan redusere triglyserider med kosthold


Akkurat som høyt blodtrykk og høyt kolesterol, forhøyede triglyserider nivåer bidra til hjertesykdommer. Triglycerider er et fett som finnes i blodet, som kan føre til kardiovaskulære helseproblemer. For å redusere triglyserider, er det best å gjøre det av kosthold. Triglyserider forårsaker lignende vanskeligheter til helse, akkurat som høyt blodtrykk og kolesterol gjør. Senke triglyserider bør være mer prioritert, fra de som kjemper fedme og har diabetes. Kosthold alene bør ikke bidratt til å senke triglyserider. Du bør også være mer aktiv og trening. Men maten du spiser spiller en stor rolle i høye triglyseridnivåer.

Det er veldig lett å lavere triglyserider. Du må være klar til de matvarene som bidrar til høye nivåer av triglyserider i tillegg. Høye triglyserider symptomer kan føre til betennelse i bukspyttkjertelen. Det er ingen reelle symptomer for å fastslå sikkert, om ikke at du har høye triglyserider nivåer. Hvis din kolesterol og blodtrykk er høy, så er det en god sjanse så er triglyserider nivåer.

Hvordan redusere triglyserider med kosthold

•  Skjær ut mettet fett i kostholdet ditt. Animalsk fett er ikke bra for hjertet ditt i det hele tatt. Mettet fett finnes i mange animalske produkter. Melk og kjøtt inneholder vanligvis en god mengde mettet fett. Du vil erstatte fett i dietter. Du trenger mer flerumettet fett og enumettet fett. De fremmer godt hjerte helse, og vil senke triglyserider.

Få mer omega-3 i kostholdet ditt. Omega-3 fettsyrer bidra til en bedre kardiovaskulære system. Omega-3 vil redusere triglyseridnivåer. For virkelig høye tilfeller må du kanskje ta omega-3 tilskudd. Prøv å få mer omega-3 fettsyrer i kostholdet ditt. Valnøtter inneholder en stor mengde omega-3 fettsyrer. Grønne bladgrønnsaker i tillegg. Stort sett finner du omega-3 fettsyrer i fisk.

Cook med olivenolje og spise mer mat som finnes i Middelhavet diett. Olivenolje er sterkt består av enumettet fett. Olivenolje kan forbedre kardiovaskulær helse, og redusere triglyseridnivåer. Mye fisk, nøtter belgfrukter, urter og krydder, sammen med magert kjøtt utgjør Middelhavsdietten. Matvarer som bidrar til å bidra til bedre helse generelt. Dietten fokus er på enumettet fett og flerumettet fett. I stedet for mat med høyt transfett og mettet fett.

Ikke drikk mye alkohol. Alkoholinntak fører til en plutselig økning i triglyserider. Alkohol er overflødige kalorier som blir omdannet til fett, vanligvis til triglyserider. Alkohol hemmer leveren for å produsere flere triglyserider i kroppen. Selv moderat drikking kan øke triglyseridnivåer.

Få mer grønnsaker og frukt i kostholdet. Frukt og grønnsaker inneholder gode kilder til mineraler og vitaminer. Du bør gjelde både til kosthold hver dag. Frukt og grønnsaker vil bidra til å redusere sjansene for hjertesykdom. Grønne bladgrønnsaker inneholder en anstendig mengde omega-3 i dem. Bær er svært rike på antioksidanter, og er anbefalt for anti-aging effekter.

Redusere søtsaker og rødt kjøtt i kosten. Eliminere matvarer med høyt sukker. Cookies, iskrem, donuts, kake, godteri, melasse, og andre søtsaker bør reduseres. Disse tingene legge til høyere nivåer av triglyserider. Rødt kjøtt er ikke så veldig sunt, og fører til hjerteproblemer. I stedet for å spise rødt kjøtt, spis mer magert kjøtt i stedet. Som skinn kylling og fisk.

Hvordan å gjøre King Dancer Yoga Pose

Hvordan å gjøre King Dancer Yoga Pose


The King Dancer er en stående positur, ment å utfordre og forbedre balanse, styrke og tone bena, og strekke ut skuldrene, som er en førsteklasses spenning spot for stress.Den positur bør slakkes inn gjennom stegene skissert nedenfor for å optimalisere fordelene ved å styrke kroppen din og avslappende tankene dine. Start med det første skrittet og slutte uansett hvor du føler deg komfortabel, selv om, med praksis og pacing, bør selv en nybegynner kunne til slutt nå den mest avanserte trinnet av kong Dancer positur, forbedre både balanse og fleksibilitet i prosessen.

Hvordan å gjøre King Dancer Yoga Pose

•  Stå i Tadasana, med føttene litt fra hverandre, justert ryggen rett, og nakke.

•  Skift vekten over på høyre ben, og løft venstre leggen, bøye kneet helt.

Grab tak i den venstre foten med venstre hånd.

Begynn å løfte og bue kneet, trekke foten opp i en jevn kurve. Lag en sirkel fra felles av armen din, for å bøye av kneet, for å bøye av albuen.

Strekk ut høyre hånd rett ut foran deg og hold positur. Pass på å forlenge overkroppen og fokus på balanse og opprettholde formen.

Gjenta med høyre side.

Snacks som bidrar til å redusere kolesterol og triglyserider

Kolesteroler og triglyserider er begge former av fett.

Begge deler kan naturligvis bli funnet i kroppen så vel som i næringsmidler. Faktisk er et visst nivå av både cholesterols og triglyserider nødvendig for en sunn kropp. Siden alle former for fett kan ikke løses på egen hånd, må de bli transportert til og fra cellene ved to lipoproteiner, LDL ("elendig" kolesterol) og HDL ("nyttig" kolesterol).

Når for mye fett forbrukes, kroppen har utrolige problemer løser opp fett og derfor jobber hardere enn nødvendig. Tallrike resultater kan forekomme på grunn av stress såsom hjerteinfarkt og slag.

Den eneste måten å opprettholde et sunt nivå av kolesterol og triglyserider er å trene og spise et sunt kosthold. Snacking, oppfordres til å avverge binging under måltider og unngå å være sulten før måltider som kan føre til at usunn mat valg.

Noen snacks har selv vist seg å senke kolesterol og triglyserider.

Nøtter

Forsker, Sheila G. West, PHD presentert på 2004 American Heart Association 5th Annual Conference on åreforkalkning, blodpropp, and Vascular Biology Conference. Hennes funn konkluderte valnøtter inneholder en omega-3 syre - alpha-linolenic acid - som senker LDL og øker HDL.

Ideelt sett bør nøtter og frø spises som substitutter til matvarer med høyt mettet fett som kjøtt på grunn av sin høye kalorier.

Havre

Alle typer mat som inneholder havre som havregryn, havrekli, havregryn og hel havre mel, er alle rike på løselig fiber som senker LDL, men ikke lavere HDL.

Spis 5 til 10 g av løselige fibre en dag for å senke LDL med opp til 23 prosent. En bolle med havregryn inneholder 3 g, men andre matvarer som havregryn cookies, grovbrød med havre og havrekli muffins alle er stor snacks laget av havre - bare være forsiktig med sukkerinnhold.

Sunt fett

Mono og flerumettede fettsyrer som finnes i olivenolje og avokado er de beste typer fett. Avokado er deilig frukt gode nok til å spises alene, på en sandwich eller kastet i salater. Et sunt alternativ til guacamole erstatter rømme med yoghurt og legger et fantastisk krydder.

Søte Alternatives

Søtsaker vil pigg triglyseridnivået i kroppen umiddelbart. Selv enkelte konsentrerte juice og frukt inneholder overraskende mengder sukker.

Imidlertid, hvis en søt suget hardt, er det viktig å tilfredsstille det, men med desserter lite sukker. Ideelt baking dine egne bakevarer og se nøyaktig hvor mye sukker brukes er å foretrekke. Men det er mange dessert alternativer i dagligvarebutikker og restauranter som:

Fettfri pudding
Sugar free Jell-O
Engel mat kake med friske bær

Konklusjon

Mange snacks bidra til å redusere nivået av cholesterols og triglyserider, men husk å unngå søtsaker, alkohol, raffinerte karbohydrater og trans fett.

Å spise riktig er bare halvparten av kampen. En daglig regime av øvelsen må også være tatt med for å opprettholde et sunt liv.

Hvordan raskt før en Triglyserider Blood Test

Hvordan raskt før en Triglyserider Blood Test


Legen din vil vite hvor høy triglyserider er og måten å gjøre det på er å ta en blodprøve. Før du se hvor høyt nivået av triglyserider er i blodet ditt, må du gjøre en rask før du får blodet trekkes. Her er hvordan å faste før en triglyserider test så legen kan vurdere risikoen for hjertesykdom.

Hvordan raskt før en Triglyserider Blood Test

•  Prøv å faste i et par timer. Se hvordan du vil reagere på raskt ved mangler ett måltid. Hvis du er diabetiker eller gravid, faster ikke før du faktisk trenger det. Gjør dette minst en uke før du er planlagt å ta testen.

•  Planlegg triglyserider blod uavgjort for tidlig på dagen. Denne måten vil du skal sove under mesteparten av den raske og du vil være i stand til å spise igjen snart etter blodprøven er tatt.

Fast for 8 til 12 timer før du får blodet trekkes, eller følg vår legens anbefalinger om lengden på fort.

Informer legen din om medisiner du nå tar. Legen din vil fortelle deg hvilke medisiner, om noen, bør du fortsette å ta under fasten.

Spis lett kvelden før du begynner fort for triglyserider blod uavgjort. Det kan virke som du bør spise mye for å gjøre opp for den tiden faste, men å spise et lett måltid bremser ned fordøyelsessystemet forsiktig. Også holde seg borte fra triglyserid-induserende mat som iskrem og annen fet mat.

Velg ditt første måltid etter fasten nøye. Akkurat som du bremset ned fordøyelsessystemet forsiktig før den raske, trenger du å få fart på fordøyelsessystemet sakte og forsiktig, så vel etter triglyserider blodprøve. Gjør ditt første måltid liten og lett fordøyelig.

Foods å unngå med høye triglyserider

Foods å unngå med høye triglyserider


Triglyserider er en type fett som sirkulerer i blodet. Ifølge Mayo Clinic, kan høye nivåer av triglyserider være farlig og øker risikoen for å utvikle hjertesykdom. Den vanligste årsaken til høye triglyserider er å spise mer kalorier enn du forbrenner, men flere typer mat kan øke triglyseridnivåer også. Unngå følgende mat hvis du prøver å senke triglyserider.

Mettet fett

Palo Alto Medical Foundation (PAMF) anbefaler på det sterkeste å unngå matvarer som inneholder mye mettet fett hvis du allerede sliter med høye triglyserider. Begrense forbruket av smør, stekt mat, ost og helmelk.

Trans fett

Trans fett bør også unngås fordi de kan ytterligere øke triglyseridnivåer, i henhold til PAMF. Trans fett er funnet i pakket og bearbeidet mat som liste delvis hydrogenert olje i ingrediensene.

Sukker

Unngå mat som inneholder mye sukker, som godteri, brus og iskrem. Ifølge Mayo Clinic, sukkerholdige matvarer føre til at blodsukkeret til å pigge, som ytterligere kan øke triglyserider.

Alkohol

Den PAMF har også funnet at visse forbindelser i alkohol kan øke triglyseridnivåer. Dette betyr at øl, vin og brennevin er alle utenfor grensene mens du forsøker å redusere triglyserider.

Kolesterol

The Mayo Clinic anbefaler å unngå matvarer som inneholder mye kolesterol når du har høye triglyserider. Hold deg til mindre enn 200 mg kolesterol per dag, og unngå animalske produkter som egg, fete kjøttstykker og høy-fett meieri.