Digidexo.com

Hvordan å behandle inflammatorisk Revmatisme med brennesle

Brennesle er en av naturens fineste rettsmidler for inflammatorisk revmatisme. Det har blitt godkjent av tyske Commission E for behandling av revmatisme, nyre og blærestein, og urinveisinfeksjoner. Bortsett fra disse kvalitetene har brennesle blitt brukt i århundrer for å behandle alle typer betennelsestilstander, inkludert leddgikt, gikt og revmatisme. Det kan brukes med hell både internt og eksternt for leddsmerter, men bare ta en form for intern brennesle forberedelse. Ta te, ekstrakt eller tinktur, men ikke ta dem alle sammen.

Bruksanvisning

Gjør brennesle te ved bløtlegging 1 ss. tørket nesle blader i en kopp kokende vann, bløtlegging i 10 til 15 minutter, og deretter strai de brukte urter fra te ved hjelp av en tesil. Blidgjøre blanding med honning, hvis ønskelig, og drikk 3-4 kopper per dag for å berolige symptomer på inflammatorisk revmatisme.

Kombiner 250 milligram standardisert nesle ekstrakt med et glass vann. Drikk tre ganger per dag for å lette inflammatorisk revmatisme symptomer. Ekstraktet kan tas uten å blande i vann, men noen mennesker synes smaken litt for overveldende. Prøv den og se hvordan du foretrekker å innta stoffet.

Lag en brennesle komprimere og gjelder eksternt for å lette inflammatorisk revmatisme smerte. Brygge en kopp brennesle te i henhold til instruksjonene ovenfor. Suge en ren bomullsklut i varm te og deretter søke direkte til de smertefulle områder. Fjerne etter klut kjøler og gjenta ved behov.

Mix 10 til 30 dråper av brennesle skjær med et glass vann og drikk opp til fire ganger per dag for å behandle inflammatorisk revmatisme. Igjen, kan du forbruker skjær alene, men smaken er veldig sterk, enda mer enn brennesle ekstrakt. Legge til en bit av sitron eller honning til blandingen for å motvirke den smak, om nødvendig.

Tips og advarsler

  • Brennesle teposer kan anvendes i stedet for tørket nesle blader, hvis ønskelig. Teposer og tørkede blader kan finnes i naturlige helsekostbutikker eller bestilles online. Roten av brennesle anlegget kan også brukes med lignende resultater.
  • Alltid snakke med legen din før du tar noen nye urt eller supplement. Aldri ta brennesle å behandle inflammatorisk revmatisme hvis du for tiden tar reseptbelagte medisiner, som kan oppstå alvorlige reaksjoner.