Digidexo.com

Den effekten av betablokkere

Landets nummer én morder hjertesykdom overgår kreft er dødeligheten med nesten 12:58. Fremskritt innen medisin har økt antall kreftoverlevere i de siste årene, en direkte kontrast til økningen i hjertesykdom dødsfall. The American Heart Association oppfordrer enkeltpersoner til å gjøre livsstilsendringer som røykeslutt og kosthold modifikasjoner for å redusere sannsynligheten for å utvikle sykdommen, spesielt hos de med slektshistorier av hjertesykdom. I de fleste tilfeller er medikamentterapi innføres også.

Typer

Den vanlige reseptbelagte stoffet for leger er betablokkere, en familie av medisiner består av beta-andrenergic hemmere. Hver betablokker, kalt "B" blokkere for kort, er konstruert for å målrette en bestemt serie av reseptorer i menneskekroppen som svarer til ulike funksjoner. B3 håndterer fettceller, B2 avtaler med lungene, mage-tarmkanalen og skjelettmuskulatur mens B1 er forbundet med øyne, nyrer, og selvfølgelig, hjertet. Vanlige stopper er acebutol, betaxoxol, esmolol, og metaprolol.

Funksjon

Selv om B-blokkere kan brukes til å behandle en rekke plager, som for eksempel migrene, glaukom, og angstanfall, er det mer vanlig bruk for de stopper for å brukes sammen for å håndtere akutte hjerteproblemer. Ved å hindre produksjon av kjemikalier adrenalin og norepinepherine (stoffer som påvirker hjertefrekvens og respirasjon) luftveiene er innsnevret, bremse hjertets slag per minutt mens strekke relaterte blodkar for bedre sirkulasjon.

Effekter

De fleste medisiner har bivirkninger, og B-blokkere er ikke annerledes. Pasienter som tar de blokkerende legemidler har rapportert mage og fordøyelsesproblemer som kvalme, oppkast og diaré. Til mindre alvorlig effekt som tåkesyn, mild hodet og muskelsmerter, og mareritt har blitt assosiert med narkotika. For en liten prosentandel av brukerne, det motsatte av ønsket effekt oppstår, forårsaker hjerteinfarkt hos disponerte pasienter. En viss grad av seksuell dysfunksjon er å forvente i tillegg.

Historie

Den første registrerte behandling med B-blokkere som skjedde i 1973 til en kvinne diagnostisert med CHF, trafikk hjertesvikt. Etter å ha blitt dosert to ganger daglig i flere måneder, forbedret tilstanden hennes dramatisk. Komplikasjoner fra hennes CHF ble sagt å være ikke-eksisterende, selv nesten tjue år senere, til å lede leger begynne vellykket forskrivning runder med B-blokkere til flere pasienter. Andre test studier funnet at sykling de ulike blokkere økt potensialet for pasienten utvinning.

Advarsel

Sammen med de ovennevnte bivirkningene, må pasientene opphører bruk av blokkere forbli under tett medisinsk oppfølging, som plutselig død kan være forårsaket av plutselige seponering. Det skal også bemerkes at på grunn av luftveis innsnevring, astmatikere er vanligvis ikke foreskrevne legemidlene i frykt for å forverre sin eksisterende tilstand. Tilsvarende er diabetikere kjent for å reagere negativt til B-blocker behandling, som narkotika føre til svingninger i blodsukkernivået. Som med alle reseptbelagte stoffet, alltid konsultere en eller flere leger for fordeler og ulemper før du ber om resepten.