Digidexo.com

Hvordan lage Knots Go Away

Hvordan lage Knots Go Away


Muskelkramper føre til en "knute" for å danne i muskel magen. Denne knuten føles som en hard ball og er smertefullt når den trykkes på. Det kan også begrense omfanget av bevegelse i nærliggende områder av kroppen. Muskelkramper er forårsaket av overdrive eller over strekke en muskel, eller kan være en del av en underliggende medisinsk tilstand som dårlig sirkulasjon. Risikoen for å utvikle en muskelspasmer øker med et kosttilskudd mangel av magnesium, kalsium eller kalium. Flere ting kan gjøres for å behandle en muskelspasmer.

Hvordan lage Knots Go Away

Limit fysisk aktivitet så mye som mulig for å hvile den skadde muskelen.

Påfør varme til den forknytte muskler i 20 minutter om gangen flere ganger per dag. Lag en varm pakke ved å helle to pounds av tørr ris inn i en lang bomullssokk og knute på enden av den. Plasser sokken i mikrobølgeovnen i 30 sekunder på høy. Legg gang på 15 sekunders intervaller inntil sokken er varmt. Legg den på den skadde kroppsdelen. Bruk flere lag med håndkle for å unngå brannsår.

strekke forsiktig området med den forknytte muskler. Hold den i en strukket stilling i 30 sekunder og gjentar 3 ganger. Gjør dette flere ganger i løpet av dagen.

Masser den forknytte muskler til å løse opp spenninger. Bruk fingertuppene til forsiktig press nedover og bevege seg i sirkler over stramt området. Dette vil øke blodtilførselen til området og redusere smerte. Gjør dette i flere minutter om gangen til muskelen føles bedre.