Digidexo.com

herbal kalsium nature hell

Hvordan å få nok kalsium

Hvordan å få nok kalsium


Kalsium er viktig for benhelse og riktig hjertefunksjon. Det er viktig å få nok kalsium i hele vår levetid, men etter 50 år trenger vi mer på grunn av fallende hormon funksjon. Personer over 50 år ofte utvikle osteoporose på grunn av denne mangel på kalsium. Følg disse enkle trinnene for å få nok kalsium i kosten.

Hvordan å få nok kalsium

•  Kjenn kalsium krav for din aldersgruppe. Hold styr på hva du spiser i minst en uke.

Ta en god kalsium / magnesium supplement hvis du finner din diett mangler i kalsium. Kontroller at kalsium og magnesium er i lik forholdet eller kalsium vil ikke bli absorbert.

Sjekk om du får nok vitamin D for din aldersgruppe. Vitamin D er nødvendig for kalsium for å bli absorbert.

Forskning matvarer som inneholder mye kalsium og innlemme disse i kostholdet ditt. Meieriprodukter og grønne grønnsaker er best.

Finn ut hvilke matvarer er høyt i oxylates og phytates ved å forske på nettet. Velg mat lave i disse kjemikaliene fordi de holder kalsium fra å bli absorbert.

Spis rikelig med meieriprodukter hvis du ikke liker grønnsaker. Meieriprodukter inneholder mest lett absorberes form av kalsium. Yoghurt er bra hvis du har problemer med å fordøye melk.

•  Tren regelmessig for å utvikle og vedlikeholde bentetthet. Studier har vist at personer over 50 år som trener regelmessig og ikke ta kosttilskudd har større beintetthet enn de som bare ta kosttilskudd, men ikke trener.

Hint

  • Gå ut i solen noen ganger for å få vitamin D fra solens stråler.

Hvilken type mat inneholder kalsium?

Hvilken type mat inneholder kalsium?


Kalsium er den mest tallrike mineral i menneskekroppen, og som er nødvendig for en rekke funksjoner, inkludert muskelsammentrekning, blodkar funksjon, produksjon av hormoner og enzymer, og overføring av impulser gjennom nervesystemet. I tillegg er kalsium er nødvendig for å bygge sterke ben og tenner, med de fleste av beindannelse som forekommer i barndommen. Imidlertid er bein stadig innskudd og reabsorbing kalsium gjennom hele voksenlivet og inn i alderdommen.

Siden kroppen ikke danner kalsium på egen hånd, må det få den anbefalte daglige inntaket gjennom ernæring eller kosttilskudd. Heldigvis er de fleste melkeprodukter og flere andre lett tilgjengelige matvarer inneholder store mengder av dette viktige mineral.

Anbefalt inntak

Food and Nutrition Board (FNB) etablert tilstrekkelig inntak (AI) anbefalinger for mengder kalsium som kreves for å opprettholde tilstrekkelig forekomst av kalsium oppbevaring og beinhelse hos friske mennesker.

AI for kalsium for barn i alderen fødsel til 6 måneder er 210 mg; 7-12 måneder AI er 270 mg; fra 1 til 3 år, 500 mg; fra 4 til 8 år, 800 mg; mellom 9 og 18 år, 1,300 mg; 19-50, 1,000 mg; og fra 50 år, 1200 mg. Den øvre grense for kalsiuminntak, bør ikke overskride 2500 mg. per dag.

Meieri Kilder

De høyeste mengder av kalsium kan finnes i meieriprodukter. Plain, er fettfattig yoghurt høyest på kalsium, med 415 mg per 8 oz. porsjon, fulgt av cheddarost med 306 mg i 1,5 ml. Fettfri melk har 302 mg i 8 oz., Har redusert fett melk 297 mg i 8 oz., Har 291 mg i 8 oz., Kulturmelk har 285 i 8 oz., Har mozzarella ost 275 i 1,5 oz., Lav helmelk fett frukt yoghurt har mellom 245-384 mg. i 8 oz., har pudding 153 mg i 1/2 kopp, cottage cheese har 138 mg i en kopp, har frossen yoghurt 103 mg i 1/2 kopp, og vaniljeis har 85 mg i 1/2 kopp.

Nondairy Kilder

Flere andre matvarer inneholder store mengder kalsium. De er sardiner, med en heidundrende 324 mg i 3 oz., Appelsinjuice med 200-260 mg per 6 oz., Tofu med opptil 204 mg per 1/2 kopp, laks med 181 mg i 3 oz., Spinat med 120 mg i 1/2 kopp, har kalsium-forsterkede ready-to-eat frokostblanding mellom 100 til 1000 mg per 1 kopp, har nepe greener 99 mg per 1/2 kopp, har grønnkål opp til 94 mg i en kopp, og kinakål har 74 mg i en kopp.

Kosttilskudd

De to hovedtyper av tilskudd av kalsium er kalsiumkarbonat, noe som er 40 prosent kalsium etter vekt, og kalsium-citrat, som er 21 prosent kalsium. Kalsiumkarbonat er mindre kostbart og praktisk, mens kalsium-citrat er ofte lettere absorberes av mennesker med lav magesyre. For kalsiumkarbonat å bli absorbert, generelt må det tas sammen med mat, mens kalsium citrate kan tas på tom mage.

Vær oppmerksom på at etter hvert som konsentrasjonen av kalsium går opp, går absorpsjonshastigheten ned. Av den grunn bør kalsium tas i løpet av dagen, i stedet for i en stor dose.

Andre kilder

Kalsium er også funnet i noen medisiner, som tums og rolaids. Disse medikamentene også redusere magesyre, så de er ikke førstevalget for personer med normal fordøyelsessystem.

Kalsium Loss & Bone Disease

Kalsium Loss & Bone Disease


Skjelettsykdommer har lenge vært knyttet til kalsium tap eller mangel. Denne tilstanden kan føre bein å bli sprø og miste styrke, slik at den lidende utsatt for skader på skjelettet.

Kalsium

The National Institute of leddgikt og muskel-og hudsykdommer rapporterer at kalsiumfosfat gir styrke og stivner bein. Knokler og tenner inneholder mer 99 prosent av kalsium i hele kroppen. Å ha nok kalsium i kroppen bidrar til å hindre tap av beinmasse.

Diett

En lav-kalsium-diett forlater legemet i fare for bensykdommer, inkludert lav benmasse og bentap. Mange mennesker får mindre enn halvparten av kalsium i kostholdet som de trenger for å forebygge skjelettsykdommer, også forlate dem i fare for høye brudd priser.

Osteoporose

Også kjent som porøse bein sykdom, lider osteoporose erfaring forverring av benvev. Osteoporose kan forebygges og kan behandles.

Rakitt

Rakitt er en tilstand som oppstår hos barn når deres dietter ikke inneholder nok kalsium for voksende bein. Det kan føre til skjelettdeformiteter, inkludert bøyde ben.

Osteomalasi

Osteomalasi er en sykdom hvor tap av kalsium i kroppen påvirker styrken av benene. Det er en sjelden tilstand som ligner på rakitt, men bare påvirker voksne, og er mildere i alvorlighetsgrad.

Primær hyperparatyreoidisme

The University of Maryland sier at primær hyperparatyreoidisme kan føre til at kjertlene ansvar for regulering av kalsium til funksjonsfeil, forårsaker kalsium tap og skjelettsykdommer.

Hva gjør Kalsium Forkalkning i brystet Mean?

Kalsium forkalkninger er små forekomster av kalsium ligger innenfor brystvevet. Ifølge California Pacific Medical Center, kalsium califications i brystet er vanlig og vanligvis godartet. Forkalkninger vanligvis vises som hvite flekker på en mammogram. Av og til kan de forkalkninger være en indikasjon på tidlig brystkreft, slik at de alle må vurderes av en lege.

Tre Typer Forkalkning

Det er tre kategorier av kalsium forkalkninger i brystet. Den første kategorien er benigne forkalkning, som er det mest vanlige. Hvis en forkalkning er godartet, er ingen oppfølging testing kreves, og forkalkning vil fortsette å bli sporet under årlig mammografi. Den andre kategorien refererer til sannsynligvis godartet forkalkninger. Ifølge California Pacific Medical Center, betyr dette at forkalkning er 98 prosent eller mer sannsynlig å være godartet. Den tredje klasse av forkalkninger er mistenkelige forkalkninger. Dette betyr at det er vanskelig å si om forkalkning er godartet eller ondartet. En oppfølging biopsi må gjøres for å avgjøre om forkalkning er et tegn på brystkreft. Ifølge California Pacific Medical Center, omtrent én av fire eller fem pasienter med en mistenkelig forkalkning faktisk har brystkreft, som vanligvis er på et veldig tidlig stadium.

Diagnostisering Forkalkning

Leger vanligvis evaluere forkalkninger ved hjelp av røntgen forstørrelse for å klassifisere dem inn i en av de tre ovennevnte grupper. De evaluerer størrelse, form og mengde av forkalkninger for å finne riktig behandling. Hvis forkalkning er mistenkelig, kan ytterligere prosedyrer være nødvendig, inkludert en nål biospy å tegne celler fra forkalkning eller en kirurgisk biopsi for å skrape en liten bit av vev fra forkalkninger.

Typer Forkalkning

Ifølge University of Cincinnati Netwellness, kan utseendet og mengden av kalsium forkalkninger gi ledetråder til om forkalkninger er godartet eller ondartet. Godartede forkalkninger vanligvis vises som store biter. De kan være forårsaket av alder, som kalsium forlater benet og blir avsatt i andre deler av kroppen, inkludert brystkreft. Godartede forkalkninger forårsaket av nedbrytning av bein er som regel for store til å passe inn i bryst kanaler, så generelt de ikke blir sett på som potensielt kreft. Microcalcifications er bitte små prikker av kalsium som oppstår i brystet kanaler, som er potensielt kreft. Disse microcalcifications er mer sannsynlig å være pre-kreft hvis de dukker opp i grupper eller klynger innenfor bare ett bryst.

Overvåking Godartede Forkalkning

En godartet forkalkning kan ikke slå inn en ondartet forkalkning, og det blir ikke pre-kreft over tid. En ondartet forkalkning er ondartet fra begynnelsen. Ifølge California Pacific Medical Center, i godartede forkalkninger, risikoen for malignitet utvikling er lavere enn 2 prosent. Godartede calfications fortsatt må overvåkes. California Pacific Medical Center anbefaler en videre oppfølging mammografi i seks måneder. Pasienter kan gå tilbake til normal årlig mammografi så lenge ingen endringer blir sett og ingen ekstra forkalkninger blir oppdaget.

Diett og bryst Forkalkning

Et overskudd av kalsium i dietten ikke forårsaker kalsium forkalkninger å danne. Kalsiumtilskudd heller ikke ut til å være ansvarlig for kalsium forkalkninger, heller ikke hormonbehandling.

Hjem rette for avkalking

Hjem rette for avkalking


Avkalking er et problem forbundet med bein i kroppen din, spesielt med tennene. Avkalking er tap av kalsium i skjelettet, noe som svekker dem, forlater dem mer sannsynlig å bryte eller utvikle abscesser. Osteoporose kan være forårsaket av avkalking. Verken tilstanden er irreversibel hvis behandlingen starter tidlig, og du kan ta skritt før avkalking begynner å unngå det helt.

Årsaker

Når for mye plakk bygger seg opp på tannemaljen begynner avkalking. Det er hva som forårsaker hull i tennene til å danne. Årsakene til osteoporose er ikke fullt ut kjent, men det skjer når benet, som i hovedsak er laget av kalsium, begynner å miste sin masse.

Tegn på Hulrom

Hulrom kan vanligvis først ses som hvite flekker på tannemaljen. Dette er en indikasjon på at avkalking har begynt. Du kan også begynne å oppleve tannpine eller ising i tennene, som begge er indikatorer for at avkalking prosessen har begynt i tennene.

Forebygging Hulrom

God munnhygiene er det beste forebygging av avkalking i tennene. Du bør pusse tennene og bruke tanntråd mellom dem to ganger om dagen. Prøv å gjøre dette etter måltider, og du vil bidra til å unngå at det samler seg plakk. Hvis problemet ditt er en tannpine, prøve å ta en spiseskje med squash frø olje i morgen.

Tegn på osteoporose

Osteoporose kommer på gradvis og ikke er lett synlig. Men når avkalking har påvirket skjelettet du kanskje merke ryggsmerter (dette kan være forårsaket av brukket ryggvirvler), tap av høyde, slumping holdning eller benbrudd. Dessverre, hvis disse skiltene bli klart, er din osteoporose på et avansert stadium.

Forebygge osteoporose

Den beste hjem rette for osteoporose er å hindre det ved å sørge for at du tar i nok kalsium gjennom hele livet. Meieriprodukter er en god kilde til kalsium, men du kan også få det fra mandler, brokkoli, spinat og andre matvarer. Du bør også sørge for at du får nok vitamin D daglig og trener regelmessig. Ta minst 400 IE hver dag, ifølge Mayo Clinic. Vektbærende øvelser og effekt øvelser hjelpe bein vokser seg sterkere, noe som bidrar til å gjøre dem motstandsdyktige mot osteoporose.

Hvordan Absorber et kalsiumtilskudd Effektivt

Hvordan Absorber et kalsiumtilskudd Effektivt


Et kalsiumtilskudd er vanligvis nødvendig for kvinner som har nådd overgangsalderen, eller som er i ferd med å nå menopause. Kalsium bidrar til å bygge sterke bein, noe som pleier å tynne i eldre kvinner. Denne artikkelen vil vise deg hvordan du bedre absorbere et kalsiumtilskudd for å gjøre kroppen din sunnere.

Hvordan Absorber et kalsiumtilskudd Effektivt

•  Kjøp en flytende kalsium supplement heller enn en pille. Kroppen fordøyer alltid væsker mer effektivt enn faste stoffer. Dette vil hjelpe for absorpsjon.

Hell halvparten av kalsiumtilskudd i et glass. Kalsium er bedre absorbert når man tar den i mindre doser i løpet av dagen.

•  Ta et vitamin inneholdende magnesium, vitamin E, C, A og D. Disse kan finnes i et vanlig multi-vitamin. De tilsatte vitaminer hjelper absorbere kalsium supplement. Når du har tatt den multi vitamin, ta mindre del av kalsium. Dette bør gjøres i morgen.

Ta andre halvparten av kalsiumtilskudd rett før sengetid. Kroppen absorberer mer kalsium mens du sover.

Hint

  • Kalsium tas før sengetid kan også hjelpe deg å sove bedre.

Tranebærjuice Fordeler

Tranebærjuice er en smakfull tillegg til alkoholholdige drikkevarer og alkoholfrie drinker. Som mange andre fruktjuicer, det er mange helsemessige og ernæringsmessige fordelene som tranebærjuice kan bringe til ditt daglige kosthold.

Vitamin C

Cranberry juice er høy i vitamin C, med 39 prosent av det daglige verdi i en kopp juice. Vitamin C er viktig for å holde immunsystemet sunne, og det er også en viktig antioksydant i kroppen.

Urinveisinfeksjoner

Ifølge CranberryJuice.com, saften inneholder proantocyanidiner, som gir "anti-heft egenskaper" til kroppen. Dette kan bidra til å forebygge og rense kroppen for urinveisinfeksjoner.

Fytokjemikalier

Cranberryjuice.com bemerker også at tranebærjuice har fytokjemikalier. Disse ligner på antioksidanter i den forstand at de bidrar til å forebygge kreft.

Vitamin E

En kopp tranebærjuice har 15 prosent av det daglige anbefalte mengden av vitamin E. Ifølge Nutrition, kan vitamin E bidra til å redusere risikoen for hjerteinfarkt.

Vitamin K

Det er 16 prosent av det daglige anbefalte mengden av vitamin K i en servering av tranebærjuice. Vitamin K er kjent for å bidra til å bevege kalsium i hele kroppen.

Matvarer for å unngå med Acid Reflux GERD behandling

Gastroesophogeal reflukssykdom (GERD) er karakterisert ved syre oppbygging som fører til en rekke av fordøyelsesforstyrrelser. Å spise et riktig kosthold er den viktigste delen av å håndtere denne tilstanden.

Viktigheten av å unngå visse matvarer

Visse matvarer øke produksjonen av magesyre, irritere mageslimhinnen eller slappe av spiserørlukkemuskel, som tillater syre å strømme tilbake opp i spiserøret.

Mat som fremmer Acid bygge opp

Unngå brus, appelsinjuice, syrlig mat og kaffe - inkludert koffeinfri.

Matvarer som Relax esophageal sphincter

Unngå fet mat inkludert full-fett meieriprodukter, alkohol, peppermynte, peppermynte og sjokolade.

Tips for Eating

Unngå tunge måltider og legger seg ned umiddelbart etter å ha spist. Spis sakte og spise flere små måltider i løpet av dagen i stedet for tre store.

Foreslåtte Foods

Spis mat rik på B-vitaminer og kalsium som hele korn, mandler, bønner, frisk frukt og grønnsaker. Drikke seks til åtte glass vann daglig.

Hva er fordelene med et næringsrikt kosthold?

Hva er fordelene med et næringsrikt kosthold?


I tillegg til å hjelpe deg å opprettholde en sunn vekt, etter en næringsrik diett hjelper kroppen og dens systemer til å fungere på sitt beste. En næringsrik diett fordeler både mental og fysisk helse ved å gi kroppen energi, bedre søvn og gi kroppen de næringsstoffene den trenger for å holde seg friske.

Bones

Å spise en næringsrik diett kan hjelpe deg å opprettholde god bein heia. Forbruker en tilstrekkelig mengde kalsium er viktig for skjelettet. Ved å forbruke nok kalsium gjennom et næringsrikt kosthold, kan en person unngå mange bein forhold som kan oppstå senere i livet. Ifølge Active.com, matvarer som ost, melk, yoghurt og cottage cheese er gode kilder til kalsium. Kalsium er også funnet i ikke-meieri kilder som bakte bønner, brokkoli, laks, sardiner og tofu. På grunn av at fettet er fjernet fra skummet melk, er det noe mer kalsium i den. Imidlertid er det ingen signifikant forskjell mellom mengden av kalsium i hel-melkeprodukter versus lav-fett melkeprodukter.

The Heart

Kjernen i kroppen vår er hjertet, og spise en næringsrik diett uten mat med høyt umettet fett og kolesterol kan hindre kroppen fra å utvikle hjertesykdom eller hjertesvikt senere i livet. Ifølge American Heart Association, bør en person spise en rekke matvarer fra hver matvaregruppe for et sunt hjerte. Dette inkluderer frukt og grønnsaker, som er lav i kalorier, men inneholder høye fiber, mineraler og vitaminer. Inkluder uraffinert hel-korn matvarer som en del av en næringsrik diett; disse bidra til lavere kolesterol og gi en full følelse til magen. Spis fisk minst to ganger i uken. The American Heart Association sier at det å spise fisk kan redusere risikoen for koronar hjertesykdom.

Energi

En næringsrik diett gir kroppen energi og drivstoff den trenger gjennom hele dagen. Hoppe over måltider og ikke spise riktig kan ha en negativ effekt på kroppens helse. For eksempel kan du overspise ved neste måltid, noe som kan føre til vektøkning. Ifølge FamilyEducation.com, kan ikke spise en næringsrik diett har en innvirkning på konsentrasjon, energinivå og produktivitet hele dagen. Matvarer som inneholder mye fett ikke hjelper kroppens energinivå fordi de tar lengre tid å fordøye. Matvarer som inneholder høye sukker mengder forårsake blod sukker for å svinge og tretthet i kroppen i stedet for å hjelpe med energinivå.

Kronisk hypertensjon diett i svangerskapet

Selv om du lider av kronisk hypertensjon, er det mulig å ha en sunn graviditet. Sammen med nøye overvåking av blodtrykket, bør du vurdere å gjøre endringer i kostholdet ditt og legge kosttilskudd for å bidra til å kontrollere blodtrykket. Legg hele matvarer som frukt, grønnsaker og bønner og kosttilskudd som kalsium for å bidra til lavere blodtrykk under svangerskapet.

Kosthold og hypertensjon

Hvis du sliter med høyt blodtrykk under svangerskapet, kan endringer i kostholdet ditt gjør en forskjell. "The Doctors 'Book of hjem rettsmidler for kvinner" antyder bulking opp på frukt, grønnsaker, bønner og poteter. Disse matvarer inneholder kalium, som bidrar til å senke blodtrykket. Målet for 2000 til 4000 milligram kalium per dag.

Sørg for å drikke nok vann. Gravide kvinner som sliter med høyt blodtrykk bør drikke så mye som en gallon en dag.

Vurdere etter den Brewer Diet, som fokuserer på å legge protein til kosthold for å bidra til å redusere høyt blodtrykk og andre svangerskapsrelaterte problemer. Grønne bladgrønnsaker legge nødvendig kalsium og hele korn --- raffinert eller bearbeidet mel --- vil bidra til å redusere blodtrykket.

Bruk smør, ikke margarin. Spise en gul grønnsak, for eksempel en yam eller gulrøtter, fem ganger i uken, og en bakt potet to ganger i uken.

Kosttilskudd og Hypertensjon

Legg kalsium til kosthold for å senke blodtrykket under svangerskapet. En studie 2000 publisert i American Journal of Clinical Nutrition viser at kalsium kan være en viktig faktor i forebygging og behandling av graviditet-indusert hypertensjon. Selv om det er usikkert hvordan kalsium påvirker hypertensjon, høy-risiko grupper av kvinner mange nytte av supplement. "The Doctors 'Book of hjem rettsmidler for kvinner" anbefaler å legge 1200 til 1500 milligram kalsium til kosthold.

Legg tran til kosthold, som sin omega-3 fettsyrer kan bidra til å regulere blodtrykket og redusere risikoen for svangerskapsforgiftning. Også, 2 til 4 ss. av klorofyll væske om dagen kan hjelpe leveren og øke jernnivåer og blodstrøm.

Ta minst 2000 milligram av vitamin C daglig.

Hvordan spise for å sikre en riktig elektrolyttbalanse

Hvordan spise for å sikre en riktig elektrolyttbalanse


Elektrolytter er elementer som natrium, kalium, kalsium og magnesium. Disse elementer er viktig for sunn funksjon av organer, nerver og muskler. De finnes i maten vi spiser, og de er spylt fra kroppen gjennom svette og urinering. Mange mennesker opplever elektrolyttforstyrrelser etter et anfall av sykdom eller etter overdreven trening. En av de beste måtene å sikre en skikkelig elektrolyttbalansen er å spise en kombinasjon av næringsrik mat.

Bruksanvisning

•  Spør du legen for å teste for elektrolyttforstyrrelser - en blod eller urin test er den vanlige metoden. Hvis du har en mangel på ett element som kalsium, magnesium eller kalium, kan du være i stand til å behandle det med et daglig tilskudd.

Spis kalium-rik mat. Spis en bakt potet eller ta en medium banan for en umiddelbar boost. Pakk opp noen svisker eller rosiner og ta dem med deg til treningsstudio eller å arbeide. De fleste mennesker ikke får den anbefalte daglige inntak av kalium - 2000 mg. Legge kalium i kostholdet ditt ikke bare bidrar til å gjenopprette elektrolyttforstyrrelser, men det kan også gi deg mer energi utover dagen.

Spis kalsium-rik hele matvarer som grønnkål, brokkoli, bønner og villaks. Gå for en servering av tradisjonelle kalsium-rik mat som melk, yoghurt og cottage cheese - plukke lavere fett alternativer for å sikre at du opprettholde en sunn vekt. Sikt på mellom 800 og 1200 mg kalsium per dag.

Konsumere hvetekim og brun ris for å sikre at du får riktig balanse av magnesium i kosten. Kutt opp litt avocado og legge den til en spinat salat, og du har en magnesium-rik måltid. Magnesium fungerer med kalsium for å hjelpe bein og muskler fungere skikkelig, og dette elementet er ofte oppbrukt i løpet av overdreven trening, under graviditet og av folk på høye protein dietter. Sikt på 300 til 400 mg magnesium for å opprettholde sunne elektrolyttnivåer.

Legg natrium i kostholdet ditt med måte - de fleste amerikanere overskride anbefalt daglig dose (ikke mer enn 3000 mg) med så mye som 2000 mg daglig. Spis mat som selleri, rødbeter og grønne grønnsaker for å gjenopprette riktig elektrolyttbalanse på en sunn måte. Øk natrium inntak etter hard trening i varmt vær hvis du føler deg svak, du krampe opp eller du har en svært tørr munn.

Hint

  • For en rask elektrolytt boost etter en treningsøkt, drikke kokosnøttvann eller tilsett en klype salt til 8 oz. vann.

Slik fjerner Seed Moles

Slik fjerner Seed Moles


Seed warts er den vanligste vorte kontrahert av humant papilloma virus. Callus-aktig og grov, kan disse vortene føre sine ofre smerte og forlegenhet dersom laget synlig for allmennheten. Seed warts er vanligvis kjøtt-tonet eller noen ganger mørkere enn huden din naturlige pigment og kan dukke opp på fingrene, baksiden av hendene og føttene. Du kan fjerne et frø vorte ved hjelp av en rekke behandlinger som involverer duct-tape og tea tree olje søknad.

Bruksanvisning

Duct Tape vorte Eraser

•  Skjær en enkelt stripe av duct-tape som vil dekke vorte.

Plasser duct-tape direkte på toppen av frø vorte trykke bestemt ned på alle hjørner og kanter for å sikre riktig tape på vorte. Ifølge Dr. Goodman, Jr. Md. En assisterende professor i dermatologi ved University of Tennessee Center of Health Sciences, "Jeg har hatt suksess å bruke en tape bandasje til vorter."

La tape av frø vorte for tjuefire timer i døgnet, syv dager i uken, i tre uker. Påføring tape med et frø vorte kan eksfoliere døde hudceller fra vorte overflatelagene, forårsaker human papilloma virus å sakte la huden.

Tea Tree Oil Herbal Treatment

Hell 1 ts. tea tree olje i en liten bolle.

Dypp fingrene inn i te olje og massere forsiktig frøet vorte. Arbeid tea tree olje på vorte nøye - mette hele vorten med tea tree olje. Tea tree olje inneholder naturlig anti-virus, anti-sopp og anti-bakterielle egenskaper som kan avverge human papilloma virus.

6. La tea tree olje for å tørke naturlig på vorte. Bruk denne behandlingen 3 ganger daglig for best resultat.

Tips og advarsler

  • Fjerne bare tapen fra vorte hvis du må. Påfør båndet til vorte så snart som mulig å gjenoppta duct-tape behandling.
  • Du kan bruke duct-tape eller første aide tape.
  • Alle ingrediensene kan kjøpes hos din lokale dagligvarehandel eller helse butikken.
  • Behandlinger må være vedvarende for å sikre vorte fjerning.
  • Alltid ta kontakt med hudlege før du fjerner din vorte. Hvis blødningen fra frø vorte begynner, skal behandlingen avbrytes umiddelbart. Hvis allergisk mot noen muldvarp-utrydding ingredienser, ikke bruk.

Sunn Graviditet Diet Program

Under graviditet, kvinner trenger et høyere kaloriinntak enn de vanligvis gjør, men dette betyr ikke at de bør spise hele tiden. I løpet av første trimester, kvinner generelt trenger 100 flere kalorier om dagen enn de normalt ville spise, og i løpet av andre og tredje trimester, ca 300 kalorier. Sine dietter bør bestå av en rekke matvarer, inkludert frukt og grønnsaker, hele korn matvarer, meieriprodukter og kjøtt.

Snacks

For å øke mengden kalorier de spiser, kan gravide kvinner legge til en ekstra snack i sitt daglige matforbruk. Dette kan være en liten snack av et stykke frukt, for eksempel et eple, en servering av melk eller yoghurt.

Diettbehov

Under graviditet, kvinner trenger fire eller flere porsjoner med frukt og grønnsaker, mellom seks og 11 porsjoner med fullkorn, fire eller flere porsjoner med daglige produkter og tre eller flere porsjoner med kjøtt som fisk og fjærkre samt nøtter og linser.

Foods

Noen matvarer som kan legge en ernæringsmessig løft til en gravid kvinnes kosthold inkluderer bladgrønnsaker som grønnkål, helkorn, frukt som honningmelon og havregryn. Kale gir kroppen med vitamin E, B1 og B2, samt mineraler som jern og kalsium. Hele korn korn og havregryn er en god kilde til vitamin B-komplekset og E og mineraler som magnesium og jern. Cantaloupe er en god kilde til vitamin C, A og B6 samt kalium og folat.

Vitaminer og mineraler

Gravide trenger dietter som er høy i folsyre, jern, kalsium, vitamin D og protein. Folsyre kan bidra til å redusere risikoen for nevralrørsdefekter. Jern kan hjelpe moren til å gi en tilstrekkelig blodtilførsel til barnet sitt. Kalsium og vitamin D kan hjelpe barnet til å utvikle sunne bein og tenner. Protein hjelpemidler i barnets vekst, fordi det består av aminosyrer, som hjelper cellene til å vokse og utvikle seg.

Matvarer for å unngå

Ifølge Food Standards Agency, bør kvinner prøve å begrense deres koffein forbruk, drikker fire eller færre kopper kaffe om dagen. De bør også begrense mengden fett de spiser, så det er om lag 30 prosent av sine dietter. De må unngå mat som er høy i kvikksølv, inkludert fisk som sverdfisk, kong makrell og tilefish.

Slik unngår strekkmerker mens gravide

En av ulempene til graviditet er strekkmerker som kan oppstå på mage, sider, lår, rumpe og bryster. Disse langstrakte, innskårne, pigmenterte merker er forårsaket av den hurtige strekking av de elastiske vev like under huden. De fleste kvinner er genetisk disponert for å utvikle disse "merker" av morskap. Mens fargen på merkene vil forsvinne over tid, merker selv ikke vil. Men det er noen trinn du kan ta for å minimere strekkmerker.

Bruksanvisning

•  Unngå solen og solarium, samt eksponering for kaldt vær og varme dusjer og bad. Alle disse aktivitetene kan ta fuktighet fra huden din og gjøre deg mer utsatt for å få strekkmerker under svangerskapet, samt føre til merkene du kanskje allerede har for å bli mer synlig.

Drikk åtte glass vann daglig for å fukte huden din og skylle bort giftstoffer. Ved fuktighetsgivende huden din, du maksimere sin elastisitet. Mate din hud og kropp ved å spise en balansert diett som inneholder kalsium, protein, hele korn, fersk frukt og grønnsaker.

Hold vekten innenfor normalområdet for din høyde og bygge. Jo mer vekt du får, akkumulerer mer fett i kroppen din, og jo mer huden må strekke seg for å imøtekomme den ekstra bulk.

Bruk en kroppsbørste mens du er i dusjen eller badekaret for å stimulere blodsirkulasjonen. Dette vil bidra til å maksimere blodstrøm og spredning av næringsstoffer og vann til hudcellene.

Fukte huden din ved å gni den med naturlige oljer, som kakaosmør, ren lanolin, olivenolje, hvetekimolje, vitamin E og shea smør. Dette vil holde huden fuktig og smidig, og vil minimere strekkmerker.

Ta kontakt med en hudlege om måter å redusere strekkmerker. Hun kan foreskrive 0,1 prosent tretinoin (Retin-A) krem ​​som kan hjelpe krympe strekkmerker. Legen din kan også foreslå laser terapi som kan redusere pigmentering av strekkmerker, og kan også øke veksten av kollagen som øker elastisiteten i huden og kan fylle ut fordypninger av merkene.

Tips og advarsler

  • I stedet for å kjøpe dyre strekke merke kremer, lage din egen ved å blande to eller tre av oljer i Trinn 5 sammen.
  • Pass på at oljer du bruker er ren og inneholder ikke parfyme og andre tilsetningsstoffer som kan tørke ut huden.

Hodelus Homepathic Treatment

Ifølge American Journal of Managed Care, leder lus i USA oppstå i noen 6-12 millioner mennesker. Noen foreldre og pasienter selv behandle opptil fem ganger uten å lykkes før de søker medisinsk behandling, noe som resulterer i flere skolefravær og foreldrenes tapt lønn. Homeopatiske behandlinger for hodelus lover resultater uten bruk av sterke plantevernmidler finnes i enkelte over-the-counter og reseptbelagte behandlinger. Foreldre ønsker å sørge for at deres barn ikke blir unødig eksponert for produkter som kan inneholde alvorlig hudirritasjon hvis de brukes på feil måte, men før du kommer inn i pantry eller våg til butikken for å kjøpe homøopatiske behandlinger for hodelus, er det fornuftig å diskutere effekten av disse alternative behandlinger.

Hva er homeopatisk behandling?

Homeopatiske behandlinger stole på prinsipper som adresserer årsaken til en tilstand, ikke symptomene. Homeopatiske behandlinger er vanligvis tatt i ekstremt fortynnet form. Bare ett middel brukes, uansett hvor mange symptomer noen opplever. Homeopatiske midler er tilsynelatende effektive og 100 prosent sikker, ofte avhengig av planter, blomster og botaniske oljer og ekstrakter til å behandle visse vilkår. Men mange bruker begrepet "homeopatisk behandling" om hverandre med "hjem rettsmidler" --- og disse er ofte ineffektiv eller til og med farlig. Når det gjelder behandling av hodelus, er det en rekke hjem behandlinger eller bruk av homøopatiske produkter som hevder komplett effektivitet.

Manuell fjerning

Fysisk fjerning av hver enkelt lus og nit er den sikreste og mest non-invasiv rute til å ta. Denne "våtkjemmings-" metoden innebærer å bruke et sterkt lys, forstørrelsesglass, og svært stramt kam spesialdesignet for lus og nit fjerning. Hver lus og nit blir fysisk fjernet fra håret og plassert i en pose. Dette må gjøres hver tre til fire dager i minimum to uker. Denne "hit and miss" metoden er generelt ansett virkning med mindre kombinert med andre behandlinger som er bevist å være effektive. Men dette er den første behandlingen er anbefalt av Mayo Clinic for barn under 2 år.

Herbal sjampo & Natural Products

Urte sjampo som inneholder ekstrakter av Paw Paw, tymol og tea tree olje har vist seg å være noe effektivt i begrensede undersøkelser, selv om mer grundig undersøkelse er nødvendig. Produkter som inneholder andre "naturlige" ingredienser, slik som natrium (salt) og dimetikon, ikke har vist seg å effektivt drepe lus og deres egg.

Behandlinger fra Pantry

Noen foreldre slår til pantry eller medisinskapet for å finne en behandling som "smothers" lus. Disse metodene kan være svært ubehagelig for barnet som behandles og kan inkludere slathering håret i olivenolje, vaselin, majones, hår styling gel, salat dressing eller babyolje, og dekker hodet med en dusjhette eller plastfolie over natten. Det finnes ingen kliniske bevis som støtter påstanden om at bruk av disse hjemmespunnet rettsmidler kvele lus eller drepe sine egg.

Farlige Hjem Behandlinger

De farligste lice behandlinger innebærer bruk av svært brannfarlige stoffer, som for eksempel bensin og parafin eller noen ganger også industriell styrke diazinon, som kan forårsake hjerneskade til et barn. Disse folk rettsmidler er ekstremt farlig og bør aldri brukes i noen omstendigheter.

Så Hva er effektive i behandling av hodelus?

Ifølge Mayo Clinic, over-the-counter shampoos som Rid og Nix er den mest effektive behandlingen for hodelus i barn over 2 år. Hvis brukt riktig og sikkert, må disse produktene bare brukes én gang og vanligvis tillater barna å gå tilbake til skolen neste dag etter behandling. Hvis lusa har blitt resistent overfor apotek behandlinger, kan en lege foreskrive en sterkere behandling.

Måter å forebygge osteoporose

Osteoporose er en tilstand forårsaket av en mangel på visse vitaminer og mineraler. Det resulterer i et tap av benmasse, slik at benene sprø og porøs. Ofte i tilfeller av osteoporose, bein brudd med liten eller ingen årsak, og skaper en dårlig livskvalitet i de som rammes av den. Det er aldri for tidlig å ta skritt for å sikre at osteoporose påvirker ikke deg.

Kalsium og vitamin D

Ingenting er mer viktig for bein vekst og utvikling enn en daglig tilførsel av vitamin D og kalsium. Kalsium avgjør hvor fort og hvor sunt våre bein vokse fra fødselen. Det er mer viktig når vi er yngre og fortsatt utvikling. Vitamin D forbedrer benhelse men det har en annen viktig rolle i kroppen, hjelpe til med absorpsjonen av kalsium, noe som gjør kalsium vi forbruker brukbare for kroppen. Den best kjente tilførsel av kalsium av legemet er fra meieriprodukter. Du kan få vitamin D fra solen, men også fra fisk og eggeplommer.

Trening

En god daglig øvelse diett kan holde skjelettet sterkt og sunt. Trening gir deg også mulighet til å vokse muskler rundt benet slik at bein er skikkelig beskyttet og støttet. Overraskende, øvelser som er bedre for osteoporose forebygging inkluderer styrketrening og vektbærende øvelser der bein blir testet for å bygge opp styrke. Lav-effekt trening som svømming og sykling er nyttig å det kardiovaskulære systemet, men gjør svært lite for bein.

Soy

Melk virker bare for å være bra for skjelettet. Det spiller ingen rolle om melken kommer fra en ku eller en soyaplanten. Med soya, er det ikke om kalsium men heller østrogen i anlegget som gjør for friske bein ved å legge tetthet.

Røyking, alkohol og koffein

Røyking er ikke bare dårlig for helsen din, det er ille for dine bein også. Andre stoffer som alkohol og koffein døve kroppens evne til å absorbere kalsium. Koffein er best nytes i moderate mengder og under den betingelse at ditt kosthold som gir nok kalsium for å kompensere for tapet av absorpsjon.

Alkaline Lysis Theory

Alkaline Lysis Theory


Forskere bruker alkalisk lysering for å trekke ut plasmid DNA fra bakterier for bruk i genetiske eksperimenter. Plasmider er små sirkulære molekyler av DNA inneholdende en liten del av genetiske koden for studien.

Hvorfor Alkaline Lysis

Den alkaliske lyseringsprotokoll består av en serie av oppløsninger tilsettes til en bakteriell pellet inneholdende plasmid-DNA. Den økte alkaliteten i løsningen forårsaker at cellene brister. Denne metoden for ekstraksjon beskytter plasmid DNA mens ødelegge den genomiske DNA og denaturerende cellulære proteiner til å gi vitenskapsmann med en relativt ren prøve.

SDS og NaOH

Alkalisk beskriver de to store kjemikalier som brukes til å forårsake lysis av individuelle celler. Natriumdodecylbenzensulfonat (lauryl) sulfat (SDS) er et vaskemiddel som destabilisert cellen ved å lage hull i cellemembranen. Natriumhydroksid (NaOH) legger til å bryte ned celleveggen forårsaker at cellen å gå i oppløsning og slipper sitt genetiske materiale i løsning.

Hvorfor Plasmid DNA Overlever

En ytterligere egenskap av NaOH i den alkaliske lyseringsprotokollen er å forstyrre den hydrogenbinding mellom DNA basepar. Dette denatures genomisk DNA og plasmid DNA til ett og ett hårstrå. Tilsetning av kaliumacetat til oppløsningen nøytraliserer alkalitet og den lille plasmid-DNA er i stand til å re-natur og oppløses i oppløsningen. Genomisk DNA er for stor til å re-natur hele sin lengde. Den og de denaturerte proteinene utfelles ved sentrifugering forlater plasmid DNA i oppløsning.

Herbal kilder til kalsium

Herbal kilder til kalsium


Kalsium er den viktigste mineralet i kroppen, ifølge National Institutes of Health Office of Kosttilskudd. Mens 99 prosent av kroppens kalsium er lagret i ben og tenner for å kunne opprettholde sin styrke, blir den gjenværende 1 prosent brukes til andre viktige kroppsfunksjoner. Kalsium er nødvendig for å hjelpe muskler og blodkar kontrakt og ekspandere, for å hjelpe til sekresjon av hormoner og enzymer, og for å sende meldinger gjennom nervesystemet. Mens en overflod av kalsium-rike næringskilder eksisterer mange planter og urter også inneholde naturlige konsentrasjoner av mineralet. Mange kalsiumrike urter kan finnes i din bakgård eller plantet i hagen din.

Burdock Root

Den burdock anlegget er et ugress finnes over hele verden. Grov, hjerteformede blader vike for stikkende blomst hoder, eller grader, noe som lett fester seg i stoffet. Selv om ikke så populær i den vestlige sivilisasjon, er roten av burdock plante mye høstet. Roten har en mildt søt ennå bitter smak og inneholder 61,2 mg kalsium for hver 125 g. Den kalsium i borre roten bidrar til å rense blodet og avbalansere hormoner.

Løvetann

Løvetann, de pesky ugress vokser frodig i hagen din, er en stor kilde til kalsium. Faktisk, 1 oz. av løvetann har faktisk mer kalsium en unse av melk. Det er de spisse blader og stengler som holder hele kalsium, ikke de buskete gule hoder. Ømme knopper sprouting opp i løpet av våren er det best å spise. Som sesongen skrider frem og sommeren kommer, blir løvetann stadig mer bitter. Når plukke løvetann i naturen med den hensikt å spise dem, er det viktig å vite hvorvidt noen kjemikalier har blitt sprayet i nærområdet. Ett hundre gram løvetann inneholder 187 mg kalsium. Kalsium fra løvetann bidrar til å fremme flyten av blodet gjennom vener og arterier.

Lemongrass

Native til den sørlige delen av India, er sitrongress en plante som vokser i dusker av lange, kursbladene. Selv om det ikke er relatert til sitron-, anlegget har en sterk sitrus lukt og smak. På grunn av dette, er sitrongress en populær ingrediens i matretter over hele verden, hovedsakelig i Sørøst-Asia. Lemongrass kan hakkes og serveres rå eller tørket og malt til en urte pulver. Ett hundre gram sitrongress inneholder 65 mg kalsium. Den kalsium i anlegget bidrar til å kontrollere hjerterytmen og blodtrykket.

Natural Herbal Cleansing

Natural Herbal Cleansing


Mange tror at naturlig urte rensing produkter kan eliminere giftstoffer og overflødig vekt fra kroppen. Kroppene våre akkumulere giftstoffer over tid fra dårlig ernæring samt kjemikalier fra alkohol, tobakk og forurensning. Selv ikke akseptert av enkelte leger, blir rensemidler stadig mer populært med den vanlige forbruker og anbefalt av de fleste helhetlig utøvere.

Tegn du kan trenge en Herbal Cleanser

Hvis du har mageproblemer som forstoppelse og irritabel tarm, acid reflux eller hodepine, kan dette være tegn på at du trenger en urte rensing. Klager av alltid å være sliten, økende vekt og akne kan også være tegn. Bruke rengjøringsmiddel for å kvitte seg med ekstra avfall og giftstoffer kan hjelpe med disse forholdene.

Typer Renset

Urte ernæringseksperter anbefaler at når en person gjennomgår rensing, bør dieter kutte ut all bearbeidet mat, raffinert sukker og mel. Vurdere å ikke bruke stoffer som koffein, alkohol og tobakk, mens på dette programmet. Noen brukere av rensing terapi holder seg til en streng rå mat diett eller væske fort.

Det er ulike ingredienser for å avgifte tarmen og kolon. Renser bruke volumøkende fibre som psylliumskall, linfrø og frukt pektin i forbindelse med naturlige urter. Noen av urtene som brukes er fennikel frø og Cascara Sagrada. Urter og fiber er tilgjengelig i pilleform eller blandet i vann eller juice. Noen mennesker administrere rensing i en klyster versjon.

Disse ingrediensene gjør vanligvis en person produsere flere avføringer i dag for å utvise ekstra avfall og plakk. Fordi ikke alle rensing produktene er de samme, bør du forskning hver ingrediens for å finne ut hva funksjonen er av hver enkelt urt. Du kan finne naturlige urte rensing produktene i helse og vitamin butikker.

Samlede fordelene

Herbal cleansings gi en rekke helsemessige fordeler. Tilhengere av kolon renset tror renselsesprosessen bidrar til å forbedre tilstander som leverfunksjon, gjær infeksjoner og energinivå. Fordeler inkluderer også bedre eliminering av avfallsstoffer, klarere hud og humør balanse. Rensing er også ment å bidra til å senke blodtrykket ved å forbedre blodstrøm og sirkulasjon.

Betraktninger

Som med de fleste alternative og naturlig helse elementer, har Food and Drug Administration ikke godkjent eller sertifisert renseprodukter som en form for medisinsk behandling. Personer som bruker cleansings bør være oppmerksom på at ingrediensene kommer i ulike styrker og mengder. Bivirkninger kan være magesmerter, kramper og hodepine. Du må drikke mye vann og andre væsker for å holde deg hydrert. Vurder å ta en multi-vitamin hver dag for å sikre at legemet mister ikke nødvendige næringsstoffer.

Natural Cure For kalsium i blodårer

Kalsium buildup i arteriene er en svært farlig situasjon. Ikke bare kan dette føre til hjertesykdom, men forskning har vist at det er en god sjanse for at de med kalsium i blodårer kan dø innen fem år. Mens alle som mistenker eller vet at kalsium er til stede i sine arterier skal til lege umiddelbart, er det noen naturlige teknikker tilgjengelig for å hjelpe bøte på dette farlig situasjon.

Vitamin K2

Vitamin K er et essensielt næringsstoff som er nødvendig for riktig kroppen fungerer. Dens viktigste rolle er å bistå i blodkoagulering og skorpedannende. Forskjellen mellom vitamin K1 og vitamin K2 er kilden for det meste av vitamin; K1 er mer utbredt i planter, og K2 er mer utbredt hos dyr.

Ifølge en artikkel av Jim Howenstine, MD, en klinisk studie gjort i Holland viste at en langsiktig, tilstrekkelig tilførsel av vitamin K2 tendens til å vise mindre kalsium i aorta, en av kroppens store arterier. Også er det noe som tyder på at dette fjernet kalsium blir deretter deponeres i bein, styrke dem. Sikre at riktig daglige doser av vitamin K2 er konsumert hver dag kan bidra til å redusere kalsium i blodårer på lang sikt.

Vitamin K tilskudd kan kjøpes på de fleste stoff og helsekostbutikker. Vitamin K2 kan også finnes naturlig i storfekjøtt, svinekjøtt og egg.

Rådfør deg med en lege før du begynner på et vitamin K diett, siden blodkoagulerende effektene av vitamin K2 kan være farlig for noen hjertepasienter. Dessuten kan enkelte blodfortynnende medisiner hemme effekten av vitamin K generelt. Det er alltid en god idé å snakke med en lege før noen store ernæring eller livsstilsendring er gjort.

Oral Chelation

Oral chelatering (eller EDTA chelatering) er en formel for vitaminer som er sagt å redusere giftige metaller i kroppen. De foreslåtte fordelene med muntlig chelation er ikke vitenskapelig bevist, men legen Norman Clarke, MD, fant at de som hadde vært utsatt for blyforgiftning erfaren lindring av symptomer når muntlig chelation ble brukt som behandling.

En aminosyre til stede i muntlig chelation terapi sies å tiltrekke kalsium når den sendes gjennom blodstrømmen, og dermed bidra til å fjerne det. EDTA chelation er også spioneringen som en arteriell plakk fjerning metoden, som også kan bidra til generelle hjerte helse. Som alltid, følger instruksjonene på supplement emballasjen nøye når du bruker muntlig chelation terapi.

Regelmessig trening

Hjertepasienter kan alltid nytte av ytterligere kardiovaskulær trening, men behandling er nødvendig. Snakk med legen din om en passende treningsprogram, siden ikke alle helsetilstand er slik at kraftig mosjon er hensiktsmessig eller trygt. Trening kan fremme generell arteriell helse og bidra til arteriell kalsium fjerning.