Digidexo.com

Ambrosiaindusert Allergi Behandling

Ragweeds inkluderer en rekke planter som vokser i hele Nord-Amerika, men er utbredt i rurale områder på østkysten og Midtvesten stater i USA. Av alle amerikanere som er allergiske mot pollen-produserende planter, 75 prosent er allergisk mot ragweeds. Mens ingen kur finnes for ragweed allergi, er det mange måter å hindre angrep under pollinering tid.

Unngåelse

Kom deg vekk fra pollen når det er mulig. Finn ut når pollen teller for ragweed er høy og holde seg innendørs. Ofte på nyhetene og været kanaler vil gi daglige pollen teller. Også www.pollen.com vil tilby pollen teller for hver region av USA. Hvis du kan bo inne og har tilgang til et HEPA (høy effektivitet partikkelfilter luft) filter, kan det bidra til å redusere pollen fra inneluften. Hvis du kan ta en ferie i løpet av de verste tider av året for ragweed (sensommeren til tidlig høst), kan dette bidra til å avlaste noen symptomer. De fjellrike områdene på vestkysten har minst mulig ragweed i landet. Hvis ragweed allergi er for alvorlig, kan det være gunstig å flytte permanent til vestkysten.

Antihistaminer

Antihistamin medisiner kan redusere symptomer på høysnue uansett årsak. Disse symptomene er rennende nese, tett hode, nysing, hoste og kløende, rennende øyne. De fleste antihistaminer som er tilgjengelige i dag ikke forårsake døsighet som de gjorde i fortiden. Dette gjør tar dem i løpet av dagen, når du kan jobbe eller kjøring, mye lettere. Sammen med piller og sirup, kan rikelig med antihistamin nesespray brukes med få bivirkninger. Pass på å følge instruksjonene på etiketten og ikke innta en større enn anbefalt dosering.

Allergi Shots

Hvis over-the-counter medisin ikke gir nok lindring, kan det være på tide å se en allergolog eller øre, nese og hals lege. Disse fagfolk kan administrere immunterapi (allergivaksinering) for å lette ragweed symptomer. Først skal de bestemme nøyaktig allergener som du er utsatt, og deretter gi deg skudd for å redusere allergisk reaksjon på disse allergenene. Antallet og hyppigheten av skudd som trengs avhenger av alvorligheten av ragweed allergier som er spesifikke for den enkelte. Noen ganger resultatene er sett i et par uker, eller det kan ta måneder. Av og til kan enkelte mennesker eliminere allergiske symptomer etter flere skudd, mens andre må få skudd for resten av livet.