Digidexo.com

Tegn og symptomer på dehydrering mens detoxing

Tegn og symptomer på dehydrering mens detoxing


Detox dietter, som Master Cleanse, er en populær måte å raskt gå ned i vekt og flush giftstoffer fra kroppen. Det er imidlertid ikke bare giftstoffer som spyles bort mens detoxing. Sårt tiltrengte kroppsvæsker kan raskt tapt under en detox, fordi dietten kan tjene som både et avføringsmiddel og vanndrivende. Hvis vannet ikke blir oppfylt raskt nok, kan dehydrering oppstår. Dehydrering er en farlig tilstand som kan være livstruende i alvorlige tilfeller. De som velger å detox bør være oppmerksom på følgende tegn og symptomer på dehydrering.

Thirst

Tørste er et tegn på at kroppen trenger mer væske. Vann er alltid den beste måten å slukke en tørst, fordi drikker som te eller brus vil bare ytterligere dehydrerer kroppen med koffein og / eller sukker. I ekstreme tilfeller av dehydrering, kan tørsten føler alvorlig. Imidlertid kan mild dehydrering satt inn før legemet føles enda tørst, slik at vann skal forbrukes regelmessig i løpet av dagen.

Fatigue

Kroppen krever en tilstrekkelig mengde væske for å prestere på topp tilstand. Når den er tørket, kan blodvolumet slipp og hjertet kan ikke effektivt forsyne kroppen med næringsstoffer og oksygen. Dette kan føre til en konstant følelse av tretthet. De som blir dehydrert mens detoxing kan aldri føle seg uthvilt, selv etter en lang natts søvn. Selv vanlige daglige aktiviteter kan bli vanskelig under en detox.

Tørr hud og lepper

En av de mest åpenbare tegn på dehydrering er tørr hud og sprukne lepper. Huden kan bli lett sprakk og innskrumpet uten tilstrekkelig fuktighet. Som kroppsvæsker er tapt gjennom detoxing, en person kan også vises for tidlig rynkete i ansiktet. Dette skyldes at huden mister sin elastisitet når den er tørket ut. Men disse overfladiske "rynker" bli bedre med riktig fuktighet.

Rask hjerterytme

Detox dietter kan føre til unormal hjerterytme. Som kroppen mister vann raskt og blir dehydrert, elektrolytter blir ubalansert. Elektrolytter er viktige, fordi de regulerer kroppens nerve reaksjoner og muskler. Et lavt nivå av elektrolytter kan føre til en rask hjerterytme eller uregelmessig hjerterytme, noe som er potensielt dødelig.

Konsentrert Urin

De som går mer enn seks våkne timer uten urinering kan være dehydrert. Som kroppen går tom for vann, urin flow reduseres og blir veldig konsentrert. Mørk, konsentrert urin er et vanlig tegn på dehydrering, og hvis urinen er fortsatt at måten kan en urinveisinfeksjon utvikle.