Digidexo.com

OSHA Retningslinjer for tannlegen

OSHA Retningslinjer for tannlegen


Den Yrke Safety and Health Administration delingen av Arbeidsdepartementet generert regler for å beskytte tannleger når de eller deres assistenter kommer i kontakt med blod eller humane blodkomponenter og potensielt farlige kjemikalier.

Blod patogener

OSHA følger Centers for Disease Control og Provention standarder når det kommer til blodbårne patogener. Enhver gjenstand utsatt for blod må kastes i en spesiell biohazard-utpekt avfallssystemet eller hvitvasking av anlegget. Alle skader og eksponeringer må registreres, og den eksponerte enkelte må rapportere til lege innen 24 timer for å planlegge mulig behandling. Tannlegen må holde et lett tilgjengelig kopi av en eksponeringskontrollplan for assistenter og rengjøring mannskap.

Verneutstyr

Alle medarbeidere ble utsatt for blodbårne patogener og kroppsvæsker er pålagt å bruke verneutstyr. Tannlegen gir dette verneutstyr til de tannhelsesekretærer uten ekstra kostnad. Dette utstyret inkluderer lab strøk, kåper, hansker, visir og vernebriller.

Anestesi

Rom hvor anestesi brukes krever skikkelig ventilasjon. Enhver person som administrerer anestesi bør være sertifisert for å gjøre det. All anestesiutstyr bør være riktig slått av og forseglet. Overeksponering for bedøvelse som lystgass kan føre til negative effekter på audiovisuelle evner, redusere sjelsevner og påvirke reproduktive systemer.