Digidexo.com

muskelsvinnsykdom marie

Charcot-Marie-Tooth sykdom Symptomer

Charcot-Marie-Tooth sykdom (CMT), oppkalt etter de tre legene som først identifiserte den, er en samlebetegnelse for en rekke genetiske sykdommer som påvirker perifere nerver, motor og sensoriske baner som bærer signaler fra ryggmargen og hjernen til hele kroppen. Type 1 CMT påvirker den beskyttende dekke som isolerer nerver, kalt myelinlaget, mens type 2 CMT faktisk påvirker fibrene i nerver, eller axoner. Type 3 CMT er den mest alvorlige formen for Charcot-Marie-Tooth sykdom og er mer ofte referert til som Dejerine-Sottas sykdom.

Frekvens

Ifølge National Institute of Health, er CMT en av de vanligste arvelige sykdommer, og rammer 1 i 2500 mennesker. I USA alene er det mer enn 100.000 mennesker berørt med noen form for lidelse.

Kromosomer

Forskere ved muskeldystrofi Association har identifisert tre spesifikke gener som fører til Charcot-Marie-Tooth sykdom når de er unormale. To av genene er funnet på den første og den syttende kromosomer, mens den tredje er funnet på X-kromosomet. Kvinner har to X-kromosomer og menn har både X og Y-kromosomer, noe som betyr at kvinner, med et andre X-kromosomet som back-up, opplever ofte mindre alvorlige symptomer enn menn.

Symptomdebut

CMT påvirker oftest ben og føtter, men over tid kan begynne å påvirke hendene også. Utbruddet av symptomene på Charcot-Marie-Tooth sykdom er svært gradvis, med presentasjon av symptomer som ofte vises i tidlig voksen alder. Faktisk kan mange mennesker har en mild form av sykdommen, men aldri vite. Vanligvis type 1 CMT, noe som påvirker myelin, er lagt merke til tidligere enn type 2 eller 3, og kan selv bli klart i løpet av barndommen. Heldigvis, bortsett fra i sjeldne tilfeller, folk med CMT er ikke forventet å ha en forkortet levealder.

Svakhet

Som de sensoriske og motoriske nerver blitt degradert med progresjon av sykdommen, kan pasienten begynne å oppleve nedsatt reaksjonstider, svakhet i musklene i leggene og føttene, og til slutt bli svekket av underutnyttet muskler. Over tid kan denne svakheten føre til slippe av føtter og overdrevet gangart mens du går, samt en økt risiko for å falle og tripping.

Misdannelser

Deformiteter begynne når svakhet og muskelatrofi øker, og det er en reduksjon i mobilitet. Ifølge Mayo Clinic, hammertær, snu i av føttene, tær som krøller eller flex oppover, økt buer og deformasjon av muskelmasse på grunn av redusert bulk er alle symptomer på Charcot-Marie-Tooth.

Smerter og nummenhet

Som CMT utvikler og muskelsvakhet og atrofi blitt mer alvorlig, kan noen pasienter begynne å oppleve smerte, og til og med nummenhet. Den vanligste smerte klage er fra muskel kramper, spesielt i føtter og ankler. Alvorlighetsgraden av smerte og grad av nummenhet er vanligvis verre for de som har mer ekstreme former av tilstanden; noen pasienter kan oppleve ingen smerter i det hele tatt.

Hvordan bruke Ignatia Mara homeopatisk middel

Homeopati benytter microextracts laget av planter, blomster, urter og dyr i svært fortynnede alkoholbaserte tinkturer eller pellets som er tatt under tungen. Ekstraktene ta tid å jobbe, men kan bidra til å lindre helseproblemer som spenner fra depresjon, angst, tristhet eller obsessive behaviors.Ignatia Mara er et middel som hver husstand kan ha nytte av. Det er ofte anbefalt av lisensierte homøopater for bruk når en person er sorg over en død familie, venn eller kjæledyr, eller i tider med et forhold breakup.

Bruksanvisning

•  Begynn med å vurdere hvordan du virkelig føler. Hvis du finner ut at du er deprimert eller har en nervøs personlighet og er sorg over et tap, kan Ignatia Mara være hensiktsmessig middel. Andre symptomer som kan lindres ved Ignatia Mara inkluderer følelser av ensomhet, tristhet eller claustrophia.

Bruk Ignatia Mara når du opplever sorg, sjokk, stress eller skuffelse. Det rette er effektive for å hjelpe folk håndtere sorg mer effektivt.

Bruk Ignatia Mara for søvnløshet eller dyp depresjon. Hvis du ikke klarer å sove, ta dette midlet som foreskrevet på flasken. Det finnes forskjellige styrker av hver homøopatisk middel. Ettersom disse rettsmidler selges i helsekostbutikker, de er vanligvis kjennetegnet med en ressursveiledning for å tillate deg å lese om hvert middel før du kjøper en. Det er ingen bivirkninger til homeopati; det kan bare ikke "jobbe" hvis du ikke tar riktig middel for din helse problemet.

Hold en journal for å spore hva homeopatiske midler du tar og hvordan du føler deg. I noen tilfeller kan det ta flere uker for et homøopatisk middel å ha virkning og andre ganger, er effekten umiddelbar.

Avstå fra å drikke kaffe. Gjør du det vil stoppe noen helsemessige fordeler av homøopatiske midler. Dette gjelder for alle kaffe matvarer, blant annet kaffe iskrem eller kaffe godteri som er laget av kaffebønner.

Marie Callender Pot Pie Næringsinnhold

Det kan være lett å overse den ernæringsmessige informasjon om noen av våre favoritt trøstemat. Marie Callender er pai har noen ernæringsmessige fordeler i form av vitaminer og mineraler, men de er høy i fett og natrium. Folk som ser sin vekt eller kolesterol bør forstå nøyaktig hva de spiser.

Fett og kalorier

En hel Marie Callender kylling potten sektor regnes som en porsjon. Et sektor har 667 kalorier, over halvparten av disse kommer fra fett. Av de 41 g fett i en pai, er 12 g mettet fett, og 2 g er trans fett. Dette er usunt fett som kan føre til hjerteproblemer senere i livet. Et sektor inkluderer også 16,3 g enumettet fett, som regnes som et sunnere fett.

Natrium og Kostfiber

Ett Marie Callender kylling potten sektor har 42 prosent av det daglige verdi av natrium: 1002 mg per pai. Natrium er nødvendig for kroppen, for visse handlinger som muskelkontraksjon og nerve overføring, men for mye natrium kan føre til problemer så som hypertensjon.

En servering av dette produktet har 3 g kostfiber. Dette er 11 prosent av det daglige verdi av kostfiber. Dette er viktig for en vanlig fordøyelsessystemet, som det hjelpemidler i fordøyelsen i tarmen. Ifølge Verdens sunneste Foods, hjelper kostfiber du administrere både kolesterol og blodsukker.

Protein

Marie Callender kylling potten sektor gir 19,4 g protein per porsjon, 39 prosent av det daglige verdi av protein. Protein er viktig for både muskelvekst og muskel reparasjon. Protein er også en viktig byggestein i dine øyne, negler og hår.

Vitaminer

En servering av Marie Callender kylling potten sektor gir 2127 hormonspiral av vitamin A, eller 43 prosent av det daglige verdien av vitamin A. Vitamin A er en viktig del av utviklingen for bein og tenner. Dette vitamin er også kjent for å hjelpe med visjon.

Mineraler

Marie Callender kylling potten sektor er en utmerket kilde til jern. Et sektor gir 4,1 mg, som kommer til 23 prosent av det daglige verdi av jern. Jern bidrar bevege oksygen i blod gjennom kroppen

Hvordan Stopp mars Fly biter fra kløe

Hvordan Stopp mars Fly biter fra kløe


Mars fluer, også kjent som bitende fluer, la røde renner etter bite gjennom huden. Mye som mygg, mars fluer suge blod, bærer sykdommen fra en maskin til en annen. Den smertefulle mark igjen av mars flyr også klør fristende å klø den betente området, noe som kan føre til infeksjon. Lindre kløen med over-the-counter rettsmidler.

Bruksanvisning

•  Vask bite området på huden med en antibakteriell såpe og vann. Blot såpe forsiktig på biter med en vaskeklut. Skyll såpen fra huden med våt vaskeklut. Klapp huden tørr med et rent håndkle.

Dekk bite områder med Calamine lotion eller et produkt som reduserer kløe. Nytt etter behov eller som anvist på bruksanvisningen. Rengjør gamle lotion fra huden før du påfører frisk.

Ta en over-the-counter medisiner med antihistamin for alvorlige kløe symptomer. Ta bare som anvist og lese advarselen etiketten før bruk som noen medisiner kan forstyrre andre medisiner du tar.

Tips og advarsler

  • Se legen din for kronisk kløe eller hvis de biter bli smittet.
  • For å hindre bitt bruke en utendørs insekt spray som inneholder DEET. Spray det på klær og lue og lett på huden din. Spray utsiden av telt og soveposer når camping.

Personlighetsforandringer og Parkinsons sykdom

Personlighetsforandringer og Parkinsons sykdom

Parkinsons sykdom er en progressiv nevrologisk lidelse som forårsaker bevegelsesproblemer, skjelvinger, stivhet, stivhet, og vanskeligheter med å gå og snakke. I tillegg til fysiske utfordringer, mennesker med Parkinsons, og deres omsorgspersoner, må ofte forholde seg til følelsesmessige problemer og personlighetsforandringer.

Årsak

Parkinsons sykdom minsker dopamin, et kjemisk stoff i hjernen som påvirker mental helse. For mye dopamin, i stedet for lite, kan gi symptomer på schizofreni.

Symptomer

The Cleveland Clinic lister emosjonelle symptomer som angst, forvirring, tretthet, søvnproblemer og spenning.

Mood

Dr. Irene Richard, senior medisinsk rådgiver for Michael J. Fox Foundation, skriver at depresjon forekommer hos opptil 40 prosent av pasientene, og kan være et tidlig symptom på Parkinsons sykdom. Humørsvingninger som ligner "bipolar lidelse på daglig basis" kan også vises.

Følelser

Ifølge PDCaregiver.org, irritabilitet uten grunn kan være blant de første tegn på Parkinsons, og noen mennesker utvikler frykt, usikkerhet og motvilje mot å engasjere seg i nye situasjoner. Andre kan miste motivasjonen og bli avhengig, og normalt muntre mennesker kan bli pessimister.

Medisiner

The Cleveland Clinic rapporterer at medisiner som brukes til å behandle Parkinsons kan noen ganger føre til hallusinasjoner, vrangforestillinger og paranoia.

Behandling

Som i 2009, forskning på behandlingsalternativene var pågående. Terapi inkluderer antidepressiva og antipsykotiske medisiner. Blant antidepressiva, melder Reuters den 18. mars 2009 at trisykliske kan være mer effektivt enn SSRI.

Er det allikevel å Reverse nevropati?

Er det allikevel å Reverse nevropati?


Nevropati (nerveskade) har mange mulige årsaker. Potensial til å reversere nevropati avhenger av hvilken type av nerve berørt og om du har arvet eller ervervet nevropati.

Årsaker

Årsaker til nevropati inkluderer eksponering for giftige stoffer eller sykdommer som diabetes eller alkoholisme. I mange tilfeller er årsaken ikke kan identifiseres. Å bremse utviklingen av nevropati eller reversere skader avhenger identifisere årsaken.

Arvelig nevropati

Arvelige sykdommer, som Charcot-Marie-Tooth sykdom eller Friedreichs ataksi noen ganger føre til nevropati. Arvelig nevropati er mindre sannsynlighet for å være reversible enn ervervet nevropati. Ifølge Medline Plus, de fleste arvelige nevropatier har ingen kur. Noen av disse forhold fører til permanent, irreversibel nerveskader.

Underliggende tilstander

Nevropati forårsaket av underliggende forhold kan behandles. For eksempel, hvis du har nevropati som en komplikasjon av diabetes, kan du arrestere progresjon av nevropati ved å holde stram kontroll over blodsukkeret.

Eksterne årsaker

Hvis du har nevropati fra eksponering for giftige stoffer, kan eliminere årsaken reversere skader. Avvikling rusmisbruk kan arrestere nevropati forårsaket av alkoholisme eller narkotikamisbruk.

Betraktninger

Å gjøre sunne livsstilsvalg som for eksempel å opprettholde en sunn vekt, spise en balansert diett, være aktiv og unngå alkohol misbruk kan bidra til å forsinke den fysiske utviklingen av enkelte former for nevropati.

Nye utviklingstrekk i behandling av perifer nevropati

Nye utviklingstrekk i behandling av perifer nevropati


Perifer nevropati er en nevrologisk lidelse som involverer skadet sensoriske nerver i ekstremiteter. Symptomer inkluderer prikking, svie, muskelatrofi eller nummenhet. Mens det er ingen kur, er det noen lovende nye utbygginger i behandling av perifer neuropati.

Behandlingsmålene

De primære målene for behandlingen er å behandle symptomer og redusere risiko for ytterligere skade for å fremme regenerering av perifere nerver. Siden perifer neuropati ofte påvirker diabetikere, bør riktig glukose styring også tas opp.

Gabapentin

Ifølge Kathy Brooks-Rock, RN, BSN, kan dette antikonvulsive medikament øke nivåer av y-aminosmørsyre (GABA) i hjernen og hemmer frigjøring av norepinefrin, dopamin og serotonin, nevrotransmittere mistenkt for å utløse smertereseptorer.

Pregabalin

Denne forbindelsen er kjemisk lik gabapentin, men er bedre absorbert. Siden mindre av stoffet er nødvendig for å oppnå sammenlignbare smertestillende effekter, er det mindre fare for uønskede bivirkninger på sentralnerve-systemet.

Alpha Lipoic Acid

Ifølge en studie publisert i 26 mars 2003 utgaven av Diabetes Care, intravenøs kosttilskudd med antioksidanter alpha liponsyre betydelig reduserer smerte forbundet med diabetisk nevropati grunn til å forbedre glukosemetabolismen.

Bilde Energy Therapy (PET)

PET bruker infrarødt lys til å stimulere nerve regenerering ved å stimulere nitrogenoksid utgivelse, som slapper av kapillærene og øker blodsirkulasjonen.

Gjennombrudd i ALS Forskning

Gjennombrudd i ALS Forskning


Om lag 50 prosent av pasienter med amyotrofisk lateral sklerose (ALS), en sykdom som ødelegger musklene, dø innen tre år. I flere tiår var det "ingen spesifikk behandling eller kur," rapporterte The Merck Manual of Medical Information, men det var spennende gjennombrudd i ALS forskning i 2009.

Lever lenger

The American Academy of Neurology konkluderte i oktober 2009, at pasienter med ALS, som også kalles Lou Gehrig sykdom, kan leve lenger ved å ta stoffet riluzol, ved hjelp av en PEG (perkutan endoskopisk gastrostomi) rør som hjelper pasienter puste og spise, og tar botulinum toxin B for å behandle siklende.

Stamcelleterapi

Embryonale stamceller har hjulpet rotter med ryggmargsskader gå igjen. Disse cellene blir testet i ALS pasienter fordi The University of Michigan Health System ALS Clinic rapporterte i september 2009, som ALS pasienter kan oppnå lignende resultater.

Gener identifisert

Tre gener som har vist seg til utviklingen av ALS er identifisert, kunngjorde The ALS Association i september 2009.

Genmutasjon

En overskytende beløp av SOD1 protein er avgjørende i utviklingen av ALS. I juni 2009 annonserte The ALS Association at forskerne fant at genmutasjoner fremskynde SOD1 er klumper.

Klinisk studie

En klinisk studie som vil teste stoffet arimoclomol på pasienter med familiær ALS begynte på Emory (Ga). University, annonserte The ALS Association i mars 2009.

Årsaker til myelinisering

Årsaker til myelinisering


Myelinisering er dannelsen av myelin, et hvitt, fettstoff som strøk nerveceller og danner en isolerende kappe. Myelin hylser tillate gjennomføring av signaler eller impulser mellom hjernen vår og resten av cellene i kroppen vår. Det finnes en rekke demyeliniserende forstyrrelser hvori myelin er skadet, noe som resulterer i en forstyrrelse av disse signaler, og forårsaker en rekke neurologiske symptomer.

Produksjon

Myelin er sammensatt av lipider (fett) og proteiner. Ifølge National multippel sklerose Society, er det to forskjellige typer av myelin, kjennetegnet av både deres kjemiske sammensetning og plassering i kroppen. I sentralnervesystemet eller i CNS, som er sammensatt av hjernen og ryggmargen, er myelin produsert av spesialiserte nerveceller kalt oligodendrocytter. Den perifere nervesystemet eller PNS består av motoriske og sensoriske neuroner som driver signaler fra CNS til resten av kroppen. I PNS, er myelin produsert av Schwann celler. Myelin produsert i CNS er forskjellig fra det som produseres i PNS kjemisk, men de er funksjonelt det samme.

Utvikling

Myelinisering begynner i løpet av tredje trimester av svangerskapet, og fortsetter i flere år etter fødselen. Det er flere nevrologiske utviklingsmessige milepæler som leger spore i barnets første 24 måneder, og disse tilsvarer de mønstre av myelin formasjon, ifølge University of Utah Health Sciences Library.

Arvelige sykdommer

Arvelige demyeliniserende lidelser oppstår når myelin ikke klarer å utvikle riktig eller blir skadet. Disse sykdommene kan påvirke enten CNS eller PNS. Arvelige forstyrrelser i CNS inkluderer leukodystrophies, som er sykdommer som vanligvis er tilstede i barndommen og fremdrift raskt fører til paralyse og død, i henhold til Myelin Project. Marie-Charcot-Tooth sykdom, eller MCT, er et eksempel på en demyeliniserende sykdom i PNS. MCT ofte fører foten og felles misdannelser.

Kjøpte Disorders

Den vanligste kjøpt demyeliniserende lidelse i CNS er multippel sklerose eller MS, noe som påvirker 400.000 mennesker i USA og 2,5 millioner mennesker verden over, ifølge National Multiple Sclerosis Society. Guillain-Barré syndrom er et eksempel på en ervervet lidelse i PNS. I både CNS og PNS ervervet lidelser, er det antatt at myelin skade er et resultat av en autoimmun angrep, hvor legemet plutselig slutter å gjenkjenne myelin som en del av seg selv. Årsaken til disse autoimmune angrep er ukjent.

Myelin Repair

Når myelin er skadet som et resultat av sykdom, er kroppen i stand til å reparere. I CNS er oligodendrocytter signalisert å starte produksjon av nye myelin på skaden området. Mekanismen for denne signal er ikke godt forstått, men er gjenstand for pågående forskningsprosjekter, ifølge National Multiple Sclerosis Society. I PNS, blir produksjonen av myelin i gang av en migrasjon av Schwann celler til området for skade. Reparasjonsmekanismene bli mindre effektiv når områdene er utsatt for gjentatte skader myelin, som resulterer i permanent skade.

Nerveskader og Muscle Ligament Forringelse Sykdommer

Nerveskader og Muscle Ligament Forringelse Sykdommer


Sykdommer som involverer nerveskader og muskel og ligament forverring inkluderer motor neuron sykdommer (MNDS) og perifere nevropatier. Disse sykdommer er generelt progressiv, dvs. de vanligvis forverres over tid.

Motoriske nervecellen sykdommer er de som ødelegger motoriske nerveceller, nervecellene som styrer musklene, ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag (ninds). Nervesignalene ikke gjennomføre riktig og musklene begynner å svinne hen. Den muskel forverring fører til forkorting og stivhet av sener og leddbånd.

MNDS kan være arvelig lidelser eller ervervet, sier ninds. Det antas at miljøgifter og virus kan spille en rolle i utviklingen av MNDS.

Perifere nerver er de som overfører informasjon til og fra hjernen og ryggmargen til resten av kroppen. Perifere nevropatier forvrenge og forstyrre disse sendingene som oppstår nerveskader. Den nerveskader også resulterer i forringelse av muskler og sener, så vel som kronisk smerte, nummenhet og tap av funksjon.

Det er mange forskjellige årsaker til perifere nevropatier, og mer enn 100 typer har blitt identifisert.

MND: Amyotrofisk lateral sklerose (ALS)

Amyotrofisk lateral sklerose (ALS), også kjent som Lou Gehrigs sykdom, er en dødelig tilstand. Mange leger også referere til ALS som motor neuron sykdom. I ALS, progressiv nerveskader og muskel forverring kommer til å påvirke livsviktige funksjoner som pust, tygge og svelge.

MNDS: Progressive bulbar Parese og Pseudobulbar Parese

Progressive bulbar parese, eller progressiv bulbar atrofi, refererer til en tilstand som påvirker den oppsvulmede delen av hjernestammen. Hjernestammen kontrollerer livsviktige funksjoner som pusting og svelging, men denne sykdommen også påvirker beina.

Pseudobulbar parese påvirker evnen til å tygge, snakke og svelge. Det påvirker også de ansiktsmusklene.

MNDS: Primær lateral sklerose (PLS) og Progressive muskelatrofi

Primær lateral sklerose (PLS) innebærer degenerasjon av nervene som kontrollerer frivillig bevegelse. Det rammer vanligvis først bena og utvikler seg til manglende kontroll og forringelse av musklene i bagasjerommet, armer og deretter hjernestammen.

Progressiv muskelatrofi er en MND som forårsaker muskelsvinn i hendene og deretter underkroppen.

MNDS: spinal muskelatrofi (SMA) og postpoliosyndrom (PPS)

Spinal muskelatrofi refererer til en klynge av tilstander som involverer nerveskader i ryggmargen og muskelsvinn det meste i ben og armer, men kan påvirke de som er involvert i å puste, svelge og snakke. Werdnig-Hoffman sykdom, SMA type II, Kugelberg-Welander sykdom, Fazio-Londe sykdom, Kennedy sykdom og medfødt SMA med arthrogryposis er alle former for SMA.

Post-poliosyndrom (PPS) påvirker polioskadde mange år etter restitusjon. Sykdom, skade, aldring eller vektøkning antas å utløse nerveskader, ifølge ninds. Dette nerveskader fører til progressiv muskel og ligament forverring.

Perifere nevropatier grunn av skade og sykdom

Fysiske skader kan ofte forårsake betydelig nerveskader som fører til muskel og ligament forverring.

Systemiske sykdommer er sykdommer som påvirker hele kroppen. Disse ofte resultere i nerveskader og muskelsvinn. Alkoholisme, blod og karsykdommer, kreft, kronisk betennelse, diabetes, hormonelle ubalanser, nyresykdommer, belastnings-, giftstoffer og vitaminmangel er alle eksempler på disse ervervet perifere nevropatier.

Perifere nevropatier grunn av infeksjoner eller autoimmune tilstander

Mange bakterier og virus kan angripe nerve vev, sier ninds. Diptheria, Epstein-Barr, herpes simplex, herpes varicella-zoster, hiv og Lyme sykdom kan alle føre til nerveskader og muskel og ligament forverring.

Noen bakterier og virus utløse autoimmune tilstander som resulterer i nerveskader.

Gulillan-Barre syndrom og kronisk inflammatorisk demyeliniserende polynevropati (CIDP) er eksempler på inflammatoriske tilstander som kan skade nerver.

Arvet perifere nevropatier

Noen perifere nevropatier er forårsaket av genetiske mutasjoner eller spesifikke gener som er gått ned. Den vanligste er en gruppe av arvelige perifere nevropatier kjent som Charcot-Marie-Tooth sykdom.

Dyspraksi Aktiviteter

Dyspraksi Aktiviteter


Dyspraksi er et begrep som refererer til en lidelse relatert til motorisk utvikling. Personer med denne lidelsen skjerm vanskeligheter planlegging og gjennomføring av konkrete finmotoriske oppgaver. Omtrent seks prosent av alle barn viser noen symptomer på dyspraksi, og omtrent 70 prosent av de som rammes av denne lidelsen er menn, ifølge National Center for Learning Disabilities Inc. Denne lidelsen kan påvirke slike enkle motoriske ferdigheter som vinker farvel, samt mer komplekse oppgaver som å pusse tennene.

Motor Skill suksess

Tilpasning en oppgave for å redusere motoriske ferdigheter som kreves kan føre til et barns suksess. Det er svært viktig at et barn erfaring positiv selvfølelse når du arbeider med konkrete peer-relaterte aktiviteter. Hjelpe en dyspraxic barn med felles aktiviteter som er tilpasset for å bygge opp barnets selvfølelse inkluderer noen av følgende: For lengre oppgaveskriving, har barnet bruke et tastatur, eller penner, fargestifter eller blyanter som har større grep størrelser. Du kan også vurdere å ha barnet endrer sin fysiske utdanningsprogram, samt bære klær med større fester.

Samspill med små barn å ha Dyspraxia

Engasjere seg i tider med spill regissert av barnet hvor du bli med og etterligne hans aktiviteter, men spør noen spørsmål eller initiere noen krav. Følg hans bly og gjøre en godtgjørelse for den lange responstiden funnet hos noen barn med dyspraksi. Ifølge Marie E. Anzalone, Sc.D., OTR & G. Gordon Williamson, Ph.D., OTR, bør du utvide på temaer i barnestyrt lek. For eksempel hvis et barn skjer for å være på kjøkkenet "matlaging", du kunne hjelpe barnet utvide på det temaet ved å bli med inn og sette på bordet og hjelpe mate babyen. Denne strategien bidrar til å bygge barnets lek repertoar slik at hans fantasi kan være fleksibel. Endre miljøet slik at kreativitet og fleksibilitet i spill kan fremmes. Snarere enn å foreslå løsninger som barn er involvert i ulike problemløsningsoppgaver, stille spørsmål om hva som vil skje neste.

Andre aktiviteter Dealing med dyspraksi Barn

Arbeidet med de organisatoriske ferdighetene til barnet, ikke din egen. Når det gjelder å gi voksen retning, gjøre "mindre" og ikke "mer". Du vil finne at det vanligvis tar uorganisert barnet lenger enn gjennomsnittet barnet å lære motoriske aktiviteter. Hjelp barnet fra videre til en ny ferdighet til å praktisere det gjentatte ganger slik at han vil være i stand til å utføre oppgaven med letthet. Fordi noen barn har en hard tid på å vurdere sine egne handlinger, bør ærlige tilbakemeldinger gis. Vær oppmerksom på barn som prøver å flykte fra den primære oppgaven og søker en "krasj" løsning som å ha en "ulykke", ved hjelp av aggresjon eller bare å nekte å delta, slik at de slipper å fullføre en oppgave. Som det fremgår av Anzalone og Williamson, kan dette tyde på at en oppgave er for vanskelig og må forenkles. Gi en rutine for barn som er strukturert, rimelig forutsigbar og konsekvent.

CSF Glysin & pyridoksin avhengige Beslag

CSF Glysin & pyridoksin avhengige Beslag


Nivåer av glysin i cerebrospinalvæsken påvirker kroppens temperaturregulering og blodtrykk. For en pasient med pyridoksin avhengige anfall kan glycin nivåer forverre anfall. Motsatt kan beslagene heve glysin nivåer. Pyridoksin avhengige anfall kan være svært farlig, så tidlig diagnose og behandling er avgjørende. Ingen av informasjonen i denne artikkelen er ment å tas som medisinske råd - du bør konsultere legen din med spørsmål om din CSF glysin eller anfall.

CSF Funksjon

CSF står for cerebrospinal væske, som er en kroppsvæske som fyller rommet rundt hjernen. CSF er også funnet inne i hjernen og ryggmargen. Denne klare-farget væske fungerer som en pute der hjernen din kan flyte - CSF beskytter hjernen mot skader og infeksjon.

Glycine Funksjon

Glycin er en organisk forbindelse, og den minste av de aminosyrer som vanligvis finnes i proteinnæringsmidler. Glysin er funnet i protein drinker og kosttilskudd. Den brukes som tilsetning i animalske matvarer. Også brukes som et søtningsmiddel for menneskemat, glysin kan bedre søvnkvalitet når det tas før sengetid.

Glysin Levels i CSF

CSF har en slags spylefunksjonen i hjernens ventrikulære system. Ettersom fluid strømmer gjennom dette systemet og tilbake til blodet, bærer det avfall bort fra hjernen og sentralnervesystemet. Dersom konsentrasjonen av glysin i CSF er relativt høy, kan dette negativt påvirke kroppens kontroll av blodtrykket og kjernetemperatur.

Pyridoksin

Pyridoksin er også kjent som vitamin B6. Kroppen din trenger pyridoksin å forbrenne energi fra maten for å lage røde blodlegemer og for å opprettholde riktig nerve funksjon. Pyridoksin kosttilskudd kan være foreskrevet for å behandle B6-mangel.

Pyridoksin-Dependent Beslag

I sjeldne tilfeller kan anfall være forårsaket av pyrodixine avhengighet. Pyridoksin avhengige anfall kan oppstå selv når vitamin B6 nivåer er normale. Disse anfall skyldes en ufullstendig binding av pyridoksin overfor kjemikaliet som katalyserer omdannelsen av glutaminsyre til gamma-aminosmørsyre (GABA). Et lavt GABA konsentrasjon senker krampeterskelen, noe som gjør et anfall mer sannsynlig.

Kausalitet

En artikkel i mars 2000 utgaven av tidsskriftet "Pediatric Neurology" indikerer at pyridoksin avhengige anfall kan føre til en økning i CSF glysin nivåer. Gjentatte anfall forårsake avbrudd i hjernens oksygentilførsel, og det antas at dette kan føre til en heving i glysin nivåer. Motsatt er det mulig at forhøyet CSF glysin nivåer forårsake anfall - når glysin nivåer i CSF er høy, er det anfall terskelen senkes, skjerpende pyridoksin avhengige anfall.

Hvordan Test for Galant Reflex

Hvordan Test for Galant Reflex


Galant Reflex er en av flere tester som brukes i nevrologiske undersøkelser av spedbarn og er en autonom muskel respons på stimuli. Denne refleksen forsvinner på 3 til 6 måneders alder, rapporter Keep Kids Sunn nettside. Hvis den ikke forsvinner, kan dette være indikasjon på en nevrologisk problem, akkurat som den manglende responsen i en nyfødt kan indikere et problem. Tester som dette er ikke avgjørende, men unnlatelse av å svare på flere refleks tester kan være begrunnelse for videre testing.

Hvordan Test for Galant Reflex

Hold et spedbarn noen få inches over en seng eller myk overflate med en hånd å holde magen eller brystet og nakken og ryggen vendt mot deg. Ikke la hender eller føtter for å ta på sengen, men sørg for at barnet kan flytte den nedre rygg og ben. Med andre ord, ikke bruk armen for å holde barnet mellom bena. Denne testen fungerer også for premature barn, rapporterer forskningsleder MC Allen i en rapport med tittelen "The Evolution of Primitive Reflekser i Ekstremt premature barn" publisert i Pediatric Forskning i desember 1986 En studie ved University of Massachusetts Amherst av Courtney Plaster tittelen " Neonatal Reflekser "viser at denne refleksen er til stede hos nyfødte 20 uker i utero.

Stroke langs den ene side av spedbarnets ryggraden i en cephalocaudal retning, eller fra topp til midjen. Denne testen krever ikke noe utstyr og forårsaker ingen skade på spedbarnet. En rapport i "Pediatric Neurology" mars 2005 med tittelen "Primitive Reflekser og postural reaksjoner i nevrologisk undersøkelse" av DI Zafeiriou forklarer at tester av denne typen gi testverktøy for den tredje verden, og er viktig for utviklingsland når metabolske screening tester ikke oppdage en risiko.

Se også svaret på stryke. En lydhør baby vil bøye hoftene og kroppen mot strøk side. En rapport i "Pediatric Neurology" i september 1995 med tittelen "Prospective Oppfølging av Primitive Refleks Profiler i høyrisiko Spedbarn: Nøkkelen til en tidlig diagnose av Cerebral Parese" av DI Zafeiriou understreker at en presumptiv diagnose kan stilles i høy-risiko spedbarn med bruk av refleks testing, blant tC refleks.

Hint

  • Ikke les en refleks test eller testing av en ikke-lege som avgjørende. Har noen bekymringer sjekkes av barnelege.

Hva er årsakene til midlertidige minne opphører?

Hva er årsakene til midlertidige minne opphører?


Midlertidige minne bortfaller kan bli utstilt på flere forskjellige måter. Du kan være ute av stand til å huske fortiden minner eller kan ha problemer med å huske nye hendelser. Hukommelsestap som er dramatisk eller varer i en betydelig periode kan være et tegn på en mer alvorlig medisinsk problem.

Brain Trauma

Enhver type traume til hjernen kan føre til midlertidige minne bortfaller. Dette inkluderer hjernekirurgi, svulster på hjernen, eller en hendelse når hjernen er ute av oksygen, slik som hjertet har stoppet, når du slutter å puste, eller komplikasjoner under en operasjon med anestesi. Visse typer av sykdommer som Lyme sykdom kan forårsake hjerne infeksjoner som fører til minne tap.

Sykdom

Neurodegenerative sykdommer så som Parkinsons sykdom, Huntingtons sykdom eller multippel sklerose skade nerveceller som påvirker minne. Psykiske lidelser som depresjon, bipolar lidelse eller schizofreni kan føre til hukommelsestap enten gjennom ikke-behandling eller over-medisinering. Kreftpasienter får aggressiv kjemoterapi eller strålebehandling kan oppleve kortvarig hukommelsestap.

Aldring

Normal aldring kan ofte føre til minimale hendelser av hukommelsestap. Pensjonist kan midlertidig glemme navn på personer, steder eller være ute av stand til å huske tidligere hendelser, som er relativt vanlig på grunn av aldring. Seniorer som ikke har en sunn livsstil som inkluderer trening, riktig ernæring og søvn kan også ha hukommelsesproblemer på grunn av dårlig kognitiv helse.

Sykehusinnleggelse

En studie publisert i mars 2011-utgaven av "Journal of General Internal Medicine" sier at pensjonister som gjennomgår sykehusinnleggelse kan lide av korttidshukommelsen tap som stammer fra flere ulike faktorer, blant annet: desorientering fra nye og ofte kaotiske sykehus omgivelser; den sykdom eller tilstand som behandles; og mangel på søvn og avbrudd i en rutine på grunn av sykehusinnleggelse. Om lag 35 prosent av pasientene i studien scoret dårlig i kategorier av forståelse, anerkjennelse, repetisjon og navngiving når de ble utskrevet fra sykehuset. De fleste av dem rapporterte betydelig minne forbedring innen en måned av å være tilbake hjemme.

Neck Disk erstatning alternativer

Neck Disk erstatning alternativer


Ryggvirvlene, eller ben, i halsen krever en pute for å hindre dem fra å gni sammen. Ryggsøylen som skiller disse ryggvirvlene utføre den funksjonen, opptrer som støtdempere. Over tid, disker slites ut og forårsake smerte på grunn av en klemt nerve. Når nonsurgical alternativer mislykkes, er fjerning av disken det siste alternativet. Alternativer for å erstatte disken inkluderer cervical (nakke) fusjon eller kunstig cervical disk erstatning.

Alternativer

Nonsurgical alternativer for ødelagte disker inkluderer anti-inflammatoriske medisiner, fysioterapi og kalde og varme behandlinger. For folk flest i disse alternativene vil gi tilstrekkelig lindring; hvis ikke så kirurgi er neste trinn. Cervical fusion er standard kirurgisk inngrep for å erstatte ødelagte disker og, inntil nylig, det eneste alternativet. I juli 2007, US Food and Drug Administration godkjent den første kunstige ny disk for livmorhals disker. Før den tiden hadde kunstige disker blitt godkjent for spinal (tilbake) kirurgi, men ikke for cervical spinal kirurgi. Denne godkjenningen gir pasientene to alternativer for utskifting av livmorhals disker.

Cervical Fusion

I en cervikal fusjon, blir det skadede disk erstattet med ben tatt fra pasientens hofte eller et kadaver. En metallplate med skruer benyttes for å holde beinet på plass. Benimplantatet sikringer til ryggvirvlene på hver side; Dette eliminerer bevegelse som produserer smerte. I stedet for de naturlige bevegelser som forekommer mellom ryggvirvlene som absorberes av en disk, hindrer benet fusion enhver bevegelse av ryggvirvlene.

Kunstig Disk Replacement

Kunstig disk erstatning er, enkelt sagt, endre ut en del. Den gamle skadet disk fjernes og en ny settes inn på sin plass. Den er festet til hver ryggvirvler med beinskruer. Formålet med den kunstige disken er å utføre den samme funksjon som den naturlige disk.

Sammenligninger

Kunstig disk erstatning kirurgi koster mindre og pasienter har en større tilfredsstillelse enn med cervical fusion, ifølge en artikkel publisert av Cedars-Sinai Hospital den 18. mars, 2011. Kostnader i gjennomsnitt 49 prosent lavere; tilfredshet priser var 88 prosent for kunstig disk erstatning versus 76 prosent for cervical fusion. Når man sammenligner fremtiden kirurgi, var fire ganger større sannsynlighet for å trenge ytterligere kirurgi cervical fusion pasienter. Dette er på grunn av virkningen på tilgrensende nivåer av disker. Uten støtdemperen effekt i det smeltede område, de andre plater motta flere av slitasje. En mindre disk til å absorbere sjokket betyr større belastning på de gjenværende diskene.

Przyczyny słabości nóg

Słabość kończyn dolnych mogą być wywołane przez wiele stanów i chorób. Słabość oznacza, że ​​mniejsza siła mięśni od wprowadzeniu. Niektórzy ludzie mylą zmęczenie jako słabość, ale technicznie w świecie medycznym, nie są one takie same. Osoby z grypą lub raka, na przykład, może powiedzieć czują słaby, gdy są odnoszące się do ospałości. Słabość w nogach jest objawem urazów, chorób nerwowo-mięśniowych, toksyn i chorób metabolicznych.

Choroba Addisona

Choroba Addisona zaburzenie hormonalne, które powoduje osłabienie mięśni, zmęczenie, utrata wagi, ciemnienia skóry i obniżenie ciśnienia krwi. Mężczyźni i kobiety mogą dostać to, nie ważne co ich wieku. Występuje, gdy nadnercza nie produkuje wystarczającej ilości kortyzolu i być może aldosteron. Objawy zazwyczaj zaczynają się powoli. Oprócz zmian fizycznych wymienionych powyżej, osoby choroby Addisona może być rozdrażnienie i depresji.

Stwardnienie boczne rozsiane

Stwardnienie zanikowe boczne (ALS), znany jako choroba Lou Gehriga, jest choroba neuronu ruchowego, która przebiega bardzo szybko. Nie ma lekarstwa, i ALS jest ostatecznie śmiertelne. Cele ALS i ataki neuronów w mózgu, rdzenia kręgowego i pnia mózgu, które kontrolują dobrowolne mięśni. Górne i dolne neurony ruchowe obumierają i zatrzymać wysyłanie sygnałów do mięśni. To powoduje, że mięśnie stają się słabe, atrofia i drgać. Wszystkie mięśnie są podatne na ALS. Pacjenci nie mogą już przenieść swoich nóg, rąk i ciała i ostatecznie tracą zdolność oddychania.

Stwardnienie rozsiane

Stwardnienie rozsiane (SM) powoduje degenerację nerwów ośrodkowego układu nerwowego za. Ponadto mieliny, który izoluje nerwy, znika. To powoduje, że impulsy elektryczne wzdłuż nerwów spowolnić, ponieważ są one uszkodzone. Jak to nadal podstawowe funkcje sterowane przez układ nerwowy zacząć się pogarszać. Widząc, mówienie, pisanie, spacery i pamięć stają się trudne. Wczesne objawy MS obejmują osłabienie mięśni, trudności z równowagi, drętwienie mięśni lub zmęczenie i zaburzenia widzenia.

Charcot-Marie-Tooth choroby

Choroba Charcot-Marie-Tooth (CMT) jest bardzo często dziedziczone zaburzenia neurologiczne. To pochodzi od lekarzy, którzy zidentyfikowanych go w 1800 roku. CMT tworzy kilka warunków, które wpływają na nerwy obwodowe, które są na zewnątrz rdzenia kręgowego i mózgu. CMT dotyka nerwów czuciowych i ruchowych. To wspólne doświadczenie słabości w waszych niższych mięśni nóg i stóp. To może spowodować wysoki-podszedł spacer lub spadek stóp, wraz z częstymi upadkami lub potknięcia. Małe mięśnie w nogach są tak słabe, że mogą być deformacje, takie jak łuki hammertoes lub wysokich. Dolna część nogi traci także masy mięśniowej, a więc ma on chudego wygląd. Jak postępuje CMT, ręce mogą zacząć czuć słaby i mięśnie mogą zanikać.

Wielomięśniowe

Wielomięśniowe jest choroba mięśniowa, w której włókna stanu zapalnego. Nie wiadomo, jak to jest spowodowane, ale białe krwinki nagle atakują mięśnie, zwłaszcza te w tułów lub bagażniku. To powoduje osłabienie, które waha się od umorzenia i ciężkich flareups. Najczęstszym objawem pojawienia się choroby jest osłabienie mięśni znajdujących się najbliżej tułowia. Zaczynają tracić moc i zanikowi. Wchodzenie po schodach, wstawania i podnoszenia może być bardzo trudne.

Problemy z kręgosłupem

To nie jest rzadkością w przypadku bólu stopy nogi lub są powodowane przez problem w dolnej części pleców. Nerwy z tyłu może być skompresowany lub pod ciśnieniem. Nie musi to powodować ból w plecach, ale zamiast pokazać ból i słabość w kończynach dolnych. To dlatego, że nerwy podróży w dół nogi. Ból nóg, a jej objawy są zazwyczaj określane jako rwa kulszowa. Typowe opisy ból nóg to uczucie ciężkości lub słabość, że w konflikcie z ruchu. Można poczuć się jak trzeba przeciągnąć nogę. Nogi poruszać się znacznie wolniej niż kiedyś, szczególnie podczas wspinaczki po schodach.

Znaki i objawy choroby nerwowo-mięśniowej

Choroba nerwowo-mięśniowa jest bardzo szerokie pojęcie, które obejmuje wiele różnych chorób, które wpływają na funkcjonowanie mięśni. Do najbardziej znanych chorób są mięśniową Duchenne'a (MD) i stwardnienie zanikowe boczne (ALS), powszechnie znany jako choroba Lou Gehriga. Niektóre z tych chorób atakują organizm w bardzo młodym wieku i inni prezentują się nagle w połowie życia. Objawy są tak różne, jak samych chorób.

Dystrofia mięśniowa

Dystrofia mięśniowa jest chorobą genetyczną, która może wiązać się z przy urodzeniu lub w późniejszym życiu. Mięśnie słabną z upływem czasu, zwłaszcza dobrowolne mięśni - te, które mamy kontroli. Niektóre z tych chorób może podjąć opłat na serce lub mimowolne mięśni, jak również. Objawy obejmują chód kołyszący, brak napięcia mięśni u dzieci, chodzenie na palcach, osłabienie i utratę zdolności do chodzenia w zależności od konkretnej postaci dystrofii mięśniowej i ciężkości choroby.

Choroby Neuronu

Choroby neuronu ruchowego (MNDs), zaburzenia zwyrodnieniowe są progresywne. Wpływają one na nerwy zarówno w górnej lub dolnej części ciała. To kategoria, w której choroba Lou Gehriga jest sklasyfikowany. Znaki MNDs zazwyczaj prezentują się w połowie życia. Objawy to osłabienie rąk i nóg, trudności w połykaniu, zakwestionowane chodu, niewyraźną mowę, słabość skurcze twarzy i mięśni. Gdy choroba postępuje, oddychanie może być ograniczona.

Zapalne miopatie

Zapalne miopatie są inną formą choroby nerwowo-mięśniowe. Są one również nazywane zapalenie mięśni. Ludzie z tymi chorobami doświadczyć zapalenia ich dobrowolne mięśni. Takie osłabienie mięśni w czasie. Osoby o zapalenie mięśni często mają tendencję do innych chorób autoimmunologicznych, takich jak reumatoidalne zapalenie stawów. Objawy obejmują bóle najprawdopodobniej w ramiona, plecy, górna część pleców, bioder i ud. Osoby z miopatii zapalnych może także mieć trudności w połykaniu, co może prowadzić do złego odżywiania i utraty masy ciała.

Choroby nerwowo-mięśniowe Junction

W tej grupie chorób, w których występują komórki nerwowe i mięśniowe końcem. Węzeł nie działa prawidłowo. Zespół Lamberta-Eatona (LES) i Myasthenia gravis (MG) należą do tej kategorii. Objawy MG obejmują problemy połykaniu i mówieniu i osłabienie mięśni w okresach działalności. Słabość wydaje się lepiej po odpoczynku. LES jest podobny do MG jednak osłabienie mięśni po wysiłku rzeczywiście poprawia zamiast pogarsza.

Choroby nerwów obwodowych

Choroby nerwów obwodowych siać spustoszenie na nerwy, które kontrolują i nogi. Charcot-Marie-Tooth choroby (CMT) jest najbardziej znanym z tych warunków. Jest to dziedziczne zaburzenie wpływa między 100.000 i 125.000 ludzi w Stanach Zjednoczonych, według Szpitala św. Mięśnie stóp, przedramion, nóg i dłoni powoli degenerują. Pierwszą oznaką CMT jest gdy palce są zgięte lub twoja stopa jest wysoko sklepione powodu niezwykłego spaceru. Inne objawy to problemy z równowagi i funkcji strony, zmiany w obrębie kości stopy, ręki lub nogi skurcze, możliwe problemy utraty słuchu lub wzroku i utraty niektórych normalnych odruchów. Niektórzy pacjenci również wystąpić skoliozę.

Miopatie

Mitochondrialnych miopatii i inne miopatie klasyfikacji resztę chorób nerwowo-mięśniowych, które nie należą do innych grup. Mitochondria dostarczają energii do mięśni tak, gdy były to zaburzenia, czujesz się słaby i brak energii. Typowe mitochondrialne miopatie obejmują zespół Kearns-Sayre, mitochondrialny encephalomyopathy kwasicy mleczanowej i skok-jak epizody (Melasa) i mioklonii padaczki z włókien obszarpany czerwony (MERRF). Objawy mogą obejmować zaburzenia ruchowe, ślepotę, głuchotę, powieki to droop, wymioty, niewydolność serca, otępienie, drgawki i zaburzenia rytmu serca.

Utvidet bruk av en varmepute

Utvidet bruk av en varmepute


The Consumer Product Safety Commission mottar jevnlig klager på skader og dødsfall som involverer elektrisk oppvarming pads. Disse ulykkene skjer i sykehjem sykehus boliger, og. De fleste av dødsfallene er fra brann og alvorlige brannskader som involverer eldre. Feil ledninger eller slitt isolasjon i varmeputer får dem til å tenne.

Farene ved oppvarming pads

Varmeplatene ser ut til å være trygt for ømme muskler eller ledd, men når de brukes feil, kan de være farlige. Lammelse og slagpasienter, diabetikere, folk som er på visse medisiner eller har konsumert for mye alkohol og babyer er spesielt utsatt. Å holde en varmepute på ett sted på kroppen for en lengre periode kan forårsake alvorlige brannskader, selv når den er satt til en lav temperatur.

Sikkerhetshensyn

Inspiser varmeputen før bruk. Hvis det ser slitt eller hvis elektriske ledninger er utsatt, kaste den bort. Hold alltid beskyttelsesdekselet på. Ikke sitte eller ligge på en varmepute. Trekk puten når den ikke er i bruk. Les alltid instruksjonene. Ikke bruk en varmepute rundt oksygenutstyr. Ikke bruk sikkerhetsnåler for å sikre en varmepute på plass.

Erythema Ab Igne

Erythema ab igne er en reaksjon forårsaket av for mye eksponering for infrarød stråling. Tilstanden er sett hos personer som overforbruk varmeputer og bærbare datamaskiner. Det ser ut som et rødt utslett eller solbrenthet. Til slutt huden tynner og kan utvikle sår. Det er en liten risiko for hudkreft fra overeksponering for varmeputer, ifølge en klinisk studie publisert i mars-april 2001 utgaven av "ultrastructural Pathology."

EMF Eksponering

Elektriske apparater avgir elektromagnetiske felt - usynlige linjer av makt. Pågående kliniske studier blir utført for å teste om EMFs øke risikoen for kreft hos mennesker, men er ikke avgjørende. En University of Washington studie fant DNA-skader i hjernen til rotter etter 24 timer i en 60-hertz-feltet. Mer skaden inntraff etter 48 timers eksponering. Dette tyder på at EMF eksponering kan være kumulativ hos både dyr og mennesker. Selv om studien ikke sitere varmeputer direkte, ville noen bekymret for EMF eksponering gjøre det bra for å erstatte elektrisk oppvarming pads med ikke-elektriske seg.

Heat Therapy Alternativer

Den mest effektive varme terapi produkter holde området varm, men ikke brenne huden. De bringer varme dypt inn i de berørte vev. Annet enn varmeputer, vurdere disse oppvarming alternativer: varmeflasker, microwave oppvarmede gel pakker, varme omslag og varme bad. Hvis et område er lettere skadet eller hevelse, bruke isen. En kombinasjon av varme og is terapi ofte fungerer effektivt.

Gjenopprettings Times for musklene etter Yoga

Gjenopprettings Times for musklene etter Yoga


Forsinket utbruddet stølhet, eller DOMS for kort, er en vanlig bivirkning som oppstår etter en ny eller sprek trening, inkludert yoga. Det oppstår vanligvis i løpet av 12 til 48 timer etter trening. Med mindre stølhet er en indikasjon på noe mer alvorlig, avtar smertene vanligvis innen få dager til en uke.

Årsaker

Den mild smerte, stivhet og redusert bevegelighet forbundet med DOMS er forårsaket av en rekke faktorer. Ifølge en studie publisert i 2003 i en utgave av "Sports Medicine," DOMS fra trening kan være forårsaket av en eller en kombinasjon av følgende: melkesyre, muskelspasmer, bindevev skade, betennelse og enzymet efflux teorier.

Behandling

Når DOMS oppstår, anbefaler Mayo Clinic moderat trening for å redusere smerte. Ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler, ofte referert til som NSAIDs, har vist seg å effektivt redusere muskler sårhet. I tillegg til piller, steroide antiinflammatoriske midler er tilgjengelige i andre former, som for eksempel geler, kremer og plastre.

For en naturlig tilnærming for å lindre såre muskler etter yoga, "Yoga Journal" anbefaler å ta et varmt bad blandet med 2/3 kopp natron og 1/4 kopp ingefær pulver. Ingefær fremmer blodstrømmen til musklene og natron fjerner giftstoffer.

Forebygging

Forbered på forhånd for å unngå DOMS. Gradvis øke intensiteten på yoga, slik at du bygger opp musklene dine til en fornuftig tempo. Få minst åtte timers søvn. Hold deg hydrert ved å drikke nok vann. The Institute of Medicine antyder kvinner drikker ni kopper vann per dag og menn drikker 13 kopper vann per dag.

En studie publisert i mars 2009 utgaven av "Clinical Journal of Sport Medicine" antyder at inntak av omega-3 fettsyrer kan redusere forsinket utbruddet stølhet.

Skille Pain

Når sårhet varer lenger enn en uke, eller hvis rødhet og hevelse er tydelig rundt en sår muskel, gjøre en avtale for å se din lege. Dette kan være et tegn på en infeksjon. The Mayo Clinic antyder umiddelbar medisinsk hjelp hvis du opplever svimmelhet, vanskelig å puste, alvorlig muskelsvakhet eller høy feber ledsaget av muskelstivhet i nakken. Ring legen din dersom du opplever noen av følgende: smerte som indikerer en muskel belastning eller ruptur; plutselige, tilbakevendende eller intens smerte; eller muskelsmerter som oppstår etter inntak av smertestillende medikamenter.

Migrene og Stroke Risk

Migrene er svært smertefull hodepine og kan være ødeleggende. Forskning har imidlertid funnet at migrene sykdom kan ha flere betydning og tilstedeværelsen av migrene kan indikere en høyere risiko for hjerneinfarkt. Det er svært viktig for dem som lider av migrene å være klar over dette forholdet mellom migrene og slag.

Forholdet mellom migrene og Strokes

En studie publisert i den 8 januar 2005, nummer av British Medical Journal fant at migrenepasienter er dobbelt så sannsynlig å lide et slag sammenlignet med folk som ikke har migrene.

Risiko med migrene med og uten Auras

British Medical Journal studie fant også at folk som har migrene forbundet med Auras (visuelle symptomer) er på litt høyere risiko for hjerneslag enn de som har migrene uten aura.

Stroke Risk med Migrene og p-piller

Forskerne fant også at kvinner som tok p-piller og hadde migrene var åtte ganger mer sannsynlig å ha et hjerneslag enn migrenepasienter som ikke tar p-piller.

Risikoen for slag med migrene under svangerskapet

En annen studie publisert i 10 mars 2009, nummer av British Medical Journal fant at kvinner som hadde migrene mens gravide hadde en 15 ganger høyere risiko for hjerneslag og var høyere risiko for andre kardiovaskulære sykdommer; selv om slag under svangerskapet er svært sjeldne, er dette en viktig forening.

Betraktninger

De eksakte mekanismene for disse sammenhengene er ikke fullt ut forstått; imidlertid kan det være et forhold mellom redusert blodstrøm i hjernen under et migrene og risiko for slag. Tilstedeværelsen av migrene under graviditet kan være en indikator på vaskulær sykdom.