Digidexo.com

Slik Fast uken før en kirke Revival

Slik Fast uken før en kirke Revival


Fasting er mest anerkjent som et middel for å minske mengden du spiser. Fasting kan også betraktes som en bevisst endring i aksjon. Folk raskt for personlige og religiøse grunner. Noen ganger, folk raskt ned i vekt eller å avgifte kroppen sin for spesielle religiøse arrangementer som fastetiden, eller i forberedelse til kirke vekkelser. Religiøs fasting kan gjøres på en rekke måter.

Slik Fast uken før en kirke Revival

•  Vurdere en delvis fort, spesielt hvis det er din første fort. Velg faste planer som en frukt og / eller grønnsak rask, en brun-ris fort, eller Daniel faste, som ekskluderer mat som kjøtt, vin og andre delikatesser. Hold deg til å spise bare de matvarer som er en del av den valgte fasting diett i løpet av uken før kirken vekkelse. Spis tillatte matvarer i løpet av én del av dagen og raskt for den andre halvparten.

Avstå fra en form for nytelse. Fast ved å velge å avstå fra noe som du vanligvis liker å gjøre på en jevnlig basis. Gjør det noe du vil savne. For eksempel, hvis du elsker å shoppe eller se på TV, velger å ikke handle eller se på TV for hele uken før kirken vekkelse. Sett av den tiden du normalt vil gjøre disse aktivitetene å i stedet fokusere på din åndelige forhold.

Sett av tid til å be, meditere, og lese Bibelen, som religiøse faste er en måte å komme nærmere Gud. Involver familiemedlemmer i litt av din tid med Gud ved å lese Bibelen og be sammen for å øke familien bonding. Meditere og be utelukkende for å få det personlig tilknytning til Gud. Religiøs faste, enten det er å avstå fra mat eller annen nytelse, eller om det er å være mer åpen for positive endringer, er en måte å komme nærmere Gud.

Hint

  • Gjør en praktisk endring i livet ditt. Gjør en innsats for å koble til og holde kontakten med et familiemedlem du kanskje ikke har snakket med på en lang stund. Fokusere på å endre eventuelle negative personlighetstrekk du måtte ha.
  • I løpet av den tiden du normalt bruker på å spise eller gjøre noe du liker, be og meditere i stedet. Lag en vane å be hver morgen i et forsøk på å bli flinkere til å be.
  • Ikke gi opp hvis endringer ta en stund, fordi endring er en kontinuerlig prosess.
  • Vurdere spesielle behov vedrørende helseproblemer som høyt blodtrykk for å opprettholde forsvarlig helse under fasten.