Digidexo.com

Bivirkninger av Anterior Fusion

Bivirkninger av Anterior Fusion


Hvis du trenger kirurgi for å behandle smerte forårsaket av degenerasjon av mellomvirvelskiver i ryggraden, kan legen anbefale fremre fusjon kirurgi. Potensielle bivirkninger av fremre fusjon omfatter infeksjon og smerte.

Anterior Fusion

En lege utfører fremre fusjon kirurgi ved å gjøre et snitt på forsiden av halsen din. Han fjerner skadet mellomvirvelskive, så sikringer vertebrae sammen med et bein pode.

Infeksjon

En potensiell sideeffekt av fremre fusjon er infeksjon. Du kan utvikle en overfladisk infeksjon ved innsnitt området. Du kan også avtale en infeksjon på stedet av benet pode.

Pseudo-Leddgikt

Pseudo-leddgikt oppstår når du opplever smerte som en komplikasjon av fremre fusjon. Det er forårsaket av et forsøk på fusjon som ikke har skikkelig grodd, ifølge University of Maryland Medical Center.

Andre

Andre bivirkninger av fremre fusjon inkluderer lammelse forårsaket av skade på ryggmargen og kroniske smerter.

Behandling

Infeksjon kan behandles med antibiotika. I alvorlige tilfeller kan benimplantatet kan fjernes og erstattes med nytt materiale. Legen din kan behandle pseudo-leddgikt ved å legge mer bein pode til fusjon eller bytte metall maskinvare som brukes under prosedyren. Hvis du er i smerte etter operasjonen, kan legen din diskutere smerte ledelse alternativer med deg.