Digidexo.com

Anger management terapi Teknikker

Anger management terapi Teknikker


Sinne kan utgjøre en risiko for den enkeltes psykiske helse og har også en negativ innvirkning på en persons fysiske helse også. Harvard University oppdaget at mennesker som skårer høyt på en sinne skala eller tre ganger mer utsatt for hjertesykdom enn de som er mer easy-going. Harvard forskning ble validert av kardiolog Dean Ornish som evaluert menn som led av et hjerteinfarkt. Menn som var sint på noen, og nektet å tilgi var dobbelt så stor sjanse for å havne tilbake på sykehuset enn de som tok anger management klasser.

Ukontrollert sinne

Anger er en normal og sunn menneskelige følelser, men har ukontrollert sinne potensial til å bli destruktive. Ukontrollert sinne kan være ødeleggende og sky en persons dømmekraft og redusere deres livskvalitet. Heldigvis finnes det anger management terapi teknikker som kan brukes for å hjelpe en person å kontrollere sitt sinne før den styrer dem.

Diagnoser

Den første terapeutisk teknikk i å redusere sinne er å diagnostisere problemet. Under anger management økter, vil en terapeut ofte stille visse spørsmål for å finne ut hvorfor en person er sint. Det finnes tilfeller der en person har en genetisk tilbøyelighet mot sinne, men andre ganger kan det være en konsekvent underliggende problem som må tas opp.

Kommunikasjon Therapy

Sinte mennesker har en tendens til å hoppe til unøyaktige konklusjoner. Kommunikasjon terapi teknikker kan hjelpe. Kommunikasjon teknikker brukes ofte for å hjelpe folk jobbe gjennom sitt sinne. En teknikk råder sinte mennesker til å bremse ned og virkelig tenke over sine svar. Kommunikasjon terapi hjelper en person å holde en samtale fra spinne ut av kontroll. En annen teknikk som terapeut ofte bruker til å hjelpe folk komme forbi deres sinne er å ha den enkelte endre sine omgivelser og miljø. Noen ganger hjelper det å bevege seg bort fra den personen eller omgivelsene som er årsak til raseri.

Avslapping teknikker

Ifølge American Psychological Association, til en av de beste terapeutiske teknikker redusere sinne er avslapping. Deep puste samtidig tenke på hyggelige ting induserer rolig. American Psychological Association anbefaler sinte mennesker gjenta en rolig fraser som "tregere" eller "slappe av" samtidig puster dypt.

Betraktninger

Sinne fører til en persons kjære til å skyve bort, og mange mennesker mister verdifulle relasjoner fordi de ikke klarer å håndtere sinne. Imidlertid kan terapi og effektiv anger management teknikker hjelpe en person avtale med kilden til problemet sitt og riktig behandle og frigjøre sine følelser i sunn og bidrar måte.