Digidexo.com

Øvelser for å redusere stress

Stress er en del av livet; det er ingen rømmer fra det. Men det finnes måter å takle. En av de beste måtene å takle stress er skjønt øvelsen. Trening gir et utløp for å håndtere bekymring, irritabilitet og frustrasjon. Enhver aktivitet som slapper musklene eller bruker fysisk energi vil redusere stress. Hvorfor ikke gi utøve en prøve neste gang du er stresset, og du vil merke en forskjell.

Kjører eller Jogging

Løping eller jogging er en populær aerob trening fordi alt som kreves er joggesko og det kan gjøres innendørs eller utendørs. Løpe øker mengdene av endorfiner og serotonin i hjernen, å redusere stress. Løping og jogging også lavere angst ved metabolizing en overbelastning av adrenalin og lindrende skjelettmuskelspenninger.

Walking

Turgåing er noe vi alle vet hvordan de skal gjøre, og det krever ikke noe utstyr. Bruk gå for aerobic condition og for å lindre stress. Å gjøre walking aerobic, prøv å gå for omtrent en time i høyt tempo, som dekker 02:58 miles. For å få mest ut av å gå, holde en god holdning og tar sikte på å gå minst fire ganger i uken.

Svømming

Svømming er en annen god aerob trening som lindrer stress. Svømming bruker nesten alle dine muskler og hjelpemidler i oppstramming opp kroppen også. Prøv å svømme i minst 20 minutter fire ganger i uken. For å få mest ut av å svømme, prøve å finne et oppvarmet basseng som er minst 75 grader.

Avslapping

Ikke alle trener for å redusere stress må være fysisk. Avslappende øvelser vil gå en lang vei å hjelpe lavere stress. For avslapningsøvelser, ligge eller sitte i en komfortabel stol. Vedlikeholde hendene på din side eller hvile dem på armene av stolen. Starte på bunnen av kroppen din med tærne og gradvis jobbe deg opp til hodet. Envision hver kroppsdel ​​som avslappet. Sørg for at du går sakte og gå over alle kroppsdeler som er spent til du kommer til et punkt når hele kroppen er avslappet.

Variety

Opprettholde en rekke øvelser for å redusere stress. Det er bare naturlig å gå lei etter å gjøre det samme gamle øvelsen trening. Velg aktiviteter som du liker.