Digidexo.com

Botemidler for Sleeping Disorders

Søvnforstyrrelser ikke bare føre til at du bli sliten og mangler fokus, men de kan også indikere en rekke større helseproblemer. Hvis du har en sovende uorden, er det mange ting du kan gjøre på egen hånd, så vel som med hjelp av en lege for å lindre eller eliminere symptomene. Men pass på at du ikke overse en stor trussel mot helsen din, eller til og med livet ditt, hvis du prøver å sikker soveforstyrrelse på egen hånd.

Funksjon

Søvnproblemer oppstå av flere grunner. De er et resultat av kroppen din ikke klarer å sovne eller forbli sovende. Søvnforstyrrelser kan være forårsaket av overflødig stress, overvekt eller funksjonsfeil i dine respiratoriske systemer. Disse problemene føre til at du våkner, hindrer deg fra å falle i søvn eller deaktivere din evne til å sove i mer enn noen få timer av gangen. Botemidler for søvnforstyrrelser involverer lindre fysiske eller psykiske problemer som hindrer deg fra å sove.

Funksjoner

Søvnforstyrrelser kurer pleier å være forebyggende og reparasjon orientert. De vanligvis innebære å endre på dine vaner eller andre livsstilsendringer som er vidtrekkende, snarere enn å være en rask løsning eller medisinsk. Noen ganger kan de innebære ekstern apparat som hjelper kroppen å opprettholde naturlige rytmer mens du sover.

Typer

Søvnforstyrrelse kurer stor grad avhenge av årsaken til søvnforstyrrelse. For eksempel, hvis du har søvnløshet på grunn av din høyt stress jobb, kan det hende du trenger å lære meditasjon og avslapping teknikker som vil hjelpe deg skille deg fra arbeidspress for å slappe av og sovne. På den annen side, hvis du har søvnapné, som er en livstruende lidelse som fører til at du bokstavelig talt slutte å puste mens du sover, så du kan trenge en pustemaske for å gjenopprette sove rutine. Endelig problemer som snorking, halsbrann og muskelsmerter, som forstyrrer søvnen, kan ofte bli kurert ved å endre kostholdet eller forbedre dine søvnvaner ved å gå til sengs på en normal tid, får en bedre madrass og sove på rent sengetøy og høy kvalitet puter.

Misforståelse

Mange tror at søvnløshet og lignende søvn problemer er rett og slett en del av aldring eller en kronisk tilstand som ikke kan repareres. Faktisk, med riktig diagnose, behandling og svar, kan du nesten alltid korrigere søvnforstyrrelse. Finne årsaken til lidelsen, og deretter implementere alle aspekter av din kur, er definitivt viktig å permanent herding din søvnforstyrrelse, men den gode nyheten er at dette er nesten alltid mulig.

Potensial

Implementering riktig søvnforstyrrelse kur kan forandre livet ditt betraktelig. Det vil føre til økt fokus på jobb, mindre stress, bedre hjem liv og muligheten til å utforske mer oppfylle relasjoner - det være seg vennskap eller på annen måte - enn du tidligere trodde var mulig. Mange er sosialt hemmet av sine søvnforstyrrelser fordi de føler seg ute av stand til å samhandle med "normale" folk grunn til å være sliten og andre pinlige vaner som snorking. Retten søvnforstyrrelse kur kan løse alt dette.

Advarsel

Når du prøver å kurere en søvnforstyrrelse, er det veldig viktig å utelukke søvnapné umiddelbart. Mens snorking og stress kan vente på deg til å ta skritt for å endre ting i livet ditt som forårsaker dem, kan søvnapné drepe deg før du har en sjanse til å gå ned i vekt som kan være årsaken det eller endre dine søvnvaner. Kontroller at du ta opp muligheten for søvnapné med legen din før du utforsker andre søvnforstyrrelser botemidler. Dessuten er rastløse ben syndrom (RLS), som generelt kan behandles uten medisiner, noen ganger knyttet til nyreproblemer eller anemi, så sørg for å utforske disse alternativene hvis legen din bestemmer at du har dette problemet.