Digidexo.com

Hvordan Heal med Pendler

Pendlene anvendes for helbredelse kan være laget av mange materialer, men den mest brukte er krystaller, med enten en stump eller spiss ende. Selv om en hvilken som helst type krystall kan anvendes og er typisk ved bruk av pendelen for spådom formål, for helbredelse noen foretrekker å bruke en krystall laget av et passende chakra stein. Dette er ikke nødvendig, men kan bidra med energi (eller chi) rensing av det spesielle chakra området. Bruk uansett krystall du er mest komfortabel med.

Bruksanvisning

Velg den krystallen du ønsker å bruke. Hvis du velger for et chakra, du kan for eksempel velge adventurine eller rosenkvarts (eller en hvilken som helst grønn eller rosa krystall) for arbeid med hjertet eller hjertet chakra. Husk at chakraene er forbundet med farger. Hvis ikke arbeider med en chakra healing, vil noen krystall fungere.

Hold pendelen over området du ønsker å jobbe med. Så, hvis du for eksempel ønsker du å helbrede hjertet, holder pendelen over hjertet. Nå påberope et ønske (et ønske eller kommando) for hjertet å bli helbredet. Noen krystall healere påberope sine ønsker direkte fra Gud eller fra noen gunstig engel eller hjelper.

La pendelen syklus å rense og helbrede. Det bør spinne mot klokken mens du fjerner dårlig energi. Etterpå snurrer den med klokka for å erstatte området med god energi. Det kan ta 15 minutter for pendelen for å fullføre hver syklus.

Gjenta denne prosessen hver dag frem til du føler noen av de helbredende fordeler.