Digidexo.com

Hvordan Motta Revmatoid Artritt Pain Relief

Hvordan Motta Revmatoid Artritt Pain Relief


Hvis du er ute etter revmatoid artritt smertelindring er du ikke alene. Studier anslår at over 2 millioner mennesker over hele verden lider med revmatoid artritt. Hovne ledd gjør utføre selv de enkleste daglige oppgaver ekstremt smertefullt. Selv om det er ingen kur for revmatoid artritt, kan følge disse enkle trinnene hjelpe deg å lindre leddgikt smerte og finne lindring.

Bruksanvisning

•  Start et revmatoid artritt kosthold. Inkludere flere antioksidantrike matvarer som blåbær eller brokkoli for å bidra til å redusere leddgikt hevelse. Snakk med legen din om å starte en diett skreddersydd for leddgikt. Øk din Omega-3 fettsyre inntak ved å spise mer fisk, da dette vil bidra til å avlaste leddgikt smerte.

Ta Glucosamine and chondroitin kosttilskudd for å bidra til å finne revmatoid artritt smertelindring. Snakk med legen din om hvilke kosttilskudd for felles helse vil være fordelaktig for din situasjon.

Ta en daglig anti-inflammatorisk smertestillende som for eksempel Aleve eller Tylenol leddgikt. Snakk med legen din om forskrivning en revmatoid artritt medisiner for å lindre smerte.

Få daglig mosjon for å holde leddene mobil. Walk 15-30 minutter om dagen. Kjøp en hånd klemme ball å jobbe håndledd og holde dem fleksible.

Påfør revmatoid artritt smerte kremer som BenGay for å lindre smerte. Sug hendene i veldig varmt vann for å løsne ledd og gi leddgikt smertelindring. Dypp hendene i parafinvoks og la fuktighet og varme for å trenge gjennom leddene.

Tips og advarsler

  • Kjøp en parafinvoks badekar og dyppe hendene 3-4 ganger i uken.
  • Aldri ta noen medisiner mot leddgikt smertelindring før konsultere legen din først!