Digidexo.com

Somersizing diett plan tips

Somersizing er en diett plan skapt av skuespilleren Suzanne Somers. Somers velig tok henne signalet fra den franske kosthold, som bruker mange fett som fløte og smør og likevel resulterer i få tilfeller av fedme. Hovedideen bak planen er mat kombinere. Somers theorizes at det å spise mat i feil kombinasjoner fører til insulinresistens og oppbevaring av fett. Hvis du spiser maten din i riktig kombinasjon, vil du brenne fett, gå ned i vekt, og senere kunne bo på målet vekt lett.

Grunnleggende

Somersizing er egentlig en lav-karbohydrat diett. Som Atkins diett, eliminerer det hvitt sukker, mais, poteter og hvitt mel. I motsetning til Atkins og de fleste andre dietter, setter Somersize diett stor vekt på mat kombinere. Frukt bør spises alene, på tom mage. Fett, karbohydrater og proteiner bør spises med grønnsaker. Men protein, fett og karbohydrater er ikke å bli spist sammen. Med andre ord kan du karbohydrater med grønnsaker eller du kan spise protein med grønnsaker, men du bør ikke spise proteiner, karbohydrater og grønnsaker sammen. Proteiner og fett bør holdes borte fra karbohydrater til enhver tid. Hvis du bytter fra et protein måltid til et karbohydratrikt måltid, bør du vente i minst tre timer i mellom forbruk.

Somersizing anbefaler også å spise høy protein måltider og mindre måltider inntas oftere. Hvis du er sulten, trenger du ikke å vente eller sulte deg selv. Det er ingen begrensning parti. Somers sier at du bør spise før du er full. Somers har sagt: "Jeg spiser mye mat-tre måltider om dagen. Jeg spise ordentlig mat. Du vil bli overrasket over hvor mange amerikanere sjelden spise ekte mat." Dietten resulterer vanligvis i ca 1100-1300 kalorier om dagen.

Somersize Foods

Det er fire grunnleggende mat grupper i Somersizing: protein og fett, grønnsaker, "carbos", og frukt. Det er også en liste over matvarer for å eliminere, kalt "funky mat", som omfatter nesten alle sukker, rødbeter, kaffe, alkohol, bananer og gulrøtter, blant andre.

Det er to nivåer til Somersize kosthold. Nivå ene er vekttapet nivå og nivå to er et vedlikeholdsnivå. I nivå to, har du lov til å legge til noen funky matvarer i kostholdet ditt hvis du ønsker det. Soya er generelt forbudt som en funky mat, men vegetarianere får lov til å legge det til nivå én.

Hvis du ønsker å Somersize, eliminere de funky matvarer fra kostholdet ditt, spesielt sukker. Da ikke å kombinere karbohydrater med proteiner og fett. Deretter kan du nyte mat som biff av svin med sopp, reker scampi, og angel food cake.