Digidexo.com

Hvordan du registrerer deg for Medicare B

Del B er den poliklinisk medisinsk fordel del av Medicare. Medicare er føderalt administrerte helsevesenet som tilbyr tjenester til eldre og funksjonshemmede i USA. Del B dekker legebesøk, medisinsk utstyr, hjem helsevesenet og mange andre tjenester som utføres på poliklinisk basis.

Bruksanvisning

•  Vurder dine helsevesenet behov. Bestemme hvor mye poliklinisk behandling du trenger. Når det gjelder å ta en avgjørelse om dekning senere, vil denne informasjonen være viktig.

Finn ut hvorfor du er kvalifisert. Prosessen for å registrere deg for del B avhenger av hvorfor du er kvalifisert for Medicare. For eksempel, hvis du er kvalifisert for Medicare fordi du har blitt diagnostisert med End nyresykdom (ESRD), vil din registreringsprosessen ser annerledes enn prosessen for noen som er kvalifisert for Medicare fordi de er i alderen 65 år eller mer.

Kontroller at du er i en påmeldingsperiode. Det er bare visse tider der Medicare mottakere får lov til å gjøre endringer i sine planer. Hvis du er ny til Medicare, når du kan melde deg avhenger av hvorfor du er kvalifisert.

Hvis du er kvalifisert på grunn av alder, kan du registrere deg som helst i løpet av de tre månedene før, måned, eller de tre måneder etter du fyller 65 år. Hvis du er kvalifisert på grunn av ESRD, vil Medicare begynne fire måneder etter at du begynner dialyse eller måneden du er innlagt på et sykehus for en nyretransplantasjon. Hvis du er kvalifisert fordi du har amyotrofisk lateral sklerose (ALS), kan du melde deg den første måneden du mottar SSDI fordeler. Funksjonshemmede personer er kvalifisert til å melde i Medicare den 24. måneden etter at de begynner å motta Social Security Funksjonshemming Forsikring (SSDI) fordeler. Disse perioder er kjent som den første måleperioden

Hvis din første måleperioden er utløpt, kan du registrere deg under den årlige koordinert valgperioden, som varer fra november 15 til desember 31.

Gjennomgå Del B alternativer. I tillegg til tradisjonelle Medicare, har du også muligheten til å velge et privat Medicare helseplan kjent som en Medicare Advantage plan. Dersom du har spesielle helsebehov, kan en Medicare Advantage plan passer din tilstand bedre enn del B. Undersøk dine muligheter ved å utforske helseplan finder verktøy på Medicare.gov, som vil gi deg informasjon om Medicare Advantage planer i nærheten av deg ved å spørre deg spesifikke informasjon om dine helsevesenet behov, som du allerede har vurdert i trinn 1.

Meld. Hvis du velger å bo i tradisjonelle Medicare, kan du ikke engang trenger å ta dette skrittet. Funksjonshemmede, er de med ESRD og ALS, og Social Security Forsikring mottakere automatisk innmeldt i del B når de kvalifiserer mindre de aktivt velger bort.

Hvis du ikke blir automatisk innmeldt eller hvis du feilaktig valgt ut, trenger du bare å melde deg på noe Social Security avdelingskontor.

Hvis du ønsker å motta din del B fordeler gjennom en privat helseplan, ta kontakt med plan direkte for innmelding detaljer.

Tips og advarsler

  • Ikke forsinke del B påmelding med mindre du har arbeidsgiver dekning. Hvis du gjør forsinkelse, kan du måtte betale en bot senere.